29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
ahoj,
tak u mna priznaky asi tyzden po oplodneni, a to ze sa mi motavala hlava a tak nejak divno mi zostavalo a bolelo ma hrozne v podbrisku myslela som ze MS dostanem skor a ako dnes si pamatam, ze som si umyvala hlavu cez vanu, nahla som sa a hrozne ma boleli bradavky v tom predklone, to som nikdy nemala.... to bol asi najjasnejsie co by k tomu patrilo... na tehu som nemyslela takze ine veci som brala za normalne
Není tady
Ahoj, tak dneska je den ocekavane MS, ale zatim mrcha jedna neprisla, tak jsem si udelala test, ktery je mozny pouzit uz ode dne ocekavane MS, ale bohuzel byl negativni (skoro jsem ho zkoumala lupou, jestli tam neni aspon naznak carky). Uz od rana me boli podbrisek, tak nevim, zda to je prichazejici MS, nebo nervy. Beham kazdou hodinu na zachod, jestli uz MS prisla, nebo ne... Tak mi drzte palce, at ne. Pockam par dni a pak zkusim test znovu, jeste mi jeden zbyva. Trochu mam napeti v prsou, ale to vzdycky pred MS mivam, tak nevim...Jsem z toho cela nedockava. Jsme ted na vylete (pisu z internetove kavarny) a ani si ten vylet ted moc neuzivam, jen myslim na miminko a menses.
Není tady
Ahoj, držím moc palce! Je to, jak jsme říkala, viď Najdeš na sobě milion příznaků, že jsi těhotná, ale i milion jiných, že nejsi. Nicméně zkus si výlet přeci jen alespoň trochu užít (jak já bych vejletila, tady prší, je zima, Tobi od rána pláče a na mne leze depka
). Dej ale určitě vědět
Není tady
Moje příznaky byly jako před MS, nijak zvláštní.
A teď: jsem víc unavená a občas je mi nevolno, natahuje mě ze špatného vzduchu a čištění zubů na zvracení, ale ještě jsem neblinkala.
Upravil(a) eva4444 (2. 11. 2009 12:13)
Není tady
Ahoj, dnes jsem zpatky z vyletu, uzili jsme si to uzasne, taky hlavne proto, ze jsme nechali maleho u tchanu, takze jsme si to opravdu mohli jen uzivat a nemeli starosti s malym. Ale styskalo se mi po nem.
Jinak MS mi meska uz 3.den, ale test, co jsem si udelala dnes po navratu (jeden negativni jsem si delala uz v den ocekavane MS), je negativni. Mam bolesti jako pred a na zacatku menses, ale muze to byt i bolest od strev, nejsem si jista. Tak cekam, zda se MS mrska dostavi, nebo ne. Spis cekam, ze se dostavi, kdyz na testu nic neni, ani naznak carky...bohuzel.
Není tady
Sakuro, ještě neházej fglintu do žita, aole chápu tě - asi je lepší být připravena na nejhorší a pak být max mile překvapená, viď?
Není tady
Sakur - já neměla příznaky žádné, asi až po 14 dnech, ale já jsem si ten test dělala až 14 dnů po vynechání MS. Zrovna jsme byli na horách, takže jsem úplně zapomněla, že bych nějakou MS měla dostat, takže to bylo fakt překvapení. Neklesej na mysli, to přijde.
Není tady
Veranno, Ališo, moc díky za podporu. Počkám tedy ještě a uvidím, co bude nového a zase napíšu. Nejhorší je nevědět, na čem jsem...
Není tady
prsa, břicho... klasika. Já ale ještě mám stále zacpaný noc. Dýchá se mi jako bych měla nos plný čehosi... Dnes mi Dr radil inhalovat slanou vodu...
Není tady
Holky, tak dnes rano, 5.den po ocekavane menses, jsem zkusila jiny test - ten, co se doporucuje pouzit tyden od ocekavane menses. No a asi za minutu se v okenku zacala formovat slabounka carka, bohuzel slaba uz zustala, ale je tam. Tak mam radost, ale jeste nejasam, protoze ctu o ruznych falesne pozitivnich testech, a tenhle byl navic z te levnejsi kategorie. Pokud se menses nedostavi ani pristi tyden, kdy myslite, ze ma cenu jit k dr, aby na ultrazvuku neco bylo? Menses jsem mela 4.10.
Není tady
Já to poznala dle toho, že jsem myla vanu Vanavanem, jako každý týden a najednou mne bylo z té vůně/smradu strašně na zvracení a zamotala se hlava. Pak úpo*ná nevysvětlitelná zácpa. I když mne vycházelo, že to není možné. Bylo.
Dodnes mne zůstal těhotenský čuch, co je tragedie.
Držím ti palce.
Není tady
Sakura napsal(a):
Holky, tak dnes rano, 5.den po ocekavane menses, jsem zkusila jiny test - ten, co se doporucuje pouzit tyden od ocekavane menses. No a asi za minutu se v okenku zacala formovat slabounka carka, bohuzel slaba uz zustala, ale je tam.
Tak mam radost, ale jeste nejasam, protoze ctu o ruznych falesne pozitivnich testech, a tenhle byl navic z te levnejsi kategorie. Pokud se menses nedostavi ani pristi tyden, kdy myslite, ze ma cenu jit k dr, aby na ultrazvuku neco bylo? Menses jsem mela 4.10.
Teda Sakuro, to je bomba .. tak ať sílí
Není tady
Holky prosím já už si to nepamatuju,ale kamarádka se už dlouho snaží a nic.Teď se mě ptala,ale já už nevím,kdy se Vám objevil při těhu ten hlen už před jakoby očekávanou MS nebo až v její době.Ona si stěžuje na bolest břicha a prsou,ale žádný hlen jen "sucho",tak nevím co jí na to říct?Děkuju za odpovědi!
Není tady
Děkuju Sissi
Není tady
Další prosba prosím.Tak dnes to má kamarádka dostat,14. den má teplotu okolo 37.Ale hodně jí dnes bolí břicho jako by to měla dostat,prý fakt úplně stejně,ale teplota po probuzení 37,myslíte,že kdyby byla těhotná bude jí tak strašně bolet břicho?Děkuju!Těhotenský test si ještě nedělala.
Není tady
maminoanýzku tak ať si tt udělá,to jsou akorát spekulace bolest na ms-nidační bolest.všechny prvopočáteční příznaky jsou zcela stejné jak PMS.
A já jsem žádný těhuhlen neměla a nemám
Tak hlavně,aby to dopadlo když už se kamarádka dlouho snaží
Není tady
Gabu moc děkuju ,snaží se rok o 2.,ale starší dceři je 10,tak si to nepamatuje jak to bylo a já už to taky zapomněla,abych jí poradila.Ale ať si sem přijde do snažilek sama,já přesně nevím,jaké má pocity apod.Test si prý koupí až kdyby ji MS vynechala.Tak děkuju a všem Vám tu přeju zdravá miminka!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Ahojky, tak u mě se žádné příznaky nekonaly. V červenci jsme byli s manželem na dovolené a řekli jsme si, že se pokusíme o mimi právě tady. MS se měla dostavit 1. 8., ale nic. No moc nadějí jsem si nedávala a spíše to brala s velkým nadhledem, že by se nám to podařilo hned na poprvé. MS nepřicházela a první test jsem si udělala 4. 8. Jak říkám, nic jsem od toho nečekala, ale jaksi se tam začala rýsovat slaboulinká čárečka, ale pořád byla taková titěrná, že jsem si říkala, jestli to tam opravdu je nebo mám jen halucinace. Za dva dny jsem si udělala další test a opět tam byla slabounká čárečka. První co jsem udělala bylo, že jsem sedla k netu, nalistovala babinet a už jsem jela a hledala, jak si to mám vyložit. A našla tady starší zkušenosti, ze kterých už byla miminka. Postupně jsem si dělala další testy a až tak po týdnu tam potom byly dvě čárky jak hrom. Samou nedočkavostí jsem zašla k doktorovi, ten mi řekl, že jdu moc brzy, že jsem měla přijít tak 3 týdny po vynechané MS. Na první ultrazvuk jsem šla v předpokládaném 8tt a tam jsme už viděli malého prcka s tlučícím srdíčkem. No a teď jsme ve 22.tt a už nám to připadá jako věčnost, co jsme zjistili, že budeme rodinkou. Jinak celé mé těhotenství probíhá naprosto v pohodě. Kdybych neviděla prcka na UTZ, tak ani neuvěřím, že jsem těhotná. Nevolnosti a jiné neduhy se mi vyhnuly. No tak to je můj příběh. Je na čase ukončit tuto slohovou práci Ale doufám, že to třeba pomůže zase jiné snažilce, neboť vím, že i mě pomohly zkušenosti jiných
Není tady
.
Upravil(a) eligar (29. 11. 2011 15:58)
Není tady
Stránky: 1 2