Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#926 6. 11. 2009 8:34

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Téměř nekonečný příběh..

pomněnka napsal(a):

Tak když už jsme u toho sexu a duchovna.....
Jak jdou tyhle dvě věci dohromady? Je sex jen hormonální bouře a animální pud? Nebo tam hraje svojí úlohu to duchovno? Myslím, že když se tyto dvě věci spojí, dají dohromady, tak je to pak jiná dimenze gloria

Asi jak u koho, ne? Já třeba nemůžu sex jen tak - třeba zdravotní. Zkusila jsem párkrát, ale vlastně se mi vposledku neuklidnilo ani to tělo hmm
Docela jsem leckdy záviděla holkám, které si ho mohly jen tak dopřát - ono když ho mᚠvázanej na tu psýché, tak nič moč sad

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#927 6. 11. 2009 18:21

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

lupina montana napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Tak když už jsme u toho sexu a duchovna.....
Jak jdou tyhle dvě věci dohromady? Je sex jen hormonální bouře a animální pud? Nebo tam hraje svojí úlohu to duchovno? Myslím, že když se tyto dvě věci spojí, dají dohromady, tak je to pak jiná dimenze gloria

Asi jak u koho, ne? Já třeba nemůžu sex jen tak - třeba zdravotní. Zkusila jsem párkrát, ale vlastně se mi vposledku neuklidnilo ani to tělo hmm
Docela jsem leckdy záviděla holkám, které si ho mohly jen tak dopřát - ono když ho mᚠvázanej na tu psýché, tak nič moč sad

big_smile Vrána k vráně sedá ...... mám to taky tak. Já to zkusila dvakrát a měla jsem z toho trauma docela dlouho. Ještě teď nechápu některé věci dumbom A co myslíš, jsme na tom líp my, nebo ty druhé? Myslím jako ve smyslu vývoje a karmy. Já ti kolikrát ten sex ani nemusím mít a dochází u mně k takovým euforickým stavům, jakože jsem mimo tělo a někde nad sebou si poletuju big_smile A to v sobě nemusím mít ani kapku alkoholu natož jiných omamných látek lol lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#928 8. 11. 2009 9:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

DaiTerr napsal(a):

Selima napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Tak původně jsem to nazval "hora štěstí a osudu" a ten prstenec nad tím je energie od vyšších bytost a v popředí jsou křídla pro hladký let životem. Ale když ty tam vidíš kondom, tak v tom případě nevidím křídla, ale roztažené dámské nožky tonguewinkbig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Je zajímavé, že každý vidí to, co vidět chce a co mu právě vyhovuje.

Takže "sex je náš... Dělá dobře mně i tobě.." tummenuppbig_smilebig_smile

JJ, mluví mi to z hladu... lol To vieš, čo sa babe chcelo, to sa babe snilo... wink A inak, ja mám dva-tri asi najtranscendentálnejšie zážitky v celom tomto živote spojené s milovaním... gloria A jeden z troch "tranzov" tiež.  Tož tak. Každý máme tú cestu inakšiu, moja je cez holt cez telo.

To mᚠnádhernou cestu winkpussa

No, asketička zo mňa nebude, ale inak sa nesažujem... A aby bolo jasné, mala som orgamzus aj pri tanci na živé bubnovanie... big_smile Takže aj to telesno môže ma zvláštne podoby. Bol iný ako ten pri sexe, ale bol... a bol tummenupp godlike

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#929 8. 11. 2009 11:43

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Týý jo Seli, tummenupp godlike a nebyla to ta hadí síla?

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#930 8. 11. 2009 12:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Je to možné, vtedy som chodila na semináre tantry a dos som pracovala s čakrami.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#931 23. 11. 2009 20:09

Nick3594
Host

Hele, nějak to tu utichlo a já si říkala, že to tu dotáhnete do tisícovky vissla.

#932 23. 11. 2009 21:39

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

lvice napsal(a):

Hele, nějak to tu utichlo a já si říkala, že to tu dotáhnete do tisícovky vissla.

Tak na takové kulaté číslo je potřeba ještě rozvinout debatu. Navrhneš téma? wink

Nehledejme dokonalých květů.. nebo všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#933 24. 11. 2009 9:48

BB
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Lvíčku .. dráždíš bosou nohou chřestýše ... big_smile ... nastíníš téma, objeví se tu .... víš kdo .... vyslovení jména je tabu ... a hnedle je souček na vlákně..... gloria

BB

Není tady

#934 24. 11. 2009 16:05

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

BB napsal(a):

lvice napsal(a):

Lvíčku .. dráždíš bosou nohou chřestýše ... big_smile ... nastíníš téma, objeví se tu .... víš kdo .... vyslovení jména je tabu ... a hnedle je souček na vlákně..... gloria

Čí jméno je tabu? wink

Nehledejme dokonalých květů.. nebo všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí