21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak fajn, někdy se domluvíme, a se vám to bude hodit
Dneska jsme po obědě vyrazili na procházku, já plná dobré nálady, kdy tak pěkně svítí sluníčko, s odhodláním, e budeme venku celé odpoledne a děti mi to zkazily okamitě. Oba byli protivní, ukňouraní, take jsme se po hodině a čtvrt zase rychle vrátili domů
anet drím palce, a u se z toho vyhrabete.
Pořád bojuju doma s těma mukama. U si připadám jako vrah, kolik já teď za den zabiju zviřátek
Upravil(a) Souris (30. 10. 2009 15:37)
Není tady
Souris, ja jich mam doma taky hodne, jednou dobou jsem je vysavala vysavacem..hodne jsem hledala na netu, vpodstate neni obrana, krome sterilni domacnosti..ale maji jen 2 mesicni zivot, pak by meli zase dat na rok pohov..
Není tady
Zanet, super, ze vam ATB zabraly
Klaris, hlasuju radsi pro Forda, Renaulti se desne kradou, jinak my mame jen Skodovky
Souris, musis najit zroj, kde se ty musky mnozi a to bych vydezinfikovala
Piskutku, uz jsi s vubec mluvila? Drzim moc a moc palce
Není tady
Souris - ty třídy jsou nově zrekonstruované, přes víkend prý budou montovat nábytek a nestíhají
Já tu měla na návtěve ségru, včera jsme byli v čajovně, vypili jsme kadá 0,8 l horké medoviny, byli jsme tam u nakonec jen samy... Pan majitel musel mít z připitých enských, které se smály nahlas kadé kravině, určitě velkou radost Ake relax to byl báječný
Není tady
Jetě se pochválím, jsem úplně na krátko ostříhaná, paní kadeřnici se dílo podařilo Foto dodám
A je mi zima na hlavu
Není tady
Gio, těím se na fotečku Jinak já bych taky potřebovala ostříhat, ale ke své sestřenici se teď nedostanu (je to dost daleko a neměl by mi tam kdo hlídat Simču) , take to budu muset risknout a objednat se k jiné kadeřnici.
Souris, zkus se poptat ohledně těch muek v květinářství. Prodávají takové luté trojuhelníčky (lapače), které se napíchají do květináčů a tam se ty muky nalepují. Aspoň mě to pomohlo.
Není tady
ahoj holky
gio, sem s fotkou!
vcera uz jsem nenakoukla, to jak jsme si makli nezaziju ani na treninku. jeli jsme s tatkou betonovat cisticku, teda jamu na cisticku co nam vykopal bagr... jsme si mysleli, ze udelame salung, nalejeme beton a jedem na obed, jenze v te vic jak 2metrove jame zacla stoupat spodni voda, takze tatka musel dolu, odcerpavat vodu, vykopavat bahno s jilem a ja to v kyblech tahala nahoru, myslela jsem ze umru, nadavala jsem vsemi sprostymi vyrazy, pohadali jsme se, ale to spis tou unavou, tatka byl po kolena v bahne, nemohl vytahnout nohu, natoz ryc a nabirat, no nadreli jsme se jak kravy a betonovat jsme zacli az v poledne, fakt silene, bahno jsem mela uplne vsude....
a jak jsme dojeli odpo domu na obed, tak deticky uz byly vyspane, nastesti mamka pohlidala bez reci, najedli jsme se a vyrazili s detma na vylet, no na vylet, jeli jsme do restaurace s velkym vnitrnim detskym hristem, koupili jim zmrzku a nechali je poblbnout, at jsme aspon chvili s nimi...
pak jsme se stavili na nakup a domu jsme dorazili totalne hotovi v osm vecer, ale bylo to fajn...
ted se jen modlime, at nam to tam nezmrzne a ta spodni voda nenadela paseku, tatka tam pojede sam, snad mi tam v te jame nezustane, protoze jak jsem ho parkrat tahala nahoru, tak jsme tam malem zahuceli oba a to by jsme fakt nevylezli:-)
vcera tatka poprve prohlasil, kdyz jsem mu rekla, ze si toho baraku bude vic vazit, kdyz se tam tak nadre, ze ma obavu, aby ho nezacal nenavidet:-) je to fakt drina, na papiru to vypada vsechno jednoduseji:)
Není tady
Je Makči a kde máte takovou restauraci? ani nevím, e by byla v praze
jinak stavba bere ideály, to vím jirka barák miluje ale já k němu spí přistupovala s tou zlostí, u se to spravuje, ale ve nechávám na něm, vůbec nemám aktivní přístup k sekání trávy donatírání sloupů atd. prostě to mám trochu v pai. Ho to tve, ale po roce u mě ten barák přestává tvát a začínám ho brát jako domov
take snad za rok ho u budu milovat
Není tady
mishi, je to v koprivnici, no ja to napsala blbe, velke detske hriste, zas tak velke to neni, ale je tomu vyclenena mistnost, jsou tam kamery a od stolu muzes na obrazovce sledovat co zrovna tam dela tve ditko, takze zadne odbihani, jen kouknes kde se zrovna plazi nebo blbne a hned vis ze muzes byt v klidu
http://www.restauracepodsostynem.cz/ind … mp;c=inter
uz se taky tesim,az ten barak zacnu brat za domov.-)
Není tady
makči to jste si teda mákli, kloubouk dolů I tak baráky závidim (asi proto e nevidim tu dřinu)
Není tady
Dneska jsem byla s Nelou na plese princů a princezen.. Měla jsem dojem, e kdy chce jít za princeznu, tak se bude i tak chovat.. Hmm, tak mladí princezny se chovaly víc jak princezny ne nae madam.. Nejdřív se nudila, a pak nala zábavu. Dvě hodiny lítala jako blázen a stále se mi vytrácela z dohledu a při největí rychlosti schválně sebou vihla na zem a vymetala parkety. Domů la jako dobytek
Výborná zábava.. U se těím, a přítí týden vymete i Divadlo pohádek
Není tady
je Peti to mi zní jako super den, veruna by vedle mě seděla a na parket by ani nepohlédla to bych byla nasratá zase já
Není tady
Klaris napsal(a):
Dobré ráno
tak jsem byla na balkoně a nějak přituhlo
My dneska frčíme do Pottejna k sestřence, Adu nemohla ani dospat
Pikutku uijte si to, snad to nebude stát za .... jako pokadý kdy jedeme do Dvora my, vystřídali jsme snad vechny období a na prd, to je tisíckrát lepí praská ZOO
Klaris: bylo to super. Nám se zoo ve dvoře moc líbí. A v praze taky,ale v zoo ve dvoře jsme spokojený.
Není tady
Jinak malá zůstala u naich. Jetě dost chrchá,tak si jí tam nai nechali do středy. Jo,manelovi se snad rísuje práce. To by fakt bylo super. Snad u by se to mohlo zlepit.
Není tady
Ahojda tak duičkový víkend byl parádní, hlavně na Pottejně
Makči ty jsi prostě dříč, ale jednou bude vzpomínat a třebas se tomu zasměje a ví e tam bude i kus tebe
, my zase pohnuli dneska s obývákem a
nadával jak paček
ale nakonec to zvládnul
PetiZ ty si s malou uívá, tak snad jí to brzy přejde a prozměnu Áďa bude třebas zase klidné zlatíčko , Adu se taky umí předvést, ale při akcích je distingovaná - větinou
Gio kdepak je ta fotečka?
Pikut pfuj pfuj a u to klapne a je u Vás ve jak má být
Není tady
tak holky můete mrknout http://kanatko.rajce.idnes.cz/dvur_kralove/
Není tady
Misha napsal(a):
Je Makči a kde máte takovou restauraci? ani nevím, e by byla v praze
Misho jednu máte kousek od baráku http://www.pizzeriamajak.cz/pizzeria-pr … koutek.asp
Není tady
tedáááá, já u tam párkrát byla, ale jen na zahrádce, tak při nějaké zvl. příleitosti, tam malou vemu
moc děkuju Souris
Není tady
Ahoj holky, zdravim vas z Nagasaki, kde jsme od patku na vylete, jsem ted v internetove kavarne. Dnes mam testovaci den (den ocekavane MS), ale k velkemu zklamani byl test negativni. Tak uvidim, pockam par dni, jestli MS neprijde a pak udelam bud dalsi test, nebo pujdu roznou k doktorce. Jsem z toho pekne nervozni a nevim, jestli me bricho boli z tehu, z nervu nebo z prichazejici menses.
Není tady
Jejej Sakurko, přeji a ti to vyjde, ale nehro to tak. Vdy jedete první měsíc, to bych u já musela dávno zkolabovat. Jinak od tohoto měsíce na základě rady kamarádky od Jitu zkusím novou věc, jak na mimino. Dávám tomu do ledna, pak u na to prdím opravdu (teda teď si to myslím)
Není tady
je sakuro, neplas, ono to prvni mesic nemusi vzdycky vyjit a kdyz zacnes stresovat, tak to bude jen horsi...
mishi, teda co to jsou za zarucene rady?
a kdy se vubec ukazes na Morave?
Není tady