6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dopoructu dobrou jazykovou skolu v Praze.
Není tady
Záleí na tom, jaký jazyk se chce učit a jak dobrého lektora má kola pro ten určitý jazyk k dospozici.
Není tady
amba napsal(a):
Záleí na tom, jaký jazyk se chce učit a jak dobrého lektora má kola pro ten určitý jazyk k dospozici.
A také záleí na tom, kolik své volného času jsi ochotna do jazyka investovat tj. samostudium.
Není tady
Ambo, tak to je jasne. Jde mi predevsim o aj. Proste jsem chtela slyset jen nazory, byla jsem na teto jazykovce, byla jsem spokojena a nebo ne nebyla
Není tady
ilculinda napsal(a):
Ambo, tak to je jasne. Jde mi predevsim o aj. Proste jsem chtela slyset jen nazory, byla jsem na teto jazykovce, byla jsem spokojena a nebo ne nebyla
to nezalezi ani tolik na jazykovce, spis na jednotlivych vyucujicih. Ja chodim do jedne jazykovky a nejdriv jsem nebyla spokojena, pak jsem se nechala preradit do jine skupiny a spokojenost nejvetsi.
Není tady