1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Zdravím vechny ... mohli byste doporučit nějaký parfém nebo toaletku? Povídejte, vychvalujte, co pouíváte vy?
Já je pořád měním a jetě jsem nenatrefila na tu "pravou" (pořád se potýkám se zápory: vůně málo vydrí, je příli drahá, je velmi ostrá/těká...). Mám ráda vůně jemné, květinové (nejlépe se základem: ambra, pimo ... favorit Dolce-Gabana, Lanvin, Salvador .... jene vechny 3 hodně málo vydrí. U po hodině ani necítím, e je na sobě mám a taky (u je má kde kdo)
Není tady
no kokinko, jestli to nebude tím, e nos si na takové vůně rychle zvyká. Jak dlouho ta vůně vydrí ti spí řekne tvoje okolí, ne tvůj nosánek.
Není tady
Dolce-Gabana vydrí dlouho, stěmi ostatními co jsi jmenovala nemám zkuenost. ty tu vůni necítí, jak říká Pavla, prostě si na ni zvykne. mě z nich voní i oblečení, kdy si k němu druhý den čichnu, tobě určo taky
Není tady
Mým favoritem je Jadore od Dioru. Sice to není ádná novinka, ale mě to naprosto sedí. A vydrí to hrozně dlouho. U jsem toho vyzkouela hodně, ale pořád se k tomu vracím .Nebo mi voní novinka od Replay. Gabana voní hezky, ale svýho času ji bohuel měla kadá druhá.....
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Dolce-Gabana vydrí dlouho, s těmi ostatními co jsi jmenovala nemám zkuenost. ty tu vůni necítí, jak říká Pavla, prostě si na ni zvykne. mě z nich voní i oblečení, kdy si k němu druhý den čichnu, tobě určo taky
Je to asi pravda.Já pouívám dva roky Eclat D´ Arpege od Lanvinu a taky to necítím,ale mé okolí ano.Máma u mi několikrát řekla,e jenom kolem ní projdu a cítí krásnou vůni.
Upravil(a) ARZINOE (25. 10. 2009 9:22)
Není tady
Ja mám obžúbenú kvetinovo-ovocnú, ale je to limitovaná edícia a momentálne sa dá bohuiaž zhona len cez internet(čie bez kontrolného očuchania): Happy in Bloom od Clinique. Vôbec mám rada parfumy od Clinique - nie sú lacné, ale občas sú v akcii a fakt dlho vydria; neter povedala, e miluje vôňu v mojej izbe(a vzhžadom na okolnosti to nemôe by nič iné, len parfumy Clinique, ktoré u ale istý čas nepouívam). Ja osobne momentálne ulietam na vôni zeleného čaju a chystám sa na Green Tea (alebo niektoré jeho variácie) od Elizabeth Arden. Ale parfumy, ktoré si menovala, sú na mňa dos sladké, asi nemáme rovnaký vkus... Ete mám rada trochu exotickejiu, ale nie akú Tommy Girl od Tommyho Hilfigera.
Upravil(a) Selima (26. 10. 2009 15:07)
Není tady
Inak, parfumy sa rozvinú na kadom inak a ten, ktorý na niekom dlho vydrí, môe na inom rýchlo vyprcha. Mám niekožko vôní, ktoré sa mi páčia na papieriku alebo na inej osobe, ale nie na mne...
Není tady
Pouíváte některá dámskou svěí, nevtíravou, ne sladkou, ne těkou vůni? Potřebuji tip na toaletku pro sportovní, aktivní enu, ádná vanilka
Není tady
D. napsal(a):
Pouíváte některá dámskou svěí, nevtíravou, ne sladkou, ne těkou vůni? Potřebuji tip na toaletku pro sportovní, aktivní enu, ádná vanilka
Co třeba Salvatore Ferragamo, Bvlgari Omnia Green Jade, Moschino ?
Není tady
kokina02 napsal(a):
Zdravím vechny
... mohli byste doporučit nějaký parfém nebo toaletku? Povídejte, vychvalujte, co pouíváte vy?
Já je pořád měním a jetě jsem nenatrefila na tu "pravou"(pořád se potýkám se zápory: vůně málo vydrí, je příli drahá, je velmi ostrá/těká...). Mám ráda vůně jemné, květinové (nejlépe se základem: ambra, pimo ... favorit Dolce-Gabana, Lanvin, Salvador .... jene vechny 3 hodně málo vydrí. U po hodině ani necítím, e je na sobě mám a taky (u je má kde kdo)
Ja mam v oblibe PUR BLANKU od Avonu
Není tady
kokina: mela jsem dolcegabana a vydrzelo dlouho, ale clovek si na to zvykne a neciti to na sobe. ale uz mi prestala od porodu vonet. nyni nemam favorita. ale pur blanka je takova jemnoucka prijemna. ale nevydrzi.
JInak docela me voni od avonu ta Bloom nebo jak se jmenuje ta nova.
Není tady
Já i manel pouíváme Mont Blanc. Manel voní jetě večer poté, co se ráno před 8h navoní a mě se enské ptají, co mám za hezkou voňavku.Pouívám Mont Blanc Presence. Je to sice draí, ale zase vydrí.
Není tady
Vcera jsem tu doporucovala DKNY Be delicious (trochu sladsi, ale svezi a nevtirava, alespon mne se zda) nebo L'eau par Kenzo, dala jsem sem odkazy, ale zrejme to bylo vyhodnoceno jako nepovolena reklama. Tak se omlouvam, fakt nejsem zadny agent parfumerie , priste jiz odkazy davat nebudu a napisu to rovnou.
Není tady
laminanonte napsal(a):
Já i manel pouíváme Mont Blanc. Manel voní jetě večer poté, co se ráno před 8h navoní a mě se enské ptají, co mám za hezkou voňavku.Pouívám Mont Blanc Presence. Je to sice draí, ale zase vydrí.
Jo, jo Mont Blanc mam tady rada. Do vcerejska jsem ho vlastnila, nez ho pritel rozflakal v koupelne.
Parfemy dost casto menim, ale mam dve celozivotni stalice Jil Sander Sun a Joop! All about eve, ktera se da sehnat, z nejakeho duvodu, jen na internetu. To je alespon poradna jablecna vune. Jsem holt na sladaky a tezky vune. Takovy Angel od Thierry Mugler. Nadhera, akorat je strasne drahy. Tak ho treba vyaukruju za kacku.
Není tady
arabela77 napsal(a):
laminanonte napsal(a):
Jo, jo Mont Blanc mam tady rada. Do vcerejska jsem ho vlastnila, nez ho pritel rozflakal v koupelne.
Parfemy dost casto menim, ale mam dve celozivotni stalice Jil Sander Sun a Joop! All about eve, ktera se da sehnat, z nejakeho duvodu, jen na internetu. To je alespon poradna jablecna vune. Jsem holt na sladaky a tezky vune. Takovy Angel od Thierry Mugler. Nadhera, akorat je strasne drahy. Tak ho treba vyaukruju za kacku.
jj, to znám. Manelovi jsem k loňským Vánocům koupila 3 toalet. vody Mont Bl. a jednu si rozbil hned někdy začátkem ledna.
Jinak pro Kokinu zkus i tuhle - Mont Blanc Femme .
Včera jsem jí prvně pouila, mám jí taky od Vánoc a mohla by se ti líbit...má jako základ ambru i pimo
Upravil(a) laminanonte (28. 11. 2009 22:42)
Není tady
D. napsal(a):
Versace: Versense
Není tady
arabela77 napsal(a):
laminanonte napsal(a):
Angel mam taky moc rada, ale pro me osobne se na denni noseni moc nehodi (pracuju v laboratori), pouzivam ho spise na vecer. Jinak mne taky tezsi vune vyhovuji, mam treba Opium od YSL, ale dle reakci okoli vetsine lidi smrdi, vcetne meho pritele, takze ho nosim velmi sporadicky, abych nebyla za smradosku .
Není tady
Kromě klasiky jako třeba Lanvin Eclad d Arpege či Armani Code (co si budeme povídat, jsou váně dobré) mám ráda i méně známé vůně. Výhodou je, e nevoním jako větina lidí, co ocením já sama, ale i kolegové v kanceláři. Přece jen raději slyím komentáře typu "jééé, co to má dnes za vůni" ne "aha, to je zase Dolce Gabbana Light Blue". Voní mi třeba Aigner too Feminine. Na málo známé parfémy jsou dobří nepovolená reklama
Upravil(a) AndreaP. (13. 6. 2011 12:12)
Není tady
Můj favorit - Bvlgari - Voile de Jasmin
Není tady
můj favorit je taky Dolce gabana Light Blue a nevěděla jsem si dlouho jinou vůni osvojit a teď jsem si koupila od Pumy Animagical jeliko není moc drahá a na prostřídaní je fakt super! Navíc můu s ní hrát o iPad a jestli to vyjde, tak se zblázním radostí!
Není tady
Jéééé, ja také pouívám Pumu. Zrovna pouívám Puma Flowing - připomíná mi jednu starou vůni, která u se nevyrábí. Je fakt nádherná. A o iPad také soutěím, zatím jsem teda nevyhrála, ale nevzdávám to, u jen poslední týden, tak doufám, e to vyjde! :-)
Není tady
Lidi, kde nejradi nakupujete parfémy? Já bych chtěla nějaké dát k Vánocům a některé značky jsou docela palby.
Není tady
No je fakt, e některé ceny parfémů nejsou zrovna lidové. Ale já to řeím přes www.parfums.cz, kde kupuji i kosmetiku. Zkus mrknout, třeba najde dobrouz nabídku
Není tady
miljir napsal(a):
No je fakt, e některé ceny parfémů nejsou zrovna lidové. Ale já to řeím přes www.parfums.cz, kde kupuji i kosmetiku. Zkus mrknout, třeba najde dobrouz nabídku
To si chces zas zopaknout ban? Byl za tuhle nepovolenou reklamu, ne?
Není tady
Irenaa napsal(a):
Lidi, kde nejradi nakupujete parfémy? Já bych chtěla nějaké dát k Vánocům a některé značky jsou docela palby.
Já jsem ted kupovala Burberry London na Ageo.cz. Kupovala jsem klasickou drogerku a vzala jsem to jedním vrzem. Navíc jsem ho nemusela vyzvedávat nikde a dovezou mi to domů.
Není tady