|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
mishasha napsal(a):
Olii, ještě nevím, dneska jsem to měla dostat, tak si říkám, že počkám do příštího týdne a pak se objednám na leden. No, nejradši bych letěla hned
, ale teď to ještě nemá cenu. A ty jdeš za týden koukám, to budu držet palce. Je to nekonečný tohle čekání na gyndra, co?
no je to tak je to nekonečné to čekání já u dr byla už 25DC a viděla jen vysokou sliznici a náznak gest váčku a stejně si myslím že to 22 ještě nebude skoro nic vidět možná ten váček ale určo ne 
Není tady
mishasha napsal(a):
Kerstin..žaludek si šetři..bude hůř až se ozvou nevolnosti
..budu držet palce
Ty už se ozývaj
snad je to aspoň dobré znamení... 
Já doufám, že spolu to čekání přes svátky přežijem... 
Není tady
Kerstin-zitra drzim moc palce!!!!
Není tady
Tak teď jsem to 

rozdejchávala nad mísou... Myslím, že za pár dní budu blivánkovat se vší parádou
Uááá, ještě že už mám všechno cukroví, to už se fakt nedá 
Jak je vám? No jen povídejte
Vy mi taky vůbec nic neřekneteeee 
Není tady
Ahojda..tak jdu podržet na zítra palce Kerstin a koukám, že to musím nechat na pondělí..tož to zdárně přežij..a ono je to lepší, aspoň už bude třeba i
Jinak mě je zatím dobře
..jako celý den cítím žaludek ale to je dobře, jinak bych si snad musela každej den dělat test 
Ahoj holky,taky bych se chtěla přidat.Jsem také v začátku těhu //30.11.V pondělí jdu na KO jsem taky zvědavá co mi pan doktor řekne.
Už jsem jednou těhu byla,ale už je to 13 let a to už je doba.Tak doufám,že bude vše v pořádku. Evca
Není tady
Evčo tak vítej mezi námi nervozami je to děs to čekaní viď 
Kerstin mě je dobře já neblila ani při prvním těhu tak snad nebudu ani ted i když radši bych blinkala než krvácela tak doufam že to nebude to samé já už nechci o mimi přít 
Není tady
Ahojky,
kerstin-tak drzim palce na pondeli!!!!
ja mam taky zaludek porad na vode,hruza a jsem silene unavena!!
Není tady
Olii, tyhle vánoční // prostě musí dopadnout dobře nám všem 
oliii napsal(a):
Evčo tak vítej mezi námi nervozami je to děs to čekaní viď
Kerstin mě je dobře já neblila ani při prvním těhu tak snad nebudu ani ted i když radši bych blinkala než krvácela tak doufam že to nebude to samé já už nechci o mimi přít
Taky si tady lámu palečky, že už je mám fialový!!! Nezapomínej, že my ty mimísky čekáme spolu 
To musí dopadnout dobře!!! 

Jinak meg, díky, víš, že ti taky držím co mám 
Evi, tak víteeeeeeeej...
a taky štěstíčko!!!
Jak se tu dnes máte, čekatelky? 
Není tady
Kerstin v jakém tt budeš toho 21.12.? Ptám se, protože mě stále není vidět srdíčko a chci to trochu porovnat 
Není tady
Misha napsal(a):
Kerstin v jakém tt budeš toho 21.12.? Ptám se, protože mě stále není vidět srdíčko a chci to trochu porovnat
No asi v 6tt (podle mých výpočtů by měl končit 23.12.) Tak uvidím...
Neboj, určitě půjde vidět cobydup 

Není tady
držím vám všetkým palce na tie srdiečka, nech idete rýchlo ku nám
budúcoročné letňátka budú v hojnom počte 
Není tady
ahojky,
ja jsem dneska nejaka hotová 
jinak na kontrolu jdu 6+2
Není tady
megan2 napsal(a):
ahojky,
ja jsem dneska nejaka hotová
jinak na kontrolu jdu 6+2
Tak to už ho tam možná budeš mít!!! 

Já jdu přesně teprv v 5+6
to je ještě brzooooo .. takže počkám pak na
asi po svátcích..esi jsem teda vůbec těhu 

Není tady
Ahoj pozdní (babí
) letňátka!
Všem moc gratuluju a držím palce do zbytku těhotenství, hlavně dlouhodobkám - sleduju vás
Jdu taky v pondělí na první utz, jako Kerstin koukám. Budu 7+1, tak doufám, že už bude srdíčko bít jako zvon, i když při minulém bylo dost pozdě. Tak ať máme krásné (blinkací) vánoce!
Není tady
jilinda napsal(a):
Ahoj pozdní (babí
) letňátka!
Všem moc gratuluju a držím palce do zbytku těhotenství, hlavně dlouhodobkám - sleduju vásJdu taky v pondělí na první utz, jako Kerstin koukám. Budu 7+1, tak doufám, že už bude srdíčko bít jako zvon, i když při minulém bylo dost pozdě. Tak ať máme krásné (blinkací) vánoce!
Tak to na tebe budu v pondělí myslet a držet co mám
Doufám, že už nám ukážeš pořádnou fotku se
a pomažeš do letňat 
Není tady