Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 23. 10. 2009 15:07

Sed.Eva
♥------

Půjčka

Po dobrých zkušenostech, jsem dnes chtěla zažádat u společnosti HomeCredit o úvěr, ale tentokrát mi teda vyrazili dech.
Chtěla jsem půjčit 50000,- a vzhledem k né moc velkému platu na co nejvíce splátek. Pán mi vypočítal 1648,- na 84 měs. Říkám mu, jestli se nespletl, že je to docela velká částka a navíc bych hodně přeplatila. Samozřejmě se se mnou moc vybavovat nechtěl - berte, nebo nechte ležet. 
Vím, že čím dýl budu splácet, tím víc přeplatím, to je jasné. Jenže o tolik? Je tohle vůbec možný? va
Úvěr jsem samozřejmě odmítla. Zdá se mi, že nasadili dost vysokou laku roll

Není tady

#2 23. 10. 2009 15:33

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Re: Půjčka

EVo, máte štěstí, Vás aspoň napadlo si to pronásobit... tummenupp
Ale představte si prosáčky, kteří takovou výhodnou nabídku jednoduše odkývou ??? ............ dumbom

Není tady

#3 23. 10. 2009 18:05

majkafa
Host

Po dobrých zkušenostech? Takoví lichváři? Čteš pořádně jejich úrokové sazby?
Tyhle půjčky jenom v opravdu totálně krajní nouzi. To je přímá a krátká cesta do pekel. Nechápu lidi, kteří si od nich půjčují. Ti to asi v hlavách moc srovnané nemají. sad

#4 23. 10. 2009 20:50

webdesign3000
♥♥♥----

RPSN kolem 35 %. To je celkem dost, ale na druhou stranu, zase tak moc to není. když uvážíme třeba Provident s téměř 300 % RPSN.

Když už ten spotřebák je vážně na nezbytně nutnou věc, tak v nějaké bance, kde je RPSN 15 až 20 %.

Není tady

#5 30. 11. 2009 19:04

Jan Harbáček
♥------
Místo: Praha
Web

Sed.Eva napsal(a):

Po dobrých zkušenostech, jsem dnes chtěla zažádat u společnosti HomeCredit o úvěr, ale tentokrát mi teda vyrazili dech.
Chtěla jsem půjčit 50000,- a vzhledem k né moc velkému platu na co nejvíce splátek. Pán mi vypočítal 1648,- na 84 měs. Říkám mu, jestli se nespletl, že je to docela velká částka a navíc bych hodně přeplatila. Samozřejmě se se mnou moc vybavovat nechtěl - berte, nebo nechte ležet. 
Vím, že čím dýl budu splácet, tím víc přeplatím, to je jasné. Jenže o tolik? Je tohle vůbec možný? va
Úvěr jsem samozřejmě odmítla. Zdá se mi, že nasadili dost vysokou laku roll

jediná rozumná půjčka je půjčka na bydlení (hypotéka je dobrý dluh), ostatní půjčky raději nebrat. Co si za půjčené peníze chceš koupit? Něco životně fakt důležitého? Pokud se to dá odložit, tak na to jdi obráceně. Spokoj se s tím co máš. Ale jestli něco opravdu moc chceš pak: naplánuj to, vydělej co můžeš, ušetři co můžeš a pak si to kup. A věřím, že ti ještě zbyde pro druhé. A budeš zkušená, už to budeš umět i bez půjček ...

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí