6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dejve,
tak jí jdi na nějakou dobu z očí. Třeba se ji po tobě zasteskne, ne?
Zkus jí zatím uprosit, ať alespoň nepodává žádost o rozvod .
Není tady
Nharte napsal(a):
To mi nesedí!
Ty voe buď chlap ni? Anebo teda ta bačkora. To zaláží, co máš doma, ale to už máš snad za ta léta očíhnuté, co kde ta tvoje potřebuje zvednout a jak se lísnout. Na některou platí to...na jinou ono. Stačí vědět, že o ni stojíš a konat. No a když vona né a né a né i za půl roku- zkrátka, když se odmilovala, tak nic no. Život půjde dál. Nebyla to ta pravá.
To jsem zas něco stvořila, ani nevěřím .
Třeba to byla ta pravá akorát Dejv tu šanci jednoduše promr . . .
Není tady
Chtěla bych to trochu zlehčit,ale moje kamarádka,která má celkem bezproblémový manželství vždy říkala všem chlapům v rodině( má 3 chlapy),když někam šly : "Hlavně si vemte čistý prádlo,kdyby vás nějaká přefikla,aby mě nepomluvila !".Jestli neměla něco "protinevěrovýho"
Není tady
werena30 napsal(a):
Nharte napsal(a):
To mi nesedí!
Ty voe buď chlap ni? Anebo teda ta bačkora. To zaláží, co máš doma, ale to už máš snad za ta léta očíhnuté, co kde ta tvoje potřebuje zvednout a jak se lísnout. Na některou platí to...na jinou ono. Stačí vědět, že o ni stojíš a konat. No a když vona né a né a né i za půl roku- zkrátka, když se odmilovala, tak nic no. Život půjde dál. Nebyla to ta pravá.
To jsem zas něco stvořila, ani nevěřím .Třeba to byla ta pravá akorát Dejv tu šanci jednoduše promr . . .
Každopádně spolu mají dítě. Takže to byla ta pravá máma pro jeho dítě. Jednoduše mávnout rukou nad tím, že ona nebyla ta pravá? To mi přijde slabomyslné. Spíš bych na jeho místě ještě chvíli mačkala čepici v ruce a snažila se obnovit rodinu, vztah. Pokud je pravda, že je má rád, že to byl úlet( i když blbě natahovaný), přála bych jim všem aby to ustáli. Aby paní Dejvová dala tu druhou šanci" a dokázala se nad jeho úlet povznést, aby Dejvovi to lísknutí Osudu a Vlastní blbosti stačilo už nadosmrti aby jeden i druhý za dva roky nelitovali, že uspěchali rozchod.... Joj. nemůžu nad tím moc přemýšlet. Je těch rozvrtaných vztahů teď fakt nějak moc.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Zklamčo- nevím jak ty, ale já jsem ráda, že nejsem momentálně v kůži paní Dejvové. Vzhledem k tomu, že mají zhruba stejně starého kluka, jako já - je mi to fakt k breku....
Zrovna předevčírem jsem se dozvěděla o podobné story u mé dobré kamarádky. Plácají se v tom celá rodina a na začátku byl zase jen jeden "úspěšný" a obletovaný chlap s manželkou zaměstnanou prckem a podnikáním. Místo aby zalehl do chomoutu, zalehl do postýlky k snaživé čičince...
Mám pocit, že ti chlapi fakt potřebují dostávat přes příslušenství a nebo přes hlavu preventivně. Konkrétně ten muž mojí kámošky taky teď tvrdí, že vlastně měl všechno a jaksi chtěl jen něco navíc!
Ja si myslím, že to je trochu inak... že nikdy nikto nemá "všetko", ale dospelý človek (obojeho pohlavia) sa s tým nejako vyrovná, zatiaľ čo nedospelý, hoci fyzicky dospelo pôsobiaci jedinec si bude dupkať nožkou, že on/ona to všetko ale chce! a chce! A občas býva potom veľmi zlý/á, keď mu/jej okolie ukáže, že teda VŠETKO naozaj mať nemôže, poťažmo, že musí priložiť aj on/ona ruku k dielu. Neviem, ako je to konkrétne u Dejva, na tom mám(e) málo informácií, ale vo všeobecnosti vidím dosť takýchto prípadov okolo seba.
Upravil(a) Selima (21. 10. 2009 18:54)
Není tady
Nharte napsal(a):
To mi nesedí!
To jsem zas něco stvořila, ani nevěřím .
Nebyla to ta pravá? na co pravá? na věčně pokorně odpouštějící nevěru? To mi teda řekni, na co ona toho - takového chlapa potřebuje?
Jinak poslední věta...ta mě fakt rozesmála - dokonce bych řeka, že díš pravdu
Není tady
werena30 napsal(a):
Nharte napsal(a):
To mi nesedí!
To jsem zas něco stvořila, ani nevěřím .Třeba to byla ta pravá akorát Dejv tu šanci jednoduše promr . . .
Ta pravá si na žádný šance nehraje a už vůbec nepotřebuje, aby ji někdo prosil.
To spíš charakterizuje tu levou
Není tady
werena30 napsal(a):
Třeba to byla ta pravá akorát Dejv tu šanci jednoduše promr . . .
Promrhal?
Není tady
Dejv napsal(a):
Jednoho krásného dne si mě žena zavolala k počítači...
Tohle muselo bejt strašný maso...
Aniž bych tu chtěl polemizovat o tom, "kdo za co může"... kdyby si mě žena občas takhle "předvolala k výslechu", tak fakt asi nevim, co bych dělal...
Já vím, že fotky, SMS apod. jsou strašně moc kompromitující materiály a inteligent je okamžitě po shlédnutí smázne, ale proboha, ženský: Co vás vede k tomu, šťourat se partnerovi v PC nebo mobilu??? Já to tady čtu asi dva roky, a jako je Zuzi na blití z chlapů, tak mně je na blití z toho vašeho věčnýho slídění a špehování...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Dejv napsal(a):
Aniž bych tu chtěl polemizovat o tom, "kdo za co může"... kdyby si mě žena občas takhle "předvolala k výslechu", tak fakt asi nevim, co bych dělal...
Já vím, že fotky, SMS apod. jsou strašně moc kompromitující materiály a inteligent je okamžitě po shlédnutí smázne, ale proboha, ženský: Co vás vede k tomu, šťourat se partnerovi v PC nebo mobilu??? Já to tady čtu asi dva roky, a jako je Zuzi na blití z chlapů, tak mně je na blití z toho vašeho věčnýho slídění a špehování...
Hele kocoure , čistě hypoteticky:
Jsi doma, tvoje žena chodí s výrazem "rumového přiblblíka" od ničeho k ničemu, zapomíná děti ve školce, kastroly na plotně, auto u obchoďáku... Nejdřív se jí asi zeptáš, co se děje? ( tedy v případě , že by sis toho vůbec jako chlap všimnul a nebral bys to spíše jako plus- nic po mě nechce,mám KLID! )
Je ti odvětíno : NIC! CO by se dělo... Tak se zeptáš asi ještě 100x a přemýšlíš, kde se co po..**. Tvoje drahá mlží, občas ji zastihneš míchat guláš s pohledem zapíchlým do tapety a úsměvem mentála.. Tak se začneš zajímat o problémy, o zájmy. No a najednou začneš zjišťovat drobné nesrovnalosti v projevu té tvé milované. No a pak začnou hrátky s mobilem ( PC)- útěky na WC, tiché zvonění, hovory , které se utípnou v okamžiku kdy vlezeš do dveří... V horším případě potkáš známého, který ti řekně, že tvoji ženu potkala o víkendu ( byla u matky jak ti řekla) třeba v aquaparku ... Zeptáš se : Ty neěkoho máš? Koho bych měla , jsi blázen! Co prudíš!!!
No a pak pípne náhodou odložený mobil a protože jste byli zvyklí si smsky vzájemně nahlas přečíst tak jí tu smsku přečteš taky: Broučku, stýská se mi, bylo to úžasný, kdy tě zas uvidím....
Můžeš si to klidně aplikovat na PC. Ženské nejsou jediní tvorové pod sluncem kontrolující mobil v případě dlouhodobého podezření na NĚCO ve vzduchu... je to zoufalství toho, co už neví jak dál,když je svým protějškem zaháněn do kouta -je to takřka jediná a BLBÁ cesta , jak se dozvědět, že není paranoidní blb, že má jenom parohy..
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Dejv napsal(a):
Já vím, že fotky, SMS apod. jsou strašně moc kompromitující materiály a inteligent je okamžitě po shlédnutí smázne, ale proboha, ženský: Co vás vede k tomu, šťourat se partnerovi v PC nebo mobilu??? Já to tady čtu asi dva roky, a jako je Zuzi na blití z chlapů, tak mně je na blití z toho vašeho věčnýho slídění a špehování...Hele kocoure , čistě hypoteticky:
Jsi doma, tvoje žena chodí s výrazem "rumového přiblblíka" od ničeho k ničemu, zapomíná děti ve školce, kastroly na plotně, auto u obchoďáku... Nejdřív se jí asi zeptáš, co se děje? ( tedy v případě , že by sis toho vůbec jako chlap všimnul a nebral bys to spíše jako plus- nic po mě nechce,mám KLID! )
Je ti odvětíno : NIC! CO by se dělo... Tak se zeptáš asi ještě 100x a přemýšlíš, kde se co po..**. Tvoje drahá mlží, občas ji zastihneš míchat guláš s pohledem zapíchlým do tapety a úsměvem mentála.. Tak se začneš zajímat o problémy, o zájmy. No a najednou začneš zjišťovat drobné nesrovnalosti v projevu té tvé milované. No a pak začnou hrátky s mobilem ( PC)- útěky na WC, tiché zvonění, hovory , které se utípnou v okamžiku kdy vlezeš do dveří... V horším případě potkáš známého, který ti řekně, že tvoji ženu potkala o víkendu ( byla u matky jak ti řekla) třeba v aquaparku ... Zeptáš se : Ty neěkoho máš? Koho bych měla , jsi blázen! Co prudíš!!!
No a pak pípne náhodou odložený mobil a protože jste byli zvyklí si smsky vzájemně nahlas přečíst tak jí tu smsku přečteš taky: Broučku, stýská se mi, bylo to úžasný, kdy tě zas uvidím....
Můžeš si to klidně aplikovat na PC. Ženské nejsou jediní tvorové pod sluncem kontrolující mobil v případě dlouhodobého podezření na NĚCO ve vzduchu... je to zoufalství toho, co už neví jak dál,když je svým protějškem zaháněn do kouta -je to takřka jediná a BLBÁ cesta , jak se dozvědět, že není paranoidní blb, že má jenom parohy..
Můj starej mi šacuje mobil, poštu v PC , historii www . . . a ženská to rozhodně není!To Vám garantuju!
Upravil(a) werena30 (21. 10. 2009 21:37)
Není tady
Zuzi,
mohu potvrdit můj mobil byl taky prolustrován
Není tady
Mikeš napsal(a):
Dejv napsal(a):
Nes.e.r Mikeši , kocourku . Ne , hele, mi to nedá, reagovat.
Koukej , u nás měl každý na počítači vlastní ikonu, máma,táta , děti taky. Nenapadlo mě, to rozkliknout, prostě každý měl své soukromí. Dokonce ani když už jsem něco tušila, jak tu trefně popsala Zuzi nepřítomné pohledy a pípající mobil ve tři ráno ne. Jsem si říkala, no jo, je to tady, tak uvidíme kdy to přejde. Když teda přišel s tím, že už to neunese, a bylo vše jasné, tak jsem to rozklikla. Neměl to ani zaheslované, nic a cca fotky 4 měsíce zpátky pod složkou mé ikony.
Takže , jsem blbá já , páč jsem dodržovala jeho oukromí a vlastně to mohla utnout v začátku ?? Možná
Nebo je blbej on, protože věděl, že se u nás do soukromých věci a emailů - i když známe hesla - neleze ??
Nebo je to v tom, že to dělají i ti , kteří na to prostě nemají ??? ............. i když nepochybuji , že se , snad , poučí
Mikeš napsal(a):
Dejv napsal(a):
No, můžeš ještě zkusit něco v tom smyslu, žes chtěl poslat vyúčtování a účetní to nějak spletla, ale o výsledku takovýho vysvětlení si nedělám iluze.
Není tady
werena30 napsal(a):
Můj starej mi šacuje mobil, poštu v PC , historii www . . . a ženská to rozhodně není!To Vám garantuju!
pomněnka napsal(a):
Zuzi, mohu potvrdit můj mobil byl taky prolustrován
Jéžišmarjá... ... co to máte doma za magory?
Upravil(a) Mikeš (21. 10. 2009 21:58)
Není tady
Mikeš napsal(a):
werena30 napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Zuzi, mohu potvrdit můj mobil byl taky prolustrován
Jéžišmarjá...
To je co?!
Myslím, že trvalé "šacování" je už úchylka člobrdy s mizivým sebevědomím. To bych nemohla. Ale přiznám, že tehdy ta přečtená smska mi vlastně dopřála asi vteřinový pocit radosti ( než jsem začala mít vztek), že nejsem blázen.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Jéžišmarjá... ... co to máte doma za magory?
Není magor jen číhá jestli už
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Dejv napsal(a):
Já vím, že fotky, SMS apod. jsou strašně moc kompromitující materiály a inteligent je okamžitě po shlédnutí smázne, ale proboha, ženský: Co vás vede k tomu, šťourat se partnerovi v PC nebo mobilu??? Já to tady čtu asi dva roky, a jako je Zuzi na blití z chlapů, tak mně je na blití z toho vašeho věčnýho slídění a špehování...Hele kocoure , čistě hypoteticky:
Zuzi ... takhle by se podle mě ženská nikdy nechovala- pokud by se nechtěla vědomě stěhovat jinam .. ... nic proti mužům ale ženský podle mě umí líp zametat stopy a líp hlídají reakce ..
Není tady
Mikeš napsal(a):
Dejv napsal(a):
Mikeši někdy je to jen blbá náhoda a ne slídění ...i když ty prý neexistují ...
Není tady
Zuzi, Míšo...
...já to beru, ne že ne...
Pokud partnek(ka) dělá doma unylý, zamilovaný kukuče, zamyká se s mobilem na WC, atd., to by přivedlo do střehu asi i takovýho totálního flegmatika, jakým jsem já...
Na druhou stranu - pokud paní Dejvovou přivedla do střehu pouhá SMS o jakési schůzce, kterou Dejv poslal kámošovi (je-li to tak pravda a Mr. Dejv nemlží), pak je něco špatně. Pokud jde o fotky, tak ty "hambaté" fotky si měl Dejv líp schovat, ale to říkám jen tak potichu, abyste si nemyslely něco o mé "chlapské solidaritě" Je mi líto Dejva kvůli problémům, které si doma nadělal, ale podle mě nevěra byla tím posledním kamínkem do mozaiky něčeho hlubšího, protože jinak by s ním žena takhle rychle nezametla...
Není tady
Amriana napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Můžeš si to klidně aplikovat na PC. Ženské nejsou jediní tvorové pod sluncem kontrolující mobil v případě dlouhodobého podezření na NĚCO ve vzduchu... je to zoufalství toho, co už neví jak dál,když je svým protějškem zaháněn do kouta -je to takřka jediná a BLBÁ cesta , jak se dozvědět, že není paranoidní blb, že má jenom parohy..Zuzi ... takhle by se podle mě ženská nikdy nechovala- pokud by se nechtěla vědomě stěhovat jinam .. ... nic proti mužům ale ženský podle mě umí líp zametat stopy a líp hlídají reakce ..
Já si to o sobě myslím taky... Ale chtěla jsem aby to Mikeš , jako chlap pochopil.
Myslím, že ženská nemusí ani tolik zametat. Chlapi mají ty "radary" většinou dosti málo funkční.. Dokud jim nechybí dlabanec na stole, čisté trenky ve skříni a nemají si do čeho slít ráno brindu, tak si ani nevšimnou, že manželka odešla a nechala na stole lístek na rozloučenou!
To mi připomnělo ten drsný vtípek, jak říká ten dědula policajtovi o mrtvé babče natažené v posteli: To že byla chladná, to já už vím 50let, ale divné mi bylo , že už 5. den nenadává a taky mi došlo kafe...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
werena30 napsal(a):
Nharte napsal(a):
To mi nesedí!
Ta pravá si na žádný šance nehraje a už vůbec nepotřebuje, aby ji někdo prosil.
To spíš charakterizuje tu levou
a Dejvová bude asi ta pravá - nepotřebuje, aby ji prosil a šanci nedává
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Amriana napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Hele kocoure , čistě hypoteticky:
Můžeš si to klidně aplikovat na PC. Ženské nejsou jediní tvorové pod sluncem kontrolující mobil v případě dlouhodobého podezření na NĚCO ve vzduchu... je to zoufalství toho, co už neví jak dál,když je svým protějškem zaháněn do kouta -je to takřka jediná a BLBÁ cesta , jak se dozvědět, že není paranoidní blb, že má jenom parohy..Zuzi ... takhle by se podle mě ženská nikdy nechovala- pokud by se nechtěla vědomě stěhovat jinam .. ... nic proti mužům ale ženský podle mě umí líp zametat stopy a líp hlídají reakce ..
Já si to o sobě myslím taky... Ale chtěla jsem aby to Mikeš , jako chlap pochopil.
Myslím, že ženská nemusí ani tolik zametat. Chlapi mají ty "radary" většinou dosti málo funkční.. Dokud jim nechybí dlabanec na stole, čisté trenky ve skříni a nemají si do čeho slít ráno brindu, tak si ani nevšimnou, že manželka odešla a nechala na stole lístek na rozloučenou!
To mi připomnělo ten drsný vtípek, jak říká ten dědula policajtovi o mrtvé babče natažené v posteli: To že byla chladná, to já už vím 50let, ale divné mi bylo , že už 5. den nenadává a taky mi došlo kafe...
No Zuzi zas až takhle jsem to nemyslela. Já bych ty muže nepodceňovala .
Není tady
Mikeš napsal(a):
Zuzi, Míšo...
...já to beru, ne že ne...
Pokud partnek(ka) dělá doma unylý, zamilovaný kukuče, zamyká se s mobilem na WC, atd., to by přivedlo do střehu asi i takovýho totálního flegmatika, jakým jsem já...
Na druhou stranu - pokud paní Dejvovou přivedla do střehu pouhá SMS o jakési schůzce, kterou Dejv poslal kámošovi (je-li to tak pravda a Mr. Dejv nemlží), pak je něco špatně. Pokud jde o fotky, tak ty "hambaté" fotky si měl Dejv líp schovat, ale to říkám jen tak potichu, abyste si nemyslely něco o mé "chlapské solidaritě" Je mi líto Dejva kvůli problémům, které si doma nadělal, ale podle mě nevěra byla tím posledním kamínkem do mozaiky něčeho hlubšího, protože jinak by s ním žena takhle rychle nezametla...
To jsou jen domněnky....umím taky hezky zametat
Není tady