29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
Tohle není inzertní oddělení, ale psychologické.
Kams tak spěchala, když máš tak brzy dvě dětičky?
Mně se tvůj způsob výchovy nelíbí. Bych se tím nechlubila, ale zamyslela. Není žádné terno, že jsi, jak říkáš, od rány, ty parametre.
Není samozřejmé, že po dětech to jde (s kamarádkami) do kopru. Pro někoho ano. Pro někoho ne.
jak jinak
Není tady
Eva. napsal(a):
Mně se tvůj způsob výchovy nelíbí. Bych se tím nechlubila, ale zamyslela. Není žádné terno, že jsi, jak říkáš, od rány, ty parametre.
Není samozřejmé, že po dětech to jde (s kamarádkami) do kopru. Pro někoho ano. Pro někoho ne.
Nechápu, proč máš potřebu vůbec reagovat...nejsi evidentně kandidát na kamarádku, ale zakritizovat to neopomeneš.
Není tady
Toto je psychologické forum, ne inzertní oddělení. A ještě s uvedením mailové adresy.
A taky reaguji proto, že chci. Vadí mi, když mámy bijí své děti a ještě se tím chlubí.
Upravil(a) Eva. (8. 8. 2013 8:46)
Není tady
Deneb napsal(a):
Eva. napsal(a):
Není samozřejmé, že po dětech to jde (s kamarádkami) do kopru. Pro někoho ano. Pro někoho ne.Nechápu, proč máš potřebu vůbec reagovat...nejsi evidentně kandidát na kamarádku, ale zakritizovat to neopomeneš.
Protože Majkafa ráda poučuje, chytračí a samozřejmě kritizuje, ona by bez toho ani nemohla být
Mně ta její odpověď ani nepřekvapila, přesně v tomhle stylu bych její reakci očekávala a jak vidno,nespletla jsem se
Není tady
Modroočko, ty jsi přesně jedna z těch chytrolínek, který tak "miluju"!!! )) Jsem na sebe hrdá, že svý děti nerozmazluju! To, že dostanou přes ruce, není týrání.....a když pak vidim např.svýho syna vedle nějakýho rozcabenýho nunánka, kterýmu se všechno vysvětluje tisíckrát dokola, jsem ráda, že k němu chovám tak, jak se chovám. Já svý děti nemlátim 3x denně, jenom jim tím zdůrazňuju, že na něco nesmí šahat, bo někam strkat ruce...tohle je pro mě úplně normální věc, a když pak vidim matky, co na své děti volají: "to nesmíš, nesahej na to a bla, bla, bla..." a oni je mají naháku, vim, že nic špatnýho vůči svým dětem nedělám!!!! A to, že jsem to tady zmínila bylo proto, abych se právě vyvarovala takovým citlivkám (jako si asi ty) nevidím nic špatného na tom, když dítě, pokud si to zaslouší, dostane na zadek bo přes ruce.....A ty máš děti???? Že jsi tak chytrá.....? Jinak já rodinu neplánovala...selhala mi antikoncepce, a když jsem se to prakticky ve třetím měsíci dověděla, nebylo o čem přemýšlet...nebo máš na to zase jiný názor paní chytrá??? A kamarádky mám, ale většina je jic bezdětných, s dětmi málo....tak proto milá modroočko....!! A jsem od rány - díky bohu!!! Nebojim se vystoupit ani promluvit.....a ještě jedna věc.....kdysi to bylo normální, že ženský rodily kolem dvacítky, takže......ty tvý chytrosti si schovej pro někoho jinýho, hm?
Není tady
Honzina napsal(a):
Ahooooooj....jmenuju se Zuzana, je mi 24 let, mám dvě děti, syn - 4 roky, dcera - 2 roky, a jsem z Mělníka.
I já měla spoustu kamarádů/dek, ale po dětech to šlo samozřejmě do kopru....hledám takovou kamarádku, která je úplně normální, který nebude vadit, když řeknu pr..., a která má stejnej záměr najít dobrou kamarádku!!! Mám ráda jídlo, kafe a posezení u nás doma na zahradě....ráda bych zas vrátila čas, kdy mi na nákupech řekne "kamarádka/kamarádky", jak mi to sedí...a nééé děti)))))) jsem spíš od rány, takže k sobě hledám někoho stejnýho tipu....od toho se odvíjí i má výchova dětí....3x napomenu a pak plesk přes ruce - např. (to některé matky nechápou,
))) tak to jsou moje parametry, pokud se to nějaké z vás zamlouvá, dejte vědět na zuzanarichi@seznam.cz
Zuzko, zkus i seznamku, rubrika "hledám kamarádku".
Moje kolegyně takhle našla kámošku.
Není tady
Eva. napsal(a):
Toto je psychologické forum, ne inzertní oddělení. A ještě s uvedením mailové adresy.
A taky reaguji proto, že chci. Vadí mi, když mámy bijí své děti a ještě se tím chlubí.
Opravdu považuješ plesknutí přes ruce za bití? já to považuji za zdravé určení hranice, když ti dítě po dvou napomenutích neposlechne.
Není tady
Honzina napsal(a):
Modroočko, ty jsi přesně jedna z těch chytrolínek, který tak "miluju"!!!
)) Jsem na sebe hrdá, že svý děti nerozmazluju! To, že dostanou přes ruce, není týrání.....a když pak vidim např.svýho syna vedle nějakýho rozcabenýho nunánka, kterýmu se všechno vysvětluje tisíckrát dokola, jsem ráda, že k němu chovám tak, jak se chovám. Já svý děti nemlátim 3x denně, jenom jim tím zdůrazňuju, že na něco nesmí šahat, bo někam strkat ruce...tohle je pro mě úplně normální věc, a když pak vidim matky, co na své děti volají: "to nesmíš, nesahej na to a bla, bla, bla..." a oni je mají naháku, vim, že nic špatnýho vůči svým dětem nedělám!!!! A to, že jsem to tady zmínila bylo proto, abych se právě vyvarovala takovým citlivkám (jako si asi ty) nevidím nic špatného na tom, když dítě, pokud si to zaslouší, dostane na zadek bo přes ruce.....A ty máš děti???? Že jsi tak chytrá.....? Jinak já rodinu neplánovala...selhala mi antikoncepce, a když jsem se to prakticky ve třetím měsíci dověděla, nebylo o čem přemýšlet...nebo máš na to zase jiný názor paní chytrá??? A kamarádky mám, ale většina je jic bezdětných, s dětmi málo....tak proto milá modroočko....!! A jsem od rány - díky bohu!!! Nebojim se vystoupit ani promluvit.....a ještě jedna věc.....kdysi to bylo normální, že ženský rodily kolem dvacítky, takže......ty tvý chytrosti si schovej pro někoho jinýho, hm?
Zuzko, tys to pochopila špatně. To ti psala Eva, ne já, já se tomu jejímu příspěvku akorát směju, protože mě pobavila.
Děcka jsem měla brzo jako ty a vychovávala jsem je stejně jako ty, nepomohlo napomenutí, dostali kluci napr.del.
Já zastávám názor,že děcku neuškodí,když dostane výchovnou, naopak mu to prospěje.
Přečti si znovu, co psala Eva. a co já. Zkus rozlišit, co ti kdo píše
Není tady
A ještě pro ty, co se jim tak strašně nelíbí má výchova....jde vidět, že vy jste asi na zadek nedostávali!!!! Proto to tak haníte, ale když dostanou na zadek se vší mírou, není na tom nic špatného!!!!! Mé děti jsou vycepovaní, jsou samostatní, a rozhodně to není jen tím, že je "biju" podle vás skoro týrám.......ale myslim si, že vy sami jednou uvidíte ten rozdíl.....to, že jsem přísnější než některé přecitlivěné maminky, není žádná tragédie....nejsem na ně žádnej raz, aby ze mě měla trauma!!!!! jsem proti jakýmukoliv týrání způsobených na dětech!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale tohle mezi to neřadím!!!!!! Za nevhodnou inzerci se omlouvám...............
Není tady
A nebylo to modroočce, ale Evě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Modroočko sooooorrrryyyyyy!!!!!! )))
Není tady
Především by ses měla omluvit Modroočce, ta ti nic špatného nenapsala.
Není tady
Honzina napsal(a):
A nebylo to modroočce, ale Evě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Modroočko sooooorrrryyyyyy!!!!!!
)))
Není tady
Deneb napsal(a):
Eva. napsal(a):
A taky reaguji proto, že chci. Vadí mi, když mámy bijí své děti a ještě se tím chlubí.Opravdu považuješ plesknutí přes ruce za bití? já to považuji za zdravé určení hranice, když ti dítě po dvou napomenutích neposlechne.
Bití a plácnutí je rozdíl.
Já taky plácnutí přes zadek a po ruce nepovažuju za bití,ale výchovu.
Upravil(a) Modroočka (8. 8. 2013 9:12)
Není tady
Máš recht....ale jsou hold mezi námi tací, co to nechápou.....(bůh ví, jak oni své děti vychovávají)
Není tady
Modroočka napsal(a):
Deneb napsal(a):
Eva. napsal(a):
A taky reaguji proto, že chci. Vadí mi, když mámy bijí své děti a ještě se tím chlubí.Opravdu považuješ plesknutí přes ruce za bití? já to považuji za zdravé určení hranice, když ti dítě po dvou napomenutích neposlechne.
Bití a plácnutí je rozdíl.
No právě!!!!
Eva musela být asi bita jak žito, že má tak prudké reakce...nic ve zlým, ale třošku to přestřelila.
Není tady
Kely napsal(a):
Především by ses měla omluvit Modroočce, ta ti nic špatného nenapsala.
už se stalo.....
Není tady
Deneb napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Deneb napsal(a):
Opravdu považuješ plesknutí přes ruce za bití? já to považuji za zdravé určení hranice, když ti dítě po dvou napomenutích neposlechne.Bití a plácnutí je rozdíl.
No právě!!!!
Eva musela být asi bita jak žito, že má tak prudké reakce...nic ve zlým, ale třošku to přestřelila.
to nevim.....)) každej jsme nějakej, ale takovýhle moralisty vážně žeru
Není tady
Eva. napsal(a):
Takže abych to ukončila: Evo, máš tam vzkaz, který jsem omylem psala na adresu Modroočky!!! Té jsem se omluvila a tobě přeju hodně zdaru, aby ti děti nepřerostli přes hlavu ))))))))))))))))))))
Není tady
Eva. napsal(a):
to je neslutecny
Není tady
Honzina napsal(a):
Modroočko, ty jsi přesně jedna z těch chytrolínek, který tak "miluju"!!!
)) Jsem na sebe hrdá, že svý děti nerozmazluju! To, že dostanou přes ruce, není týrání.....a když pak vidim např.svýho syna vedle nějakýho rozcabenýho nunánka, kterýmu se všechno vysvětluje tisíckrát dokola, jsem ráda, že k němu chovám tak, jak se chovám. Já svý děti nemlátim 3x denně, jenom jim tím zdůrazňuju, že na něco nesmí šahat, bo někam strkat ruce...tohle je pro mě úplně normální věc, a když pak vidim matky, co na své děti volají: "to nesmíš, nesahej na to a bla, bla, bla..." a oni je mají naháku, vim, že nic špatnýho vůči svým dětem nedělám!!!! A to, že jsem to tady zmínila bylo proto, abych se právě vyvarovala takovým citlivkám (jako si asi ty) nevidím nic špatného na tom, když dítě, pokud si to zaslouší, dostane na zadek bo přes ruce.....A ty máš děti???? Že jsi tak chytrá.....? Jinak já rodinu neplánovala...selhala mi antikoncepce, a když jsem se to prakticky ve třetím měsíci dověděla, nebylo o čem přemýšlet...nebo máš na to zase jiný názor paní chytrá??? A kamarádky mám, ale většina je jic bezdětných, s dětmi málo....tak proto milá modroočko....!! A jsem od rány - díky bohu!!! Nebojim se vystoupit ani promluvit.....a ještě jedna věc.....kdysi to bylo normální, že ženský rodily kolem dvacítky, takže......ty tvý chytrosti si schovej pro někoho jinýho, hm?
ja mela taky ve 24. dve deti ... to vubec neres
Není tady
Deneb napsal(a):
No právě!!!!
Ano, naše máma nás hodně bila.
Já jsem své děti nebila. Proto vím, že lze vychovat děti dobře i bez plácnutí nebo bití. Ani svá vnoučata nebiju a nebudu bít. Vím, že to jde i domluvou, pokud je člověk důsledný.
Honzina s tím bude mít taky nějaký problém, když to tak zdůrazňuje, řeší a píše tolik vykřičníků.
Není tady
Honzina napsal(a):
Takže abych to ukončila: Evo, máš tam vzkaz, který jsem omylem psala na adresu Modroočky!!! Té jsem se omluvila a tobě přeju hodně zdaru, aby ti děti nepřerostli přes hlavu
))))))))))))))))))))
V pohodě Děti mám dávno dospělé a mám dvě vnoučátka.
Všichni jsou v pohodě, co se přerůstání přes hlavu týká.
Není tady
Honzina napsal(a):
A ještě pro ty, co se jim tak strašně nelíbí má výchova....jde vidět, že vy jste asi na zadek nedostávali!!!! Proto to tak haníte, ale když dostanou na zadek se vší mírou, není na tom nic špatného!!!!! Mé děti jsou vycepovaní, jsou samostatní, a rozhodně to není jen tím, že je "biju" podle vás skoro týrám.......ale myslim si, že vy sami jednou uvidíte ten rozdíl.....to, že jsem přísnější než některé přecitlivěné maminky, není žádná tragédie....nejsem na ně žádnej raz, aby ze mě měla trauma!!!!! jsem proti jakýmukoliv týrání způsobených na dětech!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale tohle mezi to neřadím!!!!!! Za nevhodnou inzerci se omlouvám...............
Nepřipadá mi, že by to bylo "přísnější". Na druhou stranu, ať si každý vychovává své děti, jak uzná za vhodné. Moje extchýně třeba vždycky prskala, když jsem dala dětem pohlavek. A to už fakt muselo být něco jó šíleného, že jsem je flákla. Mám pocit, že jsem je sem tam plácla akorát u ní a ta rána měla patřit spíš jí.., Jinak si pamatuji jen pár karambolů, oni byli docela pohodáři. Možná proto, že jsem to "ne" používala jen v případě nutnosti odvrátit úraz nebo tak. Sama jako dítě si pamatuji akorát dva vejprasky .. v 1. třídě za to, jak jsem se vymustrovala a pak v 18.ti..
Není tady
Honzina napsal(a):
Se musím smát.
Honzilo, i když jsem svý syny nemlátila, ale spíš desetkrát vysvětlovala, sice nejsou vycepovaní, ale jsou samostatní a dokáží se mi svěřit, nebojí se mě. Je jim 20 a 17.
Inzerát si podej tam,kam se podávaj inzeráty , tady seš mimo mísu.
Nemusíš se obhajovat, ty vychováváš své děti, my ne. Takže si vychovávej jak uznáš za vhodné.
Není tady
Zajímá mě, jak vypadá vycepované a samostatné dvou a čtyřleté dítě.
Není tady