Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 22. 10. 2009 19:50

Cassiopeia
♥♥♥♥♥♥-

Láhev Avent-dotaz

na Nutrilonu je v návodu, že se má láhev uzavřít víčkem a protřepat, a potom víčko nahradit savičkou ... jaký jako víčko  tady na té lahvi od Aventu je jen jedno a to teda neuzavírá jen lahvičku, ale celý komplet (tj. i s nasazenou savičkou) = žádné víčko jen na protřepání obsahu nemám 
co s tím?
děkuji za radu ...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Když najdeš v životě cestu bez překážek, určitě nikam nevede."

Není tady

#2 23. 10. 2009 8:22

keny
♥♥♥♥♥--

Re: Láhev Avent-dotaz

Ty jooo normálně chytni ten dudlík savičku a uspi dírku prstem nebo to pořádně prostě zmáčkni ať ti to nestříká po bytě a zatřepej...žádná věda pak savičku opláchni a hotovo..

jinak u některých lahví je ještě plastové víčko ,které přijde mezi lahev a násadku se savičkou a bylo myšleno asi tohle....

http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,99,122,0,CD,MjAwNy8xMS8wNg==,QW5kZWxrYQ==http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,111,130,0,CD,MjAwNC8wOC8yMQ==,TWlrdWzhcw==

Není tady

#3 23. 10. 2009 8:34

Irik
♥♥♥♥♥--

To víčko není součástí při koupi, kupuje se zvlášť...stálo myslím 29,- Kč. Já jsem toto zaslepovací víčko používala hlavně, když jsem přenášela flašku v tašce, aby se mi obsah nevylil. Na promíchávání Nutrilonu a vody není třeba.

Není tady

#4 23. 10. 2009 9:06

Cassiopeia
♥♥♥♥♥♥-

Irik napsal(a):

To víčko není součástí při koupi, kupuje se zvlášť...stálo myslím 29,- Kč. Já jsem toto zaslepovací víčko používala hlavně, když jsem přenášela flašku v tašce, aby se mi obsah nevylil. Na promíchávání Nutrilonu a vody není třeba.

to jsem přesně chtěla vědět tummenupp děkuju

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Není tady

#5 23. 10. 2009 9:11

Irik
♥♥♥♥♥--

Ta víčka jako součást flašky jsem viděla u těch levnějších neznačkových lahví. Avent má každou součástičku prodejnou zvlášť a ne zrovna za malou cifru. Prostě chtějí vydělat na každém s prominutím prdu big_smile

Není tady

#6 23. 10. 2009 9:21

Cassiopeia
♥♥♥♥♥♥-

Irik napsal(a):

Ta víčka jako součást flašky jsem viděla u těch levnějších neznačkových lahví. Avent má každou součástičku prodejnou zvlášť a ne zrovna za malou cifru. Prostě chtějí vydělat na každém s prominutím prdu big_smile

přesně tak lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí