29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zklamaná napsal(a):
Nharte napsal(a):
To mi nesedí!
Ty voe buď chlap ni? Anebo teda ta bačkora. To zaláží, co máš doma, ale to už máš snad za ta léta očíhnuté, co kde ta tvoje potřebuje zvednout a jak se lísnout. Na některou platí to...na jinou ono. Stačí vědět, že o ni stojíš a konat. No a když vona né a né a né i za půl roku- zkrátka, když se odmilovala, tak nic no. Život půjde dál. Nebyla to ta pravá.
To jsem zas něco stvořila, ani nevěřím.
Nebyla to ta pravá? na co pravá? na věčně pokorně odpouštějící nevěru? To mi teda řekni, na co ona toho - takového chlapa potřebuje?
Jinak poslední věta...ta mě fakt rozesmála - dokonce bych řeka, že díš pravdu
Jsem myslela, že se to tak řiká. Jakože vy to holky řikáte, když se z těch tatínků najednou vyklubou ty, co si vás nezasloužej. Člověk se fakt nezavděčí.
Šance, poslední štace . A jestli, tak bububu! Úplně vidím tu řadu pánů jak radši koukaj do země a krejou si ta svoje varlátka a šudlátka dlaní, aby je za ně nějaká zase nechňapla. A voni by kvůlivá tomu najednou neměli děti, ale byly by jim propůjčované.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Zuzi, Míšo...
...já to beru, ne že ne...
Pokud partnek(ka) dělá doma unylý, zamilovaný kukuče, zamyká se s mobilem na WC, atd., to by přivedlo do střehu asi i takovýho totálního flegmatika, jakým jsem já...
Na druhou stranu - pokud paní Dejvovou přivedla do střehu pouhá SMS o jakési schůzce, kterou Dejv poslal kámošovi (je-li to tak pravda a Mr. Dejv nemlží), pak je něco špatně. Pokud jde o fotky, tak ty "hambaté" fotky si měl Dejv líp schovat, ale to říkám jen tak potichu, abyste si nemyslely něco o mé "chlapské solidaritě"Je mi líto Dejva kvůli problémům, které si doma nadělal, ale podle mě nevěra byla tím posledním kamínkem do mozaiky něčeho hlubšího, protože jinak by s ním žena takhle rychle nezametla...
To jsou jen domněnky....umím taky hezky zametat
Přesně tak .
Třeba je pro ní prostě jen jednoduší, ho poslat k vodě, než něco skousávat .
Není tady
Mikeš napsal(a):
Zuzi, Míšo...
...já to beru, ne že ne...
Pokud partnek(ka) dělá doma unylý, zamilovaný kukuče, zamyká se s mobilem na WC, atd., to by přivedlo do střehu asi i takovýho totálního flegmatika, jakým jsem já...
Na druhou stranu - pokud paní Dejvovou přivedla do střehu pouhá SMS o jakési schůzce, kterou Dejv poslal kámošovi (je-li to tak pravda a Mr. Dejv nemlží), pak je něco špatně. Pokud jde o fotky, tak ty "hambaté" fotky si měl Dejv líp schovat, ale to říkám jen tak potichu, abyste si nemyslely něco o mé "chlapské solidaritě"Je mi líto Dejva kvůli problémům, které si doma nadělal, ale podle mě nevěra byla tím posledním kamínkem do mozaiky něčeho hlubšího, protože jinak by s ním žena takhle rychle nezametla...
Podle mě, Dejv vypíchnul jen to, co přijde jemu podstatné. Smska mohla být už jen tím "kamínkem", který zapadnul do první mozaiky paní Dejvové. Fotky v PC pak možná byly náhrobním kamenem na jejich pošramocený vztah. Nota bene Dejv píše jasně, že v manželství vázla poslední dobou komunikace- no bodějť ne- on tajtrlíkoval před sličnou pětadvacítkou a jeho žena chystala 38 Browning na vyřešení komunikačního bloku....
Není tady
Amriana napsal(a):
No Zuzi zas až takhle jsem to nemyslela. Já bych ty muže nepodceňovala
.
Ale Zuzi má víceméně pravdu... aspoň pokud můžu teda mluvit za sebe... Pokud všechno jede ve vyjetých kolejích, je to O.K.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Amriana napsal(a):
No Zuzi zas až takhle jsem to nemyslela. Já bych ty muže nepodceňovala
.
Ale Zuzi má víceméně pravdu... aspoň pokud můžu teda mluvit za sebe...
Pokud všechno jede ve vyjetých kolejích, je to O.K.
A proto jest žena muži podřízena a z jeho žebra ukována. Někdo musí mít rozum a ten správnej nadhled.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Mikeš napsal(a):
ale podle mě nevěra byla tím posledním kamínkem do mozaiky něčeho hlubšího, protože jinak by s ním žena takhle rychle nezametla...
To nejsou jen domněnky, Zklamčo...
Podívej: Ty i Zuzi jste - po profláknutí nevěry - stanovily doma jasné mantinely: Ještě jednou, a je konec. Ať už tomu někdo říká "nůž na krk" nebo tak nějak podobně, je to fuk, ale pro nás chlapy je to jednoznačně a srozumitelně řečeno , což je pro nás daleko lepší, než formulace typu "Jdi za hlasem svého srdce" apod.
Tomuhle my obvykle rozumíme
Teď nehodlám polemizovat o tom, zda máte jakési právo někomu takovýto "nůž na krk" dávat či ne, někomu "odpouštět" či ne - každý není psychologicky tak na výši, aby se dokázal povznést nad obyčejné smrtelníky a upřímně řečeno, pokud bych např. já přišel na nevěru mé ženy, taky by se mnou cloumaly spíš emoce, než psychologické poučky
Mě jen překvapilo, jak rychlý proces udělala se svým mužem paní Dejvová... do tejdne vypadni, a nazdar... tomuhle prostě nerozumím...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Mě jen překvapilo, jak rychlý proces udělala se svým mužem paní Dejvová... do tejdne vypadni, a nazdar... tomuhle prostě nerozumím...
Proč? Při těhle slovech alespoň trochu člověku spadne kámen ze srdce. Konec manžela - konec problému s nevěrou.
Není tady
Mikeš napsal(a):
To je hrozný, co si dnesky ty ženský dovolej, viďte pané
Není tady
Mikeš napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Mikeš napsal(a):
ale podle mě nevěra byla tím posledním kamínkem do mozaiky něčeho hlubšího, protože jinak by s ním žena takhle rychle nezametla...
Podívej: Ty i Zuzi jste - po profláknutí nevěry - stanovily doma jasné mantinely: Ještě jednou, a je konec. Ať už tomu někdo říká "nůž na krk" nebo tak nějak podobně, je to fuk, ale pro nás chlapy je to jednoznačně a srozumitelně řečeno, což je pro nás daleko lepší, než formulace typu "Jdi za hlasem svého srdce" apod.
Teď nehodlám polemizovat o tom, zda máte jakési právo někomu takovýto "nůž na krk" dávat či ne, někomu "odpouštět" či ne - každý není psychologicky tak na výši, aby se dokázal povznést nad obyčejné smrtelníky a upřímně řečeno, pokud bych např. já přišel na nevěru mé ženy, taky by se mnou cloumaly spíš emoce, než psychologické poučky
No , tak to budeš možná jednou taky překvapenej, kocoure!
Slyšel jsi někdy o brzdovým lanku? To taky nemůžeš šponovat do nekonečna. Prostě jednou rupne a jdeš z kola na hubu...
Pro paní Dejvovou stačila zřejmě jedna varovačka a jedna dohledávka po 1/2 roce. Podle mého kruté pro rodinu a pro " náhle procitnuvšího Dejva" , ale pro život samostatné paní Dejvové jednodušší, než se plácat ve vztahu s chlapem, který si zjevně nedokáže udělat pořádek sám v sobě a nemá dost úcty a ohleduplnosti k ní . Jakoupak oporu může čekat od někoho, kdo ji hodí přes palubu jako mladou mámu od dítěte v době, kdy i podle něho bylo všechno OK? CO může čekat od chlapa, který ji tahá za fusekli?
Možná jí bude také smutno až bude zjišťovat, že jste všichni defacto až na nějakou tu pihu stejní, ale může mít ještě chvilku iluze, že "příště" to bude lepší, čistší, bez lží a zklamání...
Není tady
werena30 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Proč? Při těhle slovech alespoň trochu člověku spadne kámen ze srdce.
Nikoli člověku, ale manželce
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Mikeš napsal(a):
To je hrozný, co si dnesky ty ženský dovolej, viďte pané
Není tady
zuzi777a napsal(a):
No, tak to budeš možná jednou taky překvapenej, kocoure!
Možná jo, možná ne Kdybych se tím měl nějak trápit, musel bych si nejspíš podřezat žíly už teď...
zuzi777a napsal(a):
Pro paní Dejvovou stačila zřejmě jedna varovačka a jedna dohledávka po 1/2 roce.
A o tom tady celej večír mluvím, resp. ptám se: Proč proboha něco "dohledávala"? Komu, nebo čemu, to pomohlo???
Není tady
Mikeš napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Podívej: Ty i Zuzi jste - po profláknutí nevěry - stanovily doma jasné mantinely: Ještě jednou, a je konec. Ať už tomu někdo říká "nůž na krk" nebo tak nějak podobně, je to fuk, ale pro nás chlapy je to jednoznačně a srozumitelně řečeno, což je pro nás daleko lepší, než formulace typu "Jdi za hlasem svého srdce" apod.
No však některý ženský mají rychlé procesy - podívej třeba Zuzi - pouhou vteřinu se radovala, že není blázen
Ne, fakt nevím, čemu se divíš, měl šanci, pro..to, jak bylo stručně popsáno a teprve teď se mu v hlavě rozsvítilo - nediv se, tobě se ještě nerozsvítilo, tobě nikdo "zatím" igelitku nepakuje...ono totiž teprve nějaký drastický počin otevře oko - zatím je to jen chlácholení, ta moje "stará" ta není taková dračice...
cloumaly by s tebou emoc? Ale di ty...to se přce nenosí...by mě zajímalo, jak by s tebou coumaly, co bys dělal - fantazii se meze nekladou, tak jen tak předhoď do pléna, jak by takovou "prkotinu" co je na každým rohu, řešil chlap ?
To by mě zajímal i názor tady Dejva....když by to bylo opačně a Dejv byse pro vznosné paroží nedostal přes futra
Není tady
Mikeš napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Možná jo, možná ne
Kdybych se tím měl nějak trápit, musel bych si nejspíš podřezat žíly už teď...
zuzi777a napsal(a):
Pro paní Dejvovou stačila zřejmě jedna varovačka a jedna dohledávka po 1/2 roce.
A o tom tady celej večír mluvím, resp. ptám se: Proč proboha něco "dohledávala"?
Komu, nebo čemu, to pomohlo???
Třeba to pomohlo právě paní Dejvové.... ...tak, ajko to může někdy pomoct zklamané Zklamané, nebo jiné rázné řešitelce. Že to nemomohlo právě Dejvovi (nebo nepomůže Zklamanému či jinému) je ve hvězdách....Dejv je rozčarován, možná Zklamaný zajásá, co já vím...
Není tady
Možno ani "nedohledávala". Ak majú spoločný počítač, stačí preklik (a to je skôr ako na nové šaty, že? )... a je to v (_I_) . Ja som si takto toť nedávno zlikvidovala v PC veci, ktoré potrebujem... Klik! a nešťastie je hotové... Ale to vie len Mrs. Dejvová, ako k tomu došlo...
či bol Dejv "zasa divný" a ona šla na kontrolu, alebo či to bola "blbá náhoda" (náhody neexistujú, mmch).
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Ne, fakt nevím, čemu se divíš, měl šanci, pro..to, jak bylo stručně popsáno a teprve teď se mu v hlavě rozsvítilo - nediv se, tobě se ještě nerozsvítilo, tobě nikdo "zatím" igelitku nepakuje...ono totiž teprve nějaký drastický počin otevře oko - zatím je to jen chlácholení, ta moje "stará" ta není taková dračice...
cloumaly by s tebou emoc? Ale di ty...to se přce nenosí...by mě zajímalo, jak by s tebou coumaly, co bys dělal - fantazii se meze nekladou, tak jen tak předhoď do pléna, jak by takovou "prkotinu" co je na každým rohu, řešil chlap ?![]()
To by mě zajímal i názor tady Dejva....když by to bylo opačně a Dejv byse pro vznosné paroží nedostal přes futra
Sis něco nalila, ne?
Není tady
Mikeš napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Možná jo, možná ne
Kdybych se tím měl nějak trápit, musel bych si nejspíš podřezat žíly už teď...
zuzi777a napsal(a):
A o tom tady celej večír mluvím, resp. ptám se: Proč proboha něco "dohledávala"?
Komu, nebo čemu, to pomohlo???
Jsme prve odpověděla jen o tom, komu, čemu to pomohlo - teď ještě, proč dohledávala...no pokud byl nápadnej jak sáňky v létě....nakoplo by to snad i mrtvýho..
Není tady
Mikeš napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
cloumaly by s tebou emoc? Ale di ty...to se přce nenosí...by mě zajímalo, jak by s tebou coumaly, co bys dělal - fantazii se meze nekladou, tak jen tak předhoď do pléna, jak by takovou "prkotinu" co je na každým rohu, řešil chlap ?![]()
To by mě zajímal i názor tady Dejva....když by to bylo opačně a Dejv byse pro vznosné paroží nedostal přes futraSis něco nalila, ne?
![]()
![]()
no mám tu kafe, zítra mám frmol, takže pití bude až v pátek
Není tady
Mikeš napsal(a):
Mikeši, já se ti ani nedivím.
Taková paní Dejvová je stejný scifi, jako pan Dejv, který si posype hlavu popelem až tak, že si to nechá bez řečí líbit a ještě to příjde dobrovolně konzultovat na čistě babskej serv mezi hejno.
Ha ha smáli se zbrojnoši
Není tady
Selima napsal(a):
Možno ani "nedohledávala". Ak majú spoločný počítač...
Naštěstí u nás doma máme každý svůj vlastní
Není tady
Pandorraa napsal(a):
...jako pan Dejv, který si posype hlavu popelem až tak, že si to nechá bez řečí líbit a ještě to příjde dobrovolně konzultovat na čistě babskej serv mezi hejno...
Svatá trojice: Goodboy, Cyrano, Dejv...
Jako rodní bratři...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
...jako pan Dejv, který si posype hlavu popelem až tak, že si to nechá bez řečí líbit a ještě to příjde dobrovolně konzultovat na čistě babskej serv mezi hejno...
Jako rodní bratři...
No , děkuju pěkně za takové svaté..
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Jako rodní bratři...
Nevidím je jako bratry.
Není tady
Mikeš napsal(a):
werena30 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Proč? Při těhle slovech alespoň trochu člověku spadne kámen ze srdce.
Nikoli člověku, ale manželce
Jasně, to je takový to zvířátko co pere, vaří, uklízí . . .
Hele, proč máš pocit,že všichni razí stejný heslo jako ty: co oči nevidí,to srdce nebolí? Né každej chce syfila od Kauflandu .
Není tady
Mikeš napsal(a):
...
Tak rychlý to dle mě Mikeš není. Když rychle, tak padej a hned! Ten tejden si Dejvová vzala jako odechovej čas, kdyby náhodou si to ona rozmyslela
Není tady