18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky, zdravím vechny a předevím vem hooodně těstí...
jdu sem tak nějak opatrně, protoe k dr jdu zítra a vlastně ani nevím jestli u tam to srdíčko bude... take ... zatím jen tak nějak "vyčkávám"
Není tady
Ahojte,
jdu se k vám taky nahlásit, u sem pár dní chodím nesměle nakukovat
Minulý týden jsem měla pozitivní test a teď jsem tak 5 plus něco. K doktorovi jdu a 11.11., snad bude srdíčko a vechno ok. Na tuhle středu jsem se ale u objednávala na endokronologii na kontrolu se títnou lázou, budou mě tam honit zase celý těhu jako minule.
Mějte se!
Není tady
kitkat napsal(a):
Ahojte,
jdu se k vám taky nahlásit, u sem pár dní chodím nesměle nakukovat
Minulý týden jsem měla pozitivní test a teď jsem tak 5 plus něco. K doktorovi jdu a 11.11., snad bude srdíčko a vechno ok. Na tuhle středu jsem se ale u objednávala na endokronologii na kontrolu se títnou lázou, budou mě tam honit zase celý těhu jako minule.
Mějte se!
NO NEKECEJ!!!!!! GRATULUJUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
A svěř se, bude vás tu víc ze zimňátek?
Není tady
Dobré ráno, vítám nová // děvčata.
Venku karedě, nevím co dnes s malou podnikneme - asi mení procházka, a pak návtěva, aby nám den hezky utíkal.
Mě endokrinologie čeká taky opět a zase. Nejprve ale počkám na ofiko potvrzení těhu, a pak se hnedka objednám. Zatím batím jód a kyselinu listovou.
Není tady
Ahojte pekne sa nas tu zbiera, sa tesiiim a vsetkym drzim palce. To ze mi je tak zle ma nijako netesi a neupokojuje,minule som vracala este v den revizie a to plod nezil uz tyzden. Uz nech tu vsetky mame srdiecka!
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
Ahojte pekne sa nas tu zbiera, sa tesiiim a vsetkym drzim palce. To ze mi je tak zle ma nijako netesi a neupokojuje,minule som vracala este v den revizie a to plod nezil uz tyzden. Uz nech tu vsetky mame srdiecka!
ahoj Adri, co to vidim? A rovnou dve fazulky? Panniiii. Moc gratuluju a drzim palecky
Není tady
Rusty na dalí zimňátka to moc nevidím, nik´do se tam do toho moc nehrnul.
Já s tou endokrino taky mám takový zvlátní pocit kdy tam jdu jeětě dřív ne na gyndu. Ale měla jsem nakázáno dorazit ihned a rozhodně jetě do 8 týdne a nebyla jsem si jistá jestli mě na gyn do té doby objednají. Snad to bude vechno ok.
Není tady
Ahoj holky, ráda bych se taky připojila. Včera jsem na testu objevila dvě čárečky a dnes jsem byla u dr. a potvrdil mi 5+3tt.
Včera jsem z toho byla celkem rozpačitá, ale dnes jsem astná. Největí strach jsem měla z toho, e jsem před 3 týdny podstoupila rentgen plic, protoe dr. měla podezdření na zápal plic a taky jsem brala antibiotika. Ale můj pan dr. mě dnes ujistil, e to vůbec nevadí, e by to nemělo vůbec plod ovlivnit, co myslíte, nemáte s tím někdo zkuenost?
Mám doma roční zlatíčko - chlapečka Danielka, který se narodil 29.10.2008. Jen doufám, e toto moje těhotenství bude probíhat stejně pohodově jako předchozí a ve dopbře dopadne. A to holky přeji Vám vem :-)
Není tady
Gaborko, vítám tě mezi náma. Téééda, ty bude mít teda hodně malý rozdíl mezi dětma. To bylo naplánovaný??? Já se musím přiznat, e jsem to hodně zvaovala i teď a to má malej 20 měsíců.
Danyllo, Oskárko, přeju hodně těstíčka zítra u doktora!!!! Určitě tu napite.
Není tady
Jinak se mi hodně líbí věta " Včera jsem na testu objevila dvě čárečky a dnes jsem byla u dr...." Takhle by to asi brala kadá z nás.
Není tady
Ahoj děvčátka, tak jsem dorazila od dr.
Mám dobré zprávičky - je tam malá fazolka - 5+3 tt, těhotenství je normální. Odpovídá přesně MS a naemu snaení. Dr. sám se divil, e mi u před 14 dny ukázal obyčejný těhu test // a to z odpolední moči. Troku jsem se bála, aby tam nebyly fazolky dvě, ve se ale 100 % potvrdí a za měsíc na kontrole - a kdy dvě budou, zase se to nějak udělá , hlavně aby bylo vechno v pohodě a děátko/ka zdravé/á.
Dr. mi vypsal ádanku na genetiku do Fakultky, e je tam hodně nával a mám si hned zavolat. Opravdu je tam nacvakáno, sestřička mi nala termín 28. 12 - budou dělat jak UTZ, tak brát krev na screening-ve je bezplatné.
Na gyndu jsem objednaná znovu 3. 12., to u doufám uvidím zdravé miminko s tlukoucím srdíčkem, zatím jsem z těhu jetě dost nervózní, jak není srdíčko není jetě ve vyhrané. Hlavně jsem si ale oddechla, e se třeba nejednalo o mimoděloní. Začínají mě taky čím dál víc pronásledovat nevolnosti a to nejen ráno, ale i večer. Myslela jsem si, e se mi protentokrát vyhnou, asi ne .
Oznamovat těhu zatím nikomu nebudeme. Vím to jen já s manelem a moje sestra. Po tom 3.12. se svěřím jetě své nej....í kamarádce a pro zbytek rodiny bude překvapení hezky pod stromeček........teda jestli to ze mě do té doby nedostanou nebo mi třeba nevyroste rychle bříko.
Čekám na zprávičky od vás
Není tady
Gaboro vítám tě - teď dočítám diskuzi a vidím, e jsme na tom úplně stejně - to je náhoda
Není tady
Rustynko, děkuji za přivítání. Dalí dítě jsme plánovali, přestala jsem brát antikoncepci, která se bere při kojení a nechali jsme tomu volný průběh, ale nečekali jsme, e se to povede tak rychle. Jeliko jsem měla po porodu hodně nepravidelnou menstruaci, nemohla jsem se řídit ani podle toho. Prostě jsem si udělala test, protoe jsem se poslední dobou cítila nějaká unavená a hle Jetě jsem se chtěla zeptat, kojíte některá v těhotenství. Já mám malého závislačka a pořád kojím, ale
dr. mi to nedoporučil, e prý jde do mléka hodně iontů a minerálů a ubírá to iviny mě a prďolkovi v bříku. Tak teď nevím, dnes jsem v noci zkouela dát malému umělé mlíčko, ale nechtěl a půl noci proplakal, tak jsem mu vdy oupla prso a byl klid
no a jetě potřebuji radu s metříkem, mám ho vytvořený na http://lilypie.com/ a nevím jak hoo oupnout sem
Není tady
Tobě Danyllko taky děkuji za přivítání a gratluji ke krásným zprávičkám.. TT mám určený podle ultrazvuku, jeliko podle menstruace to u mě nejde, jak jsem u psala, ale třeba nám vyjde termín nakonec nějak podobně
Není tady
Gaboro, na lylipie se ti ten metřík ukázal správně? Jestli jo, tak jsou tam dvě kolonky s různýma kódama - označí si BBCODE a dá kopírovat. Na babinetu si pak v nastavení vybere identifikace a do volné kolonky zkopíruje tento kód a dole potvrdí odeslat, pak u by se ti měl zobrazovat metřík.
Není tady
ahojte, tak pozerám e máme samé dobré správičky sa teím
Není tady
Danyll, blahopřeju!!! Akorát nezávidím to měsíční čekání na srdíčko. To tě nemohli objednat dřív???
Oskárko, tak co ty?
Já jsem celý dneek přemýlela, e jsem to u mohla mít za sebou, jestli jsem udělala dobře, e jsem se přeobjednala. Ale kdy já chci tolik vidět to srdíčko... Dneska jsem 6+1 a to by mohlo být brzo... I kdy u Páu bylo vidět v 6+2, radi jetě chvililinku počkám...
Není tady
Ahoj holky, vítám nové těhulky, mám radost,e se tak rozrůstáme...
U jste napjaté, jak jsem dneska dopadla, co? Moc Vám děkuji, e jste na mě mysleli. před chvíli jsme dojeli domů.
Take je to DOBRÉ!!!!!
Je tam jeden plůdek, má se čile k světu, srdíčko bije:hjarta:
Stáří odpovídá 7tt, můj doktor nerozliuje týdnyd+dny (podle poslední MS bych měla být dne 7+5 = osmý týden těhu)
Termín porodu vypočítal dle poslední MS na 19.6.
Dostala jsem u i průkazku.
Take vem co máte teprve před kontrolou přeji, aby to dobře dopadlo.
Není tady
Oskárko, GRATULUJU!!!!!! To jsou bezvadný zprávy. Jei, jak já ti závidím.
Kdy jde na dalí kontrolu?
Není tady
Rustynko, u mě dr. jetě v 8.tt neviděl doktor lautr nic, nato srdíčko. Posla mě na revizi pro patně zaloené těhotenství a za dva dny před zákrokem u tam byl ukázkový plůdek i se srdíčkem. Zázraky se dějí.
Oskarce gratuluji.
Není tady
na dalí kontrolu jdu 8.12. to budou odběry + UTZ.
Studovala jsem těhu průkazku, kterou jsem dostala a dočetla jsem se tam "stáří plodu 6w3d, take asi 6+3tt.
No mám radost, co vám budu povídat.
Není tady
Já si taky myslím, e u by se Letňátka zaloit mohly.
Ale já se do toho nehrnu, páč bych neměla čas udrovat nástěnku.
Není tady