29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem, napadlo mě založit vlákno pro ty, co objevily // na testu, ale teď je čeká ta neskutečná doba do první návštěvy dr., aby se potvrdilo, že patří mezi šťastné těhulky. Připadá mi to docela necitelný tuto situaci nekonečně rozebírat na snažilkách, ale zároveň ji těhulky mají dávno za sebou.
Věřím, že se tady navzájem podpoříme, abychom tu nejistotu nepřenášely na své drahé polovičky, ale bavily se o tom s ostatními "trpitelkami".
Tak snad to vyjde.
Není tady
pripájam sa musím vydrzat este do pondelka, neviem sa dočkať, stále len premýšľam, či je všetko ok, keď okolo mňa je toľko nepodarených tehotenstiev...ale snažím sa zostať pokojná. dokonca si ani nerobím test už od pondelka
MS neprišla, podbruško bolí, niekedy viac, niekedy menej,prsia tiež, tak snáď je to ok. som PN, takže sa len vyvalujem a nudím ...
Není tady
jé holky, moc gratuluju
Rusty, ty jsi do toho praštila vcelku brzy, bylo to plánovaný? Já si směle plánuju další otěhotnění na příští léto a nevím jesti to není brzy, jestli si to pak nehodím
Není tady
Adri, takže to vypadá nadějně? moc držím pěsti!!!
Není tady
no snáď ano..ale to vieš že ma desí prázdny vačok, a absenica srdiečka a mimomaternicové a zamlklý a všetko možne.. toho sa asi nezbavím celé tehotenstvo...ako si to zvládala ty po neúspechoch? nebála si sa že sa to zopakuje?
Není tady
Adri, neboj to víš, že jsem se bála, naštěstí Dr se mnou měla slitování (a sama mě chtěla mít pod kontrolou), takže mě volala téměř každý týden na KO... teda původně nechtěla, ale začla jsem pak krvácet, tak to chtěla mít pod kontrolou... ale nakonec to všechno dobře dopadlo
držím pěsti, ať i Tebe za pár měsíců čekají úúúplně jiné obavy a starosti
Není tady
Holky, držím vám ze srdce palce , vím jak se cítíte a ty pochybnosti
, ale vy si teď zasloužíte kus toho svého štěstí
Není tady
Teda Rusty, veeeeeeelikanska gratulace
a v koutku zavidim
Není tady
teda petul, ty si uz dalekooooooo vsetko v poho?
Není tady
Ahojky holky, sice jdu až v úterý k doktorovi pro 100% ujištění, ale podle všech příznaků taky čekám malý letnátko:-)
Není tady
ahoj holky,
tak na mně se taky usmály // úplně nečekaně, měla jsem hodně rozházený cyklus, ve středu jsem byla u MUDra - a byl tam jen váček bez embrya. 10.11. jdu na kontrolu, měl by tam být špuntík v celé kráse
trápí mě ale výtok - celou dobu je bílý, max. žlutobílý a nárazově je do hněda.... MUDr. mi tedy pro jistotu nasadil Duphaston, ale situace je stejná. Nemáte zkušenosti s tím, za jak dlouho "zabírá"? Hematom prý nemám.....
Za každou radu děkuji. a taky jsem vyfasovala kvůli trombofilní mutaci Fraxiparine, takže píchám
Není tady
Ahoj holky, hlásím se zpět, byla jsem u babičky a malej mi tam onemocněl, tak jsem se nemohla vrátit domů, kdy jsem chtěla. Tam internet není, tak jsem musela vydržet dodneška. Jsem ráda, že nejsem s očekáváním sama.
Já teprve zítra volám doktorce a objednám se asi za 2 týdny, to bych měla být 6+5. No snad to nebude brzo.
Není tady
Baji, díky moc. Potěšilo to.
Fidor, já si taky myslela, že to bude brzo, ale plánovaný to nakonec je. Z praktických důvodů chci druhé miminko na léto/brzký podzim kvůli přijetí do školky. Přece jenom mít dítě v lednu a potom půl roku být doma bez koruny a čekat do září na školku bychom bez zadlužení nezvládli. Tak teď jenom doufat, že to byl dobrý nápad. Teď už se jen modlit, aby to všechno vyšlo, jak má a miminko se zdárně vyvíjelo. Je to zvláštní - ještě mu nebije srdíčko, ale já už mám k němu hodně silný vztah.
Takže první jde Ada a hned nato Hela?
Adi, a není to brzo?
Není tady
teď jsem to studovala, v pondělí jde Ada, v úterý Hela... Dejte holky vědět jak jste na tom. Já taky zavolám k dr a objednám se. Ale ještě nevím na kdy.
Není tady
Hezké ráno,
tak jsem tam teď volala a objednali mě na 5.11. Su zvědavá.
Adi, myslím na tebe a dej určitě vědět.
Není tady
Ahoj Rusty, pisala som o tom v mojom fore,kusok nizsie:) zatial vsetko v poriadku,len som tak trosku double
Upravil(a) ADRIANA 1 (26. 10. 2009 19:37)
Není tady
Ty bláho, Adri, GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO JE ŽŮŽO...
Není tady
Ahoj holky, ráda bych se k vám taky přidala . Od minulé středy mám už 4 pozitivní testíky, tak jsem se objednala k Dr:dumbom:
Na potvrzení těhu jdu příští týden ve čtvrtek. Nevím jestli je to možný, ale bývá mi už semtam dost těžko od žaludku a některý pachy nemůžu ani cítit - třeba moje oblíbená pečená křidélka nebo čokoláda - fuj fuj fuj
Není tady
Vám ostatním gratuluji ke // čárkám a budu se těšit na vaše zprávičky od Dr.
Není tady
tak jsem se dnes objednala na UTZ a jdu taky 5.11. odpoledne. Jiný volný termín neměli. To už bych asi měla být skoro na konci 8tt dle MS. A vidím, že toho 5.11 nás půjde k DR víc,tak tady čekám spoustu krásných zpráviček.
Není tady