27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
cau kocky
tak my byli v MC s Fandou, ten misto organizovane cinnosti lozil po oknech a drezu, takze si to uzil:-)
mala rika R i Ř, nekdy ji to ulitne, a kdyz se moc snazi neco rict, tak zacne schvalne sislat, to je neco na me, ale jinak mluvi pekne, na me az moc casto a hlasite, proste ma takovy neprijemny hlasity hlas, asi po tchyni:-)))
Není tady
moc a hlasitě - to mam přesně doma U si stěovali i ze kolky, sice homoc chválili jak je straně chytrej a ikovnej, ale prý to jeho věčný lítání a ječení je děs
Není tady
nae děti brebentí obě - Jiřík má R zmáknuté od dvou a Ř od tří let - prakticky kdy začal chodit do kolky, mluvil jak kolák- dneska semtam něco zkomolí, nemůe si třeba zapamatovat, e se říká rytíř a ne lytíř a plete si předloky kromě a místo
Máa toho nakecá spoustu, ale neumí R, Ř a L - jinak hlásky říká asi vecky, ale komolí... a ile taky je to takový mudlínek - přijde mi, e Jířík v jeho věku byl tak nějak "větí" (nemyslím vzrůstem, Máa je teď velký jako Jiřík ve třech letech), dospělejí
Není tady
tino to máme stejně, taky mi přijde e D ve věku K byl "dospělejí"
Není tady
hezké zaměstnání
holky kam lyovat do zahr.? Jezdíme do Orl. hor, ale jetě bychom vypadli, kdy jsme nějak nestihli letní dovču. Kde je něco pro dítka... děkuju za rady
Není tady
My jsme dneska měli vichni prima den
O chlapečky se dopoledne starala sousedka s 8 letou dcerou, vypadali, e si to vichni dobře uili. Večer hlídali "chlapi", kdy jsem přijela po 20. hod., tak u dokonce oba hoi spali , to se mi u dlouho nepodařilo... A byly uklizené i hračky
Kdy hlídá Tomá, tak je to doma jak po výbuchu a já pak jetě uklízím... Tady to bylo hlídání za odměnu
Bohuel pozvání na panáka odmítl, take jsem si "strejdy Petra" neuila, to je tak kráááásnýýýý chlap
Já jsem si jetě dopoledne uila u zubaře 3/4 hodiny v ordinaci, spravoval mi 5 zubů Na třech místech jsem měla anestezii, vypadala jsem jak dement, mluvila jsem jetě hůř a vypláchnout hubu jsem si taky nemohla. Teda tak, abych byla schopná mít u toho zavřenou pusu
Upravil(a) Gia (27. 10. 2009 22:14)
Není tady
GIO to je sci-fi ne? Ale přeju ti to (toho zubaře ale rozhodně ne)
Není tady
ná Jiřík chtěl být doktor pro zvířata v ZOO se specializací na lední medvědy, ale teď chce být prostě ná taka se vím vudy - stejný děti, stejná práce - a asi i stejná ena, tak to nevím, jak se o mě servou
Máa to zatím neřeí
my měli dnes super odpoledne - oslava estých narozenin jedné holčičky od sousedů - děti si pohráli, dospělí splkli a popili - no bezva
přeju hezké volno zítra, já u nebudu, jedeme pryč
Není tady
Gio, takovi chlapi existuji??? Zubare nezavidim, ale asi me to taky nemine....mam zas nateklou dasen nad osmickou, au, au
Misho, na lyze s detma bych radila Italii nebo jizni Rakousko, zalezi, co od toho ocekavas a kdy chcete jet.....v Italii byva slunicka mnohem vic a vleky jsou tam novejsi, navic hezci Italove .... Rakousko je zase nejbliz, napis, co hledas, napisu stredisko, kde se mi libilo (nejvic teda Arosa a Davos ve Svycarsku, ale s detma to neocenis)
Xpetko, ve stredu je tradicni pochod svetel a na namesti bude ohnostroj, dalsi lampionovy pruvod je v patek v Krimicich (taky s ohnostrojem, ale bude to mensi)
Není tady
Gio má super souseda Takových dnů by mělo být víc viď? (tedy kromě toho zubaře)
Misho v Alpách je určitě spoustu krásných míst vhodných pro děti. Já ti ádné neporadím,protoe zkuenosti nemám,ale taky bych jela
Dneska nám přijede babi s dědou, tak budeme mít také krásně odpočinkový den
Není tady
Souris - uijte si pohodový den
Tino - taky dobrý "job" Ale je to prý normální, často to tak děti mívají...
Tak včerejí den byl skoro úasnej, dnení u moc ne, Adam dostal nějakou virozu a opět blije
To je normálka, je v čoudu a děti nemocný... A to přijede a v pátek...
Není tady
Adulko to nevím, já nic nečekám, prostě aby tam byly děti a mohly bychom se střídat s rodičema a aspoň jednou v týdnu si jet jezdit. A aby tam bylo vyití pro ty pidilidi. Jinak je mi to jedno....
Gio strejda zní jako zajímavý charismatický typ, který jetě dokáe děti uspat k osmé hodině ??? a tys ho pustila domů????
Není tady
mám chu vradit.. to byl zase nákup na MMB pořídila jsem pro Nelu k vánocům panenku baby born s funkcemi za 480kč. V inzerátu bylo uvedeno, e umí to a to.. Dola mi panenka bez přísluenství, take bez toho to nefunguje a v inzerátu jetě bylo, e pole i nějaké oblečky, tak doly neoriginál humus oblečky i s jednou pouitou plenkou (hnus fialovej).. Z některých lidí je mi fakt na zvracení..
Přeji pěkný den
Není tady
ahoj vespolek
petiz, tak to je des, nekdy jsou ty baby fakt cunata:-(
gio, teda takoveho souseda bych taky brala, jen bych mela o sebe kapku strach.-)))
Není tady
Gio, at je malej brzy OK
PetiZ, napis ji negativni hodnoceni na MMB !
Misho, ja bych jela do Italie, tak 1. ci 2. tyden v breznu, bude tam uz hodne slunicka, tak to bude decka bavit. (My jsme poslednich nekolik sezon byli v Rakousku v Kitzbuehlu, nebot je to z Plzne nejbliz, ale pro deti to tam moc neni, je to relativne prudke stredisko - za to jsem tam videla pri treninku Hermanna Maiera ).
Zalezi fakt, kdy pojedete, pokud ted nekdy ci v breznu, volila bych radsi stredisko s ledovcem. V Rakousku mi prijde, ze neni moc slunecnich dni, Francie je daleko.
V Italii jsem byla v Passo Tonale, Madonna di Campiglia, Folgarida, Cortina, Val di Fiemme. Asi bych volila nejake stredisko, ktere je v udoli Val di Sol. Nevyhodou Italie a Rakouska je, ze v 90% nebydlis na sjezdovce, ale musis jezdit autem ci ski-busem.
Posilam odkaz: http://www.alpyn.cz/lyzovani-v-italii/l … ntino.html
Není tady
pikut co záda?
holky K měl (resp, jetě má, ale u to jde) rýmu a u i kale, ale zase tak straně jako minule, bude ho to zase bolet v krku a bude plakat a nebudem spát Vdycky si myslim e se zákonitě musí pozvracet
Není tady
Ahojda holky tak jaký bylo volno sváteční my byly na chalupě zazimovat zahrádku
a nadýchat se čerstvýho vzduchu
Petru na Vás se ty nemoce lepí přímo tak a jste brzy OK
PetiZ a jaká byla reakce paní na poslanou panenu já bych to obratem poslala zpět a nediskutovala bych
Adu pádí do kolky a já mám nějakou prácičku, ale počasí je humus , přítí týden je vánoční focení tak se těím, snad se bude tvářit normálně a nedělat opičky jako vdy
Holky poraďte mám si vybrat a nevím které auto buď Ford Explorer či Renaul Scenic, a já furt nevím, láká mě ta kráva velká ,
to nechal na mě, obě jsou v super stavu tak nevím
Není tady
Tak po několika vyměněných mailech (ve ve sluném tónu ), panenku můu vrátit.. Jarda to má kousek od práce, tak to bude vyřízený rychle.. A pro mě ponaučení, e takovou věc raději novou a nebo se ptát do zblbnutí, co vechno k tomu je, aby to fungovalo a bla, bla.. Jarda mi řekl, to je jako prodat autíčko bez koleček
Klaris, celý ivot máme fordy Take moje odpověď je jasná.. PS: u jsem si zvykla na CMaxe, tak jednou třeba bude i SMax (a to u je pořádná loď)...
Není tady