Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 23. 10. 2009 13:54

Nick3594
Host

Re: Téměř nekonečný příběh..

Jak pro koho wink. Pro někoho je větší fuška brodit se tou bažinou a vyhazovat z ní kostlivce na světlo boží wink.

#127 23. 10. 2009 14:00

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

mariposa napsal(a):

hirondel napsal(a):

mariposa napsal(a):

Tam se da najit veciiiii! lol

A co jsi tam nasla jeste,ze se ptas - "pouze baziny"?   sjuk

Tusim krasne kvetiny, ktere z te baziny vyrustaji a rostou smerem k nebi. Bez baziny by nebylo kvetin a bez kvetin by nebylo baziny.

A to je tedy jeste to co jsi nasla v jejich slovech kdyz sis je natocila ze vsech stran?   smile
Pokud ano,pak nerozumim komu si polozila tu otazku= "pouze baziny?"  smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#128 23. 10. 2009 16:47

Somaia
Host

uáááá sjuk  grater grater grater

#129 23. 10. 2009 16:53

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Somaia napsal(a):

uáááá sjuk  grater grater grater

Copak? Ty se bojíš bludiček?

Není tady

#130 23. 10. 2009 19:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

DT, taky jsem si to přečetla. přiznám se, že opravdu nechápu, proč jsi měl potřebu to psát .. jako vysvětlení ? proč, komu ? máš pocit, že musíš vysvětlovat ? napsal jsi to hezky, to ano. četla sjem si to už včera, ale ještě dneska na to přes den myslela. je mi líto, čím sis musel projít, vůbec když jsi byl dítě, muselo to být hrozný. ale stejně - přiznám se, že některé věci mi prostě připadají přitažené za vlasy. a mám z tebe pocit, že všechno vidíš tak něják černý a ještě černější. asi je to jen můj pocit, ale opravdu se mi zdá, že si v tom svým neštěstí svým způsobem rochníš.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#131 23. 10. 2009 20:06

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

PPavlaa napsal(a):

DT, taky jsem si to přečetla. přiznám se, že opravdu nechápu, proč jsi měl potřebu to psát .. jako vysvětlení ? proč, komu ? máš pocit, že musíš vysvětlovat ? napsal jsi to hezky, to ano. četla sjem si to už včera, ale ještě dneska na to přes den myslela. je mi líto, čím sis musel projít, vůbec když jsi byl dítě, muselo to být hrozný. ale stejně - přiznám se, že některé věci mi prostě připadají přitažené za vlasy. a mám z tebe pocit, že všechno vidíš tak něják černý a ještě černější. asi je to jen můj pocit, ale opravdu se mi zdá, že si v tom svým neštěstí svým způsobem rochníš.

Tak svým způsobem jsem si nastavil zrcadlo a některé věci si tak líp srovnám.

Rochnit se v neštěstí? To bylo dobrý  big_smiletummenupp

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#132 23. 10. 2009 20:06

Nick3594
Host

Prostě tu potřebu měl, tak se vypsal a finíto. Taky člověk nemusí chápat všechno, že..... smile

Som, klídek, i o nesmrtelnosti chrousta lze polemizovat, no wink. Mě to neva, ať si to holky mezi sebou vyjasní big_smile.

DT, já ti fandím. storstark

Upravil(a) lvice (23. 10. 2009 20:07)

#133 23. 10. 2009 21:07

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Dai, krasny silny pribeh. Treba me to pomohlo v tom,ze jsem si uvedomila,ze i kdyz nema clovek lehky zivot a patla se v hloupostech a jen narika,tak si vubec neuvedomuje, jak muze byt stastny a vdecny i za to malo,co ma, ze muze ci mohlo byt i 1000x hur a ze vlastne nevi,co to je opravdove utrpeni a trapeni. Dekuji, ja jsem pochopila,proc jsi to napsal.

Upravil(a) Slniečko (23. 10. 2009 21:08)

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#134 23. 10. 2009 21:15

BB
♥♥♥♥♥♥-

DT ... přečetla jsem to celé - skvěle  jsi to napsal, nepůsobilo to na mě jako rochnění se v bahně ani si nemyslím, že máš potřebu zbytečně trpět. Nikdo, kdo se narodil bez viditelné odlišnosti nebo chyby to nemůže  prožít místo tebe. Sebelíp napsaný příběh  je pro ostatní jen příběh, o kterém si můžou v koutečku svých duší  tajně ( a nebo veřejně) pomyslet, že jsou rádi, že JIM se to nestalo. A vážím si tě, že jsi nezahořkl ( tedy, alespoň mám ten pocit), hledal jsi  to své PROČ  a našel jsi i to své PROTO. Držím ti palce a přeju ti šťastný život ....   tummenupp  par

BB

Není tady

#135 23. 10. 2009 21:49

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

BB napsal(a):

DT ... přečetla jsem to celé - skvěle  jsi to napsal, nepůsobilo to na mě jako rochnění se v bahně ani si nemyslím, že máš potřebu zbytečně trpět. Nikdo, kdo se narodil bez viditelné odlišnosti nebo chyby to nemůže  prožít místo tebe. Sebelíp napsaný příběh  je pro ostatní jen příběh, o kterém si můžou v koutečku svých duší  tajně ( a nebo veřejně) pomyslet, že jsou rádi, že JIM se to nestalo. A vážím si tě, že jsi nezahořkl ( tedy, alespoň mám ten pocit), hledal jsi  to své PROČ  a našel jsi i to své PROTO. Držím ti palce a přeju ti šťastný život ....   tummenupp  par

Děkuji, moc si toho vážím.

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#136 24. 10. 2009 9:27

Nick3594
Host

DT, já s BB souhlasím. Každý máme svůj příběh, tvůj je ale mnohem smutnější a bolestnější. Já z tebe naopak cítím pokoru, pochopení pro ostatní a odhodlání jít dál.
Někdo se sice tváří, že je naprosto happy, nemá žádný problém a srší agresivitou a kope kolem sebe.
Já si tě moc vážím, že jsi tady svůj příběh zveřejnil a držím palce, aby tvůj další život byl veselejší a radostnější pussa.

#137 24. 10. 2009 12:05

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

mariposa napsal(a):

hirondel napsal(a):

A co jsi tam nasla jeste,ze se ptas - "pouze baziny"?   sjuk

Tusim krasne kvetiny, ktere z te baziny vyrustaji a rostou smerem k nebi. Bez baziny by nebylo kvetin a bez kvetin by nebylo baziny.

A to je tedy jeste to co jsi nasla v jejich slovech kdyz sis je natocila ze vsech stran?   smile
Pokud ano,pak nerozumim komu si polozila tu otazku= "pouze baziny?"  smile

Hir, tu otazku jsem polozila sama sobe rodna
Pravda je, ze to co jsem napsala jsem nenasla ve slovech lvice, ale vzeslo to ze me. Slova jsem neotacela z zadne strany, jen me trklo do oci to co sama si potrebuju uvedomit, ze nejen smutek a bolest, ale i radost je ve schopnostech cloveka prozivat.

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#138 24. 10. 2009 14:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ano, rochnit se v tom. prostě to tak na mě působilo. kam se podívám jen slzy, smutek. což do jisté míry chápu, pobyt v nemocnici, vůbec tak častý není jednoduchej pro dospělýho, natož pro dítě. jenže - já taky strávila v nemocnicích hromadu času i když z jiných důvodů. a myslím, že dětem se sice stýská, popláčou si, ale vcelku jsou přizpůsobivé a zvyknou si. trochu mě zaráží to, jak všichni jen brečeli. i to s tím cikánem, nebo tím klukem co obrečel, když musel ukázat pinďoura. a ta sestra jak na toho malýho kluka řvala ... bylo ti 17 už jsi nebyl malej - já bych ji v tom věku pěkně utřela. i to s tím vyšetřením spermatu - jasně, muselo ti být hrozně, ale já bych to asi zase tak tragicky neviděla, prostě bych si pomyslela něco o tom, že je to kráva a vypustila to z hlavy.
a to jak jsi psal, že se tě majkafa dotkla kvůli tom s holkama - víš co, já si myslím, že jsi vyjel zbytečně. je mi jasný, že sebevědomí asi moc velký potom všem nemáš, ale na druhou stranu - mám kamarádku, v dětství prodělala obrnu, chodí hrozně špatně. nohy vytáčí do stran, jde pomalu, každej vidí, jak je na tom. má manžela - zdravýho a dvě děti. taky znám holku, co se narodila postižená, má špatný ruce. nikdy neponese nákup, nikdy nepochová dítě, jít na wc ? ona se sama neutře. menstruace ? problém, sama nemá šanci. a stejně má přítele, dokonce i dítě. prostě bych ten problém neviděla zas až tak v tom, jaké následky ti potom všem zůstaly. a že nemůžeš mít děti - tohle zjištění asi bolí každýho, na druhou stranu, prostě jsou i páry, které děti nemají, protože jeden z nich nemůže, nebo se jim z nějákého důvodu nedaří. někteří zůstanou bezdětní, jiní to řeší adopcí.
na mě to prostě působilo hrozně depresivně, úzkostně. že to v tobě pořád ještě všechno je. mě je jasný, žes to měl těžký. jenže neštěstí je všude kolem dost. málokdo tím životem propluje v pohodě bez větších nehod.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#139 24. 10. 2009 16:18

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ano, rochnit se v tom. prostě to tak na mě působilo. kam se podívám jen slzy, smutek. což do jisté míry chápu, pobyt v nemocnici, vůbec tak častý není jednoduchej pro dospělýho, natož pro dítě. jenže - já taky strávila v nemocnicích hromadu času i když z jiných důvodů. a myslím, že dětem se sice stýská, popláčou si, ale vcelku jsou přizpůsobivé a zvyknou si. trochu mě zaráží to, jak všichni jen brečeli. i to s tím cikánem, nebo tím klukem co obrečel, když musel ukázat pinďoura. a ta sestra jak na toho malýho kluka řvala ... bylo ti 17 už jsi nebyl malej - já bych ji v tom věku pěkně utřela. i to s tím vyšetřením spermatu - jasně, muselo ti být hrozně, ale já bych to asi zase tak tragicky neviděla, prostě bych si pomyslela něco o tom, že je to kráva a vypustila to z hlavy.
a to jak jsi psal, že se tě majkafa dotkla kvůli tom s holkama - víš co, já si myslím, že jsi vyjel zbytečně. je mi jasný, že sebevědomí asi moc velký potom všem nemáš, ale na druhou stranu - mám kamarádku, v dětství prodělala obrnu, chodí hrozně špatně. nohy vytáčí do stran, jde pomalu, každej vidí, jak je na tom. má manžela - zdravýho a dvě děti. taky znám holku, co se narodila postižená, má špatný ruce. nikdy neponese nákup, nikdy nepochová dítě, jít na wc ? ona se sama neutře. menstruace ? problém, sama nemá šanci. a stejně má přítele, dokonce i dítě. prostě bych ten problém neviděla zas až tak v tom, jaké následky ti potom všem zůstaly. a že nemůžeš mít děti - tohle zjištění asi bolí každýho, na druhou stranu, prostě jsou i páry, které děti nemají, protože jeden z nich nemůže, nebo se jim z nějákého důvodu nedaří. někteří zůstanou bezdětní, jiní to řeší adopcí.
na mě to prostě působilo hrozně depresivně, úzkostně. že to v tobě pořád ještě všechno je. mě je jasný, žes to měl těžký. jenže neštěstí je všude kolem dost. málokdo tím životem propluje v pohodě bez větších nehod.

Tak nevím, zřejmě jsem ti také nastavil zrcadlo? wink

Psal už jsem to někde výš - každý má svůj příběh. A ne všechny jsou krásné, jak jsi sama popsala.

Moc pláče? Ber to tak, že pokud jsi tam nebyla, pak to vidíš z jiného úhlu. Ale věřím tomu, že bys na rozdíl ode mne to zvládla lépe wink Já to nezvládal a napsal jsem to tak, jak to bylo. Nemělo smysl nic přikrášlovat.

M. někde píše něco, co se mně dotklo a já to tady dávám nějak najevo? Tak jsem měl spíš pocit, že naopak vůči M.  se snažím být co njvíce v neutrálu. Ale znáš to, prostě pokud jsi něco někde četla, tak jsem holt takový big_smile

Cítím to špatně, nebo jsi naštvaná? Pokud ano? Zeptala ses sama sebe proč? Jinak jestli jsem tě něčím naštval, tak se omlouvám, neměl jsem to v úmyslu.

Není tady

#140 24. 10. 2009 16:43

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Pavli, já Ti moc nerozumím.
na jedné straně nedokážeš nechat na skle popis svého snu, protože  je Ti to moc osobní a na druhé straně ze sebe vypustíš takový komentář, když někdo jiný obnaží svůj život až na kost.
Zřejmě tento člověk není natolik nad věcí , jako lidé kolem Tebe. Nebo to jen tak vypadá a co se děje za zavřenými dveřmi a s hlavou pod polštářem už možná nevidíš ani neslyšíš, tak máš dojem že to zvládají lépe.
Když se tato jeho drobná  a velká traumata pospojují do nepřetržitého řetězce , pak se já osobně nedivím, že se z paměti vylupují negativní zážitky a prožitky.
Když čteš Babi a čteš ho dlouho, tak některým na AD léčbu stačí jen zlomek toho, čím prošel D.T.
Neber to jako výtku, jen se zamýšlím, jak to  v sobě asi máš nastavené. pussa

Není tady

#141 24. 10. 2009 18:45

Somaia
Host

lvice napsal(a):

Prostě tu potřebu měl, tak se vypsal a finíto. Taky člověk nemusí chápat všechno, že..... smile

Som, klídek, i o nesmrtelnosti chrousta lze polemizovat, no wink. Mě to neva, ať si to holky mezi sebou vyjasní big_smile.

lol něco si s někým vyjasnit... je dialog... a ne monolog lol
spíš se jedná o potřebu "něco" cool  vyjasnit jen  nám ostatním... marná snaha... ( místy se lámu v pase) lol lol

#142 24. 10. 2009 20:17

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

lvice napsal(a):

lol něco si s někým vyjasnit... je dialog... a ne monolog lol
spíš se jedná o potřebu "něco" cool  vyjasnit jen  nám ostatním... marná snaha... ( místy se lámu v pase) lol lol

Muze se jednat stale o sileny vtip,"vtip" vtip? z Tve strany- ze stale mluvis o myslence monologu-(samomluve?)  lol va
Tot pak tedy nebezpecna diagnoza se skryva za Tvojim snem (predstavou) kteremu by jsi se rozhodla verit,verit ,verit.  dumbom 

Jestlize je tomu jinak a snazis se pochopit zatim nepochopitelne ,pak je to jeste OK. diagnoza wink

Není tady

#143 24. 10. 2009 20:50

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

mariposa napsal(a):

Pravda je, ze to co jsem napsala jsem nenasla ve slovech lvice, ale vzeslo to ze me. Slova jsem neotacela z zadne strany, jen me trklo do oci to co sama si potrebuju uvedomit, ze nejen smutek a bolest, ale i radost je ve schopnostech cloveka prozivat.

Chces rict, ze proto ze Ti trklo do oci co si sama potrebujes uvedomit,proto jsi polozila tu otazku? Sama sobe takhle nahlas a verejne? 
Skutecne se ted ptam mari ,moje otazka nema zadny jiny vyznam ci smer.  smile

Není tady

#144 24. 10. 2009 20:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

DT, nenastavil, neboj. a už vůbec nejsem naštvaná, na to abys mě naštval jsi příliš slabý článek.
a tu ironii o tom, jak bych to zvládala sis mohl odpustit wink

a prosím tě, nepovídej, jak najednou jsi k majkafě neutrální, to máš dost mizernou paměť

A také asi impulsem bylo i nedávné pošťuchování s Majkafou. Jako obvykle jsem „vystartoval“, když napsala, že by „takového manžela“ nemohla mít.. A já hned viděl ty asociace s těma všema inzerátama a marným doufáním, že si někoho najdu a prostě pocit „ublížení“ a to vše pak člověku proletí hlavou.. Jasně, že jsem vztahovačný jako „prase“, ale to je další z citových fóbií z minulosti, kterou jsem si vypěstoval. Bohužel.

tohle jsi přece napsal, ne ?

Není tady

#145 24. 10. 2009 21:06

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

mariposa napsal(a):

Chces rict, ze proto ze Ti trklo do oci co si sama potrebujes uvedomit,proto jsi polozila tu otazku? Sama sobe takhle nahlas a verejne? 
Skutecne se ted ptam mari ,moje otazka nema zadny jiny vyznam ci smer.  smile

Ne, Hir takhle to nebylo. Ale to, že jsem ji napsala se mi vrátilo zpátky, a nakonec z toho "výkřiku" čerpám. Zafungovala jako echo.
Je to tak ja jsem to napsala, alespoň trochu pochopitlený? smile

Upravil(a) mariposa (24. 10. 2009 21:08)

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#146 24. 10. 2009 21:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Heluška napsal(a):

Pavli, já Ti moc nerozumím.
na jedné straně nedokážeš nechat na skle popis svého snu, protože  je Ti to moc osobní a na druhé straně ze sebe vypustíš takový komentář, když někdo jiný obnaží svůj život až na kost.
Zřejmě tento člověk není natolik nad věcí , jako lidé kolem Tebe. Nebo to jen tak vypadá a co se děje za zavřenými dveřmi a s hlavou pod polštářem už možná nevidíš ani neslyšíš, tak máš dojem že to zvládají lépe.
Když se tato jeho drobná  a velká traumata pospojují do nepřetržitého řetězce , pak se já osobně nedivím, že se z paměti vylupují negativní zážitky a prožitky.
Když čteš Babi a čteš ho dlouho, tak některým na AD léčbu stačí jen zlomek toho, čím prošel D.T.
Neber to jako výtku, jen se zamýšlím, jak to  v sobě asi máš nastavené. pussa

Heluško, nezlob se, ale DT ho obanžil protože sám chtěl. nikdo ho nežádal, byl to jeho nápad. pokud to udělal, zřejmě nemá absolutně problém s tím, že to všechno kdokoliv uvidí. já osobně bych nikdy tohle ani nic podobnýho nevypustila a už v žádným případě takhle veřejně.
a že se mu vylupují jak říkáš negativní zážitky, to chápu. jenže ono se to někdy musí brát s nadhledem a možná i humorem, i když leckdy černým, jak se v tom vrtat, jak sjem to měl v životě těžký.

Není tady

#147 24. 10. 2009 21:50

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

No nic Pavli, já jen chvíli přemýšlela přes písmenka.
Někdy člověk má tu potřebu se ve svém životě trochu povrtat, máme to tak všichni, jen ne každý do toho jde tak otevřeně jako DT.
Já bych to taky nedala, třeba právě proto, aby mě někdo takhle nenasypal sůl do mých  ještě nezahojených bolístek.

Není tady

#148 24. 10. 2009 22:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale jo, já souhlasím, že někdy tohle děláme všichni. ale možná mi vadí to, že to sem takhle veřejně vylepil .. prostě mi tam něco nesedí. tím neříkám, že to neměl v životě těžký. jenže kdo dneska má.

Není tady

#149 25. 10. 2009 5:57

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

DT, nenastavil, neboj. a už vůbec nejsem naštvaná, na to abys mě naštval jsi příliš slabý článek.
a tu ironii o tom, jak bych to zvládala sis mohl odpustit wink

a prosím tě, nepovídej, jak najednou jsi k majkafě neutrální, to máš dost mizernou paměť

A také asi impulsem bylo i nedávné pošťuchování s Majkafou. Jako obvykle jsem „vystartoval“, když napsala, že by „takového manžela“ nemohla mít.. A já hned viděl ty asociace s těma všema inzerátama a marným doufáním, že si někoho najdu a prostě pocit „ublížení“ a to vše pak člověku proletí hlavou.. Jasně, že jsem vztahovačný jako „prase“, ale to je další z citových fóbií z minulosti, kterou jsem si vypěstoval. Bohužel.

tohle jsi přece napsal, ne ?

Takže - pokud jsem tě nenaštval, jsem rád a je to super.

Ironie - o čem to mluvíš? já to myslel vážně.. Ty ve všem vidíš zřejmě ironii  a vše přitažené za vlasy, viď? Ber to tak, že si to přečetlo X lidí, a neřeší to, ale tebe ten článek "nadzvedl" tak, že máš potřebu k tomu něco psát. Je teď jedno, jak to připadá mi i jiným, jestli sypeš sůl, nebo ne. Jde o to, že zřejmě se taky s něčím srovnáváš a ten článek tě k tomu vyprovokoval. Kdyby tomu tak nebylo, tak se tomu příběhu s chutí zasmějěš, řekneš si, jaký je jeho autor idi.ot, který tady píše kr.aviny a jedeš dál, aniž bys vůbec psala, protože by to nebylo hodno tvého komentáře. Jenže ono je. Takže "něco" to v tobě vyvolalo. Ale co, to víš jen ty.

Píšeš také o tom, že z toho cítíš samá negativa a vidíš tam vše černě, jenže psal jsem to, jak to bylo a už jsem někde i psal, že nemělo smysl něco přikrášlovat. Víc k tomu nemám co dodat.

K M. - to se přece týkalo úplně jiného vlákna, ale tys to napsala tak, jako by to bylo na tomto vláknu. A tady přece nic takového nebylo. Pořád krátká paměť?

Někdo tu také psal něco o "soli" - to bylo docela trefné. Je zajímavé, jaké to vyvolalo reakce a jak podle nich pak byť i zdánlivě jde poznat tak trochu to, co v těch lidech je. A to víš, že je mi příjemnější reakce od spousty fajn lidiček, než ty "solící" reakce. Bohužel jsou i ty nutné, abych si něco uvědomil. Já si to uvědomuji.

Je také jasné, že jinak bude psát k takovému tématu člověk vyrovnanější a jinak bude psát člověk, který sám má v životě těžké chvíle a právě jej něco bolí.  A také jinak odepíše člověk, který má problémy, život jej rve na kusy, ale on se přes to snaží zachovat lidskou tvář a podle toho odpovídá. A to na těch odezvách poznáš. Každý z těch, co tu píšou na fórum, si prožil (a prožívá) mnohdy těžké chvíle.

Není tady

#150 25. 10. 2009 9:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

DT, mě už postupem času jak jsem starší a starší opravdu naštve jen míň a míň věcí wink
A nechápu, proč si myslíš, že mě to nadzvedlo, to vůbec ne. Holky mají pravdu, je to silný příběh, mě je opravdu líto, čím sis musel projít. Jen - nedokážu asi popsat, co mě na tom svým způsobem vadí. To, jak jsi to popsal, na mě to působí, že tu líčíš sebe i ostatní, jejich bolesti, trápení, jako tichý pozorovatel toho, jak je všechno zlý. Že to jakoby přijímáš, že se nesnažíš nic brát z té lepší stránky, že se v tom utápíš, dýchá z toho na mě ten negativismus atd. Asi je to tím, jak je každej člověk z jinýho těsta, kdo ví. Mě spousta věcí z toho co jsi napsal přišla třeba jako těžká a blbá situace, asi bych se z toho taky cítila pár dní na ho :-), ale nemyslím si, že by to bylo důvodem, abych si to sebou táhla ještě dál jako nějáké trauma. Postupem času si myslím, že bych si z toho a sama ze sebe spíš dělala srandu. A opravdu to není tím, že bych nedokázala chápat, co jsi musel prožívat. Nenarodila jsem se s žádnou vadou, ale po nemocnicích jsem se taky docela naležela. Já si nemyslím, že jsi idiot, co tu píše kraviny. Nevím, mám pocit, že všechno jako s utrpením přijímáš, nic se nesnažíš změnit, nikdy nezasáhneš .. proč ? i to s těma holkama, já si nemyslím, že by tě nějáká nechtěla, protože nemůžeš mít děti, protože jsi nějáký způsobem poznamenaný tím, s jakou vadou ses narodil. jasně, asi je to oproti jiným horší ve výběru partnera atd, ale u tebe mám pocit, že se za to schováváš. Že říkáš já nic nemůžu, protože život ke mě byl zlej, nespravedlivej, protože sjem si prošel tím a tím .. že nebojuješ, neděláš nic, aby to bylo jiný a změnit všechno k lepšímu můžeš jen ty sám.
A že nechceš nic přikrášlovat - to do jisté míry chápu, ale já bych to takhle černě sama za sebe nenapsala.

A k M. nevím, fakt máš krátkou paměť ? Ty jsi tu přece v tomhle svém příběhu mluvil právě o ní, jako vysvětlení, proč jsi tenkrát tak vyjel, nemýlím se, že ne ?

A k té soli - v žádném případě si nemyslím, že cokoliv jsem ti tu napsala, bylo solí do ran. Tohle si nech od cesty. Píšu svůj dojem z tebe, z toho co jsi napsal. A že ti jsou milejší reakce, kde tě politují, poplácají po ramenou, jak jsi to měl těžký, tak to je mi jasný. A víš co DT ? Mě osobně by vadilo právě to, že mě někdo lituje. Potřebuješ to ? ty se necítíš jako rovný těm ostatním ?

A DT - myslím, že na odezvách poznáš prd. A ještě něco - znám spoustu lidí, ke kterým byl život krutej, ale ty svý bolístky odkrývají tak něják postupně, s tím, jak si získáváš jejich důvěru, nebo jen tak postupně, jak spolu mluvíte, sí čím dál víc dáváš dohromady střípky toho, co všechno se v jejich životě stalo. Ale i tak z nich mám větší pocit vyrovnanosti jak z tebe. Takové lidi znám i odsud z babi. nechci tady nikoho jmenovat, je to jedno. to, čím si prochází, nebo procházeli si spíš dávám dohormady z toho, jak je tady postupně čtu. ale nikdy jsem je neviděla se něják extra litovat, i když je mi jasný, že jim musí být mnohody na ho :-) a probrečet musí nebo museli spoustu nocí. ale i přes to všechno z nich mám pocit jinej jako z tebe. dýchá na mě z nich něco jiného jak z tebe. oni ty zbraně totiž nesložili, víš. perou se s tím a takových lidí si moc vážím.

ale - třeba se pletu, třeba to, co píšeš špatně vnímám, třeba je všechno jinak, kdo ví.

Upravil(a) PPavlaa (25. 10. 2009 10:04)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí