|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj Olii,
moc Ti to přeju.
Není to tak dlouho, co jsi mě mazala z nástěnky dlouhodobek a teď budeš taky v chlívečku těhulek. 
Vidíš, vidíš... jak nás život dokáže překvapit!
Kerstin také držím palečky 

Není tady
Ahojte kočky,držím palce 
Není tady
oliii napsal(a):
Kerstin napsal(a):
oliii napsal(a):
Tak já obnovuju tohle téma třeba se někdo přidá
nechci otravovat svým stresem ani snažilky ani těhulky
Přidávám se..a ráda
budem tu stresovat spolu
Kerstinko vypadá to že zatím tu budeme spolu jen my dvě ale nechci zatěžovat holky snažilky našima problémama
jak se bpjíme s UTZ a jestli naskočí
a tak víš
To úplně chápu
No jsem na to všechno mooooc zvědavá..nejraději bych se probrala až tak v 6. měsíci 
Není tady
Oliiiiiii,
ježíši, já si všimla až teď a úplně mě to dojalo - to je BOMBA

Moc držím všechny palce, co mám

Není tady
Mihule napsal(a):
Ahoj Olii,
moc Ti to přeju.Není to tak dlouho, co jsi mě mazala z nástěnky dlouhodobek a teď budeš taky v chlívečku těhulek.
Vidíš, vidíš... jak nás život dokáže překvapit!
Kerstin také držím palečky
nemazala jen přesunula do těhulek 
Není tady
heliorik napsal(a):
Oliiiiiii,
ježíši, já si všimla až teď a úplně mě to dojalo - to je BOMBA![]()
![]()
Moc držím všechny palce, co mám![]()
![]()
![]()
Tinuško děkuju snad to dopadne ted dobře a vidím že ty už jsi daleko to tak letí ještě pamatuju jak jsi hlásila //
Není tady
ahojky holky,
ja se pridam..
rano // a k dr jdu az 28.12...
to budu jak na trni..
Není tady
Není tady
olii-dekuju,dekuju..
musi to utect,jinak to nevidim 
jestli dobre chapu,jdi dnes 29DC??ja jsem 30DC
Není tady
megan2 napsal(a):
olii-dekuju,dekuju..
musi to utect,jinak to nevidim
jestli dobre chapu,jdi dnes 29DC??ja jsem 30DC
ano meg ale já měla OVU už 11DC a u dr jsem byla ve 25DC a byl už tam náznak plod váčku a ducha jsem měla od 22DC snad to bude dobré taky se mi ten týden do KO povleče
Není tady
oliii napsal(a):
heliorik napsal(a):
Oliiiiiii,
![]()
![]()
![]()
Tinuško děkuju snad to dopadne ted dobře a vidím že ty už jsi daleko to tak letí ještě pamatuju jak jsi hlásila //
Jj, už to trochu utíká, ikdyž stále je to u mne od strachu ke strachu, ale samo je to o hodně lepší - začátek jsem byla strachy ochromená, ale zlepšuje se to.
Oliii, neboj, dobře to dopadne, vždyť se zadařilo v podtstaě hned, jak to bylo možné, je to tak? Ani nevíš, jakou velikou radost z Tebe mám

Není tady
heliorik napsal(a):
oliii napsal(a):
heliorik napsal(a):
Oliiiiiii,
![]()
![]()
![]()
Jj, už to trochu utíká, ikdyž stále je to u mne od strachu ke strachu, ale samo je to o hodně lepší - začátek jsem byla strachy ochromená, ale zlepšuje se to.
Oliii, neboj, dobře to dopadne, vždyť se zadařilo v podtstaě hned, jak to bylo možné, je to tak? Ani nevíš, jakou velikou radost z Tebe mám![]()
no dá se to tak říct že skoro hned druhý cyklus s ovulací
ale mám hrozný strach jsem na začátku kdzbz už aspon toho 22 bzlo
ale to bude bryo a já budu čekat až do nového roku to budou svátky o stresu
ale já prcíkovi věřím že to zvládne a já taky
Není tady
Ahoj holky, můžu se přidat?
Jen lehce jsem dočítala, takže vám všem hrozně moc držím palce.
Kerstin napsal(a):
A je to tu... Mám žaludek až v krku, ej, já se bojím toho zítřka
Kerstin neboj to bude dobrý jen počítek že bude vidět jen plodový váček ještě je brzičko holt na
si budeme muset počkat asi po novém roce 
Není tady
mishasha napsal(a):
Ahoj holky, můžu se přidat?
![]()
Jen lehce jsem dočítala, takže vám všem hrozně moc držím palce.
Mishasho moc gratuluju ke // a držím pěsti at to dopadne dobře a půjdem spolem dop letnátek
Kdy jdeš k dr.?
Není tady
Olii, ještě nevím, dneska jsem to měla dostat, tak si říkám, že počkám do příštího týdne a pak se objednám na leden. No, nejradši bych letěla hned
, ale teď to ještě nemá cenu. A ty jdeš za týden koukám, to budu držet palce. Je to nekonečný tohle čekání na gyndra, co? 
Kerstin..žaludek si šetři..bude hůř až se ozvou nevolnosti
..budu držet palce