29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, já jsem nejvíc spokojená s parfémem Giorgio Armani - Sí, dala jsem si ho k letošním Vánocům, voní skvěle, vydrží celý den, zatím skoro neubývá. Mě takovéto parfémy vydrží i rok takže si vždy k Vánocům připlatím, udělám si radost a mám na rok kvalitní parfém. Aby se mi neomrzel tak vždy kombinuji více parfémů. Teď mám právě tento Sí a ještě od C&K euphoria, ten jsem kupovala teď mají ho ve skvělé slevě . Doporučuji mrknout.
Není tady
Já si kupuji parfémované feromony, jsem na ně zvyklá a už se bez nich cítím divně. A i na obdiv mužů jsem si zvykla
Není tady
Já nakupuju většinou kosmetiku přes parfums mám tam už vyhlídlé parfémy, které jsou vážně dobré a dlouho vydrží voňavé.
Není tady
Ahoj holky, chěla bych poradit s nákupem nějakého dobrého parfému. Mám ráda spíše lehké vůně, raději květinové, ale můžou být i ovocné. Kde se dá dobře, rychle a levně pořídit? Díky.
Není tady
ahojky, parfemy se mi nejlepe kupuji přes www.notino.cz. Ted mám v oblibě DKNY Be delicious, je úžaasný, vyzkoušejte.
Není tady
Jedině Kenzo Jungle L Elephant. Užasná vůně!!! Kupuji v parfumerii, ale ted ji mají v akci na www.notino.cz. A co kupujete drahým polovičkám? Poradíte mi nějaký krásný sexy parfem či toaletku pro muže?
Není tady
Jestli nakupuješ na notino, tak vyber tento: Joop! Homme. úžasná okouzlující vůně. Manžel ji používá už roky a já se nemůžu nabažit té krásné vůně. Je trochu intenzivnější, ale nádhera. Doporučuji!!!
Není tady
Ano, taky jsem pro notino. Krásná květinová vůně za dobrou cenu je Burberry London. Můj favorit.
Není tady
Parfémy nakupuji na notinu jsou kvalitní a kolikrát je tam sleva takže super
Není tady
Není tady