29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
áále, tak nějak jsem nestíhala skoro nic, stěhování a tak....a taky jsem to nechtěla zakřiknout....tak skoro 12 kritických týdnů mám za sebou,tak snad už se nic zlého nepřihodí....
Není tady
meryblue napsal(a):
áále, tak nějak jsem nestíhala skoro nic, stěhování a tak....a taky jsem to nechtěla zakřiknout....tak skoro 12 kritických týdnů mám za sebou,tak snad už se nic zlého nepřihodí....
určitě nepřihodí se tady navzájem podporujem všechny
Není tady
Brej den!
Mefi, děkuju! A k tomu rozhodování ke koncertu..
Říkala jsi, že je to punkovej, co?
Bejvá tam celkem "živo-divočina" - takže bych se rozhodla (pokud se ti tam prostě chce)- podle toho- kde se koná. Jestli je to malej klubík, kde bude hlava na hlavě.. asi bych nešla. Přece jenom riskovat, že mi někdo skočí rovnou na záda..
ale pokud je to na nějakým prostornějším prostranství, kde prostě budeš mít aspoň kousek "bezpečnýho" místečka.. šla bych..
Meryblue -vítám!
Není tady
Niko, díkes-)
Ty jo, já bych ba punkovej do davu taky asi těhu nešla, i když nevím, co mě čeká za spolukapely na koncertech, tentokrát si pauzu v kapele nedám....dr říkal, že na plod hlasitá hudba nemá vliv, prý se to přes plodovku tak tlumí, že to k němu dolehne jen jako slabý šum...prý jen ty zakouřené prostory, ale na to si dám bachec, přijdu , až těstě, než začnem hrát....
Není tady
cau holky
tak jaky byl vikend? (my byli vcera na vylete a dneska relaxovali )
Niko to je dobre, ze jsi OK a Utros urco zabere
ahoj Mery, to je dobre, ze si taky zavitala sem (napis Sigi SZ a ona te prihodi na nastenku
)
Není tady
Čau holky, taky zdravím po víkendu...dnes jsme měli taky celkem honičku, byli jsme na 2 návštěvách a jedna byla u nás, tak byla divočina.
Zítra se už snad dovím pohlaví, tak doufám, že mimi bude pěkně natočené...
Zdravím Meryblue!
Není tady
Ahoj holky:) jdu se nahlásit ,že jsme ok
Vítám Meryblue a přeji hodně štěstí!
Nikuško tak už je špíňo ta tam to je dobře
to jsou šoky co
.... holky pořád vyhlížím Nicky)Nickverack dlouho tady nebyla,tak doufám že je s dvojčátky v pořádku
Mahari na zítřek pěknou podívanou a mezi nožkami toho pinďíka
a všechny těhulinky moc zdravím
Není tady
Ahojky zdravím všechny ..i ty nově příchozí,které jsem ještě nepozdravila. Kdo budete chtít připíchnout nanástěnku písněte mi SZ a já Vás tam dodám
Jinak se prosím přesuňte do nového domečku, počítám, že se to tu ráno rozjedete tak už jsem nám připravila nový chlíveček ( nevím kdy se sem zase dohrabu .....mám zítra s malou plavčo)
Není tady
Taky se hlasím po víkendu, včera byl rušnej den a dneska jsme odpočívali
Mery, zdravím a vítám mezi námi
Není tady
holky, děkuju za milé přivítání-)
Maha, držím na zítra palce a těším se na zprávičky-)
brzy písnu Sz kvůli nástěnce-)
dobrou.
Není tady