|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahojte 
rusty, myslím na teba, dúfam že už počúvaš srdiečko 
letňátka nám chcela založiť iva, len neviem či niekde našla postup...
dnes mi je tak zle, že som slabá ako mucha, už 4 krát som vracala a vidím to na ďalšie kolo 
Není tady
Ahojky všem,
tak srdíčko mááááme!!!!! Já jsem tak šťastná!!! Sice jsem ho neviděla, jak bije, ale mimíska jo. Všechno vypadá o.k. 
Není tady
no výýýýýborne!!!!!! 
a prečo ti nepustil zvuk?
Není tady
Holky, děkuju.
Adri, zvuk tam ani neměla si myslím. Ani u prvního jsem neslyšela srdíčko a to jsem byla u jiné dr., až ve 20tt na specializovaném kardiologickém pracovišti. Takže mě ani nenapadlo se ptát na zvuk. 
Holky, jdu založit teda Letňátka, jo? 
Není tady
no aká si ty akčná zrazu

Není tady
Ronji...niečo mi ušlo? 
Není tady
Ronja napsal(a):
Rusy poslední MS byla 12. října.. ještě je to hodně brzo a kdoví, jak to dopadne...
Jak tak koukám, tak jsi stejná netrpělivka jako já.
Ale mám takový pocit, že tys to měla o hodně složitější než já, co? 
Není tady
Ronjo, tichounce gratuluju a moc drzim palce, at to dobre dopadne!!!! Drz se kocko 

Není tady
Rusty my se snažíme už tři roky, to si mě asi ze snažilek nepamatuješ? Myslím, že jsem tam dělala nástěnku, když vy jste se snažili o první
Letos v květnu jsem otěhotněla poprvé a nenaskočilo srdíčko, tak jsem musela na revizi. A teď se nám podařilo podruhé, těsně před plánovaným IVF.
Mausko děkuju, jsi hodná. Já jsem hrozná, ale vůbec nemám sílu zajít za váma na zimňátka a popřát vám hodně štěstí, když vidím ty vaše metříky, tak mě vždycky bodne, kde jsem mohla být...
Není tady
Ronji, to je skvelé, držím všetko!!! nemysli na zlé. ja sa tiež bojím, šialene a všetkého ale to je normálka. ja sa s tebou normálne poriadne teším, žiadne potichučku
a teraz už bežím do letňat!!!
a chcem tam byť dlhooooooooooooooo 
Není tady
Ahoj,
tak se také přidávám
Poslední MS byla 12.10. a spíš jen tak ze zvědavosti min.jsem si v pátek koupila test a byly tam dvě //! Na mimču jsme chtěli začít pracovat až po Vánocích a tohle mě tedy fakt překvapilo, vzhledem k tomu, že s minulým partnerem mi byla diagnostikována alergie na spermie... Ve středu jdu k Dr., tak mi držte palce. 
Není tady
ahoj johanka, vitaj a príď do letňátok 
Není tady
Ahoj Olii, zatím potichoučku gratuluji, v létě jsme si tím špatným procházeli společně, tak doufám, že nám to teď vyjde. Každopádně držím palečky. 
Není tady
Kerstin napsal(a):
oliii napsal(a):
Tak já obnovuju tohle téma třeba se někdo přidá
nechci otravovat svým stresem ani snažilky ani těhulky
Přidávám se..a ráda
budem tu stresovat spolu
Kerstinko vypadá to že zatím tu budeme spolu jen my dvě ale nechci zatěžovat holky snažilky našima problémama
jak se bpjíme s UTZ a jestli naskočí
a tak víš
Není tady