6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojá,
jj.Leni,tělovična by byla dobrá,to mě nenapadlo...
Tedy Pet,to je fuj zážitek... ...mě se dusila Lucka asi před 14dny po piškotu...byli jsme u tchýně a Lucka si ho celej narvala do pusy...už jsem chtěla zasahovat,ale rozkašlala se a vyplivla ho...
Jinak my jíme sušenky Sunarka,ty jsou ok,ale Safari nechce,asi jsou na ní moc tvrdý.
To jseš Pet jako já...v danou chvíli funguju a jak je po akci,tak mi to dojde a je mi špatně a rozklepu se...(záchranářské akce v práci -doma jsem zatím nějak nic extrémního nemusela řešit)... ...naštěstí...
Leni,u zubáka držím palce,ať moc netrpíš a je vše ok...
Já když jsem u zubaře,tak si říkám,že bych raději šla rodit a když rodím,tak si říkám,že bych byla raději u zubaře...
Hezký den všem...
Není tady
Dobré ránko,
tak Safari sušenky jsme taky jednou měli a ty jsou fakt hodně tvrdý...jinak kupuju Sunarky, ale já je malýmu stejně moc nedávám, spíš čas od času rozpustit do mlíčka, protože to jí spíš rukama než pusou
Já dnes po obědě vezu prcka k babičce a bude tam až do zítra, frčíme s M. do Prahy na muzikál-dostala jsem to jakože k svátku
jinak jsem taky po nějaké době nahrála fotky na rajče- 11. a 12.měsíc
Není tady
Dobré ráno
tak u nás je dušení na denním pořádku, ale až tak, Pet, to teda ne! hlavněže ste to vykuckali
a rybu dáváme ve skleničkách...tresku, tuňáka a má je rád jo a Pet, mě se Luky může po rajčatech utlouct!!! cherry rajčátka ale vedou jo a víte co? už zvládne sám zbouchat pribiňáka, včera se krmil sám mám radost, protože on by se ve všem rád plácal a konečně jedl jak člověk, lžičkou!
Není tady
SLuní, tak Luky už papá lžičkou, jo? no ty brďo, tak to je frajer
já se na to zrovna chtěla zeptat, jestli zkoušíte nechat prcky, aby se krmili sami - mně to teda u toho našeho přijde naprosto nereálný
Není tady
Ty jo Sluni,to je Luky velkej šikula...
Mich.,na fotečky kouknu...
Jo a v dobrém - závidím kulturu v Praze a hlídání... ...to máš fakt dobrý,že ti takhle babičky a dědečkové pomáhají...
Není tady
Michi, fotky krááásný....máte stejnou hrazdičku jako my, akorát my už tam máme tu lavičku a Luky na ní sedá jo a ono to s tou lžičkou ještě nebude tak lehký, s obědem to asi ještě nepůjde ale konečně už ví, jak na to (a neboj, ještě před týdnem to bylo taky nereálný )
Není tady
Adi, však já bych ty naše babičky a dědy taky neměnila a myslím, že Martínek taky ne ale zas mi ho budou pěkně rozmazlovat, to je mi úúúplně jasný
Sluní, jojo, máme stejnou, to já vím - loni před Vánocema jsi tu házela odkázek a díky tomu měl Marťa od nás aspoň nějakej dárek k Vánocům a byla to fakt dobrá koupě, vyhraje si s tím fakt hodně akorát tam urval tu vrtuli
Není tady
Mich,fotečky krásný...malej je velkej frája... ...jaký má adidasky,taky jsem přemýšlela o sportovních botkách -že jsou lehký a měkký... ...ale já mám půjčené asi desatery botky,tak je koupím asi až na jaře...
...jinak koukám,že u vás je taky velká zábava rozhazování a trhání časopisů... ...u nás taky,ale Lucka trhá i svoje knížky...měla jsem je až do teď jako nový po Adélce a Lucka je hroznej škuban...
Dnešek si s manžou krásně užijte... ...na jaký jdete muzikál?To budete i spát v Praze nebo jedete domů?Jsem zvědavá,viď?
Není tady
Holky, zas mě ten náš pěkně vytočil.... doletěl, jestli máme ještě nějakou flašku, že musí někomu za cosi dát...tak mu říkám, v ledničce...vlítl tam jak větr, pozhazoval mi vajíčka (z 10ti se nerozbily 4) seřval mě, že to tam mám poskládat a ať to uklidím a odešel...no je to možný, sakryš...
a začínám špinit...ms se blíží
Upravil(a) slunicko (30. 10. 2009 9:37)
Není tady
No to je jasný,že budou babičky a dědečkové rozmazlovat,ale to tak má být,když je to v normě...
Musela jsem se smát jak babi s dědou blbcujou s malým...to je paráda...
...jo a jinak,taky si myslím,že je u nás samo krmení nereálný...
Není tady
slunicko napsal(a):
Holky, zas mě ten náš :styrjka: pěkně vytočil.... doletěl, jestli máme ještě nějakou flašku, že musí někomu za cosi dát...tak mu říkám, v ledničce...vlítl tam jak větr, pozhazoval mi vajíčka (z 10ti se nerozbily 4) seřval mě, že to tam mám poskládat a ať to uklidím a odešel...no je to možný, sakryš...
a začínám špinit...ms se blíží
...a to já bych tam ty rozbitý vajíčka nechala,ať si je páníček uklidí sám...
...zase ale to nemůžeš kvůli malýmu,viď?
Není tady
adavok napsal(a):
slunicko napsal(a):
Holky, zas mě ten náš :styrjka: pěkně vytočil.... doletěl, jestli máme ještě nějakou flašku, že musí někomu za cosi dát...tak mu říkám, v ledničce...vlítl tam jak větr, pozhazoval mi vajíčka (z 10ti se nerozbily 4) seřval mě, že to tam mám poskládat a ať to uklidím a odešel...no je to možný, sakryš...
a začínám špinit...ms se blíží...a to já bych tam ty rozbitý vajíčka nechala,ať si je páníček uklidí sám...
...zase ale to nemůžeš kvůli malýmu,viď?
jo, ten už se hrnul v tom vyválet....
Není tady
adavok napsal(a):
No to je jasný,že budou babičky a dědečkové rozmazlovat,ale to tak má být,když je to v normě...
Musela jsem se smát jak babi s dědou blbcujou s malým...to je paráda...
...jo a jinak,taky si myslím,že je u nás samo krmení nereálný...
jj, babička dělá koníčka
Není tady
Adi, mně se právě ty adidasky na těch prccích tak líbí-trošku na tom ujíždím
s těma časopisama máš recht-mám jich pár ve stole a několikrát denně je tam dávám zpátky ať máme nějakou zábavu, že už to ale ani moc netrhá, spíš to muchlá, jak to rychle projíždí, jestli je tam něco zajímavýho
jinak večer jedeme na Johanku a v noci zase zpátky, M.jde ráno do práce ...
já z toho teda moc nadšená nebyla, upřímně, sice jsem na večerním muzikálu ještě nebyla a někdy jsem na něco takovýho chtěla jet podívat, ale momentálně jsem potřebovala koupit něco jinýho jsem to ale nevděčnice jsem si to pak musela vyžehlit
Sluní, tak manžílek je koukám pěknej drak občas na zabití, že? nebuj, to je všude stejný
Není tady
no, když tu tenkrát babi dělala kobylu, to jsem se málem počůrala smíchy
oni tchánovci mají stejně neuvěřitelnou energii a výdrž s těma dětma, když tu jsou na víkend nebo na prázdniny švagrovo děti, tak s nima trdlákujou celý dny tak pokud jim ještě zdravíčko bude pořád dobře sloužit, tak se má Martínek na co těšit a já budu celý dny bez práce
Není tady
Michelle83 napsal(a):
Adi, mně se právě ty adidasky na těch prccích tak líbí-trošku na tom ujíždím
s těma časopisama máš recht-mám jich pár ve stole a několikrát denně je tam dávám zpátky ať máme nějakou zábavu, že už to ale ani moc netrhá, spíš to muchlá, jak to rychle projíždí, jestli je tam něco zajímavýho
jinak večer jedeme na Johanku a v noci zase zpátky, M.jde ráno do práce ...
já z toho teda moc nadšená nebyla, upřímně, sice jsem na večerním muzikálu ještě nebyla a někdy jsem na něco takovýho chtěla jet podívat, ale momentálně jsem potřebovala koupit něco jinýho jsem to ale nevděčnice jsem si to pak musela vyžehlit
Sluní, tak manžílek je koukám pěknej drak občas na zabití, že? nebuj, to je všude stejný
Ty nevděčnice...
jj,taky se mi botky líbí a to dost...
Není tady
Michelle83 napsal(a):
no, když tu tenkrát babi dělala kobylu, to jsem se málem počůrala smíchy
oni tchánovci mají stejně neuvěřitelnou energii a výdrž s těma dětma, když tu jsou na víkend nebo na prázdniny švagrovo děti, tak s nima trdlákujou celý dny tak pokud jim ještě zdravíčko bude pořád dobře sloužit, tak se má Martínek na co těšit a já budu celý dny bez práce
...to je fajn...takhle úžasná byla moje babička...maminy maminka...ta to ovšem nezdědila,ale její brácha je taky takový...ten by pro vnoučata dýchal...
Není tady
Pet, jsi žena činu ..ale mám to stejně, zažili jsme to u nás s jablkem
Sluni, ty chlapi jsou voprsklý, mlátit je hlava nehlava od rána do večera jsem trošek v ráži bo jedeme na hory a budu manžílka vyzvedávat v práci a kdopak musí odtahat všechny tašky do auta až bude prcek spát? Jako upozorňuju, že jsme 4 patro bez výtahu ..za to mě ještě zaplatí
Mich..Martínek je zlatíčko ..a u dědy s babi jsem se taktéž od srdce zasmála koukám, že jsou veselá kopa, takový lidi mám moc ráda
Nojo, tak já si jdu strhnout záda.
Hezký páteční večer, hlásíme se marod, v noci na pohotovosti, blindění a čtyřicítky horečky, nesrazily jsme to ani Nurofenem, ani čípkama, noc na zabití, beruška moje malá. Skoro celý den prospala, budí se jen na kojení, což je co 1,5 hod. nic jiného ani nechce a dr. doporučila, že to je stejně to nejlepší a čajíkujem.
Pet, sušenky máme Sunarku, jsou krásně měkké, Safari je tvrdé, taky je máme, ale strouhám je do přesnídávek, aby se zužitkovaly.
Tak se tu mějte, oslavencům pusu
Upravil(a) Iveta V (30. 10. 2009 18:35)
Není tady
Ivet, posíláme pofoukání a
Já jsem si včera užila parádní relax, dopoledne jsem se šla ostříhat a večer jsem šla se ségrou "chlastat" do čajovny. Odcházely jsme po 1 hodině, majitel skoro spal u stolu a čekal, až se dvě popité ženské odeberou někam jinam Chlámaly jsme se každé kravině, byly jsme tam samy, tak jsme si to užily
Přijel nám ze služebky, tak jsme měli včera šťastné děti
Není tady
Ahojky,
jejda, Ivetko, tak to posíláme Aničce miliony uzdravovacích pusinek ať je brzo líp
Adi, tak muzikál byl super, fakt moc hezký, krásnej zážitek
Holky, ten náš tata samou únavou před chvílí kápnul prckovi místo Vignatolu ušní kapky Octobacid (jsou na předpis) Snad ta jedna kapka mu nijak neublíží, nebo jo? Já nemůžu najít ten příbalovej leták
Není tady