27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahoj, prosím o zkuenosti, nechal jste si někdo odstranit váčky (kůi) nad horními víčky? nevím jestli je to srozumitelné, prostě kdy mám otevřené oči, ta kůe nad víčky mi překrývá oko, řasy ani nejsou vidět, o stínech na oči si můu nechat jen zdát, ale o to mi tak nejde, spí mi vadí, e ta kůe mi začíná vadit i ve "výhledu", prostě mám pořád pocit vytahovat obočí nahoru..... jo a kde jste si případně nechali zákrok udělat, jaké jsou moná rizika zákroku? děkuji
Není tady
Osobní zkuenost s tím nemám, ale zkus se zeptat na zdravotní pojiovně, třeba ti na to něco přidají. U tebe to není pravděpodobně estetická ale zdravotní stránka. To je jako zmenení prsou ...
Není tady
měla jsem stejný problém, operaci mi dělali v lokálním umrtvení, před pěti lety cena 8000Kč. Spokojenost maximální, mohu se namalovat !!! jen si tak říkám, e jsem já hloupá mohla jít u před lety. Pokud pojiovna nepřispěje, mně se to nepodařilo, tak do toho stejně jdi, ten pocit s "novýma" očima je úasný.
Není tady
díky, mám chu do toho jít hlavně kdy vidím mamku která má stejný problém, vypadá pořád jako zamračená a v polospánku...... a má to čím dál tím víc, věkem je jasný e to bude horí, klementýno přesně jak píe, jak ráda bych poznala pocit pěkně namalovaných očí
Není tady
Ten postřeh o zamračenosti je přesný. Hodně lidí, i cizí (pracuji v obchodě) my potom říkali "vy jste dřív byla taková zamračená, nepřístupná", je to o vnějím vzhledu, ikdy jsem se chovala a mluvila stejně ty jasnějí a větí oči to posunuly někam jinam. Jdi do toho.
Není tady
čekanko, známá na tom byla. ona spí teda z důvodu o dost maldího partnera. neměla to něják hrozný, spí jen malinko povolený, ale rozdíl vidět jde. vypadá mladí a vyspanějí platila prý 1 500, nevím, jestli za jedno, ale myslím, e ano. nechávala si vystřihnout spodní i vrchní víčka. ale ona to měla přes pojiovnu něják jinak .. je zaměstnaná pod slovenskou firmou, tak prý proto.
Není tady
Já si to chci dát jako dárek k 50.narozeninám, take jetě 5 let počkám....a pak budu krasavice:-)
Není tady
Ahoj na netu je fajn portál o plastické chirurgii je tam popis zákroku, ceníky, kliniky, které zákrok provádějí, fotky před a po a dokonce i příběhy pacientů. Stačí se juknout. Já jsem si docela početla.
Není tady
jj...na netu je dobrý www.omlazeni.cz
Není tady
Káča napsal(a):
Já si to chci dát jako dárek k 50.narozeninám, take jetě 5 let počkám....a pak budu krasavice:-)
... a bude si říkat jako já.. "Já hloupá, e jsem nela u dávno". ten věk toti sedí.
Není tady
omlazení neznám já myslela www.plasticka-chirurgie.info:-)
Není tady
Tak po delí době vytahuju téma nahoru. Tady píou, e je lepí, pokud je to třeba, absolvovat zákrok co nejdříve, e výsledky jsou pak lepí a trvalejí:
http://www.plasticka-chirurgie.info/zak … roplastika
citát:
Pokud u vás dochází k poklesu víček nebo se tvoří tzv. pytle pod očima, doporučují lékaři plastiku očních víček provést co nejdříve. Výsledky jsou pak výrazně lepí a s trvalejím efektem. Nejčastěji se operace víček provádí u klientů starích 35 let, ale v některých případech, hlavně na podkladě vrozené dispozice, i dříve.
Letos mi bude 54 a oči se mi velmi zhorily během jednoho roku, dříve jsem neměla "pytle" pdo očima (prohlédla jsem si fotky a jetě začátkem loňského roku 2009 jsem to neměla) ale horní víčka mi u poklesávala, v poslední době pokles horních víček byl opravdu velký. Ačkoliv jsem veselé povahy, vypadala jsem unaveně, strhaně a natvaně i kdy jsem se tak vůbec necítila. Rozhodla jsem se pro operaci, byla jsem 19.2.
předtím:
těsně po vytáhnutí stehů:
dnes - jetě jsou troku modřiny
lhala bych, kdybych tvrdila, e to vůbec nebolelo, protoe jsem měla velmi velké tukové prolapsy, které bylo nutno odstranit, pocit bolesti je u kadého individuální podle rozsahu zákroku, ale jsem ráda e jsem se odhodlala, úplně zmizel tlak na oční bulvy, který mi pokles způsoboval.
Po zákroku jsem chladila gelovou maskou a spala na zádech ve zvýené poloze, o chování po zákroku vás samozřejmě podrobně poučí.
Pokud se rozhodujete, jestli jít nebo ne, tak snad jsem někomu trochu pomohla.
Není tady
Prodělala jsem tento zákrok před asi dvěma roky a jsem moc spokojená.
A nastane čas a bude třeba se znovu nechat omladit, nebudu váhat. Bolely mě akorát injekce na umrtvení a pak u to lo.
Není tady
Bety, musím říct, e teda je to fakt změna. teď má oči jako nějáká třicítka krásně tě to omladilo, vypadá svěe
ale kdy vidím tu fotku po stehách, jeí se mi chlupy, to asi muselo bolet ...
Není tady
pche to jsi jetě nic neviděla, já jsem to měla hrozný a vypadala jsem jak oběenec z horroru jak mu vrány vyklovaly oči! vůbec jsem nevypadala jak ty dámy např. z TV jak jdou v pohodě domů...
Tedy ta moje fotka rovnou po zákroku opravdu není k publikování...
Upravil(a) Bety (2. 3. 2010 21:24)
Není tady
já asi tuím, jaks musela vypadat, byla na tom kámoka, je to asi tři roky. dokonce si stačila urvat steh při česání vlasů ta teda říkala, e to bolelo pekelně. ale kadej má ten práh bolesti jinde, e jo.
Není tady
Já myslím, e to spí závisí na rozsahu toho, co ti dělají, protoe samotné odstranění nadbytečné kůe mě nebolelo vůbec, ale dělali mi toho více vevnitř, kam u ani nezasahoval ten mesocain... ale la bych znovu, kdyby bylo potřeba.
Není tady