18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Danyll, vítám tě.
No já jsem taky objednaná na 5.11., ale přemýlím, e se přeobjednám. To budu teprv 6+1, srdíčko tam být nemusí a budu čekat třeba dalí tři týdny jak magor.
Kámoka právě byla dneska u dr., dneska je 6+1 a ádný srdíčko tam nebylo. A chudák jde a 19. listopadu.
Není tady
to já bych toho 5.11 mela být dle Ms u 7+5, tak snad bude vidět
Jinak mě lehne. Po těch problémech v létě... Dlouho jsem čekala ne se objeví //, tak jestli to moje mimi nebude mladí.
Bylo tady kdysi na snailkách zaloeno téma kdy jít k Dr aby u bylo vidět srdíčko, jestli v určitém týdnu těhu dle MS nebo existence plodu. Nepochopila jsem to. Ale jak to teda je, kdy u budu dle MS 7+5, tak mimís můe být tak 5+5. Myslíte e bude tlouct srdíčko?
Není tady
Oskárko, je to podle MS, take jsi 7+5 a to u na 99% srdíčko tlouct bude. To by to dítko muselo být počato později, aby nebilo.
No myslím, e ti ve čtvrtek budu závidět.
Není tady
Ahoj, já jsem u prvního miminka testovala v den očekávané MS a dr. viděl na UTZ jen fazolku. Objednal mě za 14 dnů, kdy jsem měla být v 6 tt + nějaký den a srdíčko tam bylo u krásně vidět.
Teď jsem z toho jelen, protoe sice mám přesný cykly 27 dnů, ale otěhotnět jsem musela hned někdy na začátku cyklu dle hlenu, BT jsem si neměřila a jetě týden před očekávanou MS jsem u měla // čárky jako hrom /jindy to není moný, manel byl 14 dnů pryč a já mu jsem věrná :-))/ A to jsem si koupila testík jen tak, e se snaíme pár měsíců, tak proč to nezkusit a ejhle - muselo to být nějaké vnuknutí :-).
Není tady
Houby :-), vlastně na víkend dojel, take jetě tato varianta - to bylo i v pátek i v sobotu..........take tak.
Není tady
Ahoj Rustynko a ostatní.. Holčiny těhulky, mohu se k Vám také přidat? Doufám, e se bude miminko vyvíjet, jak má.. Podle veho čekám toti taky letňátko - zřejmě přelom června/července..
Poslední MS 20.září.. otěhotnění zřejmě 4.října.. // jsem objevila 27. října - testovací byla u dvakrát tak silnějí jak ta kontrolní.. a naběhla hned, dokonce dřív jak kontrolní...
K dotorovi jsem objednaná a na 11.11, to bych snad u měla být 7+2 tt, pokud to počítám správně, tak snad u taky bude bít
Oskárko a Rustynko, jestli jsem četla správně, vy jdete 5.11 ? Tak drím palečky! Mně to čeká týden po vás..
Adrianko, gratuluji ke krásnému "balení 3v1ů !
Holky, poradíte mi, jak si udělat ten metřík? jsem technický antitalent..
Není tady
někde tady je přesný návod musí pohledat ve starích diskuzích.
A metřík nechej raději a po návtěvě doktora. A bude mít jistotu e je ve v pořádku.
Není tady
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=8330
tady je návod na metřík
Není tady
kedy bude 23.11??????????sak to je hrozne dlho dovtedyyyyyyyyyy. aj porodim
Není tady
a inak...sa nas tu celkom zbiera do tych letňátok. vetkým nám drím palce, tfuj tfuj
Není tady
Ahoj, ahoj - mě se to zatím teda děsně táhne. Včera jsme byli u babi celý den a dnes nás čekají "hřbitovy", tak aspoň nějaká náplň sychravého víkendu. Ale ten čtvrtek je a kdesi v nedohlednu . Zatím si asi pro jistotu dneska koupím jetě jeden testík, abych věděla, e tam fazolka vydrela.Batíte jen listovku nebo nějaký vitamínky. Já musím jetě jod, protoe mám troku zhorenou funkci títné lázy.......Hezký zbytek víkendu přeju
Není tady
Neuděláme si seznámek? Třeba jetě dalí těhu-budoucí maminky přibudou
Není tady
Ahoj, měla jsem první kontrolu v pátek, u budu brzy 8. týden. Srdíčko bylo vidět, ale zároveň i ten hematom a Mudr. řekla: Aby se to nechtělo potratit. To řeím v jiném příspěvku zde. Tak nějak se z očekávání neumím radovat, kdy jsou ty obavy... abych nebyla moc zklamaná, kdybych o to přila. Přítel u mluví o miminku a vybírá jméno, já se toho zatím odmítám účastnit. No já jsem to celé rodině a sousedům nechtěla hned říct, ale můj pětiletý řekne i co neví: Vem řekl, e maminka nemůe nosit těké věci a byla u doktorky a oni u si to dali dohromady sami a jetě mému dítěti řekli, e bude miminko. Tak se na ně trochu zlobím. No pak u jsem to řekla radi zbytku rodiny sama, i s tím ALE...
Není tady
Evi, abych řekla pravdu - mě tyhlety řeči doktorů hrozně vadí - já měla v prvním těhotenství doktorku a ta mě vyloeně straila od začátku do konce. Kdy se ukázalo srdíčko, neměla jsem se radovat, protoe se můe kdykoli zase zastavit. Ze začátku jsem měla nízkou dělohu - můu potratit. Pak jsem začala pinit - můu potratit. V 16tt jsem byla na triple testech - testy vyly negativní a doktorka mi řekla, a se neraduju, e někdy vyjdou testy negativní a pak se narodí postiené dítě. Ve 20tt mi říkala, e mám kadý den pozorovat pohyby, jakmile jich nenapočítám deset za den, znamená to, e není s dítětem něco v pořádku. Můu ti říct, e v takovém vedení jsem byla ve stresu celé těhotenství, do klidu jsem se dala a úplně v závěru. A opravdu to za ten strach nestojí.
Raduj se z miminečka, z toho, e má v sobě nový ivot. Na smutnění je vdycky času dost.
Danyllo, seznam myslí něco jako nástěnku? Ale kdo by ji udroval? Pokud se to tady udrí a bude se tu přispívat, tak se tu stejně budou rychle měnit uivatelky. Některé zpátky do snailek, ale větina do těhulek přímo do chlívečků. Asi by to nebylo v naich silách udrovat ten seznam aktuální.
Není tady
Nástěnku určitě zaloíme, ale jetě je mylsím chvíli čas, jetě hodně z nás ani nebylo u Dr.... Já osobně jsem častý návtěvník BBnetu, ale moc často nepřispívám, do Dětiček podzim/zima 2006/2007 jsem se s Jakubem nezapojila, ale vůbec se nebráním navázání nějakého nového přátelství. Jestli se nikdo nebud mít k tomu nástěnku zaloit, tak zjistíme jak na to a zaloíme...
Není tady
Jo jako na letňátka!!!! Já jsem ale idiot. Já to pochopila jako nástěnku sem mezi ty, který jetě neví.
Doufám, e to můu svýst na těhotenský hormony.
Já se jetě bojím hrdě prohlásit, e čekám letňátko. Dokud mi chybí to srdíčko...
Není tady
Rusty jasně, já i Dannylla jsem mysleli LETŇÁTKA 2010, ale jetě je fakt potřeba počkat, jetě pár dní.
Já mám za sebou v létě spontální potrat, srdíčka jsme se vůbec nedočkali, take na to ve myslím taky hodně opatrně. No chytřejí snad budeme ve čtvrtek, to bych měla být asi 7+5. tak snad to tentokrát vyjde.
Není tady
Ahojte, no je fakt, e bude lepí, kdy se nikam spěchat nebude a nějaký týden jetě bez nástěnky vydríme .
Já jsem si včera udělala večer jetě pro jistotu testík - přece jen čtvrtek je jetě daleko - a jsou tam //, tak snad je ve o.k. a mimískovi se daří dobře.
Drím pěstičky i vem ostatním, abyste přily vechny se samými dobrými zprávičkami.
Není tady
mne začali oficiálne a s plnou parou nevožnosti...zle mi je u týdeň, ale dnes som prevracala celé ráno, blééé to je super, e?
Není tady
Adriano, mě zatím zle nebývá, ani při prvním těhotenství. Bylo mě jen párkrát nedobře, ale do extrému to nikdy nezalo. Kadopádne kadé ráno mám u postele rohlík nebo chleba nebo kousek koláče a jetě ne spustím nohy z postele, tak to sním, pak jetě 10min leíme s Kubou, mazlíme se a pak teprve vztávám.
Dělala jsem to i v prvním těhu a nikdy jsem nezvracela.
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
mne začali oficiálne a s plnou parou nevožnosti...zle mi je u týdeň, ale dnes som prevracala celé ráno, blééé to je super, e?
tak to se Adrianko mimískům daří suprově a holt tě to nechávají si vychutnat Mě bylo zle první těhu a do 16. týdne, byla bych ráda, kdyby se mi to tentokrát vyhlo.
Upravil(a) Dannylla (2. 11. 2009 18:18)
Není tady
Adri, nevím, jestli mám závidět nebo ne. Mě bolí podbřiek, hlavně večer, nevím, čím to je. Aksi to tlačí.
Dneska ráno jsem si dělala těhu test a druhá čárka je u konečně silnějí ne kontrolní, tak snad je vechno v poho (i přes tu nemoc). Nevím, jestli jsem to tu psala, ale já se přeobjednala z 5.11. na 10.11., sice jen o 5 dní, ale kvůli tomu srdíčku mi to přilo brzy a nechce se mi pak čekat třeba měsíc, jestli srdíčko bude, nebo ne. 10.11. budu 6+6, to by snad mělo být, ne?
Není tady