Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 21. 10. 2009 22:24

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak získat zpět ženu

Zklamaná napsal(a):

Nharte napsal(a):

To mi nesedí!big_smile
Ty voe buď chlap ni? Anebo teda ta bačkora. To zaláží, co máš doma, ale to už máš snad za ta léta očíhnuté, co kde ta tvoje potřebuje zvednout a jak se lísnout. Na některou platí to...na jinou ono. Stačí vědět, že o ni stojíš a konat.  No a když vona né a né a né i za půl roku- zkrátka, když se odmilovala, tak nic no. Život půjde dál. Nebyla to ta pravá. smile

To jsem zas něco stvořila, ani nevěřím big_smile.

Nebyla to ta pravá? na co pravá? na věčně pokorně odpouštějící nevěru? To mi teda řekni, na co ona toho - takového chlapa potřebuje?
Jinak poslední věta...ta mě fakt rozesmála - dokonce bych řeka, že díš pravdu lol

Jsem myslela, že se to tak řiká. Jakože vy to holky řikáte, když se z těch tatínků najednou vyklubou ty, co si vás nezasloužej. Člověk se fakt nezavděčí.

Šance, poslední štace wink. A jestli, tak bububu! Úplně vidím tu řadu pánů jak radši koukaj do země a krejou si ta svoje varlátka a šudlátka dlaní, aby je za ně nějaká zase nechňapla. A voni by kvůlivá tomu najednou neměli děti, ale byly by jim propůjčované. big_smile

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#77 21. 10. 2009 22:29

werena30
♥♥♥♥---

Zklamaná napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Zuzi, Míšo...
...já to beru, ne že ne...
Pokud partnek(ka) dělá doma unylý, zamilovaný kukuče, zamyká se s mobilem na WC, atd., to by přivedlo do střehu asi i takovýho totálního flegmatika, jakým jsem já...
Na druhou stranu - pokud paní Dejvovou přivedla do střehu pouhá SMS o jakési schůzce, kterou Dejv poslal kámošovi (je-li to tak pravda a Mr. Dejv nemlží), pak je něco špatně. Pokud jde o fotky, tak ty "hambaté" fotky si měl Dejv líp schovat, ale to říkám jen tak potichu, abyste si nemyslely něco o mé "chlapské solidaritě" big_smile Je mi líto Dejva kvůli problémům, které si doma nadělal, ale podle mě nevěra byla tím posledním kamínkem do mozaiky něčeho hlubšího, protože jinak by s ním žena takhle rychle nezametla... sad

To jsou jen domněnky....umím taky hezky zametat tongue

Přesně tak stolt .
Třeba je pro ní prostě jen jednoduší, ho poslat k vodě, než něco skousávat wink .

Není tady

#78 21. 10. 2009 22:30

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mikeš napsal(a):

Zuzi, Míšo...
...já to beru, ne že ne...
Pokud partnek(ka) dělá doma unylý, zamilovaný kukuče, zamyká se s mobilem na WC, atd., to by přivedlo do střehu asi i takovýho totálního flegmatika, jakým jsem já...
Na druhou stranu - pokud paní Dejvovou přivedla do střehu pouhá SMS o jakési schůzce, kterou Dejv poslal kámošovi (je-li to tak pravda a Mr. Dejv nemlží), pak je něco špatně. Pokud jde o fotky, tak ty "hambaté" fotky si měl Dejv líp schovat, ale to říkám jen tak potichu, abyste si nemyslely něco o mé "chlapské solidaritě" big_smile Je mi líto Dejva kvůli problémům, které si doma nadělal, ale podle mě nevěra byla tím posledním kamínkem do mozaiky něčeho hlubšího, protože jinak by s ním žena takhle rychle nezametla... sad

Podle mě, Dejv vypíchnul jen to, co přijde jemu podstatné.  Smska mohla být už jen  tím "kamínkem", který  zapadnul do první mozaiky paní Dejvové. Fotky v PC pak možná  byly náhrobním kamenem na jejich  pošramocený vztah.  Nota bene Dejv píše jasně, že v manželství vázla poslední dobou komunikace- no bodějť ne- on  tajtrlíkoval před  sličnou pětadvacítkou a jeho žena chystala 38 Browning na  vyřešení komunikačního bloku.... dumbom

Není tady

#79 21. 10. 2009 22:34

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Amriana napsal(a):

No Zuzi zas až takhle jsem to nemyslela. Já bych ty muže nepodceňovala smile.

Ale Zuzi má víceméně pravdu... aspoň pokud můžu teda mluvit za sebe... big_smile Pokud všechno jede ve vyjetých kolejích, je to O.K. tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#80 21. 10. 2009 22:38

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Amriana napsal(a):

No Zuzi zas až takhle jsem to nemyslela. Já bych ty muže nepodceňovala smile.

Ale Zuzi má víceméně pravdu... aspoň pokud můžu teda mluvit za sebe... big_smile Pokud všechno jede ve vyjetých kolejích, je to O.K. tummenupp

A proto jest žena muži podřízena a z jeho žebra ukována. Někdo musí mít rozum a ten správnej nadhled. big_smile

Není tady

#81 21. 10. 2009 22:45

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Mikeš napsal(a):

ale podle mě nevěra byla tím posledním kamínkem do mozaiky něčeho hlubšího, protože jinak by s ním žena takhle rychle nezametla... sad

To nejsou jen domněnky, Zklamčo...
Podívej: Ty i Zuzi jste - po profláknutí nevěry - stanovily doma jasné mantinely: Ještě jednou, a je konec. Ať už tomu někdo říká "nůž na krk" nebo tak nějak podobně, je to fuk, ale pro nás chlapy je to jednoznačně a srozumitelně řečeno big_smile, což je pro nás daleko lepší, než formulace typu "Jdi za hlasem svého srdce" apod. big_smile Tomuhle my obvykle rozumíme big_smile
Teď nehodlám polemizovat o tom, zda máte jakési právo někomu takovýto "nůž na krk" dávat či ne, někomu "odpouštět" či ne - každý není psychologicky tak na výši, aby se dokázal povznést nad obyčejné smrtelníky a upřímně řečeno, pokud bych např. já přišel na nevěru mé ženy, taky by se mnou cloumaly spíš emoce, než psychologické poučky big_smile
Mě jen překvapilo, jak rychlý proces udělala se svým mužem paní Dejvová... do tejdne vypadni, a nazdar... tomuhle prostě nerozumím... sad

Není tady

#82 21. 10. 2009 22:52

werena30
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

Mě jen překvapilo, jak rychlý proces udělala se svým mužem paní Dejvová... do tejdne vypadni, a nazdar... tomuhle prostě nerozumím... sad

Proč? Při těhle slovech alespoň trochu člověku spadne kámen ze srdce. Konec manžela - konec problému s nevěrou.

Není tady

#83 21. 10. 2009 22:52

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

To je hrozný, co si dnesky ty ženský dovolej, viďte pané vissla

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#84 21. 10. 2009 22:54

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mikeš napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Mikeš napsal(a):

ale podle mě nevěra byla tím posledním kamínkem do mozaiky něčeho hlubšího, protože jinak by s ním žena takhle rychle nezametla... sad

Podívej: Ty i Zuzi jste - po profláknutí nevěry - stanovily doma jasné mantinely: Ještě jednou, a je konec. Ať už tomu někdo říká "nůž na krk" nebo tak nějak podobně, je to fuk, ale pro nás chlapy je to jednoznačně a srozumitelně řečeno big_smile, což je pro nás daleko lepší, než formulace typu "Jdi za hlasem svého srdce" apod. big_smile Tomuhle my obvykle rozumíme big_smile
Teď nehodlám polemizovat o tom, zda máte jakési právo někomu takovýto "nůž na krk" dávat či ne, někomu "odpouštět" či ne - každý není psychologicky tak na výši, aby se dokázal povznést nad obyčejné smrtelníky a upřímně řečeno, pokud bych např. já přišel na nevěru mé ženy, taky by se mnou cloumaly spíš emoce, než psychologické poučky big_smile

No , tak to budeš možná jednou taky překvapenej, kocoure!  cool

Slyšel jsi někdy o  brzdovým lanku? To taky nemůžeš šponovat do nekonečna. Prostě jednou rupne a jdeš z kola na hubu...
Pro paní Dejvovou stačila zřejmě  jedna varovačka a jedna  dohledávka po 1/2 roce.  Podle mého kruté pro rodinu a pro " náhle procitnuvšího Dejva"  , ale pro   život samostatné paní Dejvové   jednodušší, než se  plácat ve vztahu s chlapem, který si zjevně nedokáže udělat pořádek sám v sobě a nemá dost úcty a ohleduplnosti k ní .  Jakoupak oporu může čekat od někoho, kdo ji hodí přes palubu jako mladou mámu od dítěte v době, kdy i  podle něho bylo všechno OK?  CO může čekat od chlapa, který ji tahá za fusekli?
Možná jí bude také smutno až  bude  zjišťovat, že  jste všichni defacto až na nějakou tu pihu stejní, ale  může mít ještě chvilku iluze, že  "příště" to bude lepší, čistší, bez lží a zklamání...   hmm

Není tady

#85 21. 10. 2009 22:55

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

werena30 napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Proč? Při těhle slovech alespoň trochu člověku spadne kámen ze srdce.

Nikoli člověku, ale manželce big_smile

Není tady

#86 21. 10. 2009 23:05

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Mikeš napsal(a):

To je hrozný, co si dnesky ty ženský dovolej, viďte pané vissla

big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#87 21. 10. 2009 23:11

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

No, tak to budeš možná jednou taky překvapenej, kocoure!  cool

Možná jo, možná ne big_smile Kdybych se tím měl nějak trápit, musel bych si nejspíš podřezat žíly už teď...

zuzi777a napsal(a):

Pro paní Dejvovou stačila zřejmě  jedna varovačka a jedna dohledávka po 1/2 roce.

A o tom tady celej večír mluvím, resp. ptám se: Proč proboha něco "dohledávala"? sad Komu, nebo čemu, to pomohlo???

Není tady

#88 21. 10. 2009 23:17

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Mikeš napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Mikeš napsal(a):

No však některý ženský mají rychlé procesy - podívej třeba Zuzi - pouhou vteřinu se radovala, že není blázen lol

Ne, fakt nevím, čemu se divíš, měl šanci, pro..to, jak bylo stručně popsáno a teprve teď se mu v hlavě rozsvítilo - nediv se, tobě se ještě nerozsvítilo, tobě nikdo "zatím" igelitku nepakuje...ono totiž teprve nějaký drastický počin otevře oko - zatím je to jen chlácholení, ta moje "stará" ta není taková dračice...
cloumaly by s tebou emoc? Ale di ty...to se přce nenosí...by mě zajímalo, jak by s tebou coumaly, co bys dělal - fantazii se meze nekladou, tak jen tak předhoď do pléna, jak by takovou "prkotinu" co je na každým rohu, řešil chlap ? wink
To by mě zajímal i názor tady Dejva....když by to bylo opačně a Dejv byse pro vznosné paroží nedostal přes futra wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#89 21. 10. 2009 23:20

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Možná jo, možná ne big_smile Kdybych se tím měl nějak trápit, musel bych si nejspíš podřezat žíly už teď...

zuzi777a napsal(a):

Pro paní Dejvovou stačila zřejmě  jedna varovačka a jedna dohledávka po 1/2 roce.

A o tom tady celej večír mluvím, resp. ptám se: Proč proboha něco "dohledávala"? sad Komu, nebo čemu, to pomohlo???

Třeba to pomohlo právě paní Dejvové.... tongue...tak, ajko to může někdy pomoct zklamané Zklamané, nebo jiné rázné řešitelce. Že to nemomohlo právě Dejvovi (nebo nepomůže Zklamanému či jinému) je ve hvězdách....Dejv je rozčarován, možná Zklamaný zajásá, co já vím...tongue

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#90 21. 10. 2009 23:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Možno ani "nedohledávala". Ak majú spoločný počítač, stačí preklik (a to je skôr ako na nové šaty, že? vissla )... a je to v (_I_) . Ja som si takto toť nedávno zlikvidovala v PC veci, ktoré potrebujem... Klik! a nešťastie je hotové... Ale to vie len Mrs. Dejvová, ako k tomu došlo... stolt či bol Dejv "zasa divný" a ona šla na kontrolu, alebo či to bola "blbá náhoda" (náhody neexistujú, mmch).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#91 21. 10. 2009 23:20

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Ne, fakt nevím, čemu se divíš, měl šanci, pro..to, jak bylo stručně popsáno a teprve teď se mu v hlavě rozsvítilo - nediv se, tobě se ještě nerozsvítilo, tobě nikdo "zatím" igelitku nepakuje...ono totiž teprve nějaký drastický počin otevře oko - zatím je to jen chlácholení, ta moje "stará" ta není taková dračice...
cloumaly by s tebou emoc? Ale di ty...to se přce nenosí...by mě zajímalo, jak by s tebou coumaly, co bys dělal - fantazii se meze nekladou, tak jen tak předhoď do pléna, jak by takovou "prkotinu" co je na každým rohu, řešil chlap ? wink
To by mě zajímal i názor tady Dejva....když by to bylo opačně a Dejv byse pro vznosné paroží nedostal přes futra wink

Sis něco nalila, ne? big_smile big_smile big_smile

Není tady

#92 21. 10. 2009 23:21

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Jsme prve odpověděla jen o tom, komu, čemu to pomohlo - teď ještě, proč dohledávala...no pokud byl nápadnej jak sáňky v létě....nakoplo by to snad i mrtvýho.. cool

Není tady

#93 21. 10. 2009 23:22

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Sis něco nalila, ne? big_smile big_smile big_smile

no mám tu kafe, zítra mám frmol, takže pití bude až v pátek vissla

Není tady

#94 21. 10. 2009 23:23

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

Mikeši, já se ti ani nedivím.
Taková paní Dejvová je stejný scifi, jako pan Dejv, který si posype hlavu popelem až tak, že si to nechá bez řečí líbit a ještě to příjde dobrovolně  konzultovat na čistě babskej serv mezi hejno.

Ha ha smáli se zbrojnoši lol

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#95 21. 10. 2009 23:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Možno ani "nedohledávala". Ak majú spoločný počítač...

Naštěstí u nás doma máme každý svůj vlastní big_smile

Není tady

#96 21. 10. 2009 23:29

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

...jako pan Dejv, který si posype hlavu popelem až tak, že si to nechá bez řečí líbit a ještě to příjde dobrovolně  konzultovat na čistě babskej serv mezi hejno...

Svatá trojice: Goodboy, Cyrano, Dejv...
Jako rodní bratři... big_smile

Není tady

#97 21. 10. 2009 23:33

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mikeš napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

...jako pan Dejv, který si posype hlavu popelem až tak, že si to nechá bez řečí líbit a ještě to příjde dobrovolně  konzultovat na čistě babskej serv mezi hejno...

No , děkuju pěkně za takové  svaté..  dumbom

Není tady

#98 21. 10. 2009 23:45

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Nevidím je jako bratry.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#99 22. 10. 2009 7:20

werena30
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

werena30 napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Proč? Při těhle slovech alespoň trochu člověku spadne kámen ze srdce.

Nikoli člověku, ale manželce big_smile

Jasně, to je takový to zvířátko co pere, vaří, uklízí . . .
Hele, proč máš pocit,že všichni razí stejný heslo jako ty: co oči nevidí,to srdce nebolí? Né každej chce syfila od Kauflandu tongue .

Není tady

#100 22. 10. 2009 7:23

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

...

Tak rychlý to dle mě Mikeš není. Když rychle, tak padej a hned! Ten tejden si Dejvová vzala jako odechovej čas, kdyby náhodou si to ona rozmyslela lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí