6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Výrábím bižuterii a mám děsně ráda fialovou. Bohužel mi nejde vůbec nafotit.....barvy absolutně neodpovídají..... jsou domodra...Mám foťák Canon A520, vyrobila jsem si světelný stan , snažím se používat nastavení osvětlení ve foťáku, zkoušela jsem fotit i mimo stan....prostě nejde a nejde...už jsem bezradná....umíte někdo poradit?
Moc děkuji
Není tady
Neřeš momentálně, jak by vypadala celá ta fotka, ale někde se ti musí podařit vyfotit dobře ta barva. Na denním světle, na umělém silném bílém, nebo slabém s bleskem, barevný podklad dokáže výrazně ovlivnit barvu předmětu.... je třeba zkoušet nejvhodnější barvu pozadí ... nepíšeš o jakou fialovou se jedná, např. ve škále RAL, netuším, zda je světlá, tmavá, lesklá, matná.... možná pošli na ukázku výsledek tvého snažení a nějakou fotku s barvou, která by to měla být....
Není tady
JJ moc děkuji, zkusím jiný podklad, snad se to povede......
Není tady
step napsal(a):
Výrábím bižuterii a mám děsně ráda fialovou. Bohužel mi nejde vůbec nafotit.....barvy absolutně neodpovídají..... jsou domodra...Mám foťák Canon A520, vyrobila jsem si světelný stan , snažím se používat nastavení osvětlení ve foťáku, zkoušela jsem fotit i mimo stan....prostě nejde a nejde...už jsem bezradná....umíte někdo poradit?
Moc děkuji
Kupte si 18% šedou destičku, na které si naměříte vyvážení bílé (fotoaparáty jsou kalibrované na 18% šedou)
Není tady