29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobre ranko tehulky,
me se tak dneska rano nechtelo vstavat.. Doufam, ze mi dnesek v praci rychle utece. Manza odjizdi na vikend na vylet, tak budu mit vikend sama pro sebe, tak asi nebudu delat vuuuuubec nic a budu jen tak hezky odpocivat. A asi si pustim nejakou romantiku - asi to vyhraje Stmivani (opet, ).
Uz aby bylo odpoledne...
Není tady
Sita napsal(a):
Ty joooo to máš snad balóny pod trikem
![]()
jj Sito vypada to priserne, ja kdyz jsem tu fotku prvne videla, tak jsem se az zhrozila jeste, ze to nemam na furt, to bych uz sedela nekde na plastice, je to dost velky napor na zada, na bricho si nelehnes atd.
Upravil(a) akar (23. 10. 2009 8:24)
Není tady
Mefi neboj, to do odpoledne rychle utece a pak budes heeezky relaxovat
Není tady
DObré ráno jsem to dneska trochu protáhla
Dnes šla Nikuš na kontrolu
tak budeme mít nový metřík
holky já jsem včera zběsile hledala sport. podprsenku,protože ta noc mě dávala při každým otočení jsem se budila bolestí prsou.Tak jsem je hezky stáhla a usadila a super
Akárku hezký balonky jsi měla
Není tady
Ahojte holky, no s tema podprdama jste me fakt naladily, mne by bohate stacilo to co mam Pocitala jsem tak max o cislo vetsi ... noo tak jsem vyvedena z omylu
Dneska jsem se moc nevyspala, ditko sice nemame, ale pejskovi bylo spatne, tak se porad chudinka davila a prita s ni lital ven. A to me kazde probuzeni totalne rozhodi zaludek ... takze bylo veselo. Jeste ze muzu dospavat pres den. Rano jsem zjistila, ze mi zase pekne poporostlo brisko, jde videt, ze si mimisci hezky delaji mistecko
Heli, teda tvuj popis UTZ je skvely Fakt jsem se pobavila
Holky, je nekdy uz videt pohlavi na tom NT screeningu? Jdu ve 13 t.t. a tak strasne rada bych to vedela Vim, ze teoreticky to jde, ale jak vidim praxe byva vetsinou jina.
Preju krasny den.
Není tady
Ahoj Nicky
já myslím,že je na pohlaví brzo,asi taky záleží jak se mimi ukáže a jeli dr. zrovna ochotný identifikovat genitálie přeci jen je to vyšetření zaměřený na VV
Já bych chtěla pak kolem toho 17tt na 4D,jééé jsem zvědavá s jakou doazí dnes Peťuačka.Ta třeba ,už bude mít rozluštěno
Není tady
Ahoj Gabu, kdyz ja jsem strasne zvedava Urcite se aspon zeptam, kdyztak budeme muset vydrzet. Je fakt, ze hlavni je, aby bylo vse ok.
Vcera se narodila holcicka me kamosce, predstav si, ze se pohlavim nechali prekvapit, to bych nevydrzela ani nahodou
A jak se citis? Nevolnosti uz teda zadne? Ja jeste pravidelne rano a v noci, ale pres den si to zacinam uzivat
Není tady
Nicky taky budu zvědavá určitě bych nevydržela do porodu.
S nevolnostmi jak když utne,už jsem tak přes týden bez.Prostě nic,jen ty prsa bolí...jinak bych vůbec nevěděla že jsem těhu
určitě za chvilku budeš mít taky pokoj
ANY paráda člověka ty kontroly vždy uklidní
Není tady
To je paráda, na to se taky těším, až si to začnu užívat. Dneska jsem si objednala knížku od doc. Pařízka Kniha o těhotenství a dítěti, prý je to hodně dobré, tak se těším, jak se začtu.
Any, strašně moc gratuluju, to jsou krásné zprávičky
Není tady
jj Gabu jak píšeš,vždycky se člověk aspoň uklidní-ja fajn,že už tě nevolnosti přešly,mě nebylo ani jednou špatně,kdybych občas neměla tlaky v podbřišku,tak ani nevím,že jsem těhule!!Je mi fakt skvěle
Není tady
nickaveru napsal(a):
To je paráda, na to se taky těším, až si to začnu užívat. Dneska jsem si objednala knížku od doc. Pařízka Kniha o těhotenství a dítěti, prý je to hodně dobré, tak se těším, jak se začtu.
Any, strašně moc gratuluju, to jsou krásné zprávičky
Začneš si to užívat a dvojnásobně musí to být úžasné čekat dvojčátka
Není tady
Já mám u postele taky dvě knížky už je mám celý prolustrovaný a stejně je každý večer otvírám a opětovně koukám jak jsme velcí a tak
dělala jem to i u předchozích těhu
Já bych si chtěla určitě ještě koupit http://www.kosmas.cz/knihy/138401/koncept-kontinua/ ale přes net mě to příjde zbytečný,vím že jí mají u nás v knihkupectví
Není tady
Ahojky Holky, já taky dneska trochu přispala
Any, gratuluji ke kontrole
Nicky, tak optat se doktora můžeš, za to nic nedáš aa třeba bude i šikovnej a plavci budou spolupracovat ...
Mefi, to budeš mít krásnej odpočinkovej víkend a romantika k tomu, to bude žůžo
My taky dneska s manžou razíme ke kámošce, před týdnem se jim narodila holčička, tak budeme mít krásné odpoledne.
Není tady
Jo Any, jsem rada, ze cekame dvojcatka, i kdyz vim, ze sranda to nebude. Ale nebudu na to sama, spolecne to tady vsichni nejak zvladneme U nas v rodine budu prvni, takze se vsichni hrozne tesi. A ty UTZ jsou srandovni a soucasne dojimave ... ale to vsechny. i kdyz tam mate "jen" jedno. Je to proste zazrak. A to jsem se pred par lety chtela zamerit na karieru, ted me dostavaji tyhle dva mali zlobisci
Gabu, ta knizka vypada dobre, ja se zatim zameruju na to tehotenstvi.
Sito, tajne doufam, ze se budou chtit ukazat a dotor bude sikovny A hezky kamoscinu holcicku oslavte
Není tady
ahoj holky
hm, tak mate predstavu, jak se nekomu muzou nalit prsa (jdu to smaznout)
Any gratuluju ke kontrole
Nickaveru - muj se samo na NT sceeningu zeptal, jestli je pohlavi uz videt - Brestak povidal, ze uz je vyvynute, ale tezko rozpoznatelne
Není tady
ahoj Akar, hmm, tak asi nic, ale taky se zkusime zeptat
Holky, byly jste nektera v Brne na Veveri na tom NT? Predpokladam, ze tam budou vsichni fajn, ale abych tak predbezne vedela, do ceho jdeme. Vysledky jsou asi hned ne?
Není tady
Čau prdíci
Any gratuluji ke kontrole
Tak 3D včera
Dítě je o.k., když se ukázalo strkalo si ruce před obličej, takže bude hooodně fotogenické
Prosila jsem o to pohlaví a pan doktor zabral zadeček a pravil "vidíte to kávové zrnko? to může být holčička, nebo to je kluk a jsou to kouličky a pindík je nahoře schovaný"
takže víme prd.. Spíš se prý ale pan doktor přiklání k holce. Dcera, když jsem vyšli ven říká " mami dyť je to jasnej kluk"
Tož tak k pohlaví Máme foto, hodím později a video. Bylo to ale krásný a video si na pc pouštím asi 3 denně
i když je tam vidět prd
Není tady
Gabu, jinak byla jsem za Def, ale sestřička mi řekla, že na normální pokoj jí převezou až dneska a nemůžu za ní, tak mi bylo všechno jasný Chudinka, naštěstí už to má všechno za sebou kočka naše
Není tady
Peti, moc gratuluju, to je hezke Akorat ty detatka nejak nechteji ukazovat, jestli jsou holcicky nebo chlapecci
Jdu na obidek, zatim preju vsem krasny den ...
Není tady
nickaveru napsal(a):
ahoj Akar, hmm, tak asi nic, ale taky se zkusime zeptat
Holky, byly jste nektera v Brne na Veveri na tom NT? Predpokladam, ze tam budou vsichni fajn, ale abych tak predbezne vedela, do ceho jdeme. Vysledky jsou asi hned ne?
me brali krev predem a tim padem byly vysledky hned
Není tady
nicky i kdyby mi dneska řekli, že je to na tuty kluk, tak já jim po včerejšku nevěřím
Není tady
Petulacko gratuluju vsak se to driv nebo pozdeji dozvis, ja dneska rano treba koukala na Lusyl, prvne ji rekli, ze to bude kluk, pak nekdy v druhe pulce zmenili nazor, ze holka a ma Ondraska
Upravil(a) akar (23. 10. 2009 11:39)
Není tady
akar napsal(a):
Petulacko gratuluju
vsak se to driv nebo pozdeji dozvis, ja dneska rano treba koukala na Lusyl, prvne ji rekli, ze to bude kluk, pak nekdy v druhe pulce zmenili nazor, ze holka a ma Ondraska
akar díky a přesně tak, já od včerejška beru určení pohlaví s VELKOU rezervou
Není tady
Holky, gratuluji ke kontrolam a k 3D.
Jak vas tak posloucham (resp. ctu) , tak si rikam, jestli se spis nenechat prekvapit a pockat az do porodu na pohlavi prcka
. Takhle by clovek treba ladil vybavicku do modra a az na porodnim sale by se dozvedel, ze mel ladit do ruzova...
.
A kdyz bych to treba nevedela, tak bych ladila do neutralniho tonu a nakupovala do barvicek az po porodu...
Upravil(a) mefinka (23. 10. 2009 12:19)
Není tady