18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsem volala gznekoloyce ktera mi byla doporucena. Rikala ze ma prvni volnz termin v breynu ale kdyz jsem ji rekla, co me trapi, tak me objednala hned na pristi tyden. Tak jsem z toho nejaka nesva. Asi si delam moc starosti...
Nakonec jsem se bavila i s pritelem na tema mrnousek a nejak jsme se shodili, ze by jsme oba byli radi. Takze to nakonec asi bude driv nez bylo puvodne v planu takze aspon nejaka dobra zprava
Není tady
Misho je o necely rok starsi a me je 22 (od 15 jsem ale v podstate odkazana sama na sebe takze mam trochu vice rozumu nez moji vrstevnici)
Není tady
Tak koukám, e nemáme jetě podziňátka zaloené. Mám teď nově // (cca 5tt) take jakmile mi to doktor potvrdí, tak si udělám metřík. Po 4 letech snaení u to nesmím udělat dříve
Minule mě doktor vyděsil, e tam není srdíčko a já to do týdne potratila (moná stresem), take k doktorovi zajdu nejdříve v 7tt.
Blahopřeju vem těhulkám a nevím, jak se budeme s mishou identifikovat.... ti nevím, e to tak trefíme najednou
Není tady
teď na to koukám, chat jak blázen Podzimňata a já slepoň to nevidím Tak já moná doktorovi brnknu přítí týden, to budu 6tt, tak třeba tam u taky bude. Já se na to tak těím roky a teď jsem jak puberačka vystraená.... co práce, co peníze .... atd. A to je u podruhé
já Vás musím trochu poznat, znám jen mishu a jejího ducha.... tak jdu číst ten správný chat
Není tady
Tak zase jednou zdravim. Dneska jsem byla objednana nove gynekolozce na kontrolni ultrazvuk a injekci na rozbehnuti mesicku a copak se nenaslo? 7mm velke s malinkatym srdickem busicim jak na poplach. Jsem tedy v 7.tydnu a pridavam se do podzimnatek.
Docela me zarazi, ze predchozi lekar mi sdelil na zaklade krevnich testu, ze tehotna nejsem i kdyz jsem byla.
Není tady
Ahoj
Znovu vytahuju toto téma......po vech lítání po doktorech CAR,IVF IUI apod. jsme 12.8. nala na testu // Minulý týden jsem byla u Mudra,tak na ultrazvuku byl vidět gestační váček 4mm a dalí ultrazvuk bude a 2.9. ..nevím jak to vydrím
Je tu jetě někdo kdo čeká jarnátko
Není tady
Luci já sice jarňátko nečekám . Ale chci ti moc a moc pogratulovat!!! Drím palce, a si celé těhu jen krásně uívá .
Není tady
Danuko díky moc Jejda Nelinka má u dva měsíce toto letí
a jinak ádná nová těhulína ?
Není tady
Luci, tak asi já
Moc Ti gratuluji k těhulkovství
Byla jsem na snailkách, ale tam se mnou nekomunikuje nikdo kromě Mishy88
Bude zakládat jarňátka, a se máme kde scházet??
Není tady
Jé Zuzi no to teda u vás byla rychlovka tak jsem zaloila jarnátka tak kuk tam...a jsem moc ráda,e tam bude jetě nějaká druhomatka s u odrostlějím kojencem
Není tady