1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
to já také:-) ale já normálně vstávám sama od sebe brzy, take mi to nevadí.
Upravil(a) Aknella (2. 11. 2009 0:32)
Není tady
sandra napsal(a):
Já miluju sedět ve vaně a sprchovat se pořádně horkou vodou....neznám nic lepího
Vanu si napoutím jen vyjímečně, protoe pak u mi je moc horko....
tak tohle taky miluji, s tím rozdílem, e si vodu přitom napoutím do vany. Ale dnes si to uívám vyjímečně, nemáme kanalizaci, ale septik a vanu máme na 250l. take u toho počítám . V bytě jsem se takhle rochnila denně i 2x.Hlavně, v zimě, abych se zahřála. Teď v domě se spí sprchuju a to mě nebaví, v koupelně nemáme horko a tak se tam moc nezdruju.
Není tady
Aknella napsal(a):
to já také:-) ale já normálně vstávám sama od sebe brzy, take mi to nevadí.
tak to já vstávám velice nerada Větinou mám odpolední , tak toho času před odchodem do práce je víc a kdy u musím ráno, tak zase musím mít nějaký prostor ne vyjdu z domu.
Není tady
Mě by ranní koupel spí uspala, ne nastartovala:)
Jinak dřív jako holka jsem chodila do koupelny s radiem nebo kníkou, teď si dávám svíčky a relaxuju.
Není tady
Mně je větinou zima, take beru sprchu jako způsob, jak se ohřát. :-D
Řekla bych, e jsem tam tak pět deset minut, nepočítám to.