29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Misho díky za pozvání,sem by mě nenapadlo kouknout
tak já se hlásim v klubu my už máme i srdíčko tak jsem ráda,jinak je to teda horší než to první těhu,špatně je mi pořád,všechno mi smrdí,ale já to přežiju
Není tady
Jé ahoj, to bude taky asi jedno potencionální podzimňátko
Není tady
Tak se sem take pridavam... Meskam teprve kratce (5.den). Prsam mam citliva az az, boli me a jsem cela nesva krom toho, ze mam naladu jak na houpacce. Nevim, jestli jsem v tom ale test pred 2dny ukazoval jednu carecku. Objednana doktorovi jsem ale bude trvat jeste tyden. Jsem z toho cela nesva. Nemuzu ani spat a nemam si ani s kym popovidat. Tehotenstvi se bojim protze mam pocit, ze je na mrnouska jeste dosti brzo (ackoliv je mi 22). Proste finance a tak vubec. Jsem z toho proste na vetvi a vsechno to okolo... fakt nevim, jak preklepu cely ten tyden
Není tady
tak hlasim, ze u mna to nedopadlo .Vcera sme po krvacani skoncili v nemocnici. Dnes uz som doma a je lepsie. Za mesiac sa mozem vratit k snazilkam
Jedine pozitivne co som na tom zistila, ze mam dokonaleho priatela...
Není tady
Zitra rano to zkusim znova. Ono to nejak dopadne. Steleho a predevsim skveleho pritele mam ale panikari vic nez ja a to vi jen to, ze menstruace zatim proste nedostavila. Z prcka ma hruzu. Navic jsme oba jeste na skole.
Jinak, krome toho vseho, co me uz trapi se mi pridala lehce zvysena teplota. Muze to spolu souviset?
Není tady
Mad třeba to zpoždění nakonec opravdu neznamená co si všichni myslíme,pokud ještě oba studujete je to prekérka,ale taky se to dá zmáknout.Musíš vědět co chceš.Je fain,že máš hodného přítele to je základ
Není tady
Tak jsem byla u doktora. Na ultrazvuku nic krom zvetsene delohy nebylo nic videt. Nevim jestli je to dobe ci spatne. Cekani je vsak skoro konec nebo zitra rano si mam zavolat o vysledky krevnich testu. Abych rekla pravdu, tak ani nevim, co si preju aby mi sdelil. Ale asi bych se preci jen radsi dozvedela, ze s mym telem je vsechno v poradku a ze za nekolik mesicu privitam noveho clovicka.
Není tady
Zadne dobre zpravy nemam. Podle toho co rikal doktor tak je hcg 0. Z toho plyne, ze mam v tele o problem navic coz me rozhodilo vic, nez neplanovane tehotenstvi. Rozhodne se ale tomuhle doktorovi do pecen nesverim. Uz kdyz jsem tam byla mi prisel divny a kdyz pri odmeberech (ktere ma hned vedle ordinace) si prisel postezovat sestricce ze nekdo napraskal nejakeho doktora, ze ordinuje opily, tak si delal jeste srandu, ze kdyz ma sam jen 1,5promile, tak je spokojeny. Myslela jsem si, ze je to zert ale presvedcila jsem se, ze neni Pan doktor je opravdu alkoholik a uz ani nevi, co placa nehlede na to, ze ma pamet kratsi nez psi ohon...
Nevite nahodou nekdo o nejakem spolehlivem zenskem doktorovi ci doktroce nekde v praze nebo blizkem okoli? (kam se da jeste dojet na prazskou litacku)
Není tady
Idelani by to nebylo ale prala jsem si mrnouska mnohem radsi nez dalsi zdravitni problemy. Mozna je to prave kvuli tomu. Jsem v posledni dobe v podstate porad nemocna. Nemam ted vubec silu nekam chodit takze pockam jestli se dostavi dalsi. Do te doby snad nejdu spolehliveho a prijemneho doktora Jen doufam, ze nekdy v budoucnu budu vubec schopna otehotnet
Na jednech strankach jsem nasla hodnoceni lekaru a nasla jsem jedno, ktere pana doktora plne vystihuje
No, což o to, milý by byl. Ale je tu jedno velké ALE. Sice je usměvavý, příjemný, má krásnou ordinaci, ale je věčně připitý. Kvůli tomu ho vyhodili z Bulovky a stále to z něj táhne. Dokonce už i kouřil v ordinaci, když jsem tam byla, což mi připadá nepřípustné. Odcházím od něj...
P.S.: Kamarádce dal dvojnásobnou várku Postinoru a můžu říct, že zvracela jak Brno...
Moc ti dekuju Misho za tvoje rady a preju tobe i tomu malickemu, at se vam dari a pekne roste
Není tady
ahojky devcata,nejsem sice tehulka ale mala bych takovej dotaz.mam deseti mesicni dceru a pritel by chtel jeste jedno miminko.tak me zajima nazor maminek ktere maji dve deticky nebou cekaji druhe,jakej vekovej rozdil je tak nejvhodnejsi mezi detickama.jinak vsem co jste tehotne byt jen kratce gratuluji a preji hodne stesti v dlouhe ceste:-)
Není tady
moc dekuju za linky:-)to bylo teda poctenicko....jsem s toho asi jeste vic vedle nez predtim.malej bylo 31.1.2011 teprve 10mesícu takze ted urcite dalsi neplanuji ale pritel porad prosíí:-D
Není tady