29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte,
nevite kde zjiskat kontakt na velkoobchod, nebo prodejce detskeho obleceni Cherokee, ktere je k dostani v siti Tesco?
Není tady
Marcio, pokud přemýšlíš nad obchodováním s Cherokee, nevím to jistě, ale řekla bych, že tato značka bude mít výhradní zastoupení a to pouze Tesco.
Není tady
No je mi to divne, ze na internetu nenalezam zadny odkaz na velkoprodejce. Mnela bych zajem o prodej teto znacky, ale ne v CR. Nevim jestli se da treba s Tescem nejak dohodnout na sleve pri nakupu vetsiho mnozstvi zbozi.
Není tady
/cherokeeusa.com/ zkus to přímo u výrobce v usa. Stačilo mi trochu zagooglit, snad je to ono, co hledáš...
Není tady
PavlaH napsal(a):
/cherokeeusa.com/ zkus to přímo u výrobce v usa. Stačilo mi trochu zagooglit, snad je to ono, co hledáš...
Dik, mrknu se.
Není tady
Ahoj holky, sháním na miminko body s vtipným potiskem, nedávno jsem to viděla na jednom mimču u doktorky a moc se mi to líbilo. Bohužel, jsem to nikde jinde neviděla Nevíte, kde to sehnat?
Není tady
Zdravím, už je to delší doba, kupovala jsem to neteřince k narozením. Bohužel už nevím stránky, ale určitě jsem to objednávala přes internet, v žádném kamenném obchodě jsem to též nesehnala.
Není tady
Jestli chceš opravdu nějaké vtipné, tak jedině přes net, v kamenných obchodech je nabídka dost omezená, všude je samá růžová nebo modrá klasika :-(
Ale web ti taky neporadím, dokupování výbavičky mě ještě čeká, zatím nakupuju jen "výjimečné" kousky :-) když na nějaké narazím
Není tady
KatkaMi opravdu si nevzpomeneš? Moc by si mi tím pomohla RencaTupa, všimla jsem si, byla jsem v prá obchodech a opravdu nic moc. Docela mě ten výběr zklamal, to přiznávám...
Není tady
A nemyslíte náhodou cool-baby.cz? Já jsem tam kupovala body do porodnice a pár bryndáčků, ty jsou naprosto kouzelný ale myslím, že tam mají i tybodyčka s vtipnými potisky
Není tady
Lamona, tak tohle máte u mě, to je přesně to,c o jsme tak dlouho hledela, děkuju moc, jste můj zachránce
Není tady
No to jsou ty stránky, teď když to vidím, tak jsem si na ně vzpoměla, tak to jsem ráda, že jsme se dopátraly
Není tady
Docela by mě zajímalo jak zakladatelka diskuze dopadla.Cherokee je totiž moje prioritní značka, jenže ho mám z ruky, v okruhu 30 km od nás cherokee nikde není a hrezně bych uvítala možnost nakupovat toto znoží na e-shopu. Jěště mám ráda pro děti značku wolf a tu nakupuju přes net na dupydup.cz a jsem taky moc spokojená, mají tam taky všechno od A po Z pro děti ale to cherokee je fakt taková dostupná a originální začka, jen ne na netu...
Není tady