18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hledám kamarádku z Prahy. Je mi 52 let, jsem na volné noze, mám psa, bydlím na JM, nekouřím.
Evina napsal(a):
Hledám kamarádku z Prahy. Je mi 52 let, jsem na volné noze, mám psa, bydlím na JM, nekouřím.
Ahoj Evino,jsem taky z Prahy, pokud má zájem, napi, ráda Tě poznám.
e mal: eiline@seznam.cz
Není tady
Ahoj Evino,
jsem taky z P4, doma mám taky psa, budu ráda, kdy se mi ozve na: jana47@centrum.cz
Není tady
Ahoj vechny, kterým je mezi 50-60 lety a ijete v Praze.Nenecháme se přece zahambit Brnem a můeme se taky domluvit na nějakém setkání.Jeliko je Praha opravdu veliká, můeme se sejít někde poblí v centru a společně pokecat, vypít kávičku a vypadnout ze edi.
Ozve se některá z vás, která by to toho la se mnou?
Není tady
Charlie napsal(a):
Ahoj vechny, kterým je mezi 50-60 lety a ijete v Praze.Nenecháme se přece zahambit Brnem a můeme se taky domluvit na nějakém setkání.Jeliko je Praha opravdu veliká, můeme se sejít někde poblí v centru a společně pokecat, vypít kávičku a vypadnout ze edi.
Ozve se některá z vás, která by to toho la se mnou?
Charlie jsem sice troinku mladí,snad to nebude na závadu,ale já se hlásím!!! U se těím na společné setkání.
Není tady
Eiline napsal(a):
Charlie napsal(a):
Ozve se některá z vás, která by to toho la se mnou?Charlie jsem sice troinku mladí,snad to nebude na závadu,ale já se hlásím!!! U se těím na společné setkání.
Ahoj Eiline,
věk vůbec nevadí, pokud to nevadí tobě, není co řeit.Jsem ráda, e jsi zareagovala jako první duička.Počkáme na dalí a setkání bych viděla tak někdy koncem února.
Charlie
Není tady
Devcata, take se pripojim, ale ted jsem mimo Prahu. Az dorazim zpet, tak si vas najdu a mozna ze se budeme moci sejit znova nekdy v dubnu/kvetnu?
Není tady
Ahoj, jmenuji se také Jarmila a ráda bych nala nějakou milou kamarádku. Mě je 52let a jsem z Prahy 5. Také se ráda zúčastním vaeho srazu. Těím se, zatím ahoj.
Devcata, uz jste se srazily......a nebo cekate na mne? Nechci aby tyhle vzkazy zapadly daleko, tak to zase vytahuji nahoru. Urcite mam zajem. a
Není tady
Já tedy o ádném setkání nic nevím, pravidelně sem nakukuju, jestli není něco nového... Také se setkání moc ráda zúčastním. Tak co s tím provedeme?
Ja jsem ted mimo Prahu, tak pockej az dorazim a pak to svolame dohromady. Pocitam, ze tak zacatkem kvetna by to slo.
Není tady
Ahoj, tak jo, jsem pro. Začátkem května bych taky klidně mohla. Tak dej vědět. Zatám ahoj.
Devcata, tak uz jsem v Praze. Jestli se chcete sejit, dejte mi vedet a domluvime se.
Není tady
ahoj.ráda bych nala kamarádku z Tábora a okolí.Kolem 60let.
Není tady
ahojky hledám touto cestou kamarádku z k.varů na pokec a posezení na zahrádce ,zahrádkářka vítána jana je mi 60 let duí jsem jetě tuze mladí.
Upravil(a) nanynka (25. 5. 2013 18:02)
Není tady