29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já bych chtěla v pátek, tak jak bylo domluveno. Ale nejdřív budu čekat jak tydýt do těch deseti dopoledne, abych si mohla zavolat, jestli už konečně maj ty výsledky moči- doktor to chce vzít jedním vrzem s tím UTZ. Prostě manžel nepůjde do práce, bude tu čekat se mnou, aby se případně dozvěděl, že tam ještě výsledky nemaj a mám přijít v pondělí. To nemá chybu to naše zdravotnictví.
Není tady
Kyneme A necvičíme. Hrůza
Není tady
Kyne se, páč je furt hlad.
Ne, Želvičková nic netuší, zatím je to tak, že máme panenku a ta se vozí v kočárku a dává se jí papat atd...
Ona nechápe, když jí to zkusím říct rovnou
Není tady
Halooo , idem iba nahlasit srdiečko, , jupiiiiiiiiiiii a zas naspet do pracovného procesu
Mishi ty mas zajtra UTZ ?
Už by som mala pomýšlať aj na metrík , dufam, ze v pondelok uz bude pohoda a čas...
tak krasne tehulenie
Není tady
tak držim palce na pondeli nech je tam fazol ako hrom
ja som sa dnes trosku vylakala , zacala som trosku špinit (ale jasna krv v tom nebola), ale mala som dnes termin MS, tak je to snad z toho a bude to v pohode. Rozhodla som sa , ze sa budem radsej cely vikend vyvalovat, tak moooc tesim (A myslim ze som teraz 7tt +6 )
Není tady
Já byla dneska u Dr. a prý osmý týden, to by tak nějak odpovídalo. Taková hezká miniaturka miminka
Tu radost nějak trošku kalí, že mi včera nasadili rovnátka na spodní čelist a já se můžu zbláznit, už i nějakej ten Paralen padnul, snad to neva, je to k zbláznění. Do toho Šmudlíková prokašlala celou noc až do rána, takže dneska spím v obýváku
Není tady
Se těším na pondělí Není třeba tomu říkat ortel, jsi mladá zdravá holka, není důvod myslet pesimisticky
Není tady
Simtě, já když jsem byla na gyndě někdy v 5. týdnu, tak mi gyndař řekl, že je tam akorát dutinka. Tak proto jsem přišla pak až po třech týdnech. A to už tam bylo malinkatý miminko. Takže taky nejdřív jenom dutinka Ale tím jak on byl v klidu, tak jsem taky byla tak nějak v klidu
Není tady
Zelvi a ty tiez nemas ziadne priznaky? Ja som bola az doteraz uplne v pohode, len teraz ma posledne 2 dni boli brucho. Ale nijako strasidelne, keby som nemala to spinenie tak to ani neriesim...
Inac dali ti automaticky fotky z UTZ a ked tak kedy? Priatel hovoril, ze by sa tiez rad prisiel pozriet, este je to ale hrozne skoro....ani neviem ci je to normalne a v kt. mesiaci...
Není tady
Lavon, příznaky zatím mírnější než s prvním - to jsem blila jak Alík, teď je to jenom nevolnost tak do dvou odpoledne, pak dobrý. Ale hlavně už od samého začátku mi hrozně narostly k.zy Je to masakr, páč mám problém dopnout kabát.
Fotky z UTZ nemám, ani jsem si o ně neříkala.
Já už si vůbec nepamatuju jak se chodí na ty ultrazvuky, průkazku dostanu až za dva týdny a to budou jen nějaké odběry krve.
Zkus zabrousit sem: http://www.gynstart.cz/poc_vysledek.php
Tam na levé straně je taková lišta, když pojedeš dolů, jsou tam termíny v graviditě a po zadání by se měly objevit termíny jednotlivých vyšetření.
Co si pamatuju, tak jsem si něco nechávala nahrávat na videokazetu u gynekologa, pak asi nějaký ten 3D ultazvuk
Není tady
Mishi tak ked v pondelok prides so super zpravami a , tak uz by sme mohli zalozit Podzimnatka....hmm ale neviem kto sa na to odvazi
Zelvi diki za odkaz idem skontrolovat doktorku, dalsi termin mi dala na 24.2.
....inac ten ultrazvuk ma doktorka iba vnitrni, tak neviem ci tam budem chciet dovliect pritele...predstavovala som si to ako v US filmoch ked nad UTZ slzia stestim
A kasli na kabat urcite si teraz viac sexy
Není tady
Já právě nevím, jestli letňátka nebo podzimňátka - mi to vychází na přelom srpna/září
Není tady
Jo to je fakt misho, podzimňata asi budou vhodnější.
Předpokládám, že zase nastoupí těhotenská cukrovka a kdesi cosi, tak jestli to nepřijde samo od sebe dřív, tak to bude asi zase vyvolání v termínu. No to už hodně předbíhám.
Já byla v jarňátkách 2008 a byla jsem tam taky asi poslední - 22.5.
Není tady
No vidis Zelvi a takto budes prva Letnatka su uz naozaj daleko, mne to tiez vychadza na prelom...tak mozme nakukovat aj tam
Tak Mishi teraz ked si hlavny zakladatel to uz musi v pondeli dopadnut na 100% , nemozeme tu predsa strasit cele tehu, aj ked by to mozno bola legrace...
Není tady