29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Ahoj, menstruace mi začala 4.10., s manželem jsme se snažili několik dní před vypočítanou ovulací na 19.10. Kdy ovulace opravdu nastala, ale netuším, ale minulý měsíc jsem měla cyklus 29 dní, takže podle propočtu to na toho 19.10. vychází. Zda se povedlo nebo ne, nevím a test asi bude vhodné zkusit tak za 14 dní, že? Jenže dny ubíhají pomalu a já už bych nejradši pro test běžela hned, což neudělám, protože by to k ničemu nebylo, to já vím. Ale chtěla jsem se vás těhulek zeptat, jestli jste měly nějaké těhu příznaky ještě předtím, než se na testu objevily //. Já už sice syna mám, ale je už to skoro 4 roky zpět a nic si nepamatuju... Budu vděčná za vaše rady. Nepozoruju na sobě nic (což se nedivím, protože pokud jsemtěhu, tak asi jen 4 dny), jenom mě trochu bolí břicho, ale to je spíš okolo žaludku, to bude z nervů.
Není tady
Ahoj Sakuro, predne drzim palecky, aby se povedlo .
A co se tyce priznaku, tak to ti moc neporadi nikdo, protoze kazdy to ma jinak. Napr. moje kamaradka vubec netusila, ze by mohla byt tehotna - vubec zadne priznaky nemela. Udelala si test proto, ze se ji opozdila menstruace. A treba ja, jeste kdyz jsem nevedela, ze tehu jsem, tak se mi zvedal zaludek, kdyz jsem si lokla burcaku a tyden pred menstruaci me hrozne bolely prsa - ale tak, jak me nikdy nebolely. Takze to je opravdu ruzne. Priznaky mit nemusis a tehu byt muzes a pak priznaky mit muzes, ale to zase mohou byt menstruacni, ktere se lehko zameni za tehotenske...
Ale hlavu vzhuru. Pokud se nepovede tento mesic, povede se pristi
Není tady
Ahoj Sakuro,
me bylo blbe, takova nervozita, bolela me prsa a trochu i podbrisek, celkovy neklid... Ale to jsem mela kazdy cyklus, kdy jsem si prala byt tehotna Psychika je mocna a ja vykazovala vsechny symptomy tehotenstvi. Ale prd... Nejprukaznejsi pro me byla bazalni teplota, ale tu nemeris , takze ti bohuzel neporadim:/ Vydrz, za par dni bude jasno
Není tady
Sakuro predne drzim palce, aby se zadarilo (a pokud mozno ta holcicka, co si prejes )
cca 4 den co bys mohla tak akorat pocitovat, je zahnizdovani vajicka, nekoho trochu poboliva a nekdo i zaspini (ale to je jen male procento) - jinak takhle brzo nema priznaky snad nikdo. Jinak me pri prvnim tehu stejne jak Mefinku, jeste pred MS strasne bolely prsa, byly tak citliva, ze jsem se jich nemohla ani dotknout (pozdeji to preslo) - delala jsem si test cca 4 dny pred MS a byly tam //. U druheho tehu (co nakonec nedopadlo) jsem byla akorat priserne unavena, ale mysle jsem si, ze jsem nemocna (s tehu jsem nepocitala) a testovala jsem az nekolik dni po MS (prekvapive //). No a ted mi nebylo nic - zadne priznky az pak se dostavila unava a nevosnosti (testovala jsem taky cca 3 dny pred MS, ale to proto, ze jsem sla s kamoskama ven a nechtela jsem pripadne riskovat alkohol ) no a // tam byly
Tak kazdy to ma jinak a i kazde tehu je jine
Upravil(a) akar (23. 10. 2009 9:17)
Není tady
Tak mě začly těhu příznaky až od 9. týdne těhotenství, do té doby absolutně vůbec nic, takže takhle brzy po oplodnění si myslím, že to nepoznáš, chce to holka vydržet!!!
Není tady
Těsně po oplodnění nijak, nepoznala bych že jsem těhotná, jen břicho mě sice bolelo jako na MS, ale míň a míň často, prostě jakoby MS měla přijít až za pár dní....takže jsem čekala a nakonec udělala test a byly tam, jiné ůpříznaky jsem do 8tt neměla.
Není tady
Tak já byla týden po, hrozně unavená. V práci celou směnu prozívala...a ještě jsem měla průjem Tak jsem si říkala, nic jen únava..já jsem ospalec
a pak jsem zjistila proč. Jinak nevolnosti jsem měla tak Od 6tt do konce 3m.
Není tady
Ahoj Sakuro, ja myslela, ze budu mit chripku, bala jsem se doufat, ze by to mohlo konecne vyjit. Byla jsem extremne unavena, z prace jsem jezdila fakt vyrizena jak nikdy predtim. Prsa me nebolela, mela jsem mirnou teplotu a bolela me hlava, obcas zaludek. Bylo to tak po tydnu a pul. A jeste jsem mela naruzovely vytok ... to uz jsem trosku zadoufala, ze by se to mohlo usazovat A vyslo to
Takze preju hodne stesti a at to vyjde
Není tady
Ahojky
Sakuro, já neměla příznaky žádné a myslím, že takhle krátce po oplodnění ještě ani žádné být nemohou . Vždyť 4. den se teprve vajíčko zavrtává do sliznice a pak se teprve začne uvolňovat HCG, které některé příznaky může vyvolávat
. Takže musíš vydržet, budu ti držet palce
.
Jen takovou malou radu. Přijde mi (dle tvých příspěvků), že otěhotnění až moc řešíš . Já tě i docela chápu, také jsem taková "řešitelka", ale věř, že otěhotnění to asi moc přispívat nebude
. Takže se zkus trochu uklidnit a tolik to neřešit, nehledat příznaky, atd
A uvidíš, že nám brzy nahlásíš pořádné //.
Není tady
Díky moc za příspěvky za podporu. Budu čekat a pak vám napíšu, jak to dopadlo.
Není tady
Moje uplně prvotní příznaky byli jak,když na mě něco leze a motala se mě hlava.Postupně se to rozjelo festovně+pocit na zvracení,ale obešlo se to vždy bez něj .S násupem 10tt všechny příznaky vymizeli
Přeji hodně štěstí a aby vám to dopadlo
Není tady
Asi to hodně řeším, ale to je tím, že se na miminko moc těším (a kdyby se povedla holčička, budu ještě šťastnější), a myslím že to takhle řeší a sleduje se hodně snažilek, nejenom já. Já jsem teď poslední dny nějaká přešlá, ale asi je to fakt z nervů, manžel měl teď frmol v práci, vracel se pozdě, unavený, podrážděný, takže já jsem z toho taky podrážděná. Včera jsem šla na večerní lekci tenisu a skoro jsem chtěla odejít, jak jsem byla unavená. Naštěstí za týden jedeme na 5 dní na výlet do Nagasaki, tak si odpočineme a během toho výletu zakoupím test a uvidíme.
Není tady
Moje úplně první příznaky byly v den, kdy jsem měla dostat menses. Pobolívalo mě břicho a byla jsem si jistá, že začnu menstruovat a ono nic. Za týden jsem měla pozitivní test
Není tady
Ahojky,
ze začátku jsem si myslela, že je to podzimní únava, ale když si to vybavím zpětně, tak hned tak týden od otěhotnění mě začali strašně bolet prsa, teda spíš jsem měla tak zvláštěně citlivý bradavky a přestalo mi chutnat moje oblíbený bílý víno, další týden se dostavila šílená únava a pak nepřišla MS.
Není tady
Sakuri - ještě mne napadlo jedno (zpětně si o uvědomuji): špinila jsem při zahnízďování vajíčka. To vím jistě, protože to mne šíleně vyděsilo a házela jsem okamžitě flintu do žita. Ale když to druhý den přestalo, tak moje srdéčko zaplesalo a tehdy mi asi poprvý došlo, že by to tentokrát mohlo klapnout. Ale jinak všechny ostatní cykly jsem měla všechny příznaky ěhotenství a prd Takže snad jen to špinění při zahnízdění, ale to neber jako bernou minci, ty řeba vůbec zašpinit nemusíš a bude tam zahnízděná malinkatá princeznička
Není tady
Veranno, díky. Já jsem při prvním těhu něšpinila vůbec. Prsa jsem taky měla napjatá a příznaky jsem měla, bohužel nevím, kdy přesně se objevily. Uvidím, budu čekat, musím...
Není tady
Karal, hlavně aby mi z toho nehráblo. Také držím palečky, jak koukám na tvůj snažící metřík, vás snažení teprve čeká příští týden, tak hodně štěstí!
Není tady
Sakuro,
tak já, jen jednou jedinkrát se s přítelem nehlídala, protože jsme chtěli ještě tak půlroku počkat.
Nebrali jsme antikoncepci, řešili jsme to poslední půlrok přerušovaným stykem....chtěla jsem si odpočinout od AD... ale právě to jedinkrát jsme se nějak nehlídali.
Já si říkala, to nemůže vyjít, navíc jsem neměla vůbec ponětí, kdy mám ovulaci, nikdy jsem to nestudovala...
Ale při sprše hned "po" jsem měla pocit - ježiš ono to asi vyšlo I přítel říkal, že to určitě vyjde..je to tak vždy, když to nečekáš. A byl to strašně zvláštní pocit - možná vsugerovaný, ale já fakt za to jedenkrát otěhotněla a tak nějak jsem to věděla
.
A z toho pocitu jsem si udělala za pár dní citlivý test a 2 čárky tam byly. Jinak, jestli si dobře vzpomínám, tak od cca 6. tt píchání v podbřišku,zejména při prudkém vstanutí a silné nevolnosti - zvracení až do 20.tt. Ale při tom píchání v podbřišku už jsem věděla, že jsem těhu
Tak držím palce, aby to vyšlo
Jo a do té doby 6.tt jsem na těle nepozorovala vůbec nic...bohužel jsem začala krvácet jako při menstruaci a pak bylo špinění asi až do 14.tt.
Upravil(a) Račice dračice (23. 10. 2009 17:05)
Není tady
Sakuro, ja se snazim na to moc nemyslet, prece jen jsem se presvedcila, ze dve carky na testu ne vzdy znamenaji vyhru..Myslim, ze pripadne tehu si zacnu pripoustet az po uspesne ukoncenem prvnim trimestru..Jojo, mame za sebou uz prvni mesic snazeni, je fakt, ze me mrcha trochu rozhodila, ale ja si radeji chvili pockam, ney skoncit jak posledne..Budu sledovat jak se to u tebe vyviji..treba se trefime zase jako u nasich prvorozenych.
Není tady
Karal, my se snažíme teprve první měsíc (HA neberu už 3. měsíc, ale dvakrát jsme snažení odložili kvůli hádkám), ale že to vyšlo, je podle mě šance minimální, protože jsme se snažili o holčičku ovulační metodou, jenže bůhví, kdy jsem ovulovala. Takže to moc nevidím... Máš pravdu, že je lepší se nenervovat a brát to s klidem. Nicméně doufám, že ještě tenhle rok budou z nás obou těhulky.
Není tady
Ahoj Sakuro, moje zkušenosti jsou takové: u prvního jsem nic nepoznala, nebylo plánované a navíc jsem kolem dostání menzes měla lehčí otravu jídlem, tak mi bylo pak asi 3 týdny zle, ale později pořád nevolnost neustupovala, tak jsem si udělala těhu test
U druhého mimi jsem měla takový zvláštní pocit hned po početí - teda bylo to jen jedenkrát, co jsme si nedávali pozor, ale tušila jsem, že bych mohla být těhotná. Týden po početí mě začali bolet prsa - a to celkem hodně. Potom, tak pár dnů než jsem to měla dostat jsem začínala být strašně unavená, měla jsem lehčí bolesti v podbřišku a často jsem chodila čůrat. Také se mi vůbec nevyrojilo akné (před menzes to vždycky tak bylo). V den když jsem to měla dostat jsem s udělala test, ale byl negativní, ale ten pocit, že jsem v tom zůstal. Na druhej den už byl pozitivní. No a pár dnů po udělání testu se mi rozjeli další příznaky jako zvracení atd.
Tak držím pěstičky, ať to vyjde
Není tady
Maharishi, díky. Já na sobě nic nepozoruju, kromě toho, že mě už druhý den pobolívá podbřišek napravo i nalevo, asi vaječníky?? Čím by to mohlo být?
Není tady
Sakura napsal(a):
Maharishi, díky. Já na sobě nic nepozoruju, kromě toho, že mě už druhý den pobolívá podbřišek napravo i nalevo, asi vaječníky?? Čím by to mohlo být?
To teda nevím, jestli jsou to vaječníky, ale je fakt, že mě dost píchalo na obou stranách, prý to můžou být jakési spony co drží dělohu a které mohou bolet, když se začne děloha zvětšovat - například kvůli těhotenství nebo i při zvětšování dělohy před menzes.
Není tady
Jo a ještě jak psala Gabu a Nickaveru, tak jsem se kolem dostání menzes cítila, jak kdyby na mě šla chřipka...taková celkově vyčerpaná, nemohla jsem pořádně vylézt do schodů a všechno mě bolelo.
Upravil(a) Maharishi (24. 10. 2009 16:48)
Není tady
Stránky: 1 2