29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, budete nektera ockovat deti proti bezne chripce? Dosel mi mail od Dr.,ze zacina ockovat, ale zatim jsem o tom neuvazovala. diky
Není tady
ja se na to doktorky ptala a ona nam to nedoporucila, takze ockovat nebudem
Není tady
Já jsem se na to ptala naší dětské doktorky a ta mi to nedoporučila. Prý se máme nechat naočkovat my (rodiče), což každoročně děláme a tím se riziko, že malá chřipku dostane, sníží.
Není tady
Na natlak tchyne jsem loni ockovala maleho. Podle me je to take zbytecne. Ja se ockovat nenecham, ani proti te praseci. Ryu je zase objednany na pristi tyden na tu normalni, zase za iniciativy tchyne. Musim zaklepat, ze Ryu od narozeni nemel chripku ani jinou detskou nemoc (snad jednou mel jen sestou nemoc, co chytl na navsteve) ani jednou. Je proste jako ripa, takze se mi do ockovani moc nechce, ale tchyne tlaci.
Není tady
Další názor spíše proti:
http://www.rodina.cz/clanek6204.htm
Asi to očkování příští týden zruším...Tchýně ať se třeba postaví na hlavu, já s tím nesouhlasím.
Není tady
holky,diky za clanky a nazory, taky zatim o ockovani neuvazuju
Není tady
Haňule promiň, že si stěžuju na tvém vlíkně, ale muím vám povědět o tchýni. Už zase vystrkuje růžky. Včera jsem jií poslala mail přes mobil a napsala jsem jí, jestli by to očkování nezrušila, protože s tím nesouhlasím. Vzsvětlila jsem jí, co jsem si přečetla na internetu - že pokud se dítě naočkuje proti běžné chřipce, tak má asi tři týdny oslabenou imunitu a kdyby chytil tu prasečí, mohl by i zemřít. A dále jsem jí napsala, že je více důvodů proti než pro očkování, a že kdyby chytil tu normální chřipku, že by se z toho malý vyléčil, protože je zdravý a silný. A ona to vůbec nepochopila a odepsala mi něco v tomhle smyslu: "Můžeš mi napsat, jaká je výhoda toho, že se nenaočkuje? Myslela jsem, že očkování je proto, aby se nenakazil. Když se nakazí, je to hrozné." Očkování je už ve čtvrtek a já tuším, že mě čeká další hádka s tchýní... Manžel je taky proti, ale ještě se svojí maminkou o tom nemluvil. Takže dohady budou jen na mě..
Není tady
Sakuro,omlouvat se nemusis, ja to znam, kazdy se sem tam podrebuje vypovidat a je jedno na jakem vlakne, hlavne kdyz se ti ulevi. Ja teda nevim, jak to chodi tam s tchynema, ale pokud i manzel je proti ockovani, tak je to prece vase dite a vy byste meli rozhodnout, zda ockovat nebo neockovat a ne tchyne. Ja vim, muze to byt u vas se vztahama s tchyni slozitejsi, ale presto bych se snazila stat si za svym. Ja treba dam taky dost na nazor rodicu a tchyne, ale jestlize jsem o necem resvedcena, co se tyka Verci, tak konec diskuze a je to tak, jak chceme s manzelem. Tak hodne sily a at to s tchyni zvladnes.
Není tady
Sakuro, stála bych si za svým, v této situaci bych navíc požádala manžela, aby svojí mamičce rozmluvil strkání nosu do věcí, o kterých byste měli rozhodovat především vy - rodiče. Sama mám občas s tchýní, i když je jinak zlatá, rozdílné názory a někdy je to prosazování svojí pravdy "hodně hustý"
Není tady
Ahoj Sakuro,
teda ta tvoje tchýně je fakt poklad
Ale já bych se s ní asi o tom očkování vůbec nedohadovala, ať se s ní o tom pobaví manžel. Jednak ona na něj trpí, takže to od něj veme líp a za druhé je to opravdu vaše věc a tobě to jenom odebírá energii mluvit do zdi. Prostě bych si na tvém místě postavila hlavu a řekla bych muži "malého očkovat nenecháme, prosím tě vysvětli to mámě a požádej ji aby to očkování zrušila, díky". Tečka.
Držím pěsti
Není tady
Očkování proti chřipce již nikdy více, jednou jsem se nechala naočkovat sama a týden jsem proležela doma s těžkou chřipkou..... . Takže prcka rozhodně očkovat nebudu.
Ahoj, tak manžel mluvil s tchýní a očkovat nebudeme a tchýně to přežije. Na manžela tchýně dá, ale na mě ne. Holt tchýně.
Hlavně, že z toho zase nebude velká hádka.
Není tady
ahoj, nebudu je nechávat očkovat proti chřipce. Nezávisle na sobě mi to nedoporučili dětští lékaři i pracovnice hygieny
Není tady
Ja jsem se neockovala nikdy, co jsem cetla v clancich,tak Matu bych take ani nahodou ockovat nedala. Manzel to ma jako bonus v praci,tak doufam,ze to nebude jako minuly rok,naockovali ho a pak mel 14 dni dovolenou a lezel v posteli s takovou chripkou,ze jsem se jen bala,abychom to od nej nedostali take.
Není tady