|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky, máte některá zkušenost se strojem AB Rocket?
Vím, že Sisi psala na vedlejším vlákně, že je super, ale ráda bych víc názorů, zvažuji, že si ho pořídím.
Děkuji.
Není tady

Ahojky, no nevím, nevím. Pracuji v prodejně se sportovním zbožím a spíše více doporučujeme jiný stroj, který stojí cca 200,- . Mám ho doma a super. Na břišní svaly a vytvarování pasu úúúžasný. Nejde sem napsat, o co jde, nebo kde ho koupit, ale klidně mi písni zprávu, nebo mail. 
Upravil(a) siwama (27. 10. 2009 11:11)
Není tady

Ahojky, no nevím, nevím. Pracuji v prodejně se sportovním zbožím a spíše více doporučujeme jiný stroj, který stojí cca 200,- . Mám ho doma a super. Na břišní svaly a vytvarování pasu úúúžasný. Nejde sem napsat, o co jde, nebo kde ho koupit, ale klidně mi písni zprávu, nebo mail.
Není tady

dixina napsal(a):
Ahoj holky, máte některá zkušenost se strojem AB Rocket?
Vím, že Sisi psala na vedlejším vlákně, že je super, ale ráda bych víc názorů, zvažuji, že si ho pořídím.
Děkuji.
ahojky ,tak co sis pořídila?
Ten stroj je na bříšní svaly.já ho mám kvůli zádům,že mě podpírá.Jinak můžeš dělat klídďo sklapovačky i bez něj.
Není tady

já mám ab rocket od Vánoc a cvičíme na něm všichni.Musím, říct, že po měsíci už to na mě trochu znát je. Klasické sklapovačky mě nebaví, tak jsem váhala nad tímhle strojem.Pak jsme ho viděla u kamarádky a tak jsem nám ho koupila.
Není tady

laminanonte napsal(a):
já mám ab rocket od Vánoc a cvičíme na něm všichni.Musím, říct, že po měsíci už to na mě trochu znát je. Klasické sklapovačky mě nebaví, tak jsem váhala nad tímhle strojem.Pak jsme ho viděla u kamarádky a tak jsem nám ho koupila.
to je :supr:Zrovna jsem se chtěla zeptat.jak jsi pokročila?? jestli je něco vidět.
Upravil(a) sisi21 (23. 1. 2010 22:47)
Není tady
siwama napsal(a):
můžu poprosit o sz???díky.....
Není tady

no nejsem sice holk ale ab rocket doma taky máme od vánoc a můžu říct, že je to super věc, ono cvičit na tom 10 minut denně u tv.. lol to bych chtěl vidět kolik lidí by to dokázalo cvičit na tom 10 minut v jednom kuse
já na tom udělám 30 - 40 sklapovaček a mám toho dost, kombinuju to i s jinýma partiema, takže dělám přibližně 3 - 4 série po 30 - 40 opakováních, výhodou břicha je, že se dá cvičit každý den na rozdíl od jiných svalů..
Není tady

siwama napsal(a):
Mohla bych taky požádat o sz? Něco na pupíka by se hodilo
Děkuji 
Není tady
Jugulator napsal(a):
no nejsem sice holk ale ab rocket doma taky máme od vánoc a můžu říct, že je to super věc, ono cvičit na tom 10 minut denně u tv.. lol to bych chtěl vidět kolik lidí by to dokázalo cvičit na tom 10 minut v jednom kuse
já na tom udělám 30 - 40 sklapovaček a mám toho dost, kombinuju to i s jinýma partiema, takže dělám přibližně 3 - 4 série po 30 - 40 opakováních, výhodou břicha je, že se dá cvičit každý den na rozdíl od jiných svalů..
no, nic proti, ale naopak bricho bys rozhodne nemela cvicit kazdy den... vzdycky bys mela mit den pauzu.. prave o proti jinym svalu....
Není tady
siwama napsal(a):
Prosím o SZ...děkuji 
Není tady
Káča napsal(a):
siwama napsal(a):
Prosím o SZ...děkuji
Nejde náhodou o rotanu?
Není tady

Káča napsal(a):
Káča napsal(a):
siwama napsal(a):
Prosím o SZ...děkuji
Nejde náhodou o rotanu?
jj myslím ,že jo.
Není tady