29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to já také:-) ale já normálně vstávám sama od sebe brzy, takže mi to nevadí.
Upravil(a) Aknella (2. 11. 2009 0:32)
Není tady
sandra napsal(a):
Já miluju sedět ve vaně a sprchovat se pořádně horkou vodou....neznám nic lepšího
Vanu si napouštím jen vyjímečně, protože pak už mi je moc horko....
tak tohle taky miluji, s tím rozdílem, že si vodu přitom napouštím do vany. Ale dnes si to užívám vyjímečně, nemáme kanalizaci, ale septik a vanu máme na 250l. takže u toho počítám . V bytě jsem se takhle rochnila denně i 2x.Hlavně, v zimě, abych se zahřála. Teď v domě se spíš sprchuju a to mě nebaví, v koupelně nemáme horko a tak se tam moc nezdržuju.
Není tady
Aknella napsal(a):
to já také:-) ale já normálně vstávám sama od sebe brzy, takže mi to nevadí.
tak to já vstávám velice nerada Většinou mám odpolední , tak toho času před odchodem do práce je víc a když už musím ráno, tak zase musím mít nějaký prostor než vyjdu z domu.
Není tady
Mě by ranní koupel spíš uspala, než nastartovala:)
Jinak dřív jako holka jsem chodila do koupelny s radiem nebo knížkou, teď si dávám svíčky a relaxuju.
Není tady
Mně je většinou zima, takže beru sprchu jako způsob, jak se ohřát. :-D
Řekla bych, že jsem tam tak pět deset minut, nepočítám to.