|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

na Nutrilonu je v návodu, že se má láhev uzavřít víčkem a protřepat, a potom víčko nahradit savičkou ... jaký jako víčko tady na té lahvi od Aventu je jen jedno a to teda neuzavírá jen lahvičku, ale celý komplet (tj. i s nasazenou savičkou) = žádné víčko jen na protřepání obsahu nemám
co s tím?
děkuji za radu ...
Není tady
Ty jooo normálně chytni ten dudlík savičku a uspi dírku prstem nebo to pořádně prostě zmáčkni ať ti to nestříká po bytě a zatřepej...žádná věda pak savičku opláchni a hotovo..
jinak u některých lahví je ještě plastové víčko ,které přijde mezi lahev a násadku se savičkou a bylo myšleno asi tohle....
Není tady
To víčko není součástí při koupi, kupuje se zvlášť...stálo myslím 29,- Kč. Já jsem toto zaslepovací víčko používala hlavně, když jsem přenášela flašku v tašce, aby se mi obsah nevylil. Na promíchávání Nutrilonu a vody není třeba.
Není tady

Irik napsal(a):
To víčko není součástí při koupi, kupuje se zvlášť...stálo myslím 29,- Kč. Já jsem toto zaslepovací víčko používala hlavně, když jsem přenášela flašku v tašce, aby se mi obsah nevylil. Na promíchávání Nutrilonu a vody není třeba.
to jsem přesně chtěla vědět
děkuju
Není tady
Ta víčka jako součást flašky jsem viděla u těch levnějších neznačkových lahví. Avent má každou součástičku prodejnou zvlášť a ne zrovna za malou cifru. Prostě chtějí vydělat na každém s prominutím prdu 
Není tady

Irik napsal(a):
Ta víčka jako součást flašky jsem viděla u těch levnějších neznačkových lahví. Avent má každou součástičku prodejnou zvlášť a ne zrovna za malou cifru. Prostě chtějí vydělat na každém s prominutím prdu
přesně tak 
Není tady