21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Děkuju za pochvalu Alex, tuhle kadeřnici má blízko
http://www.dana.freedom21.cz/index.php?page=contact
Aspoň mám nějakou změnu... si toho viml, přeci jen to byla razantní změna, ale pokud je to něco meního, tak si absolutně nevimne, ale to si vimne málokterý chlap...
Makči, kdo to je? Ale chtělo to po mně email, take se přiznám, e jsem nehlasovala...
Souris, Peto, přidávám se do klubu Já si připadám občas jako jelen
, a se kolikrát divím, jak se nemůu slovně vyjádřit. Co napíu, větinou po sobě kontroluju, take to hlavu a patu někdy mívá, ale to ostatní, to je děs
Upravil(a) Gia (4. 11. 2009 10:25)
Není tady
Já su taky, co se mluvy týče, občas jako tatar Písemný projev jetě jak tak jde, ale kdybych měla promluvit třeba někde pracovně, tak se jdu asi rovnou zakopat
Hrůza, fakt nechci vidět ten návrat do práce a do reality
Jo a Gio - má to fakt moc hezký, take pochvala i ode mě!
No jinak zítra se jdeme podívat do jiné kolky (taky soukr., bohuel), od té doby, co do té naí stávající nastoupila ta nová učitelka, tak z toho nejsem moc nadená Elika tam sice pořád chodí ráda, nestěuje si, ale já z ní nějak nemám dobrej pocit (z té učitelky). Je taková nemluvná, nic neřekne, pokud se vyloeně nezeptám, od září Elika jetě nepřinesla ani jeden obrázek (kdy tam byla ta těpánka, tak nosila pomalu kadej týden) a hlavně jsou tam teď samý malý děcka (cca 2 roky), take Elika je tam asi nejstarí a připadne mi, e jí to nic moc nedává a nemá ji kdo táhnout dál
Take jsem nala jetě jednu, máme zhruba stejně daleko od domu, cena je taky stejná a jsou tam děti a od 3 let, co vidím jako pozitivum. Hodně se orientují na výtvarnou výchovu, mají tam muzikoterapii, logopedii a krom učitelek tam učí i chlap (majitel kolky), co mi připadne taky dobrý. Jo a dobu, kdy tam bude dítě chodit, si můu zvolit sama, co je taky super. Tak jsem zvědavá, jaký to tam na mě udělá dojem naivo
Není tady
ultrahnus, to je výstiné slovo
Len - to je fajn, e můete zkusit něco jiného! A chlap v M, to můe být pro děti hodně zajímavé! Náplň je taky důleitá, tak hodně těstí
Adam je dneska poprvé ve kolce, tak jsem zvědavá. Ráno ho vodí manel, to jsem moc ráda, e nemusím oblékat jetě imona... Jedna učitelka je postarí paní, tak třeba si zjedná pořádný respekt Na to ná Adámek slyí...
Není tady
Gio - tak drím palce, a se tam Adámkovi líbí!
Co se týče soukromých kolek, tak těch nám tu opravdu přibývá, přímo na naí ulici máme i anglickou kolku, ale tam mají teda takový ceny, e bysme se asi museli chodit pást Bydlíme ve čtvrti, kde jsou rodinný baráky, take pro takové količky ideální, mají tam vlastní zahradu, klid... no koda jenom, e ty státní jsou tady tak narvané
Jo a ultrahnus počasí je tady taky
Není tady
gio, tak at to Adamek zvladne!
u nas je taky hnusne, fouka takovy neprijemny vitr:-(
Není tady
ahoj holky,
GIO a se Adámkovi líbí ve kolce
LEN ten popis vypadá velice dobře, drim palce a vás vemou a a se tam Elice líbí
Není tady
V ebráku začalo být ultraslunečno ale ultravichr zřejmě nepostihne jenom Krkonoe..
Makči, poslala jsem hlas.. Také ze Studénky? e by tvoje druhé já?
Len, ta nová kolka zní dobře.. Nelča má kolku v rodinném domku se zahradou http://www.skolicka-tygrik.cz/index_files/Page361.htm a líbí se mi, e tam pořádají i mimokolkový aktivity.. Poslední akce "Dýňová cesta lesem s pokladem".. Jsem zvědavá, jak na jaře uspějeme se státní kolkou.. Jestli ne, tak přítí rok půjde opět do soukromé.. Ale je to mazec, kdy si představím, e kolní rok stojí 50tis.
Není tady
petiz, je to dcera trenera a ten poslal prosik at ji dame hlas, tak jsem to jen preposlala dal... ale dekuji:-)
to je super, kdyz se skolka stara i nad ramec, u nas uz bude behem druheho mesice ctvrte divadlo, sice se to vsechno musi platit, ale aspon maji deticky kapku kultury:-)
u nas uz zaclo prset, mela jsem naplanovanou na odpo gyndu, ale robert chce at mu jedu pomoct zahazovat ty vykopy, takze to je fakt dilema..:-) doufam, ze to preziju, protoze z te hliny uz bude pekne bahno a to pujde pekne blbe:(
Není tady
my tut aky máme ve kolce buď "mimokolkové aktivity" nebo taky různý divadýlka apod. Natěstí se platí větinou jen 40Kč, tak je to dobrý. A občas nějaký výlet, větinou do 200
Není tady
Tak předem Gio moooc Ti to sluí, fakt perfído!!
Jeíí já dočítalal asi 4 stránky a u nevim na co jsem chtěla regovat... ...holky taky se vám stává, e straně zapomínáte, mě poslední čas dost, já co si nenapíu, tak prostě nevim...si připadam fakt jak stařena...
Len: a se kolka líbí, podle toho jak jí popisuje to vypadá moc dobře..
My máme taky fajn kolku, plno aktivit a prima učitelky..Adél se tam straně líbí, ikdy kadé ráno mě stále ujiuje, e do kolky nepůjde, ale pak stejnak bez řečí jde,,,potvora malá.. ..a přijde mi, e snad troku začíná líp mluvit, ikdy stále je to hodně patné oproti ostatním, ale přijde mi e krůček po krůčku se t lepí, tak snad to bude dobré....
Karal: drím palce a se Honzík s tím jídlem umoudří, lumpík, má to těký, prckové umí s maminama pěkně cvičit a nejhorí je, e mají větí vytrvalost ne mamky, teda aspoň u nás to tak je...
anet: taky drím palečky a u Mika s tím kakáním nemá problémy...já si to uila s Nikčou kdy byla malá tak vím jak hrozné to je, ale jediná útěcha ti můe být, e to skončí...Nikče to trvalo zhruba 4 roky ne se to ustálilo..
Tak tady je proměnlivo...dopol prelo a bylo hnusně...ted chvíli svítilo sluníčko a venku celkem teplo..no a ted uz se tam zase zatahuje...to je teda hnus velebnosti!!!
Není tady
zapomínání je moje hobby. Seděla jsem u PC a rádoby pracovala, do toho bokem četla babinet a rozhodla se zavolat klientce a pak Jíe. Klientka to nevzala a já volala Jítě, do toho si přečetla ten babinet a najednou to Jía zvedla.................... a já mezitím zapomněla komu volám, tak jí říkám
Třetíková dobrý den a v tu chvili se marně snaila vyčíst z hlavy komu to volám!!!!!!!!!!!! Jía se řezala (u mě zná asi to není poprvé)
take e si ve musím psát vím u dlouho, je to patný, ale e během zvonění telefonu zapomenu kam a proč a komu to volám, to je u fakt VRCHOL
Není tady
jo a pak jsem volala Souris, tak během zvonění jsem si říkala. ..... volám Souris, volám souris ..... ale Souris to vzala natěstí hned, tak jsem nestihla se do něčeho začíst a zabudnout
Není tady
Misho
Já jsem lautr to stejný, co si nenapíu, to za pět minut nevím, ale to není a teď, na to u trpím asi od dětství
Není tady
Misho
Ty prostě dělá moc věcí najednou
Dneska mám nějakej blbej den. Kamarádka odvolala cvičení a samotné se mi nechce, take odreagování ádné nebude. Nepovedl se mi trůdl, můu ho rovnou vyhodit. Děti po sobě řvou jak blázni....rodinná idylka
Upravil(a) Souris (4. 11. 2009 15:50)
Není tady
Misho
tak to nemá chybu!!!
Jo a zapomněla jsem pochválit fotečky Jitu...vem vám to s miminkem moc sluí!!!
a jenom na rajčeti jsou slíbené fotečky..
Upravil(a) xpetko (4. 11. 2009 17:43)
Není tady
téééda, xpetko, Nikolka je tam fakt jak princezna! Myslím, e by sis měla brzo pořídit nějakou kulovnici na odhánění nápadníků, protoe jich budete mít doma určitě zástupy!
Moc jí to tam sluí!
Není tady
Misho, to nema chybu
Gio, uces je
To pocasi je bezva, Davidek doma nespi, kldine vriska 2,5 hodiny a neusne ani nahodou, vcera usnul v 0:30, ale vychrupoval do 10:30, Martinek usnul po 20:00 a vstaval po 6:15, jsem krasne vyspala...
Navic jsem dostala z byvale prace exkluzivni nabidku na hodne dobre misto, nastup by byl od 1.2., jenze to znamena sehnat chuvu k obema prckum, dojizdet hodku tam, hodku zpet, o tom nechce ani slyset, jenze je to fakt hooodne lukrativni (kort v dnesni dobe). Nevite nekdo, jak je to u tech chuv?? Musite jim decka dovezt ci chodi domu a jak je to s jidlem, to vari ci bych musela jeste varit?
V Plzni kdyz se podari sehnat levnou chuvu, tak stoji 120Kc/hod, ale kdyby byla ke 2 prckum a plus varila...na kolik se to muze tak realne vysplhat???
Není tady
xpetko super fotky, Niki je fakt kočka. Straně moc se mi líbí ta druhá fotka, tam nemá chybu
Není tady
ahojky
tak jsem tu, ale nevim jestli doziju vecera, boli me uplne vsechno, malem jsem tam natahla brka, a ani to neni zahazene, ale aspon neco, silene me zaclo pichat v boku, jako bych ubehla 1500m, tak mi to slo ztezi, no a jak jsem prijela domu, tak jsem jeste musela mamce umyt auto, slibila jsem ji to za hlidani a ted padam:-(
xpeti, musim rict, ze mas fakt doma princeznu a rekla bych ze byla mnohem hezci nez vitezky
adul, teda ty si s tim spanim uzivas... s chuvama nevim, tak zamestnej xpetku:-))
mishi, jsi fakt dobra, jsem se i zasmala:-)
Není tady
Tak testík jsem si jetě nedělala,ale budu muset. Zatím MS nikde.
Jinak u mám malou doma. Je nějaká chudák celá osypaná. Má rudé fleky - u pupíku, na prsíčkách, zadečku stehnech ze zadu a pod kolena. Namazala jsem jí to mastičkou. Snad to zmizí.
Není tady
si děláte srandu, ale jak mě v tu chvíli orosilo ta vteřina byla straně dlouhá
Pikut a vy doma teď chcete mimčo? Přeji a ti to dopadne jak má
Adule, kdyby měla hlídat 2 prcky a jetě vařit, tak to můe fakt vyskočit. 120 + 80 za druhé počítám, a vaření? nebo i úklid? to bych nevzala já ani za 500 na hodinku
ale dej pak vědět, docela mě zajímá, na kolik si cení jiné eny úděl matky na mateřské, třeba se mi to jednou bude taky hodit.
Já teď toho mám nějak moc, v Plzni jsem nebyla ani nepamatuju, ve kole mimo toho kdy učím taky ne a ráno zmizím v 8 a vracím se v poslední dny a v 19 cca. Jirka chudák mimo vaření u celý týden bere Veru i ze kolky, take já jsem teď nějak mimo totálně
Není tady