3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Bez poníení- to asi nebylo. Dvakrát se stalo, e jsem mu psala sms, jak mi hrozně chybí, e ho moc miluju a e udělám cokoliv, aby se to vrátilo...ale prostě jsem to tak cítila a nedokáu se chovat jako on, e se nic nestalo a e jsme jako skvělí kamarádi. A on mi na to napsal něco ve smyslu, e čas ve vyřeí a e určitě nezapomene na nic, co jsme spolu proili...to bych mu nejradi dala v tu chvíli pěstí, ale jen v tu chvíli, stejně k němu vlastně necítím nic patného. Hrozně mi vadí, kdy říká, e si dovede představit, e budeme mít kadý svoji rodinu a e se budeme přátelit a e to bude fajn, Nebo mě pozval do kavárny, tam mě klidně krmí svým zmrzlinovým pohárem a pak řekne, e tohle kdybysme dělali jako kamarádi co by na to asi říkali nai budoucí partneři...no prostě se v tom plácám a tyhle situace mi zrovna nepomáhají. Přála bych mu, aby byl astný, ale asi se dlouho nevyrovnám s tím, e to není se mnou a e bude mít rodinu a celou budoucnost s někým jiným. Ach jo. Vím, nebo aspoň věřím, e si časem někoho najdu a budu s ním astná, ale e pořád bud přemýlet, jaké by to bylo s tímhle chlapem.
Jetě je nepříjemný, e jsme si spolu pořídili celkem 3 kočičky, kterých se nejsme schopni ani jeden vzdát. Nakonec jsme si je nějak rozdělili s tím, e kdy ten druhý bude chtít vidět ostatní kočky, e se můe kdykoliv stavit.
Není tady
veronka83 napsal(a):
Bez poníení- to asi nebylo. Dvakrát se stalo, e jsem mu psala sms, jak mi hrozně chybí, e ho moc miluju a e udělám cokoliv, aby se to vrátilo...ale prostě jsem to tak cítila a nedokáu se chovat jako on, e se nic nestalo a e jsme jako skvělí kamarádi. A on mi na to napsal něco ve smyslu, e čas ve vyřeí a e určitě nezapomene na nic, co jsme spolu proili...to bych mu nejradi dala v tu chvíli pěstí, ale jen v tu chvíli, stejně k němu vlastně necítím nic patného. Hrozně mi vadí, kdy říká, e si dovede představit, e budeme mít kadý svoji rodinu a e se budeme přátelit a e to bude fajn, Nebo mě pozval do kavárny, tam mě klidně krmí svým zmrzlinovým pohárem a pak řekne, e tohle kdybysme dělali jako kamarádi co by na to asi říkali nai budoucí partneři...no prostě se v tom plácám a tyhle situace mi zrovna nepomáhají. Přála bych mu, aby byl astný, ale asi se dlouho nevyrovnám s tím, e to není se mnou a e bude mít rodinu a celou budoucnost s někým jiným. Ach jo. Vím, nebo aspoň věřím, e si časem někoho najdu a budu s ním astná, ale e pořád bud přemýlet, jaké by to bylo s tímhle chlapem.
Jetě je nepříjemný, e jsme si spolu pořídili celkem 3 kočičky, kterých se nejsme schopni ani jeden vzdát. Nakonec jsme si je nějak rozdělili s tím, e kdy ten druhý bude chtít vidět ostatní kočky, e se můe kdykoliv stavit.
Veronko,pořád si myslím,e je tam stín někoho jiného,u od začátku.On se v tom plácá a neumí se rozhodnout,udělala jsi to za něj a myslím,e to bylo správné.Ty u potřebuje jen čas,aby se Tvá lodička odpoutala a nabrala ten správný směr.Ta moudra u zmrzlinového poháru jsou myslím docela výmluvná,netrap se,určitě potká někoho,kdo Tvou lásku přijme a bude pro něj tím nejkrásnějím darem.
Ahoj Veronko, myslím si, e jsi se rozhodla správně. Cítila jsi to tak a jednala podle toho. Vechno opravdu chce svůj čas, tak se netrap "občasným plácáním". Podle mého je to v takové situaci běné.
Přeji ti, aby jsi byla astná, a je tvá cesta jakákoliv.
Není tady
Ahoj Veronko, jsi na správné cestě a myslím, e to zvládá moc dobře.
Je dobře, e jsi si nala tak rychle nové bydlení. Se mnou se přítel rozeel ze dne na den, nečekala jsem to. Chtěl abych odela co nejdřív, dal mi týden na odstěhování. Tenkrát mi to přilo jako podraz, ale s odstupem času vím, e to bylo to nejlepí řeení. Být v jednom bytě s člověkem, který se mnou u nechce být by byly muka.
Píe, e ti pomáhá zařizovat nový byt. Měla jsem to stejně, zařizovala jsem, kupovala drobnosti, tím jsem ila, měla jsem ze sebe radost, e zvládám spoustu věcí úplně sama. Postavila jsem se na vlastní nohy.
Drím palce a přeji hodně těstí
Není tady
Vem vám moc děkuju za rady a podporu. Stejně mám dojem e mi to pořád jetě úplně nedolo, co se stalo...je to těké najednou po těch letech začít přemýlet jinak. Mám stavy kdy to zvládám relativně v pohodě, ale pak zase stavy, kdy jsem skoro na dně. Vím, e to časem přejde, nebo aspoň otupí, ale teď jen nějak překonat tohle smutný období...Vem jetě jednou moc děkuju
Není tady
veronko, doufám, e zaskočís aspoň občas napsat, jak se ti daří, co nový lásky a tak vůbec
Není tady
Určitě dám vědět, jak jde čas....Jinak pro mě rozuzlení věci přilo dnes- dle domluvy s (ex) přítelem jsem dnes měla hlídat kočky v naem bývalém společném domově, nabídl mi, e jeslti chci, můu tady klidně přespat. On je teď na 3 dny pryč, prý s kolegy z práce jeli do Vídně. No a jedna z prvních věcí, které jsem si vimla po příchodu do naeho bývalého domova byla jistá účtenka z Billy v kuchyni, na k teré byly mimo jiné i kondomy, asi 4 balení :-) jen podotýkám, e spolu jsme kondomy nikdy nepouívali. Take pro mě jisté rozuzlení a najednou se mi to spojuje dohromady. Paradoxně prvotní pocit byl hrozná úleva, e tedy moje pocity byly správné, e moje enská intuice nezklamala, e to je tak, jak jsem si myslela. Konečně mám ten důkaz, po kterém jsem prahla. Spí mi teď přijde můj bývalý přítel jako idiot, e je schopen tady tu účtenku nechat...kdy u se tedy se mnou rozcházel jen proto, e jsem já tak hrozná a ani se se mnou nedá ít a nikdo jiný v tom není...fakt směný.
Upravil(a) veronka83 (15. 11. 2009 17:29)
Není tady
veronka83 napsal(a):
Určitě dám vědět, jak jde čas....Jinak pro mě rozuzlení věci přilo dnes- dle domluvy s (ex) přítelem jsem dnes měla hlídat kočky v naem bývalém společném domově, nabídl mi, e jeslti chci, můu tady klidně přespat. On je teď na 3 dny pryč, prý s kolegy z práce jeli do Vídně. No a jedna z prvních věcí, které jsem si vimla po příchodu do naeho bývalého domova byla jistá účtenka z Billy v kuchyni, na k teré byly mimo jiné i kondomy, asi 4 balení :-) jen podotýkám, e spolu jsme kondomy nikdy nepouívali. Take pro mě jisté rozuzlení a najednou se mi to spojuje dohromady. Paradoxně prvotní pocit byl hrozná úleva, e tedy moje pocity byly správné, e moje enská intuice nezklamala, e to je tak, jak jsem si myslela. Konečně mám ten důkaz, po kterém jsem prahla. Spí mi teď přijde můj bývalý přítel jako idiot, e je schopen tady tu účtenku nechat...kdy u se tedy se mnou rozcházel jen proto, e jsem já tak hrozná a ani se se mnou nedá ít a nikdo jiný v tom není...fakt směný.
Směné to není.Je to bolavé a bolet to bude jetě dlouho.Ale je to jistota.A konečně se má od čeho odrazit.Hodně těstí.
Díky Horacio, i za tvé minulé příspěvky. Ano je to jistota. Spí mě teď tve, e to předtím vechno hodil na mě, e já jsem ta patná, nedokonalá. I přestím jsem mu říkala, e kdyby v tom někdo byl, a mi to řekne, e to pro mě bude lehčí, nebudu si připadat jako ta nejhorí na světě, s kterou se ani nedá ít. Ani to pro mě neudělal. Dnes jsem s ním mluvila (potřebovala jsem s edomluvit o kočkách), nedala jsem mu vědět e vím, ale znovu jsem se ho ptala, jeslti v tom fakt není nikdo jiný...a prý není no. U i vím kdo- slečna asi o dva roky mladí, z fotek - které tu nechal otevřené- úplně stejný typ jako jako já- výrazné rysy, velké hnědé oči, bruneta. Vlastně asi před třemi týdni mi říkal- mě se stejně líbí stejné typy jako jsi ty. Je tedy akorát jeě trochu tíhlejí ne já (je fakt e mi před měsícem vyčetl, e jsem přibrala- asi 5 kg od začátku naeho vztahu- ale stejně mám pořád pěknou postavu), jinak úplně stejná. Fakt nechápu.
Není tady
Veroniko,
to je fajn, es to takhle dokázala. Já bych jetě co nejdřív utnula to hlídání kočiček, páč by tě to pořád házelo zpátky. Jo a poroboha jen se v tom (myslím v hlavě) neourej, proč jsem ta patná, kdo je ta lepí atp. Jsi bezva holka, která si najde toho správnýho chlapa, co tě dokáe rozesmát, utře ti slzičku, bude ti oporou a v posteli z tebe udělá dračici. Drím palečky
Není tady
No a je to tady e ti dám na zadek!
Není tady
hlídání kočiček provozuju jen do doby, ne si je budu moci vzít do nového bytu- je to tam dost hnusný a spousta práce, ale snad přítí víkend si je u budu moc vzít. Horzně se mi po nich stýská.
pomněnka- kdy já si asi nemůu pomoci, musím vědět....jen se teď těím a mu to řeknu a jak se bude tvářit. Víc u pátrat netřeba, dozvěděla jsem se, co jsem chtěla.
JInak jsem přesvědčená, e si najdu - za čas - skvělýho chlapa, ale holt mě tohle mrzí, protoe jsem tomuhle vztahu a chlapovi hrozně moc věřila.
Není tady
Nebude astnějí, kdy to ví. Nebude astnějí, a mu to řekne. Proč? Chce být "vítězem"? Tady vítěz není. Vy natěstí jetě nemáte děti, take zase o tolik nejde, i kdy to taky bolí. Jdi dál a neře, co není tvé.
Určitě tě to mrzí a bolí to jak sv.iňa, ale buď ráda, e je to teď , e jste na to přili dřív ne jste si tu rodinu zaloili.... Je lepí si to v sobě nastavit tak, jakoe to byla jedna delí etapa tvého ivota poznávání, poučit se z toho a vzpomínat na to hezké. Nemá cenu se uírat těma blbejma mylenkama, to ti opravdu nepomůe a ani ti to nic nedá. Přeju hodně sil
Není tady
veronka83 napsal(a):
hlídání kočiček provozuju jen do doby, ne si je budu moci vzít do nového bytu- je to tam dost hnusný a spousta práce, ale snad přítí víkend si je u budu moc vzít. Horzně se mi po nich stýská.
pomněnka- kdy já si asi nemůu pomoci, musím vědět....jen se teď těím a mu to řeknu a jak se bude tvářit. Víc u pátrat netřeba, dozvěděla jsem se, co jsem chtěla.
JInak jsem přesvědčená, e si najdu - za čas - skvělýho chlapa, ale holt mě tohle mrzí, protoe jsem tomuhle vztahu a chlapovi hrozně moc věřila.
Vůbec si nejsem jistý,e je to dobrý nápad.Ublíí jen sama sobě.Nikomu jinému.
Horacio napsal(a):
veronka83 napsal(a):
JInak jsem přesvědčená, e si najdu - za čas - skvělýho chlapa, ale holt mě tohle mrzí, protoe jsem tomuhle vztahu a chlapovi hrozně moc věřila.Vůbec si nejsem jistý,e je to dobrý nápad.Ublíí jen sama sobě.Nikomu jinému.
Veronko já souhlasím s Horaciem, tohle mi přijde zbytečný. Píe, e jsi se dozvěděla co jsi chtěla, tak u to nech být.
Není tady
Horacio napsal(a):
veronka83 napsal(a):
JInak jsem přesvědčená, e si najdu - za čas - skvělýho chlapa, ale holt mě tohle mrzí, protoe jsem tomuhle vztahu a chlapovi hrozně moc věřila.Vůbec si nejsem jistý,e je to dobrý nápad.Ublíí jen sama sobě.Nikomu jinému.
Do jisté míry s Horaciem souhlasím,ale zase na druhou stranu, by mi vadilo,e se mnou drahý ex jedná jak s kravkou.
Asi bych se od něj odstřihla úplně a co nejrychleji!
Není tady
werena30 napsal(a):
Do jisté míry s Horaciem souhlasím,ale zase na druhou stranu, by mi vadilo,e se mnou drahý ex jedná jak s kravkou.
Asi bych se od něj odstřihla úplně a co nejrychleji!
To bych neřekla, e s ní jedná jako s kravkou. Jen jí z nějakého důvodu neřekl o té slečně. Jak to s tou slečnou má a nebo nemá ví jen on.
Tu kravku, vola, blbce.....atd. ze sebe dokáeme udělat akorát tak sami.
Není tady
veronka83 napsal(a):
Díky Horacio, i za tvé minulé příspěvky. Ano je to jistota. Spí mě teď tve, e to předtím vechno hodil na mě, e já jsem ta patná, nedokonalá. I přestím jsem mu říkala, e kdyby v tom někdo byl, a mi to řekne, e to pro mě bude lehčí, nebudu si připadat jako ta nejhorí na světě, s kterou se ani nedá ít. Ani to pro mě neudělal. Dnes jsem s ním mluvila (potřebovala jsem s edomluvit o kočkách), nedala jsem mu vědět e vím, ale znovu jsem se ho ptala, jeslti v tom fakt není nikdo jiný...a prý není no. U i vím kdo- slečna asi o dva roky mladí, z fotek - které tu nechal otevřené- úplně stejný typ jako jako já- výrazné rysy, velké hnědé oči, bruneta. Vlastně asi před třemi týdni mi říkal- mě se stejně líbí stejné typy jako jsi ty. Je tedy akorát jeě trochu tíhlejí ne já (je fakt e mi před měsícem vyčetl, e jsem přibrala- asi 5 kg od začátku naeho vztahu- ale stejně mám pořád pěknou postavu), jinak úplně stejná. Fakt nechápu.
To je ivot.... žudia sú zbabelí a chlapi v takýchto situáciách zvlá(teda, so enou som sa ete nerozchádzala, tak nemám porovnanie... ). Aspoň ti užahčil ten rozchod, tu naozaj niet o čo stá...
Čím skôr bude preč, tým lepie.
Není tady
veronka83 napsal(a):
pomněnka- kdy já si asi nemůu pomoci, musím vědět....jen se teď těím a mu to řeknu a jak se bude tvářit.
Jestli můu taky svou trokou do mlýna. Řekni mu to. Ne pro to jak se bude tvářit on, ale protoe se uleví tobě!!
Není tady
macík* napsal(a):
werena30 napsal(a):
Asi bych se od něj odstřihla úplně a co nejrychleji!To bych neřekla, e s ní jedná jako s kravkou. Jen jí z nějakého důvodu neřekl o té slečně. Jak to s tou slečnou má a nebo nemá ví jen on.
Tu kravku, vola, blbce.....atd. ze sebe dokáeme udělat akorát tak sami.
Jasně, ten důvod,proč jí to neřekl, je zjevný (ale jistě jí bude do očí tvrdit,e jí nechtěl ublíit ). To nic nemění na faktu,e je normální lhář a nic víc
.
Není tady
Náhodou jste to oba ustáli výborně, já hluboce před vámi smekám..
Ale "jak se bude tvářit" poté co mu to řekne, bych vidět nechtěla. Ztratí to glanc. I ty. Já jak se znám bych spí pronesla něco v tom smyslu (ne tedy v 26letech - to jsem tak jako ty ukázněná nebyla - to bych se zhroutila v hysterickém oblouku a plakala a tkala usedavě dva měsíce dnem i nocí a vem ukázala jak mi bylo ublíeno ) - e má pravdu, je fakt jsme se neposunuli, e ho mám taky ráda, ale e cítím stejně, e máte u nabraný oba jiný kurz...atd. A e to udělal dobře, udělal to první za nás oba.., a e mu děkuju. Postupem času bych tomu uvěřila skutečně, protoe to tak prostě je. Nic jiného, ne e se vae cesty rozdělily a nepůjdete teď spolu. Třeba zase časem ano, to neví teď nikdo..I kdy ten večer by mě to bolelo a moná bych i potupně bulila...
. Ale sama a potmě a jen 15minut.
Ono je to opravdu dobře, e se to stalo nyní a takto. On ti evidentně nechtěl způsobit bolest, proto to formuloval takto, a nezačal ti hloupě povídat, jak potkal svoji osudovou lásku, které podlehnul, a která by bez něj byla úplně sama, a e on je čestný, tudí ti to musí říct narovinu. ..a blabla. To ho docela ctí. Nedělal z tebe blbce, to toti ani nejde, kdy nebude chtít - ví?
Tak to nepokaz, zachovej si formát , dej mu pusu na čílko, řekni e jsi u velká holka a e ví, e jste si dali co jste mohli a měli , za co dík.. a pápá
Hlavu vzhůru!!
Není tady
Wiki napsal(a):
Ono je to opravdu dobře, e se to stalo nyní a takto. On ti evidentně nechtěl způsobit bolest, proto to formuloval takto, a nezačal ti hloupě povídat, jak potkal svoji osudovou lásku, které podlehnul, a která by bez něj byla úplně sama, a e on je čestný, tudí ti to musí říct narovinu. ..a blabla. To ho docela ctí. Nedělal z tebe blbce, to toti ani nejde, kdy nebude chtít
Mně právě tohle vůbec chytré nepřijde. Tedy chytré by to bylo,kdyby jetě nějaký čas drel svůj nový vztah v naprosté diskrétnosti, co se mu tou účtenkou váně nepovedlo.
Nevidím rozdíl mezi: "potkal jsem osudovou lásku" a "u se těím,jak s naimi novými partnery budeme jezdit na společné výlety"
Na druhou stranu ne,e bych ho nechápala. Já mám taky moc ráda vechny své ex .
Není tady
Myslí, e by mu přidalo na kvalitě, kdyby jí povyprávěl co a kde se mu stalo a co pěkného, kde, s kým a jak zail? A hlavně - myslí , e by se V. ulevilo kdyby se jí svěřil?
Účtenka na stole je kravina..to ano, mohl být pečlivějí, ale pořád je ve svém bytě a pochybuji, e to byl úmysl.
Chyba je určitě u V. v tom, e přebrala jeho řeč ,jako e je "patná a nedokonalá". Jsem si jistá, e to takto neřekl. (pokud by ano - u by snad nebylo o kom rozmýlet a psát..). Pouze V. si to tak přeloila. Ona sama se pasovala na "patnou" atd. Tam vidím problém. Ona ví sama jaká je a její kvality nemoholu být přece odvozovány a závislé na tom, jak je prezentuje partner. (i kdyby je prezentoval... a myslím, e on nic takového ani neuděla..e spí řekl něco v tom smyslu e jejich vztah se nevyvíjí a neposunuje...apod).
Překvapilo mě Veronko, kdy jsi napsala, e kdyby ti řekl, e má někoho jiného, e by se ti ulevilo a přestala by ses povaovat za tak patnou. Tady bych řekla, e je problém..
Ty nejsi patná, ...ano...mohl on být nespokojen ve vztahu, mohl chtít změnu, mohl cítít, e vztah ustrnul.apod, na to má svaté právo, ale není to v tom, e ty bys byla patná!
Není tady