|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pisatel napsal(a):
Mikeš napsal(a):
...
Mě jen překvapilo, jak rychlý proces udělala se svým mužem paní Dejvová... do tejdne vypadni, a nazdar... tomuhle prostě nerozumím...Tak rychlý to dle mě Mikeš není. Když rychle, tak padej a hned! Ten tejden si Dejvová vzala jako odechovej čas, kdyby náhodou si to ona rozmyslela
Hm, taky mi přijde,že si ten týden vzala na vyměknutí a jestli ne,tak trápí sama sebe.
Kdyby ho za to vážně tak nesnášela, tak by šel do hodiny.
Není tady

werena30 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
werena30 napsal(a):
Proč? Při těhle slovech alespoň trochu člověku spadne kámen ze srdce.Nikoli člověku, ale manželce
Jasně, to je takový to zvířátko co pere, vaří, uklízí . . .
Hele, proč máš pocit,že všichni razí stejný heslo jako ty: co oči nevidí,to srdce nebolí? Né každej chce syfila od Kauflandu.
V Kauflandu jsem byl včera a nic ošklivého jsem si odtamtud nepřinesl
Svým příspěvkem jsem chtěl naznačit jen to, že pokud paní Dejvová vyrazí manžela, pak onen pověstný balvánek spadne ze srdce možná tak jí, ale určitě ne jemu...
Není tady
Možná je to trochu jako ta pohádka o naší vlastní nepostradatelnosti. O pocitu (kterej někdy i řekneme nahlas), že ten chlap bez nás zajde bídně někde pod mostem, zanedbanej a opuštěnej. Že takovou péči jako s námi už nikde nebude mít. O pocitu, že způsobil křivdu a buď se pěkně s prosíkem připlazí a my si rozmyslíme, jestli ještě "dát šanci", nebo řekneme "táhni". Tohle gesto "táhni, kufry za dveře" a podobně způsobuje nejčastěji právě ten pocit křivdy.
Pak trpíme, když si ten muž najde jinou partnerku a láskyplně opečovává nový vztah, když máme třeba míň peněz a on "rozhazuje" za jinou ženu, a podobně.
Myslím si, nejdřív je potřeba vychladnout a důkladně zvážit, co pro mě ten vztah znamená, co mi přináší a naopak. Pak se můžu rozhodnout ukončit ho (ale k tomu ani není potřeba nevěra partnera), nebo na něm po vzájemné dohodě oba zkusí máknout. Ne "dát šanci a jet ve starých kolejích", ale společně objevit, kde jsou základy chatrnější a stavbu opravovat.
Není tady
Daphné napsal(a):
Možná je to trochu jako ta pohádka o naší vlastní nepostradatelnosti. O pocitu (kterej někdy i řekneme nahlas), že ten chlap bez nás zajde bídně někde pod mostem, zanedbanej a opuštěnej. Že takovou péči jako s námi už nikde nebude mít. O pocitu, že způsobil křivdu a buď se pěkně s prosíkem připlazí a my si rozmyslíme, jestli ještě "dát šanci", nebo řekneme "táhni". Tohle gesto "táhni, kufry za dveře" a podobně způsobuje nejčastěji právě ten pocit křivdy.
Pak trpíme, když si ten muž najde jinou partnerku a láskyplně opečovává nový vztah, když máme třeba míň peněz a on "rozhazuje" za jinou ženu, a podobně.
Myslím si, nejdřív je potřeba vychladnout a důkladně zvážit, co pro mě ten vztah znamená, co mi přináší a naopak. Pak se můžu rozhodnout ukončit ho (ale k tomu ani není potřeba nevěra partnera), nebo na něm po vzájemné dohodě oba zkusí máknout. Ne "dát šanci a jet ve starých kolejích", ale společně objevit, kde jsou základy chatrnější a stavbu opravovat.
To Daphné zní moudře a inteligentně.
Jen se bojím, že některé ze zdejšího svazu bojovnic za "ženská práva na muže", tohle nepříjmou. 
Není tady

Nharte napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Nharte napsal(a):
To mi nesedí!
Ty voe buď chlap ni? Anebo teda ta bačkora. To zaláží, co máš doma, ale to už máš snad za ta léta očíhnuté, co kde ta tvoje potřebuje zvednout a jak se lísnout. Na některou platí to...na jinou ono. Stačí vědět, že o ni stojíš a konat. No a když vona né a né a né i za půl roku- zkrátka, když se odmilovala, tak nic no. Život půjde dál. Nebyla to ta pravá.
To jsem zas něco stvořila, ani nevěřím.
Nebyla to ta pravá? na co pravá? na věčně pokorně odpouštějící nevěru? To mi teda řekni, na co ona toho - takového chlapa potřebuje?
Jinak poslední věta...ta mě fakt rozesmála - dokonce bych řeka, že díš pravduJsem myslela, že se to tak řiká. Jakože vy to holky řikáte, když se z těch tatínků najednou vyklubou ty, co si vás nezasloužej. Člověk se fakt nezavděčí.
Šance, poslední štace. A jestli, tak bububu! Úplně vidím tu řadu pánů jak radši koukaj do země a krejou si ta svoje varlátka a šudlátka dlaní, aby je za ně nějaká zase nechňapla. A voni by kvůlivá tomu najednou neměli děti, ale byly by jim propůjčované.

Není tady

Daphné napsal(a):
taky se k tomu přikláním, že než paní Dejvová vychladne, bude si hrát na neohroženou a drsnou. Je naštvaná a bylo jí ublíženo, tak dští síru.Na to má jistě nárok, ale určitě by neměla říkat nic, co nebude schopna dodržet. takže pokudd se v první fázi ohání vyhazováním bytu, finančním vyrovnáním a podobně, měla by za tím buď stát a nebo s tím vůbec nezačínat, pokud to nemyslí vážně a jsou to jen prvotní projevy emocí nešťastné a ublížené ženské, která se snaží ukázat manželovi, že se obejde bez něj.Ale vůbec to tak nemusí být.
jsem zvědavá, jak to bude probíhat dál
Není tady
werena30 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Mě jen překvapilo, jak rychlý proces udělala se svým mužem paní Dejvová... do tejdne vypadni, a nazdar... tomuhle prostě nerozumím...
Proč? Při těhle slovech alespoň trochu člověku spadne kámen ze srdce. Konec manžela - konec problému s nevěrou.
Bingo!
Taky konec s kecy, jak je dětem třeba udržet rodinu, které se jak je vidno ale používají hlavně v případě, že nevěrník na nic nečeká, na kolena nepadá a prchá 
Ať už je Dejv skutečný - pak upřímnou soustrast s jeho mužstvím - nebo fiktivní, tak jedno se mu podařilo: hned je tu jasně vidět, who is who
a taky vo vo vo vo co jde až na posledním místě, že? 
Není tady
Pisatel napsal(a):
Mikeš napsal(a):
...
Mě jen překvapilo, jak rychlý proces udělala se svým mužem paní Dejvová... do tejdne vypadni, a nazdar... tomuhle prostě nerozumím...Tak rychlý to dle mě Mikeš není. Když rychle, tak padej a hned! Ten tejden si Dejvová vzala jako odechovej čas, kdyby náhodou si to ona rozmyslela
Ne.
Kdyby náhodou začal lézt po kolenou, koupal se v popelu a sliboval hory doly černý les.
Jak tristní...
Upřímnou soustrast s jejím ženstvím....
Není tady
laminanonte napsal(a):
Je naštvaná a bylo jí ublíženo, tak dští síru.Na to má jistě nárok, ale určitě by neměla říkat nic, co nebude schopna dodržet.
Jj 
Pořád říkám, že blba ze sebe každý polehlivě udělá sám 
Právě takhle.
Není tady
laminanonte napsal(a):
Daphné napsal(a):
Myslím si, nejdřív je potřeba vychladnout a důkladně zvážit, co pro mě ten vztah znamená, co mi přináší a naopak. Pak se můžu rozhodnout ukončit ho (ale k tomu ani není potřeba nevěra partnera), nebo na něm po vzájemné dohodě oba zkusí máknout. Ne "dát šanci a jet ve starých kolejích", ale společně objevit, kde jsou základy chatrnější a stavbu opravovat.taky se k tomu přikláním, že než paní Dejvová vychladne, bude si hrát na neohroženou a drsnou. Je naštvaná a bylo jí ublíženo, tak dští síru.Na to má jistě nárok, ale určitě by neměla říkat nic, co nebude schopna dodržet. takže pokudd se v první fázi ohání vyhazováním bytu, finančním vyrovnáním a podobně, měla by za tím buď stát a nebo s tím vůbec nezačínat, pokud to nemyslí vážně a jsou to jen prvotní projevy emocí nešťastné a ublížené ženské, která se snaží ukázat manželovi, že se obejde bez něj.Ale vůbec to tak nemusí být.
jsem zvědavá, jak to bude probíhat dál
Souhlas s vytučněným, jenže která z těch osůbek má v onom okamžiku prozření sílu dobře uvažovat, co vypustí z tlamky??
Myslím, že ve chvílích vzteku jí ulítlo i něco, za co by si už za dva dny dala pár facek.
Nebo také ne. To fakt záleží na tom, jak dlouho Dejv tahal a šponoval strunu. Vždyť vůbec nevíme, zda ona nedržela zuby a krok celou dobu -třeba celý rok, v souladu s příručkami a články, které radí podváděným manželkám dělat jako že nic- dle mého pěkná blbost!!!!
. Dejv si mezitím mohl myslet , že ona o ničem neví, nebo kdy si myslel , že nejhorší ( závadná smsky)je zažehnáno a vesele tokal a schraňoval fotky, kterými si Dejvová ve chvílích "hledání" potvrzovala , že vztah jejího muže "jede dál"... 
Jo , taky by mě zajímalo ,jak to bude dál.
Prostě ten týden mohla být buď doba na rozmyšlenou pro ni, nebo skutečná doba na sbalení igelitek.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Mikeš napsal(a):
...
Ne.
Kdyby náhodou začal lézt po kolenou, koupal se v popelu a sliboval hory doly černý les.
Jak tristní...
Upřímnou soustrast s jejím ženstvím....
Nebo se jí jen zželelo chudých dítek (Dejva) a dala jim čas na řešení bytové otázky. Ví Bůh a stará Dejvová..
Upravil(a) Anda (22. 10. 2009 10:42)
Není tady
Mikeš napsal(a):
werena30 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Nikoli člověku, ale manželce
Jasně, to je takový to zvířátko co pere, vaří, uklízí . . .
Hele, proč máš pocit,že všichni razí stejný heslo jako ty: co oči nevidí,to srdce nebolí? Né každej chce syfila od Kauflandu.
V Kauflandu jsem byl včera a nic ošklivého jsem si odtamtud nepřinesl
Svým příspěvkem jsem chtěl naznačit jen to, že pokud paní Dejvová vyrazí manžela, pak onen pověstný balvánek spadne ze srdce možná tak jí, ale určitě ne jemu...
Jo, já mířím do Kauflandu dneska, ale pro jistou si sebou beru ochranu
.
Řekla bych,že poslední co paní Dejvovou trápí, je balvánek na srdíčku pana Dejva 
jsem tě tou SZ nějak nakrkla ?
Upravil(a) werena30 (22. 10. 2009 10:53)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
werena30 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Mě jen překvapilo, jak rychlý proces udělala se svým mužem paní Dejvová... do tejdne vypadni, a nazdar... tomuhle prostě nerozumím...
Proč? Při těhle slovech alespoň trochu člověku spadne kámen ze srdce. Konec manžela - konec problému s nevěrou.
Bingo!
Taky konec s kecy, jak je dětem třeba udržet rodinu, které se jak je vidno ale používají hlavně v případě, že nevěrník na nic nečeká, na kolena nepadá a prchá
Ať už je Dejv skutečný - pak upřímnou soustrast s jeho mužstvím - nebo fiktivní, tak jedno se mu podařilo: hned je tu jasně vidět, who is whoa taky vo vo vo vo co jde až na posledním místě, že?
Pravda 
Není tady

werena30 napsal(a):
Jo, já mířím do Kauflandu dneska, ale pro jistou si sebou beru ochranu
Doporučil bych i náhubek, člověk nikdy neví... 
Není tady

Ani nie tak človek ako muž...
Ženy-radodajky kauflandové asi babu nechajú chladnou...
Není tady
Dejv si mezitím mohl myslet , že ona o ničem neví...
Dejv na to asi moc nemyslel... viz tahle jeho větička "Já si před tím nijak neuvědomaval, nebo spíše nepřipouštěl, že se dopouštím nevěry." Z čehož logicky plyne
, že on se "nedopustil"... tak co by Dejvová měla vlastně vědět, že?
Není tady

helena napsal(a):
Dejv na to asi moc nemyslel... viz tahle jeho větička "Já si před tím nijak neuvědomaval, nebo spíše nepřipouštěl, že se dopouštím nevěry."
Ta věta mě taky zaujala, a chtěl jsem se původně Dejva zeptat, co by tedy musel provést, aby to pro něho nevěra byla, ale pak jsem do něj nechtěl rejpat, má teď, chudák, určitě hlavu v pejru a svejch starostí dost...
Není tady
co by tedy musel provést, aby to pro něho nevěra byla
Taky netuším...
"Dobře jsme si rozumněli a člověk se tak oprostil od všedních starostí a měl bláhový pocit, že má to, co se mu doma nedostává." On to podle mě pojal jako relax a získání chybějících... čeho vlastně? Copak mu doma tak moc scházelo, že se tam teď chce udržet za každou cenu, aniž by to najednou významně postrádal???
Není tady
Daphné napsal(a):
Ano , cítím to taky tak - o velikášství, jedinečnosti, ..gestu
Pokud bych toto rozhodnotí udělala v klidu, bez emocí, po zvážení - je to ok. Pokud takto zareaguju ihned, myslím si, že je to pyšné gesto ukazující mou nepostradatelnost velikost jedinečnost..atd... "já s tebou zatočím".."já ti ukážu". A má-li následovat tomuto kroku, nenávist, neodpuštění a msta - tak je to úplně špatně. Tedy můj pohled.
Proto jsem někde na začátku psala, že pokud by paní takto okamžitě zavrhla muže, po této epizodce, tak není něco v pořádku.
Není tady
Wiki napsal(a):
Proto jsem někde na začátku psala, že pokud by paní takto okamžitě zavrhla muže, po této epizodce, tak není něco v pořádku.
Inu, co je pro jednoho bezvýznamná epizodka, může být pro druhého nepřekonatelný problém.
Není tady

A kde je vůbec Dejv? Proč se neúčastní diskuze, kterou založil?
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
Vyklízí skříně, skládá si košile do kufru a tak...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
A pokud mu u toho balení svršků dochází ve vší syrovosti, co všechno po*s*r*a*l kvůli pár natěšeným chvilkám, tak ho fakt lituju.
Není tady

Co bych já udělala být Dejvem.
Přišla bych za svou ženou a řekla jí, že mě moc mrzí co se stalo. Bohužel se to ale stalo a vrátit to nejde i když bych si to strašně moc přála. Že ji strašně moc Miluji, je pro mne důležitá ...... a chtěl bych s ní zůstat. Ale, že to by jsme měli chtít oba. A jestli to ona nedokáže, odejdu tedy.
Po tomhle bych do nějaké rozumné doby vyklidila byt. Buď si paní Dejvová uvědomí co, jak, proč.....nebo je skutečně již její cit k němu pryč a odejít bude nejlepší řešení (než prosit, škemrat...).
Není tady
Mikeš napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
To v tom lepším případě, v tom horším má nůž na krku nebo tetu Zklamču
Spíš bych to viděl, že paní Dejvová vyrvala disk z PC 
Není tady