1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Výrábím biuterii a mám děsně ráda fialovou. Bohuel mi nejde vůbec nafotit.....barvy absolutně neodpovídají..... jsou domodra...Mám foák Canon A520, vyrobila jsem si světelný stan , snaím se pouívat nastavení osvětlení ve foáku, zkouela jsem fotit i mimo stan....prostě nejde a nejde...u jsem bezradná....umíte někdo poradit?
Moc děkuji
Není tady
Neře momentálně, jak by vypadala celá ta fotka, ale někde se ti musí podařit vyfotit dobře ta barva. Na denním světle, na umělém silném bílém, nebo slabém s bleskem, barevný podklad dokáe výrazně ovlivnit barvu předmětu.... je třeba zkouet nejvhodnějí barvu pozadí ... nepíe o jakou fialovou se jedná, např. ve kále RAL, netuím, zda je světlá, tmavá, lesklá, matná.... moná poli na ukázku výsledek tvého snaení a nějakou fotku s barvou, která by to měla být....
Není tady
JJ moc děkuji, zkusím jiný podklad, snad se to povede......
Není tady
step napsal(a):
Výrábím biuterii a mám děsně ráda fialovou. Bohuel mi nejde vůbec nafotit.....barvy absolutně neodpovídají..... jsou domodra...Mám foák Canon A520, vyrobila jsem si světelný stan , snaím se pouívat nastavení osvětlení ve foáku, zkouela jsem fotit i mimo stan....prostě nejde a nejde...u jsem bezradná....umíte někdo poradit?
Moc děkuji
Kupte si 18% edou destičku, na které si naměříte vyváení bílé (fotoaparáty jsou kalibrované na 18% edou)
Není tady