Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 22. 10. 2009 6:17

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Re: Téměř nekonečný příběh..

Lupi,
no ták pussa schovej ten obranářský meč (tě vidím jak matka pluku lol) Já to od Máji (snad se ti to oslovení líbí) tak nebrala.

Jinak jsem offtopic s tou Modrou Alfou počítám, jen 27.2. nemůžu  - objednala jsem si lístky na Carmen... se už těším lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#102 22. 10. 2009 7:00

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

majkafa napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Čéče, já ti nevím... jestli to je tím oslovením. Třeba ti, co tě tak oslovují mají ve svém okolí kamarádku, která se tak jmenuje a říkají jí tak, proto volí i pro tebe takové oslovení. Nic osobního bych za tím neviděla, obzvl᚝ tady na skle.

Ano, může to tak být. Ale zase já mám "právo" na to, že se mi po tomto oslovení prostě staví chlupy do pozoru. Jako nemohu nikomu přikazovat, jak mě oslovovat, nemůže nikdo přikazovat mně, že mi to nemá být nepříjemné. To je všechno.

Majkafo, co se začít mít trochu ráda? Zapracovat na sebelásce hjarta .

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#103 22. 10. 2009 11:33

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Pomněnko,
já jedun a Modrou Alfu v listopadu. Nechceš jet také? A Lupi jede také?

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#104 22. 10. 2009 13:34

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Tuli,
díky, ale právěže toho mám letos už dost, tak jsem to nechala až na příští rok pussa

Není tady

#105 22. 10. 2009 15:49

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pomněnko,
pojeď v listopadu a žádná výmluva big_smile . Bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic lol . Mám už zamluvené ubytování v ubytovně Toulcův dvůr, není to moc drahé.

Není tady

#106 22. 10. 2009 16:16

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Tuli, bude Vas vic?
Nac? vissla

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenu. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#107 22. 10. 2009 18:17

majkafa
Host

mariposa napsal(a):

Tuli, bude Vas vic?
Nac? vissla

Tulip to přece napsala.
Proč tak trapná reakce? va

#108 22. 10. 2009 19:41

haiel
♥♥♥♥♥♥-

DaiTerr, tvůj příběh jsem přečetla jedním dechem.  Vůbec z něj nemám pocit laciného vzbuzování pozornosti nebo snahy o dojemnost atd. Je sám o sobě dost silný a ty navíc to umíš dobře napsat tummenupp
Co je ti to ale platné, když jsi dle některých zaostalec, který není schopný pochopit jediný správný ortodoxní výklad vztahu mezi dovolenostmi volskými a božskými grater a provokatér neustále nasírající Majkafu psaním dlouhých příspěvků usch lol
Vždycky bude někdo rýpat. Nenech se tím rozhodit.

Není tady

#109 22. 10. 2009 19:47

majkafa
Host

haiel, co ta silná slova?
Mně je DT celkem volný a jeho příspěvky taky tak. Že má potřebu psát pro mě, jak tam kdesi napsal, to je jeho věc.
Já babinet už dávno "nežeru". smile
Jen tak něco mě nerozzlobí, natož jakýkoliv příspěvek tady.

#110 22. 10. 2009 20:11

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

haiel napsal(a):

DaiTerr, tvůj příběh jsem přečetla jedním dechem.  Vůbec z něj nemám pocit laciného vzbuzování pozornosti nebo snahy o dojemnost atd. Je sám o sobě dost silný a ty navíc to umíš dobře napsat tummenupp
Co je ti to ale platné, když jsi dle některých zaostalec, který není schopný pochopit jediný správný ortodoxní výklad vztahu mezi dovolenostmi volskými a božskými grater a provokatér neustále nasírající Majkafu psaním dlouhých příspěvků usch lol
Vždycky bude někdo rýpat. Nenech se tím rozhodit.

Děkuji za podporu, moc si toho vážím.

Nehledejme dokonalých květů.. nebo všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#111 22. 10. 2009 20:15

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Mně je DT celkem volný a jeho příspěvky taky tak. Že má potřebu psát pro mě, jak tam kdesi napsal, to je jeho věc.

Ta věta byla věnovaná tobě jako omluva za úlet. Ale jsem poučen a už neztratím o tobě řádku nikdy více. wink

Mimochodem - je z tvých vět cítit taková nějaká naštvanost a nenávist a zloba opravdu, nebo je to problém u mne, že jsem vztahovačný? A neber to ve zlém, už teď se předem omlouvám, ale nedalo mi to se nezeptat..

Nehledejme dokonalých květů.. nebo všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#112 22. 10. 2009 20:42

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Dai Terr - napadlo mě, že je škoda  ostýchat se psát, když umíš...  stolt   Myslím, že  nejen příběh tvého ? (otazníček si neodpustím, jsem  šoura wink) života , ale ti vidění  osudů jiných lidí tvýma očima  by mohlo zaujmout, potažmo  oslovit   víc čtenářů, než se vůbec odvážíš  pomyslet. stolt
Vždy to nemusí být hned   Waltariho román...  stolt

Není tady

#113 22. 10. 2009 20:48

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Mně je DT celkem volný a jeho příspěvky taky tak.

Ale ma >TO< neco v sobe co Te svym zpusobem pritahuje. Mylim se?  smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#114 22. 10. 2009 21:01

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Dai Terr - napadlo mě, že je škoda  ostýchat se psát, když umíš...  stolt   Myslím, že  nejen příběh tvého ? (otazníček si neodpustím, jsem  šoura wink) života , ale ti vidění  osudů jiných lidí tvýma očima  by mohlo zaujmout, potažmo  oslovit   víc čtenářů, než se vůbec odvážíš  pomyslet. stolt
Vždy to nemusí být hned   Waltariho román...  stolt

Na otazníček odpovídám - jo, je to můj příběh.

Vidění osudů není problém, mám příliš empatie, ale zas je to na škodu, protože sis jistě všimla, že jsem pak přecitlivělý na slova jiných, takže jsem pak pro ně takový jouda..

Psaní - kdysi to bylo pár pokusů o básničky. Ale takový Waltariho Sinuhet - tak to by byla pěkná výzva, to je fakt, jenže k takovým věcem musím dozrát, pokud k nim vůbec dojde.

Není tady

#115 22. 10. 2009 21:16

majkafa
Host

Dai Terr, jestli to byla omluva, tak ji přijímám.

#116 22. 10. 2009 22:57

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mariposo,
kde je problém v odlehčené větě: "bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic"? Tam není žádný smysl, věta má jen pobavit.
Možná narážíš na mé vnitřní dítě. Ale já jsem si s ním už o tom promluvila a myslím, že už se nebojí smile

Není tady

#117 22. 10. 2009 23:14

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Jééé Tuli, já nevím kde je problém. Já žádný nevidím. Jen jsem si přečetla to o tom, že Vás bude víc hned po tom vlákně o pozornosti a o tom, že potřebuješ okolo sebe lidi, a vypadlo ze mě tohle co jsem napsala. Prostě jen asociace nic víc. Já jsem jaká jsem, ale prostě si nemyslím, že když budou okolo mě další lidi, že se budu bát míň smile
Já neznám Tvé vnitřní dítě, proto na něj nemůžu ani naražet. Ale jako povídačka pro děti to je fajn big_smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenu. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#118 23. 10. 2009 9:24

Nick3594
Host

No je vám to zvláštní, ale z já Majkafy žádnou zlobu, nenávist ani naštvanost necítím. smile

Dai Terr, tvoje příspěvky čtu jedním dechem, jdou do hloubky, říkám si, tyhle myšlenky mi občas taky letí hlavou, ale tak hezky je nesepíšu smile. Chápu, že člověk se bojí tady se odhalit, mě už se to párkrát vymstilo, takže jsem se rozhodla, že tady se už fákt otevírat nééébudu big_smile. Ale víš ty co, kdybychom nemuseli nic řešit, tak tady na Zemi nejsme. Každý z nás má svoji světlou a stinnou stránku, a čím víc se člověk ponořuje do sebe, tím víc poznává ty svoje bažiny. Jde o to se v nich neutopit.... I já se občas ráda polituju big_smile, stejně jako pochválím. No znᚠto, jak říkávala Růžičková koukajíc se na sebe do zrcadla: Neznám tě, ale umeju tě big_smile.

#119 23. 10. 2009 11:31

haiel
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Hmmm, četla jsem tvoje reakce na DaiTerr na jeho vlákně pro Sakuru. To tedy bylo jenom nevinné pošuchování, kterým jsi zcela nevědomky toho chlapa vytočila, abys nakonec ty byla ta poškozená, která od něj blahosklonně přijme omluvu.....dobře. Dejme tomu, že jsem se v tom příspěvku, na který reguješ, zmínila o tobě ve stejném duchu, v jakém ty dobromyslně škádlíš autora. Nechápu, proč ti tedy moje slova připadají silná smile Že by dvojí metr?

Není tady

#120 23. 10. 2009 11:57

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

No je vám to zvláštní, ale z já Majkafy žádnou zlobu, nenávist ani naštvanost necítím. smile

Dai Terr, tvoje příspěvky čtu jedním dechem, jdou do hloubky, říkám si, tyhle myšlenky mi občas taky letí hlavou, ale tak hezky je nesepíšu smile. Chápu, že člověk se bojí tady se odhalit, mě už se to párkrát vymstilo, takže jsem se rozhodla, že tady se už fákt otevírat nééébudu big_smile. Ale víš ty co, kdybychom nemuseli nic řešit, tak tady na Zemi nejsme. Každý z nás má svoji světlou a stinnou stránku, a čím víc se člověk ponořuje do sebe, tím víc poznává ty svoje bažiny. Jde o to se v nich neutopit.... I já se občas ráda polituju big_smile, stejně jako pochválím. No znᚠto, jak říkávala Růžičková koukajíc se na sebe do zrcadla: Neznám tě, ale umeju tě big_smile.

Pouuuuze baziny?

Není tady

#121 23. 10. 2009 12:13

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

mariposa napsal(a):

lvice napsal(a):

Pouuuuze baziny?

A jses si jista mari ,ze jsi jeji slova skutecne otocila ze vsech stran?     lol

Není tady

#122 23. 10. 2009 12:17

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

mariposa napsal(a):

lvice napsal(a):

Pouuuuze baziny?

A jses si jista mari ,ze jsi jeji slova skutecne otocila ze vsech stran?     lol

Tam se da najit veciiiii! lol

Není tady

#123 23. 10. 2009 12:24

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

mariposa napsal(a):

hirondel napsal(a):

mariposa napsal(a):

Pouuuuze baziny?

A co jsi tam nasla jeste,ze se ptas - "pouze baziny"?   sjuk

Není tady

#124 23. 10. 2009 12:32

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

mariposa napsal(a):

hirondel napsal(a):

A co jsi tam nasla jeste,ze se ptas - "pouze baziny"?   sjuk

Tusim krasne kvetiny, ktere z te baziny vyrustaji a rostou smerem k nebi. Bez baziny by nebylo kvetin a bez kvetin by nebylo baziny.

Není tady

#125 23. 10. 2009 13:12

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

No a tím se dostáváme i k vedlejšímu tématu Tulipánky ...... najít i ty krásně vykvetlé a voňavé květiny. To je kolikrát větší fuška, než se brodit tou "bažinou".  hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí