21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Klaris - my máme celý ivot Fordy, take moje odpověď je Ti taky jasná, e?
Není tady
jste mě pobavily..... no, my máme taky Forda...
Klaris díky, taky mam pocit e poslední dobou těch nemocí u nás je nějakmoc
Není tady
Holky díky no uvidím které to vyhraje
zase ten Ford je i na plyn tudí mi nebude tak rát
i kdy to parkování bude asi oříek po městě
PetiZ tak alespoň tak, my máme taky s funkcema a i tak jí to nezajímá, je to holt spí technický tip stavět a malovat
Vůbec netuím co na vánoce a narozky, letos jsme se dohodli e dárky omezíme e stejně jí to tak nenadchne a v pokoji pak není k hnutí a akorát to vechno vykrámuje kdy ji přijde návtěva a uklízím to převáně já
Petru já koupila Adu ten echynaceovej sirup a drí se i kdy teda ve kolce prská jeden přes druhýho
Není tady
Ahoj holky, jdu Vás v rychlosti pozdravit - ani nedočítám - snad později! Se Simonku jsem dnes byla u doktorky, zase mi poslední dvě noci hořela - měla 38,5 teploty a íleně kale, take má zánět průduek a svoje první antibiotika Tak snad to u zabere a nemoci se zbavíme. Mika u je jak tak v pohodě, jen u odkalává.
Není tady
KLARIS a můe ho i Kuba? A prosim tě jak to chutná? On nic nechce, vechno strkám do jídla, tak aby to tam nepoznal
PETOZ to ej dobře e se to takhle vyřeilo. A jetě uetří za potu
ANET to mě mrzí, Simonce přeju a je u v pohodě, ATB jí určitě zaberou (Kuba jak se mu minule to nachlazení vleklo a vracelo a pak ve finále měl zánět stř. ucha, tak po ATB se mu spravilo vechno). Drím palce
Není tady
Petru máme tento http://www.lekarna.cz/hbf-sirup-echin-s … ukru-300g/ a není tam ani psáno od 3let, nevím řekly by ti v lékárně, ale je to přírodní tak by asi mohl, já to dávám jak si vzpomenu, chutná to jako silný čaj a jde to dát do pití my s tím nemáme problém ta slupne jakýkoliv sirup a je jí to fuk, to má po mě já i milovala kousat práky
anet tak se jí zase uleví a bude jí dobře, to se nedá nic dělat
Upravil(a) Klaris (29. 10. 2009 17:08)
Není tady
Petru já dávám Matouovi tenhle http://www.muller-pharma.cz/produkty/mullerovy-sirupy/ ale píou a od 3 let dávkování.A s podáváním nemám problém,Máa slupne skoro ve co mu dám.Zeptej se v lékárně určitě ti něco doporučí i pro Kubíka.
Není tady
Já do Adama ádný sirup nedostanu, prostě pokud to nejsou homeopatika v práku či kuličkách, tak nic jiného do pusy nedá. Pije jen čistou vodu, take to taky nenamíchám.
Ale tuhle jsem koupila ve zdravé výivě lízátka s echinaceou, ale jak moc tam toho je, to nevím
Od středy nastupuje Adam do kolky, tak nám drte, prosím, palce
Není tady
Holky tak sem jedu v sobotu s malou - http://www.zoodvurkralove.cz/cs/novinky … -se-blizi/
Není tady
Kukba právě jak vidí na ličce něco co nezná, tak neotevře pusu a odstrkuje to.u násjedině do něčeho zamíchat a nesmí to být moc hnusné, protoe to tam jinak pozná
Díky za rady
Není tady
Dobré ráno tak jsem byla na balkoně a nějak přituhlo
My dneska frčíme do Pottejna k sestřence, Adu nemohla ani dospat
Pikutku uijte si to, snad to nebude stát za .... jako pokadý kdy jedeme do Dvora my , vystřídali jsme snad vechny období a na prd, to je tisíckrát lepí praská ZOO
Není tady
Souris, nene, jen sem ted chodim mnohem min, proste mate jine starosti nez ja a zavist je oskliva vlastnnost :-))))..chodim hodne na snazky, ale tam jsem jak exot, a rekla bych, ze ty co uz jedno ditko maji ty bezdetne moc neberou..ale ja je chapu..Jinak rano v pohode, az na Honzikovu ranni exhibici pred skolkou :-) V utery jsme byli v koutku na Butovicich, za 70 minut jsem platila 40 korun..krasa..
Není tady
Ahoj holky, tak antibiotika Simči hned zabraly - po dlouhé době jsme proili noc bez teplot a vzbudila se "JEN" 2x na kojení. Take jsem se více jak po týdnu konečně vyspala....
No a snad u Miku v pondělí po dvou týdnech dám do kolky. U se fakt pekelně nudí a vymýlí blbosti. A hlavně pořád slyím - Mamííí, pojď si hrát
Není tady
cau kocky
zany, super zprava, nekdy ty ATB jsou asi nevyhnutelna a hlavne ze zabraly
karal, nesmutni, my jsme rady kdyz tu s nami jsi!
Není tady
Do koutku na NB bychom taky mohli někdy vyrazit.. Akorát u nás připadá v úvahu pouze úterý po obědě..
Není tady