18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pomněnka napsal(a):
Tak kdy u jsme u toho sexu a duchovna.....
Jak jdou tyhle dvě věci dohromady? Je sex jen hormonální bouře a animální pud? Nebo tam hraje svojí úlohu to duchovno? Myslím, e kdy se tyto dvě věci spojí, dají dohromady, tak je to pak jiná dimenze
Asi jak u koho, ne? Já třeba nemůu sex jen tak - třeba zdravotní. Zkusila jsem párkrát, ale vlastně se mi vposledku neuklidnilo ani to tělo
Docela jsem leckdy záviděla holkám, které si ho mohly jen tak dopřát - ono kdy ho má vázanej na tu psýché, tak nič moč
Není tady
lupina montana napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Tak kdy u jsme u toho sexu a duchovna.....
Jak jdou tyhle dvě věci dohromady? Je sex jen hormonální bouře a animální pud? Nebo tam hraje svojí úlohu to duchovno? Myslím, e kdy se tyto dvě věci spojí, dají dohromady, tak je to pak jiná dimenzeAsi jak u koho, ne? Já třeba nemůu sex jen tak - třeba zdravotní. Zkusila jsem párkrát, ale vlastně se mi vposledku neuklidnilo ani to tělo
Docela jsem leckdy záviděla holkám, které si ho mohly jen tak dopřát - ono kdy ho má vázanej na tu psýché, tak nič moč
Vrána k vráně sedá ...... mám to taky tak. Já to zkusila dvakrát a měla jsem z toho trauma docela dlouho. Jetě teď nechápu některé věci A co myslí, jsme na tom líp my, nebo ty druhé? Myslím jako ve smyslu vývoje a karmy. Já ti kolikrát ten sex ani nemusím mít a dochází u mně k takovým euforickým stavům, jakoe jsem mimo tělo a někde nad sebou si poletuju A to v sobě nemusím mít ani kapku alkoholu nato jiných omamných látek
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Selima napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Tak původně jsem to nazval "hora těstí a osudu" a ten prstenec nad tím je energie od vyích bytost a v popředí jsou křídla pro hladký let ivotem. Ale kdy ty tam vidí kondom, tak v tom případě nevidím křídla, ale roztaené dámské noky
Je zajímavé, e kadý vidí to, co vidět chce a co mu právě vyhovuje.
Take "sex je ná... Dělá dobře mně i tobě.."JJ, mluví mi to z hladu... To vie, čo sa babe chcelo, to sa babe snilo... A inak, ja mám dva-tri asi najtranscendentálnejie záitky v celom tomto ivote spojené s milovaním... A jeden z troch "tranzov" tie. To tak. Kadý máme tú cestu inakiu, moja je cez holt cez telo.
To má nádhernou cestu
No, asketička zo mňa nebude, ale inak sa nesaujem... A aby bolo jasné, mala som orgamzus aj pri tanci na ivé bubnovanie... Take aj to telesno môe ma zvlátne podoby. Bol iný ako ten pri sexe, ale bol... a bol
Není tady
Týý jo Seli, a nebyla to ta hadí síla?
Není tady
Je to moné, vtedy som chodila na semináre tantry a dos som pracovala s čakrami.
Není tady
Hele, nějak to tu utichlo a já si říkala, e to tu dotáhnete do tisícovky .
lvice napsal(a):
Tak na takové kulaté číslo je potřeba jetě rozvinout debatu. Navrhne téma?
Není tady
lvice napsal(a):
Lvíčku .. drádí bosou nohou chřestýe ... ... nastíní téma, objeví se tu .... ví kdo .... vyslovení jména je tabu ... a hnedle je souček na vlákně.....
Není tady
BB napsal(a):
lvice napsal(a):
Lvíčku .. drádí bosou nohou chřestýe ... ... nastíní téma, objeví se tu .... ví kdo .... vyslovení jména je tabu ... a hnedle je souček na vlákně.....
Čí jméno je tabu?
Není tady