|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Karal, držíme všechny palce, co tu máme..
Claire, taky mě nebaví, že je Jarda pořád v práci
Nedávno jsme se bavili, že jeden z nás bude pořád mimo domov a druhý se starat o děti a domácnost + za tři roky nějaká práce.. Je fajn mí domek a peníze, ale taky to není všechno.. Asi mám nějakou podzimní depku, ale přijdou mi poslední dny bez jiskry...
Petruš, "hrdě" se hlásím taky k odpadlíkům chřipky
Přeji nám, ať se z toho brzo vylížeme, protože je to nářez s horečkou tahat osmikilový dítě..
Makči, žili jsme v tom min. 18 let, takže následky jsou trvalé 
Není tady
Piškůtku, asi mě uniklo.. Natálka je nemocná?
Není tady
Makčí - no možná pojedeme i okolo příští víkend, takže bych se stavila s rodinkou na kafe?
Ale kecám, budeme přejíždět od tchánů k našim v sobotu dopoledne a nejspíš nebudeme mít čas... Na oběd musíme být u našich, jedeme oslavit babiččiné 90. narozeniny... A to ta ženská má permanentní depku, už jako malá se chtěla zabít a máma říká, že aktivně umírá od té doby, co jí zná. Na jaře absolvovala operaci krčku, byla v LDN, ale na kolečkové křeslo se už doma prý práší, chodí o holích a plenky (v těch nemocnicích se se starými lidmi fakt nepářou
) už taky nepotřebuje. A to, podle ní, stojí život za p.r.d.
Není tady
Karal: tak to je super zprávička. Držím palečky i nadále.
PetoZ:Ano je marůdek,ale už je to lepší. Měla horečky a zvracela,ale od středy je už ok. Jdu s ní zrovna na chviličku ven. Musím jí trochu vyvětrat. Kdyby měla horečky tak nikam nejde,ale už je živá a je bez teplůtek.
Máme namalováno Ježíškovi. Pak vám dám fotečku na náš webík.
Není tady