27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojte, nevíte někdo, jak se dělá a pouívá obklad z tvarohu? Je to při nachlazení, zahlenění, do toho tvarohu se přidává nějaké koření - to právě nevím jaké -a přikládá se to na hrudník.Potřebovala bych vědět, jak často, na jak dlouho a hlavně co vechno do toho tvarohu. Děkuji za vechny recepty.
Není tady
nebo s česnekem
http://mc-setkani.wz.cz/view.php?nazevc … 2007040007
Není tady
Beduko, na kael je výborný!! Ví jak to dělám já?
Napatlám na velký textilní kapesník tvaroh smíchaný s nakrájenou cibulí, to přiloím na hruď , na to sáček, na to poskládaný ručník a aby to troku na těle drelo, tak nějaké uplé triko. S tím pak jdu spát a nechám to tam dokud vydrím. Cca uprostřed noci u to vyhodím, protoe se s tím blbě spí a navíc to příerně smrdí.
Ale fakt to úasně pomáhá!
Moná bylo to bylo lepí 2x denně jak píe Aneri, to nevím, já to zatím vdycky praktikovala jen na noc.
Není tady
Díky za rady, vyzkouíme ! Můj syn pořád pokalává a je zahleněný. Sirupy a kapky z lékárny nezabírají, u jsem tam nechala hromadu peněz
Není tady