29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Šimon chodí spát tak o půl osmé a vstává po půl sedmé, protože vstávají všichni ostatní. Poté, co byl přestěhován k Adámkovi do pokoje, spává většinou celou noc. Přes den spává ještě dopoledne hodinu až dvě a odpo půlhodiny až hodinu.
My třeba bydlíme v nájmu, protože takový byt co máme, bychom si v této oblasti koupili tak za 7 mega. A to ať si nechaj Aby se nám to vyplatilo, museli bychom tady žít asi do 118 let
A to kdybychom na to měli hotově, s úrokama jsem se nepočítala
A nám se tady líbí
Hypotéka mi přijde strašně zavazující a hotově na barák ani vlastní byt nemáme. Navíc komfort nemuset se o nic starat je úžasnej. Před rokem nebo dvěma se tady pod nás nastěhovali technaři. Technopárty jsem měla z první ruky, co druhý den. Prostě se ožrali, sfetli a nevnímali. Paní správcová s něma zametla a pobyli tu, hoši, sotva 3 měsíce. Pokud by to byly byty v os. vlastnictví, tak se můžem akorát tak vystěhovat...
Není tady
Dobouuuuuu
Není tady
mufina1 napsal(a):
koukám, že jste řešili baráky...
Adi jsme na tom hoooodně podobně...jen my kupovali barák ještě před svatbou, takže moje je polovina... pokud by se něco stalo s manžou, tak se řeší jen ta jedna polovina a na to nás je jak psů...
![]()
ale i tak doufám, že to nebudu muset řešit...
ještě ta představa že to budu řešit s biomatkou... brrrrrrrrrrrrrr
...jj.Mufi,manžovo synátoři jsou už nastěstí dospělý,ale taky jim bude radit biomatka...jako aby nebrali ohledy na tetu Andreu...
...a proto,kdo uteče,vyhraje...
Upravil(a) adavok (1. 12. 2009 22:37)
Není tady
Ditu,já se z tebe pos.ru... ...to jsou hlody...
Fotečky super...
...to bude bájo bydlení...
Zuzii,gratulace k prvním narozeninkám....
Zítra budu dělat taxikářku do školy,tak jdu hají...dobrou....
Není tady
Dobré ráno
na Ditu se budou psát pořadníky - vždycky si ji někdo půjčí domů na problémové sousedy
holky, takový náhled na koupi/pronájem nemovitosti jsem třeba doteď vůbec neměla a díky za něj, protože už asi nikdy nebudu s takovou jistotou říkat, že je rozhodně lepší bydlet za každou cenu ve svém... mezi kamarády a blízkými známými, až na těch pár párů, kteří nechtějí být uvázaní na jednom místě, mám všechny, kteří dávají přednost bydlení ve svém s hypotékou a nevím o nikom, kdo by řešil to, co vy - děti z předchozích manželství apod.
ale naprosto upřímně - nemít rodiče, kteří nám dali k dispozici byt, můžem se jít klouzat, protože na hypotéku na schopný domek, případně abychom mohli začít stavět, bychom s našimi platy fakt nedostali
no, ale třeba to, co píše Gia - že nemusí řešit problémy, jako v OV, je 100% pravda... tady prostě každý řekne, že je to jeho a může si dělat co chce a jeslti se mi nelíbí, můžem se odstěhovat...
a třeba i to, co píše Dita, že když nastanou nějaké technické problémy, jen zvedne telefon a zavolá majitele, hmm, tak to je luxus
Není tady
Dobrý ranečko
Adi, pozitivní mysl-půl úspěchu , takže záda perfektisimo
Koukám, už jen 3 týdny do dne D ..dneska se dám do vánoční výzdoby a asi začnu kuchtit nějaký vánoční dobroty...mám v plánu udělat takový bonbonky ze sušených meruněk a švestek naložených ve slívce a rumu, plněných mandlí a vlašákem, vykoupaný v čokoládě..no nezní to božsky?
Mish, jak jsem začla číst ty suroviny, chtěla jsem napsat, že to by mohlo dětem chutnat
pak jsem přečetla slovo "slivce" a musela jsem se smát, protože mi to zas připomnělo, že jsem ve starém známém notor-chlívku podzimňat
Není tady
mishasha napsal(a):
Adi, pozitivní mysl-půl úspěchu
, takže záda perfektisimo
Koukám, už jen 3 týdny do dne D..dneska se dám do vánoční výzdoby a asi začnu kuchtit nějaký vánoční dobroty...mám v plánu udělat takový bonbonky ze sušených meruněk a švestek naložených ve slívce a rumu, plněných mandlí a vlašákem, vykoupaný v čokoládě..no nezní to božsky?
jj.pozitivní mysl...
..tedy dobrůtky zní úžasně...
...to já dělám jen klasiku...perníčky,linecké,vanilkové rohlíčky,plněné ořechy,mandlové kolečka a pracny...
Není tady
Dobre rano,
Leni mas pravdu...ja uz sem ani vecer nesla...abych me naaaahodou nekdo nesvedl na nespravnou alkoholickou cestu
Vsechno nejlepsi Krystufkovi
Není tady
já letos peču jen perníky, ať máme co dát na stromek ny zbytek mám lidi
taťka peče lidem na zakázku, tak nám vždycky krabičku cukroví dá
Není tady
včera to bylo docela neškodné - Dita vzdychala po "božolééééé" a Mufi pila jakési levné krabicové víno - takže vlastně skoro džus
Není tady
Nerikej, ze Dite doslo bozoleee?
Dito, stav se, jeste tu jednu flasku mam
No....a uz je to tu zase
Není tady
Petuli, to je hrozné, oni tu zkazí každého abstinenta už i Ty ses chytla do jejich sítí, co?
no nic, valíme ven, konečně neprší, tak si to musíme užít
tak tu moc nezlobte a nezapomeňte, že dopolední pití může signalizovat počínající alkoholizmus
Není tady
krásné ránko, to byla noc .. Kačka od půl druhé asi do čtyř nespala, vykládala si, vřískala (jakože radostí) a dožadovala se ke mně do postele .. vydržela jsem to a nevzala jí, po dvou hodinách jsem nevydržela a lískla jí jednu přes pleny, pak usnula
já už taky pomalu začnu chystat "ducha vánoc" .. péct budu jen rohlíčky, linecký, kokosový kuličky a vosí hnízda,lidi na to nemám ale baví mě to, miluju tu vůni, když se peče cukroví a taky to uzobávání
"... už se všichni těšíme na Jeeežíška, copak nám asi nadělíííí, mně asi nic, protože jsem zlobil a naši šetří na automobil .. "
Není tady
Holky, marně se snažím nahrát videa na youtube..takže sem aspoň hodila new foto...ke konci je konečně funkční pokojíček a úplně poslední foto je moje včerejší múza
sem zvědavá, kdy to vybarvím
Není tady
slunicko napsal(a):
Holky, marně se snažím nahrát videa na youtube..takže sem aspoň hodila new foto...ke konci je konečně funkční pokojíček
a úplně poslední foto je moje včerejší múza
sem zvědavá, kdy to vybarvím
Sluni,pokojíček... ...ty jo malůvka parádní...
...ten kapsář je úžasnej...
Není tady
Sluní, ten náš ženich je krásnej !!! A pokojíček super. Kapsář závidím, je úúúžasnej.
Není tady
holky, díky už to není takový jako dřív, to focení, než to cvakne, tak je hlavou pryč
a kapsář šila babička
ještě chci ušít takovej ten sedací vak, ale asi až po vánocích, teď toho mají hodně
Není tady
a já jsem vopice a už jsem to poslala babičce, aby mi něco podobnýho taky ušila
Není tady
Kdo tady rikal, ze me doslo bozoleeeee? ja preci nic takovyho netvrdim. Jo a v kucharce pro mimina jsem cetla, ze slivka by se mela davat detem od narozeni, ze svesky pomahaji pri traveni a maji uzasny ucinek proti nadymani. Leni co mas proti cukrovi od mishi?
HeleLeni, kdyz usetris kazdy mesic 500 za hypoteku, vis kollik je to Zdrave vyzivy pro Dorinku?
Jo a problemove sousedy? Ty ja miluju. Technarum bych ke 4te rano pustila Turecky pochod, treba.Nebo Mou vlast
Není tady