3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Milé dámy,
několik měsícu jsem hledala intenzivně schopného řemeslníka (- řemeslníky), který by byl schopen mi pomoct s rekonstrukcí mého nového bytu. Po velmi negativních zkuenostech mých kamarádek s malými i velkými společnostmi (opakované nedodrování termínu, patně odvedená práce, vysoké nacenění konečné práce) jsem upřímně nechtěla ani já nic takového absolvovat a připravit se o pár let svého ivota.
Údaje smazány, nepovolená reklama. Pokud zde chcete umístit reklamu, obrae se na majitele Babinet.cz.
AndreaP.
Není tady
marto, není to náhodou tvůj manel, nebo někdo z rodiny, e mu tu dělá reklamu hned v prvním příspěvku?
Není tady
..jsem presvedcena ze tato sekce "Zlate ceske rucicky - Doporučte svého ověřeného řemeslníka, ..." si primo zada o to, aby lide DOPORUCOVALI schopne lidi, se kterymi maji dobre zkusenosti! Cili tato sekce dela reklamu temto lidem. A ja nevidim problem v tom, proc bych nemohla, ano hned v prvnim prispevku, doporucit remeslnika o kterem si prave toto myslim.
Navic nechapu, proc resite, zda remesilnik je muj manzel, co to ma s tim spolecneho?! To lze rici o jakemkoliv prispevku v teto sekci.
...nebo jsem to spatne pochopila?! ...jsem preci jen zacatecnik
Není tady
Ano, také mi to připadá jako (nemístná) reklama. Neumím si toti představit, e někdo dlouho hledá schopného řemeslníka a kdy ho najde, hned shání diskusní fóra, kde by ho vychválil. Něco jiného by bylo, kdyby člověk, který na Babinet chodí dlouho, se chtěl s "kámokama" podělit o pozitivní zkuenost.
A mimochodem, ji delí dobu se mi zdá, e moderátoři měří místní reklamy rozdílným metrem.
Není tady
Oto, nemluvím (jen) o této rubrice. U jsem několikrát viděla, e do očí bijící reklama smazána nebyla vůbec nebo po dlouhé době a naopak příspěvek, o jeho "reklamní hodnotě" by se dalo s úspěchem pochybovat, byl mazán mrknutím oka. Nechci nikoho osočovat, nemohu bohuel uvést konkrétní příspěvky, protoe si je nepoznamenávám a ani to do budoucna dělat nehodlám a také jsem se do toho nechtěla dosud míchat, ale nastal čas, kdy povauji za vhodné se vyjádřit.
Vlastně jsem si na jeden takový příspěvek, kdy reklama smazána nebyla, vzpomněla: opravdu nevím která autorka inzerovala svůj evidentně výdělečný web s potřebami pro děti.
Není tady
Proč zmizel příspěvek Oty???!!!
Není tady
Chtěl jsem Ti Sugar ve svém příspěvku něco dopsat a sám sem si ho smáznul , uklep sem se.
Tu rubriku zavedla sama redakce..
Napsal jsem adminovi, a se na to mrkne.
Reklama se tu povoluje za poplatek:
http://www.babinet.cz/klub/
Není tady
Díky Oto, uznávám, e majitel má právo rozhodnout, jak to zde bude s reklamou. Jde mi jen o to, aby to bylo vdy posuzováno podle stejných (nejlépe nějak definovaných) pravidel.
Není tady
sugar napsal(a):
Ano, také mi to připadá jako (nemístná) reklama. Neumím si toti představit, e někdo dlouho hledá schopného řemeslníka a kdy ho najde, hned shání diskusní fóra, kde by ho vychválil. Něco jiného by bylo, kdyby člověk, který na Babinet chodí dlouho, se chtěl s "kámokama" podělit o pozitivní zkuenost.
A mimochodem, ji delí dobu se mi zdá, e moderátoři měří místní reklamy rozdílným metrem.
vidím to úplně stejně
Není tady
no teď kdy pročítám Zlaté české ručičky tak vidím, e příspěvky Heleny P a árky H jsou podobného raení jako příspěvek Marty, čili první příspěvek, dokonce stejný den přihláení a nevyádané doporučení na řemeslníka a jim bylo poděkováno.Co mě překvapilo.
ono kdy někdo napíe, doporučte mi zedníka, lakýrníka...a ostatní mu pomůou, tak je to jiné, jako kdy se sem přihrne někdo, kdo tu vůbec ničím jinak nepřispívá, a horlivě rozdává kontakty.Proč to asi dělá, e ? .)
Upravil(a) laminanonte (30. 10. 2009 19:51)
Není tady