6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lupi,
no ták schovej ten obranářský meč (tě vidím jak matka pluku ) Já to od Máji (snad se ti to oslovení líbí) tak nebrala.
Jinak jsem s tou Modrou Alfou počítám, jen 27.2. nemůu - objednala jsem si lístky na Carmen... se u těím
Není tady
majkafa napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Čéče, já ti nevím... jestli to je tím oslovením. Třeba ti, co tě tak oslovují mají ve svém okolí kamarádku, která se tak jmenuje a říkají jí tak, proto volí i pro tebe takové oslovení. Nic osobního bych za tím neviděla, obzvlá tady na skle.
Ano, můe to tak být. Ale zase já mám "právo" na to, e se mi po tomto oslovení prostě staví chlupy do pozoru. Jako nemohu nikomu přikazovat, jak mě oslovovat, nemůe nikdo přikazovat mně, e mi to nemá být nepříjemné. To je vechno.
Majkafo, co se začít mít trochu ráda? Zapracovat na sebelásce .
Není tady
Tuli,
díky, ale právěe toho mám letos u dost, tak jsem to nechala a na přítí rok
Není tady
Pomněnko,
pojeď v listopadu a ádná výmluva . Bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic . Mám u zamluvené ubytování v ubytovně Toulcův dvůr, není to moc drahé.
Není tady
Tuli, bude Vas vic?
Nac?
Není tady
mariposa napsal(a):
Tuli, bude Vas vic?
Nac?
Tulip to přece napsala.
Proč tak trapná reakce?
DaiTerr, tvůj příběh jsem přečetla jedním dechem. Vůbec z něj nemám pocit laciného vzbuzování pozornosti nebo snahy o dojemnost atd. Je sám o sobě dost silný a ty navíc to umí dobře napsat
Co je ti to ale platné, kdy jsi dle některých zaostalec, který není schopný pochopit jediný správný ortodoxní výklad vztahu mezi dovolenostmi volskými a boskými a provokatér neustále nasírající Majkafu psaním dlouhých příspěvků
Vdycky bude někdo rýpat. Nenech se tím rozhodit.
Není tady
haiel, co ta silná slova?
Mně je DT celkem volný a jeho příspěvky taky tak. e má potřebu psát pro mě, jak tam kdesi napsal, to je jeho věc.
Já babinet u dávno "neeru".
Jen tak něco mě nerozzlobí, nato jakýkoliv příspěvek tady.
haiel napsal(a):
DaiTerr, tvůj příběh jsem přečetla jedním dechem. Vůbec z něj nemám pocit laciného vzbuzování pozornosti nebo snahy o dojemnost atd. Je sám o sobě dost silný a ty navíc to umí dobře napsat
Co je ti to ale platné, kdy jsi dle některých zaostalec, který není schopný pochopit jediný správný ortodoxní výklad vztahu mezi dovolenostmi volskými a boskými a provokatér neustále nasírající Majkafu psaním dlouhých příspěvků
Vdycky bude někdo rýpat. Nenech se tím rozhodit.
Děkuji za podporu, moc si toho váím.
Není tady
majkafa napsal(a):
Mně je DT celkem volný a jeho příspěvky taky tak. e má potřebu psát pro mě, jak tam kdesi napsal, to je jeho věc.
Ta věta byla věnovaná tobě jako omluva za úlet. Ale jsem poučen a u neztratím o tobě řádku nikdy více.
Mimochodem - je z tvých vět cítit taková nějaká natvanost a nenávist a zloba opravdu, nebo je to problém u mne, e jsem vztahovačný? A neber to ve zlém, u teď se předem omlouvám, ale nedalo mi to se nezeptat..
Není tady
Dai Terr - napadlo mě, e je koda ostýchat se psát, kdy umí... Myslím, e nejen příběh tvého ? (otazníček si neodpustím, jsem oura ) ivota , ale ti vidění osudů jiných lidí tvýma očima by mohlo zaujmout, potamo oslovit víc čtenářů, ne se vůbec odváí pomyslet.
Vdy to nemusí být hned Waltariho román...
Není tady
majkafa napsal(a):
Mně je DT celkem volný a jeho příspěvky taky tak.
Ale ma >TO< neco v sobe co Te svym zpusobem pritahuje. Mylim se?
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Dai Terr - napadlo mě, e je koda ostýchat se psát, kdy umí... Myslím, e nejen příběh tvého ? (otazníček si neodpustím, jsem oura ) ivota , ale ti vidění osudů jiných lidí tvýma očima by mohlo zaujmout, potamo oslovit víc čtenářů, ne se vůbec odváí pomyslet.
Vdy to nemusí být hned Waltariho román...
Na otazníček odpovídám - jo, je to můj příběh.
Vidění osudů není problém, mám příli empatie, ale zas je to na kodu, protoe sis jistě vimla, e jsem pak přecitlivělý na slova jiných, take jsem pak pro ně takový jouda..
Psaní - kdysi to bylo pár pokusů o básničky. Ale takový Waltariho Sinuhet - tak to by byla pěkná výzva, to je fakt, jene k takovým věcem musím dozrát, pokud k nim vůbec dojde.
Není tady
Dai Terr, jestli to byla omluva, tak ji přijímám.
Mariposo,
kde je problém v odlehčené větě: "bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic"? Tam není ádný smysl, věta má jen pobavit.
Moná naráí na mé vnitřní dítě. Ale já jsem si s ním u o tom promluvila a myslím, e u se nebojí
Není tady
Jééé Tuli, já nevím kde je problém. Já ádný nevidím. Jen jsem si přečetla to o tom, e Vás bude víc hned po tom vlákně o pozornosti a o tom, e potřebuje okolo sebe lidi, a vypadlo ze mě tohle co jsem napsala. Prostě jen asociace nic víc. Já jsem jaká jsem, ale prostě si nemyslím, e kdy budou okolo mě dalí lidi, e se budu bát míň
Já neznám Tvé vnitřní dítě, proto na něj nemůu ani naraet. Ale jako povídačka pro děti to je fajn
Není tady
No je vám to zvlátní, ale z já Majkafy ádnou zlobu, nenávist ani natvanost necítím.
Dai Terr, tvoje příspěvky čtu jedním dechem, jdou do hloubky, říkám si, tyhle mylenky mi občas taky letí hlavou, ale tak hezky je nesepíu . Chápu, e člověk se bojí tady se odhalit, mě u se to párkrát vymstilo, take jsem se rozhodla, e tady se u fákt otevírat nééébudu . Ale ví ty co, kdybychom nemuseli nic řeit, tak tady na Zemi nejsme. Kadý z nás má svoji světlou a stinnou stránku, a čím víc se člověk ponořuje do sebe, tím víc poznává ty svoje bainy. Jde o to se v nich neutopit.... I já se občas ráda polituju , stejně jako pochválím. No zná to, jak říkávala Růičková koukajíc se na sebe do zrcadla: Neznám tě, ale umeju tě .
majkafa napsal(a):
Hmmm, četla jsem tvoje reakce na DaiTerr na jeho vlákně pro Sakuru. To tedy bylo jenom nevinné pouchování, kterým jsi zcela nevědomky toho chlapa vytočila, abys nakonec ty byla ta pokozená, která od něj blahosklonně přijme omluvu.....dobře. Dejme tomu, e jsem se v tom příspěvku, na který reguje, zmínila o tobě ve stejném duchu, v jakém ty dobromyslně kádlí autora. Nechápu, proč ti tedy moje slova připadají silná e by dvojí metr?
Není tady
lvice napsal(a):
No je vám to zvlátní, ale z já Majkafy ádnou zlobu, nenávist ani natvanost necítím.
Dai Terr, tvoje příspěvky čtu jedním dechem, jdou do hloubky, říkám si, tyhle mylenky mi občas taky letí hlavou, ale tak hezky je nesepíu . Chápu, e člověk se bojí tady se odhalit, mě u se to párkrát vymstilo, take jsem se rozhodla, e tady se u fákt otevírat nééébudu . Ale ví ty co, kdybychom nemuseli nic řeit, tak tady na Zemi nejsme. Kadý z nás má svoji světlou a stinnou stránku, a čím víc se člověk ponořuje do sebe, tím víc poznává ty svoje bainy. Jde o to se v nich neutopit.... I já se občas ráda polituju , stejně jako pochválím. No zná to, jak říkávala Růičková koukajíc se na sebe do zrcadla: Neznám tě, ale umeju tě .
Pouuuuze baziny?
Není tady
mariposa napsal(a):
lvice napsal(a):
Dai Terr, tvoje příspěvky čtu jedním dechem, jdou do hloubky, říkám si, tyhle mylenky mi občas taky letí hlavou, ale tak hezky je nesepíu . Chápu, e člověk se bojí tady se odhalit, mě u se to párkrát vymstilo, take jsem se rozhodla, e tady se u fákt otevírat nééébudu . Ale ví ty co, kdybychom nemuseli nic řeit, tak tady na Zemi nejsme. Kadý z nás má svoji světlou a stinnou stránku, a čím víc se člověk ponořuje do sebe, tím víc poznává ty svoje bainy. Jde o to se v nich neutopit.... I já se občas ráda polituju , stejně jako pochválím. No zná to, jak říkávala Růičková koukajíc se na sebe do zrcadla: Neznám tě, ale umeju tě .Pouuuuze baziny?
A jses si jista mari ,ze jsi jeji slova skutecne otocila ze vsech stran?
Není tady
hirondel napsal(a):
mariposa napsal(a):
lvice napsal(a):
Dai Terr, tvoje příspěvky čtu jedním dechem, jdou do hloubky, říkám si, tyhle mylenky mi občas taky letí hlavou, ale tak hezky je nesepíu . Chápu, e člověk se bojí tady se odhalit, mě u se to párkrát vymstilo, take jsem se rozhodla, e tady se u fákt otevírat nééébudu . Ale ví ty co, kdybychom nemuseli nic řeit, tak tady na Zemi nejsme. Kadý z nás má svoji světlou a stinnou stránku, a čím víc se člověk ponořuje do sebe, tím víc poznává ty svoje bainy. Jde o to se v nich neutopit.... I já se občas ráda polituju , stejně jako pochválím. No zná to, jak říkávala Růičková koukajíc se na sebe do zrcadla: Neznám tě, ale umeju tě .Pouuuuze baziny?
A jses si jista mari ,ze jsi jeji slova skutecne otocila ze vsech stran?
Tam se da najit veciiiii!
Není tady
mariposa napsal(a):
hirondel napsal(a):
mariposa napsal(a):
Pouuuuze baziny?A jses si jista mari ,ze jsi jeji slova skutecne otocila ze vsech stran?
Tam se da najit veciiiii!
A co jsi tam nasla jeste,ze se ptas - "pouze baziny"?
Není tady
hirondel napsal(a):
mariposa napsal(a):
hirondel napsal(a):
A jses si jista mari ,ze jsi jeji slova skutecne otocila ze vsech stran?Tam se da najit veciiiii!
A co jsi tam nasla jeste,ze se ptas - "pouze baziny"?
Tusim krasne kvetiny, ktere z te baziny vyrustaji a rostou smerem k nebi. Bez baziny by nebylo kvetin a bez kvetin by nebylo baziny.
Není tady
No a tím se dostáváme i k vedlejímu tématu Tulipánky ...... najít i ty krásně vykvetlé a voňavé květiny. To je kolikrát větí fuka, ne se brodit tou "bainou".
Není tady