29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pomněnka napsal(a):
Tak když už jsme u toho sexu a duchovna.....
Jak jdou tyhle dvě věci dohromady? Je sex jen hormonální bouře a animální pud? Nebo tam hraje svojí úlohu to duchovno? Myslím, že když se tyto dvě věci spojí, dají dohromady, tak je to pak jiná dimenze
Asi jak u koho, ne? Já třeba nemůžu sex jen tak - třeba zdravotní. Zkusila jsem párkrát, ale vlastně se mi vposledku neuklidnilo ani to tělo
Docela jsem leckdy záviděla holkám, které si ho mohly jen tak dopřát - ono když ho máš vázanej na tu psýché, tak nič moč
Není tady
lupina montana napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Tak když už jsme u toho sexu a duchovna.....
Jak jdou tyhle dvě věci dohromady? Je sex jen hormonální bouře a animální pud? Nebo tam hraje svojí úlohu to duchovno? Myslím, že když se tyto dvě věci spojí, dají dohromady, tak je to pak jiná dimenzeAsi jak u koho, ne? Já třeba nemůžu sex jen tak - třeba zdravotní. Zkusila jsem párkrát, ale vlastně se mi vposledku neuklidnilo ani to tělo
Docela jsem leckdy záviděla holkám, které si ho mohly jen tak dopřát - ono když ho máš vázanej na tu psýché, tak nič moč
Vrána k vráně sedá ...... mám to taky tak. Já to zkusila dvakrát a měla jsem z toho trauma docela dlouho. Ještě teď nechápu některé věci
A co myslíš, jsme na tom líp my, nebo ty druhé? Myslím jako ve smyslu vývoje a karmy. Já ti kolikrát ten sex ani nemusím mít a dochází u mně k takovým euforickým stavům, jakože jsem mimo tělo a někde nad sebou si poletuju
A to v sobě nemusím mít ani kapku alkoholu natož jiných omamných látek
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Selima napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Tak původně jsem to nazval "hora štěstí a osudu" a ten prstenec nad tím je energie od vyšších bytost a v popředí jsou křídla pro hladký let životem. Ale když ty tam vidíš kondom, tak v tom případě nevidím křídla, ale roztažené dámské nožky
Je zajímavé, že každý vidí to, co vidět chce a co mu právě vyhovuje.
Takže "sex je náš... Dělá dobře mně i tobě.."JJ, mluví mi to z hladu...
To vieš, čo sa babe chcelo, to sa babe snilo...
A inak, ja mám dva-tri asi najtranscendentálnejšie zážitky v celom tomto živote spojené s milovaním...
A jeden z troch "tranzov" tiež. Tož tak. Každý máme tú cestu inakšiu, moja je cez holt cez telo.
To máš nádhernou cestu
No, asketička zo mňa nebude, ale inak sa nesťažujem... A aby bolo jasné, mala som orgamzus aj pri tanci na živé bubnovanie... Takže aj to telesno môže mať zvláštne podoby. Bol iný ako ten pri sexe, ale bol... a bol
Není tady
Týý jo Seli,
a nebyla to ta hadí síla?
Není tady
Je to možné, vtedy som chodila na semináre tantry a dosť som pracovala s čakrami.
Není tady
Hele, nějak to tu utichlo a já si říkala, že to tu dotáhnete do tisícovky .
lvice napsal(a):
Hele, nějak to tu utichlo a já si říkala, že to tu dotáhnete do tisícovky
.
Tak na takové kulaté číslo je potřeba ještě rozvinout debatu. Navrhneš téma?
Není tady
lvice napsal(a):
.
Lvíčku .. dráždíš bosou nohou chřestýše ... ... nastíníš téma, objeví se tu .... víš kdo .... vyslovení jména je tabu ... a hnedle je souček na vlákně.....
Není tady
BB napsal(a):
lvice napsal(a):
.
Lvíčku .. dráždíš bosou nohou chřestýše ...
... nastíníš téma, objeví se tu .... víš kdo .... vyslovení jména je tabu ... a hnedle je souček na vlákně.....
Čí jméno je tabu?
Není tady