27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Souris - samozřejmě jen to nejlepí To je fajn, e jste si to uily, i kdy teda, Peko, ten závěr pro tebe teda není nic moc
A se brzo zdravá
Není tady
Tak u jsem tu taky, Karal asi jetě dospává.. Ale chápu, s tím čekáním na dalí autobus Výlet do Práglu báječný a určitě doporučuji se přítě připojit
koda, e to tak rychle uteklo.. Jinak cesta nazpět byla hnus fialovej.. Mlha, mrholení, tma.. Builo mi srdce a doma jsem do sebe kopla campari s dusem.. Joo, a Jarda zapomněl dát A. kai, take byl vzhůru téměř celou noc
Není tady
no to je super, ze jste si to tak uzily, to my muzem jen tise zavidet:-)
my byli vcera po dlouhe dobe na veceri, tchynata pohlidali, takze jsme se taky po dlouhe dobe bavili o necem jinem nez o detech, bylo to docela prijemne, az me to i prekvapilo a pekne jsem si opet nacpala pupek, na dietu najedu fakt co nejdriv:-)
Není tady
Peko, brzké brzké uzdravení.. Apropo, já měla prsa jako utr
Makči, rande s manelem? Já doufám, e a prodají máma se ségrou dům, tak se přestěhují někam poblí.. Po roce a půl u je potřeba někam vyrazit, a je nějaká změna v manelství..
Není tady
ahoj holky,
divadelnice je fajn e jste sit o uily Kdyby byl přítě nějaký srazík bez dětí, tak bych se taky zúčastnila
(teda krom divadla, na to nejsem
)
Peko a je ti brzy dobře
Není tady
makči musí mít s dětma veselo, u nás natěstí takovéhle "srandičky" nebyly. Tak teď budu čekat, co poleze z Kuby
Není tady
Vyspavaji,jo? Honzik vstaval v 6.40, jenze ja byla jak po tahu..pred chvili mi bylo fakt zle, tresti mi hlava a mota k tomu, zaludek na vode, zima...Jinak souhlasim s holkama bylo to bajo a Vydra byl fakt dobrej! Jo a jeste bych chtela mit nohy jako Svandova :-))) Urco to musiiiime zopakovat, klidne i s tim ujetym busem :-)))
Není tady
Karal doufám, e nebude taky nemocná jako Peka, abychom z toho nakonec nelehly vechny
Filípek má období PROČ právě teď, někdy jsem z toho fakt neastná, protoe často nevím, co bych mu na jeho otázky odpověděla
Není tady
Ahojda výletnice tak koukám e jste si to uili i bez nás
My si víkend uili, byla to pohodička na horách
Adu má PROČ neustále kolikrát u dělám e neslyím a ona my pak odpoví - ne protoe
Dneska mě zas rozsekala v MHD a i cestující - krkla si ale jako fest a pak řekla nahlas no pardón a dodala mami já krkám protoe mám problém a ten je e pak mám jetě kitavku
, no co ji na to mám odpovědět
Není tady
Claire: Adélka slyí dobře, v tom problém nebude, jen je prostě paličatá a vyhovuje jí ta její brebentilka...ona ani není uzavřená do sebe, pusa jí jede od rána do večera...akorát e mě zlobí, e nemluví pořádně...Dneska mi jí ale ve kolce paní učitelka pochválila, jak byla ikovná, tak snad do těch 4let se v tý mluvě zdokonalý....
Divadelnice to je moc fajn, e jste si to tak super uily a e to doma vichni zvládli...Peko ty se rychle uzdrav a Karal snad na Tebe něco neleze...
Jo jediný co Adéla ovládá je, kdy jí cokoliv řeknu, tak mi odpoví.."joo já vím" ...take tohle jí jde naprosto perfektně....
Není tady
Divadelnice, super ze jste si to tak uzily A hlavne se brzy uzdravte
Xpetko, neboj Adelka se rozmluvi, ale mozna by stalo za uvahu dat ji do nejake skolky ci tridy, kde se specializuji na spatne mluveni, u nas je jedna skolka na Doubravce a v Lobzich maji jednu nebo dve tridy. Dcera spoluzacky ze ZS taky velice spatne mluvila, nebylo ji vubec rozumet, rok chodila do te specialni tridy v Lobzich a fakt to pomohlo, mluvi jako ostatni deti, urcite je i nejaka takova skolka u vas na Borech
Jinak Martik mluvi celkem dobre, ale hlavne furt, na otazku PROC, casto odpovidam pro slepici kvoc... nejde mu moc R (ma takove to prave anglicke) a obcas neco rekne spatne: jdu do ZOO na leva (misto lva), pani od lva je levice (tak mu pak rikame, ze pani od krale je kralice ), nebo muzu povezt kocarek ci namaz mi to nuzem (ale to jeste odposloucha)
horsi je, ze kdyz se mu nemuzu plne venovat, tak schvalne sisla a to me fakt vytaci
Není tady
PIKUT a záda brzy povolí
ADUL to máme podobný, sice teda ne kdy se nevěnuju, ale kolikrát D mluví jak idiot, zrovna dneska mu jedna přilítla
Není tady
Piskutku, ty se taky brzy uzdrav Me zacina skrabat v krku
Xpetko, ve stredu jde od 17.45 z Masarykova namesti lampionovy pruvod, jdete?
Claire, chtela jsem se zeptat, zda stihas pri tech svych holkach jeste prekladat, ci mas pauzu??? Uvazuju o tom, ale asi budu muset jeste pockat, az bude Davidek lepe spat
Není tady
Adul, no nevim tady na Borech o ádné, můu se poptat, ale jsem ráda e se dostala do té kde jsme..no uvidíme...
ani nevím, e je ve středu průvod.. ..bych la, ale nebudu mít ani jednu holku, tak sama tam trapčit nepůjdu..
Pikůt: záda jsou prevít, uila jsem si s nima svý..tak drím palce, a to brzy povolí...
Není tady
Dobré ráno vem,u nás se u hodinu nespí,krytofka změna času vubec nezajíma.
Včera jsme měli taky lampionová pruvod a ohnovou ou,to bylo něco pro Terku,bylo to jako den straidel,tak la za ducha.
jinak vem marodum přeju brzké uzdravení,ja u třetí den bojuju z krkem a unavou,ale u je mi líp,tak snad to nezakřiknu.Hlavně aby ode mě nechytly nic děcka.
Jo a s mluvením u nás není problem,terka hubu nezavře,ale R a ř samozdřejmě neumí.
ANET,VČERA JSEM V LÉKARNĚ VIDĚLA NĚJAKÉ NOVE MLÍKO hami a je prý pro hladové děti,mi říkala,tak se chci zeptat jestli jsme to nahodou u nezkoueli?Je to od 0-6 měsícu.
Není tady
otázky proč máme a teď - za to já z toho jsme neastná - nevím co říct a to na tom jetě není natěstí tak filosificky jako proč jsem to já tak udělala
Není tady
dobré ráno, no Matylda se ptá proč pořád, zeptá se tak pokadé, kdy jí něco "přikáu" nebo oznámím...přijde mi to u jako tik, ani nečeká odpověď
Adule, nepřekládám, nemám na to sílu ani náladu... třeba to jetě přijde ??? Nakladatelství mě ani samo neoslovilo (co doposud vdy dělalo) a já sama se ozývat nechci moná je to i tou finanční krizí, kdy jsem překládala posl.kníku (letos v lednu) tak mi ten den, kdy jsem jim to hotové chtěla odeslat, napsali, e se nakladatelství rozhodlo knihu nevydat
to mě hodně mrzelo, kníka hotová, navíc pěkná encyklopedie pro mláde (take spousty obrázků na křídovém papíře=asi příli drahé v krizi), tak myslím, e teď moc nevydávají...
Není tady