|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Wiki napsal(a):
Daphné napsal(a):
Možná je to trochu jako ta pohádka o naší vlastní nepostradatelnosti. O pocitu (kterej někdy i řekneme nahlas), že ten chlap bez nás zajde bídně někde pod mostem, zanedbanej a opuštěnej. Že takovou péči jako s námi už nikde nebude mít. O pocitu, že způsobil křivdu a buď se pěkně s prosíkem připlazí a my si rozmyslíme, jestli ještě "dát šanci", nebo řekneme "táhni". Tohle gesto "táhni, kufry za dveře" a podobně způsobuje nejčastěji právě ten pocit křivdy.
Pak trpíme, když si ten muž najde jinou partnerku a láskyplně opečovává nový vztah, když máme třeba míň peněz a on "rozhazuje" za jinou ženu, a podobně.
Myslím si, nejdřív je potřeba vychladnout a důkladně zvážit, co pro mě ten vztah znamená, co mi přináší a naopak. Pak se můžu rozhodnout ukončit ho (ale k tomu ani není potřeba nevěra partnera), nebo na něm po vzájemné dohodě oba zkusí máknout. Ne "dát šanci a jet ve starých kolejích", ale společně objevit, kde jsou základy chatrnější a stavbu opravovat.Ano , cítím to taky tak - o velikášství, jedinečnosti, ..gestu
Pokud bych toto rozhodnotí udělala v klidu, bez emocí, po zvážení - je to ok. Pokud takto zareaguju ihned, myslím si, že je to pyšné gesto ukazující mou nepostradatelnost velikost jedinečnost..atd... "já s tebou zatočím".."já ti ukážu". A má-li následovat tomuto kroku, nenávist, neodpuštění a msta - tak je to úplně špatně. Tedy můj pohled.
Proto jsem někde na začátku psala, že pokud by paní takto okamžitě zavrhla muže, po této epizodce, tak není něco v pořádku.
Problém zrejme je, že epizódka sa ťahá už minimálne rok... a odhalenie bolo už druhé.
To už skôr pripomína životný štýl ako epizódku. Ja by som sa teda asi aj tak skôr dohodla - na obojstranne voľnom vzťahu, ale s lepším skrývaním detailov - ale pánbožko nás má všelijakých... 
Není tady
Pokud bych toto rozhodnotí udělala v klidu, bez emocí, po zvážení - je to ok. Pokud takto zareaguju ihned, myslím si, že je to pyšné gesto ukazující mou nepostradatelnost velikost jedinečnost..atd... "já s tebou zatočím".."já ti ukážu".
Co když je to opačně? Ne gesto, ne "já ti ukážu", ale jen touha být sama, aby si mohla právě v klidu, bez emocí a bez manžela denně na očích (a v péči - protože když se přestane starat, jen to roztáčí spirálu vzájemných schválností) rozmyslet, co bude dělat dál. Jen to možná nechce říkat naplno, aby Dejv neměl pocit, že mu to zase, byť s přestávkou v soužití, projde.
Není tady
Já osobně, jako největší sobectví a debilitu nevidím snad ani v tom koitu ,ale faktu ,že ten podvádějící si skutečně nedělá námahu, s tím , zamést všechny stopy. Když vím, že je to úlet, nechci odejít od rodiny, tak když už nemůžu potlačit ty pudy, tak se nesmím chovat sobecky, aby to nemělo dopad na ty nic netušící kolem.
I zahýbat, se dle mého, dá inteligentně. Mě to někdy příjde všechno ve stylu "po mě potopa".
Toto jsem samozřejmě myslela u jednorázových nebo neperspektivních nevěr.
Jo, když se chlap zamiluje, tak to se pak stejně časem pozná a je nutné řešit co dál.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Co bych já udělala být Dejvem.
Přišla bych za svou ženou a řekla jí, že mě moc mrzí co se stalo. Bohužel se to ale stalo a vrátit to nejde i když bych si to strašně moc přála. Že ji strašně moc Miluji, je pro mne důležitá ...... a chtěl bych s ní zůstat. Ale, že to by jsme měli chtít oba. A jestli to ona nedokáže, odejdu tedy.
Po tomhle bych do nějaké rozumné doby vyklidila byt. Buď si paní Dejvová uvědomí co, jak, proč.....nebo je skutečně již její cit k němu pryč a odejít bude nejlepší řešení (než prosit, škemrat...).
V podstatě jsem tohle přesně udělal, až na ten závěr. Odejít mohu vždycky, pokud již nebude vyhnutí. Kufry si zatím nebalím, jak už si někteří myslí. Mám na to ještě 2 týdny, ve kterých se zřejmě rozhodne o bytí a nebytí našeho manželství a jak jsem již předeslal, budu o to bojovat, ne škemrat.
Včera jsem měl narozky a manželka mi přišla se synem přát. Dostal jsem velký dort. Nevím, možná je to jen divadlo pro synka a nebo gesto, které by mohlo něco napovědět. Nevím, nejsem psycholog. Manželka je inteligentní a normálně racionálně uvažující a určitě si dovede srovnat v hlavě, co chce a co ji může čekat. Snad, až emoce ustoupí, bude s ní lepší řeč.
Jinak nejsem z časových důvodů schopen být v této diskusi častěji. V práci nemohu a doma to teď též až tak moc dobře nejde.
Není tady

Dejv napsal(a):
Včera jsem měl narozky a manželka mi přišla se synem přát. Dostal jsem velký dort. Nevím, možná je to jen divadlo pro synka a nebo gesto, které by mohlo něco napovědět. Nevím, nejsem psycholog.
Takže DDD, neboli Dejv Dostal Dorta
Všechno nejlepší k narozeninám, chlape... 
Hele, já taky nejsem žádnej psycholog, ale třeba to opravdu mohlo být první trochu smířlivé gesto... co já vím, já tam s váma nebyl... a žena Ti jen předala dort, popřála, a pak se zase uzavřela do své ulity, nebo jste spolu normálně (samozřejmě "normálně" v rámci současné situace) komunikovali?
Upravil(a) Mikeš (22. 10. 2009 18:03)
Není tady
Dejv napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
Co bych já udělala být Dejvem.
Přišla bych za svou ženou a řekla jí, že mě moc mrzí co se stalo. Bohužel se to ale stalo a vrátit to nejde i když bych si to strašně moc přála. Že ji strašně moc Miluji, je pro mne důležitá ...... a chtěl bych s ní zůstat. Ale, že to by jsme měli chtít oba. A jestli to ona nedokáže, odejdu tedy.
Po tomhle bych do nějaké rozumné doby vyklidila byt. Buď si paní Dejvová uvědomí co, jak, proč.....nebo je skutečně již její cit k němu pryč a odejít bude nejlepší řešení (než prosit, škemrat...).V podstatě jsem tohle přesně udělal, až na ten závěr. Odejít mohu vždycky, pokud již nebude vyhnutí. Kufry si zatím nebalím, jak už si někteří myslí. Mám na to ještě 2 týdny, ve kterých se zřejmě rozhodne o bytí a nebytí našeho manželství a jak jsem již předeslal, budu o to bojovat, ne škemrat.
Včera jsem měl narozky a manželka mi přišla se synem přát. Dostal jsem velký dort. Nevím, možná je to jen divadlo pro synka a nebo gesto, které by mohlo něco napovědět. Nevím, nejsem psycholog. Manželka je inteligentní a normálně racionálně uvažující a určitě si dovede srovnat v hlavě, co chce a co ji může čekat. Snad, až emoce ustoupí, bude s ní lepší řeč.
Jinak nejsem z časových důvodů schopen být v této diskusi častěji. V práci nemohu a doma to teď též až tak moc dobře nejde.
No mě v první chvíli napadlo, jestli ten dort jedli všichni nebo jen Dejv...

Ale k věci- já bych to viděla na vstřícné gesto. I kdyby to mělo být jen : kvůli synkovi zůstáváme přáteli- i tak je to dobré. Znamená to pro mé vnímání, že paní Dejvová není čarodějnice mstivá, ale jen ženská, která dostala ránu,ale nehojí se na vztahu táty a dítěte. Kéž by to mělo další fáze podobně vstřícné.
Dejve snaž se! Jestli opravdu víš, že jsi udělal kravinu , tak se snaž. To by mohlo přiblížit i společné vánoce... Držím pěstičky Vám oběma a synkovi zvlášť!
Mmch- píšeš o ztíženém přístupu k netu- možná by neškodilo tvé ženě mrknout na podobné diskuze, nebo i sem. Ona by mohla zjistit, že po světě pobíhá víc bab, které zůstaly s mužem po nevěře a že nám ty vztahy ( ťukám) fungují možná líp než před nevěrou... 
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Ona by mohla zjistit, že po světě pobíhá víc bab, které zůstaly s mužem po nevěře a že nám ty vztahy ( ťukám) fungují možná líp než před nevěrou...
... ne všem....
Není tady
Heřmanka napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Ona by mohla zjistit, že po světě pobíhá víc bab, které zůstaly s mužem po nevěře a že nám ty vztahy ( ťukám) fungují možná líp než před nevěrou...
... ne všem....
Heřmanko- je mi líto,pokud to někde nevyjde. Ale pokud to oba zapíchnou dřív než zkusí "nastavovanou kaši" nebudou vědět, do které skupiny se zařadí.
Tady na Babi je minimálně 7 přispívajících, kteří se netají dobrým vztahem "po" + určitě další řádka těch, kteří si to nechávají pro sebe.. 
Není tady

zuzi777a napsal(a):
Tady na Babi je minimálně 7 přispívajících, kteří se netají dobrým vztahem "po" + určitě další řádka těch, kteří si to nechávají pro sebe..
Pokud mě nemáš započítaného v těch sedmi, tak už je nás osm 
Není tady
Chce, abych do 10 dnů opustil náš společný byt.
To chtit muze,ty,ale mas pravo v nem pobyvat je jen na tobe co udelas.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
... ne všem....
Heřmanko- je mi líto,pokud to někde nevyjde. Ale pokud to oba zapíchnou dřív než zkusí "nastavovanou kaši" nebudou vědět, do které skupiny se zařadí.
myslím, že "zapíchnutí" až po 15 letech není moc brzo
....líto ti to být nemusí.... jen má člověk vědět co chce a nechce a nenechat se tlačit jinam....jen jsem psala, že ne všem .... 
Není tady

No mě v první chvíli napadlo, jestli ten dort jedli všichni nebo jen Dejv...
Kdysi jsme grilovali s kámoškou, celá parta, a byl tam i její milenec, manžel o něm věděl - taková přirozvodová epizoda - no a maso nám nakládal v práci právě on. Než jsem si vzala, tak jsem se několikrát ptala, jestli ví, že to budem jíst všichni... člověk nikdy neví. 
Není tady

eremuruss napsal(a):
To chtit muze,ty,ale mas pravo v nem pobyvat je jen na tobe co udelas.
Ahoj Erem, rád Tě tu zase vidím 
Právě v souvislosti s Dejvem jsem si na Tebe vzpomněl... Ty jsi taky svého BM nekompromisně vyrazila hned po prvním odhalení, že? Nic proti - je to Tvůj život... prostě jsem si jen tak vzpomněl... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Pokud mě nemáš započítaného v těch sedmi, tak už je nás osm
Tebe nepočítám! Ty jsi Kocour! A ti jsou promiskuitní, nevděční a nevycvičitelní 

Není tady
Klubko napsal(a):
Já osobně, jako největší sobectví a debilitu nevidím snad ani v tom koitu ,ale faktu ,že ten podvádějící si skutečně nedělá námahu, s tím , zamést všechny stopy. Když vím, že je to úlet, nechci odejít od rodiny, tak když už nemůžu potlačit ty pudy, tak se nesmím chovat sobecky, aby to nemělo dopad na ty nic netušící kolem.
I zahýbat, se dle mého, dá inteligentně. Mě to někdy příjde všechno ve stylu "po mě potopa".
Toto jsem samozřejmě myslela u jednorázových nebo neperspektivních nevěr.
Jo, když se chlap zamiluje, tak to se pak stejně časem pozná a je nutné řešit co dál.
U mě to tak docela nebyla pravda. Byl jsem dost opatrný a celkem detailně přemýšlel, aby nic nevylezlo na povrch. Někdy jsem si připadal až paranoidní. SMSky jsme si vůbec neposílali a komunikace byla jen přes mail. Mazal jsem vše, dočasné soubory, historii, cookies apod. Ty fotky, to byl 3 měsíce starý kostlivec ve skříni, který najednou vypadl na toho nesprávného. Byl jsem v šoku a marně jsem si lámal hlavu, jak je možné, že tam byly. Prostě se ta chyba stala a to v nejnevhodnější chvíli. Heslo mazat, mazat, mazat mi nikdo připomínat nemusí, ale občas je roztržitost a skleróza silnější. Nejhorší na tom je, že můj vztah k oné slečně se poslední měsíc omezil jen na občasné, jak se máš apod. Nic víc. Prostě by to vyšumělo a já bych nemusel řešit současnou situaci.
Díky Mikeši za přání. Nevím, jestli ten dort byl smířlivé gesto. Sice mi popřála, dala dokonce pusu, ale oči měla vyhaslé a komunikace dost vázla. Teď třeba ještě nepřišla vůbec z práce domů (je cca 22:45h). Nechci to nijak řešit, na to teď asi nemám právo. Já se teď dost intenzivně starám o syna. Prostě jsem s ním co nejvíc a tak nějak si to užívám, dokud to jde. Možná už s ním zanedlouho tak často být nebudu moci. Z bytu se samozřejmě vyhodit nenechám. Pokud se to vyhrotí tak, že záchrana už nebude možná, tak se holt začne obchodovat. Zní to hnusně, ale o ničem jiném to asi pak už není.
Není tady

Dejv napsal(a):
Díky Mikeši za přání. Nevím, jestli ten dort byl smířlivé gesto. Sice mi popřála, dala dokonce pusu, ale oči měla vyhaslé a komunikace dost vázla.
To se ale nediv, pár dnů po profláknutí... těžko Ti padne kolem krku, žejo...
A že nepřišla domů? Z toho si taky těžkou hlavu nedělej - třeba šla jenom s kámoškou na skleničku, taky se asi potřebuje ze všeho vykecat, stejně jako Ty se vykecáváš tady (a já jsem se tu vykecával před dvěma lety taky), takže klid... A na nějaký "obchodování" je myslím si, u vás času dost...
Není tady

Tak nabírám dojem, že o tebe manželka stojí.
To, že se vrací později z práce, než v obvyklou dobu, je většinou zoufalý pokus, jak ukázat, že mám taky na to, jít se někam pobavit a že o mě někdo stojí, když už manžel ne... Dost takových jsem měla doma na kafi, jako že jsou někde a úžasně se baví. Doma se pak tváří tajemně, aby to vypadalo, že byly s chlapem a protože se na to většinou chlap nezeptá, jak jsi správně napsal, nemá nárok je vyslýchat, jsou spokojené, jak mu to ukázaly.
Zítra uvař dlabanec k večeři pro všechny - nic monstrózního, jen, že se staráš a chceš to urovnat - a vytrvej. Nepadne ti kolem krku, ale všechno chce čas. 
Není tady

Dejve, nic proti ničemu ... ale mě by vůbec nenapadlo ULOŽIT do rodinného počítače, ke kterému mají přístup VŠICHNI byť jen jeden jediný soubor s choulostivým obsahem
Nezlob se, ale když to Tvoje paní uviděla, musela to pro ni být taková rána do vazu jako pro nikoho. Proto se nediv tomu, že reagovala tak, jak reagovala - ta chudák ženská musela být bez sebe bolestí, lítostí a ponížením.
Dobře Ti tak, já Tě vůbec nelituju a patří Ti to jak se škvíříš ve vlastní šťávě - ne kvůli tomu, že jsi zasunul někam jinam (což se kdykoliv může stát komukoliv) ale kvůli tomu, že jsi vlastní nepředložeností a lehkomyslností zatáhl do marastu a ublížil.
Samozřejmě Ti nepřeju, aby se Ti rozpadlo manželství a v konečném důsledku Tvoje neuvážené dovádění odnesl Váš syn, to by bylo příliš kruté. Holt budeš mít plné ruce práce s tím, abys napravil, co jsi způsobil - a že se budeš muset snažit hodně poctivě a hodně dlouho, tomu věř.
MMCH nechápu, proč se pozastavuješ nad tím, že ve 22,45 ještě není Tvoje manželka doma. Já být jí, taky bych se domů k takovému manželovi dvakrát nehrnula 
Není tady
javena napsal(a):
Tak nabírám dojem, že o tebe manželka stojí.
To, že se vrací později z práce, než v obvyklou dobu, je většinou zoufalý pokus, jak ukázat, že mám taky na to, jít se někam pobavit a že o mě někdo stojí, když už manžel ne... Dost takových jsem měla doma na kafi, jako že jsou někde a úžasně se baví. Doma se pak tváří tajemně, aby to vypadalo, že byly s chlapem a protože se na to většinou chlap nezeptá, jak jsi správně napsal, nemá nárok je vyslýchat, jsou spokojené, jak mu to ukázaly.
Zítra uvař dlabanec k večeři pro všechny - nic monstrózního, jen, že se staráš a chceš to urovnat - a vytrvej. Nepadne ti kolem krku, ale všechno chce čas.
Může to být zoufalý pokus, stejně tak jako skutečná demonstrace nezávislosti.. Je to "kus od kusu" 
A s tím pozastavením nad návratem- je to přesně o tom, že Dejv měl vždycky manželku na patřičně krátkém řetízku z kuchyně do ložnice - sám měl tudíž čas a chuť na mimomanželské radovánky.Návrat manželky domů v nezvyklou hodinu ho lehce udiví. Kdyby mu dávala kapky během "poklidného vztahu" neměl by tolik času na zanášení.
Zas dokumentace toho, že chlap, pokud není vytížen jak soumar křížený s šerpou, má tendence hledat vedlejšáky. Pokud přijde domů, kde je všechno v rychtyku, místo aby byl rád a vážil si klídku , začne blbnout z nudy. 
Dejv napsal(a):
U mě to tak docela nebyla pravda. Byl jsem dost opatrný a celkem detailně přemýšlel, aby nic nevylezlo na povrch. Někdy jsem si připadal až paranoidní. SMSky jsme si vůbec neposílali a komunikace byla jen přes mail. Mazal jsem vše, dočasné soubory, historii, cookies apod. Ty fotky, to byl 3 měsíce starý kostlivec ve skříni, který najednou vypadl na toho nesprávného. Byl jsem v šoku a marně jsem si lámal hlavu, jak je možné, že tam byly. Prostě se ta chyba stala a to v nejnevhodnější chvíli. Heslo mazat, mazat, mazat mi nikdo připomínat nemusí, ale občas je roztržitost a skleróza silnější. Nejhorší na tom je, že můj vztah k oné slečně se poslední měsíc omezil jen na občasné, jak se máš apod. Nic víc. Prostě by to vyšumělo a já bych nemusel řešit současnou situaci.
Díky Mikeši za přání. Nevím, jestli ten dort byl smířlivé gesto. Sice mi popřála, dala dokonce pusu, ale oči měla vyhaslé a komunikace dost vázla. Teď třeba ještě nepřišla vůbec z práce domů (je cca 22:45h). Nechci to nijak řešit, na to teď asi nemám právo. Já se teď dost intenzivně starám o syna. Prostě jsem s ním co nejvíc a tak nějak si to užívám, dokud to jde. Možná už s ním zanedlouho tak často být nebudu moci. Z bytu se samozřejmě vyhodit nenechám. Pokud se to vyhrotí tak, že záchrana už nebude možná, tak se holt začne obchodovat. Zní to hnusně, ale o ničem jiném to asi pak už není.
ad vytučněné- to mě skoro rozesmálo.
Jak pošetilé! Stejné jako u tisíce jiných profláknutých "dobře utajených"nevěr. Měl promyšleno! Kulový jsi měl promyšleno, když si necháš fotky v PC, tak , že je dostane na první kliknutí ven...
Upravil(a) zuzi777a (23. 10. 2009 0:21)
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Může to být zoufalý pokus, stejně tak jako skutečná demonstrace nezávislosti.. Je to "kus od kusu"
Zas dokumentace toho, že chlap, pokud není vytížen jak soumar křížený s šerpou, má tendence hledat vedlejšáky.
Skutečná demonstrace nezávislosti? To je totéž, jako zoufalý pokus, ne?
Druhá vypíchnutá věta se mi jeví i jako pokus o vtip slabý. Zkus si za chlap dosadit žena, jak by se ti to líbilo? A těm "tendencím" by to stejně nezabránilo, spíš naopak, jako únik z té dřiny soumara kříženýho se šerpou dobrý. Možná nafurt.
Upravil(a) Daphné (23. 10. 2009 7:51)
Není tady

Víš Dejve, právě jsem vzpomínala jaké to pro mne bylo, když jsem se dozvěděla o milence BM. Nebylo to žádným "lustrováním" mailu nebo mobilu. Prostě mi to jednoho dne docvaklo....najednou jsem věděla že den předem místo na pivě s kamarádem byl s tou a tou. Zeptala jsem se, zapřel, napsala jsem jeho kamarádovi co s ním měl být a ten mu hned volal. Tak to prasklo. Jen mi řekl, že s ní byl, že s ní spal.
To jak mě to zasáhlo ti popisovat nebudu, protože to nejde dokud nezažiješ. Opravdu jsem si připadala jako by se mi rozbilo srdíčko na tisíc kousků. A chtěla jsem jediné....aby odešel.
No a když si představím, že bych našla hambaté fotky.....brrr. Musel to být 100x větší šok.
To jen pro vysvětlení, proč se tvá žena chová tak jak chová a jak jí asi musí být. Možná by opravdu neškodilo, aby měla čas a klid na uspořádání si vlastního života. Nemusíš se přímo odstěhovat, ale dej jí čas.
Není tady
Dejv napsal(a):
Bohužel mou slabostí bylo to, že jsem vztah neutnul zcela, ale pokračovalo to dál v jakési elektronické (mailové) podobě. Prostě jsme si občas psali o všem možném a vlastně jsme zůstali jako přátelé. Ve své sentimentalitě jsem ale po ní chtěl, ať mi pošle nějaké fotky, až nakonec došlo i na fotky intimní.
Dejve, myslíš, že se tomu říká sentimentalita, v případě intimních fotek? A jsi si jistý, že kdyby se tvoje žena rozhodla zůstat dál s tebou, že by časem opět nezvítězila "sentimentalita"? Až by ti "otrnulo"? Měl bys možná konečně dospět.
Není tady
Nharte napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Nharte napsal(a):
To mi nesedí!
Ty voe buď chlap ni? Anebo teda ta bačkora. To zaláží, co máš doma, ale to už máš snad za ta léta očíhnuté, co kde ta tvoje potřebuje zvednout a jak se lísnout. Na některou platí to...na jinou ono. Stačí vědět, že o ni stojíš a konat. No a když vona né a né a né i za půl roku- zkrátka, když se odmilovala, tak nic no. Život půjde dál. Nebyla to ta pravá.
To jsem zas něco stvořila, ani nevěřím.
Nebyla to ta pravá? na co pravá? na věčně pokorně odpouštějící nevěru? To mi teda řekni, na co ona toho - takového chlapa potřebuje?
Jinak poslední věta...ta mě fakt rozesmála - dokonce bych řeka, že díš pravduJsem myslela, že se to tak řiká. Jakože vy to holky řikáte, když se z těch tatínků najednou vyklubou ty, co si vás nezasloužej. Člověk se fakt nezavděčí.
Šance, poslední štace. A jestli, tak bububu! Úplně vidím tu řadu pánů jak radši koukaj do země a krejou si ta svoje varlátka a šudlátka dlaní, aby je za ně nějaká zase nechňapla. A voni by kvůlivá tomu najednou neměli děti, ale byly by jim propůjčované.
no tak nemysli - nemyslí ti to. Dejvová se nějak vyklubala, jo? Dejvová se "zasloužila" o rozbíjení rodiny jo? No fakt, Dejv si takvou ženskou nezaslouží, on potřebuje domácí, pokornou a úslužnou puťku, c mu bude kajvat na všechno a v rámci zachování rodiny si nechá kálet na hlavu. MÁŠ PRAVDU.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Dejvová se "zasloužila" o rozbíjení rodiny jo?
Jo.
Podíl na vzniklé situaci má docela určitě, tak je to přece vždycinky.
Upravil(a) Daphné (23. 10. 2009 8:54)
Není tady

Kiara napsal(a):
Dejve, nic proti ničemu ... ale mě by vůbec nenapadlo ULOŽIT do rodinného počítače, ke kterému mají přístup VŠICHNI byť jen jeden jediný soubor s choulostivým obsahem
Jak vidíš, Dejva to napadlo
Asi nečetl Příručku nevěry, kde autoři v kapitole "Uchovávání vzpomínek" důrazně varují před takovýmto počínáním... 
Není tady