27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Po dobrých zkuenostech, jsem dnes chtěla zaádat u společnosti HomeCredit o úvěr, ale tentokrát mi teda vyrazili dech.
Chtěla jsem půjčit 50000,- a vzhledem k né moc velkému platu na co nejvíce splátek. Pán mi vypočítal 1648,- na 84 měs. Říkám mu, jestli se nespletl, e je to docela velká částka a navíc bych hodně přeplatila. Samozřejmě se se mnou moc vybavovat nechtěl - berte, nebo nechte leet.
Vím, e čím dýl budu splácet, tím víc přeplatím, to je jasné. Jene o tolik? Je tohle vůbec moný?
Úvěr jsem samozřejmě odmítla. Zdá se mi, e nasadili dost vysokou laku
Není tady
EVo, máte těstí, Vás aspoň napadlo si to pronásobit...
Ale představte si prosáčky, kteří takovou výhodnou nabídku jednodue odkývou ??? ............
Není tady
Po dobrých zkuenostech? Takoví lichváři? Čte pořádně jejich úrokové sazby?
Tyhle půjčky jenom v opravdu totálně krajní nouzi. To je přímá a krátká cesta do pekel. Nechápu lidi, kteří si od nich půjčují. Ti to asi v hlavách moc srovnané nemají.
RPSN kolem 35 %. To je celkem dost, ale na druhou stranu, zase tak moc to není. kdy uváíme třeba Provident s téměř 300 % RPSN.
Kdy u ten spotřebák je váně na nezbytně nutnou věc, tak v nějaké bance, kde je RPSN 15 a 20 %.
Není tady
Sed.Eva napsal(a):
Po dobrých zkuenostech, jsem dnes chtěla zaádat u společnosti HomeCredit o úvěr, ale tentokrát mi teda vyrazili dech.
Chtěla jsem půjčit 50000,- a vzhledem k né moc velkému platu na co nejvíce splátek. Pán mi vypočítal 1648,- na 84 měs. Říkám mu, jestli se nespletl, e je to docela velká částka a navíc bych hodně přeplatila. Samozřejmě se se mnou moc vybavovat nechtěl - berte, nebo nechte leet.
Vím, e čím dýl budu splácet, tím víc přeplatím, to je jasné. Jene o tolik? Je tohle vůbec moný?
Úvěr jsem samozřejmě odmítla. Zdá se mi, e nasadili dost vysokou laku
jediná rozumná půjčka je půjčka na bydlení (hypotéka je dobrý dluh), ostatní půjčky raději nebrat. Co si za půjčené peníze chce koupit? Něco ivotně fakt důleitého? Pokud se to dá odloit, tak na to jdi obráceně. Spokoj se s tím co má. Ale jestli něco opravdu moc chce pak: naplánuj to, vydělej co můe, uetři co můe a pak si to kup. A věřím, e ti jetě zbyde pro druhé. A bude zkuená, u to bude umět i bez půjček ...
Není tady