6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jistě, že u dalšího pána nebude mít věci pod kontrolou, to nemá nikdo nikdy s nikým. Mně by na místě té paní vůbec nešlo o to, mít nějakou situaci nebo partnera pevně "pod kontrolou", já bych spíš doufala, že na slaboducha, co si fotografie in-flagranti schovává v rodinném PC se dá v životě narazit jenom jednou
Není tady
Kiara napsal(a):
...já bych spíš doufala, že na slaboducha, co si fotografie in-flagranti schovává v rodinném PC se dá v životě narazit jenom jednou
To určitě. Tak např. já je mám v PC v práci
Není tady
Axi napsal(a):
javena napsal(a):
Axi napsal(a):
Pán má možná průser, ale paní má problém - pána přitahuje jiná paní. A to je věc, kterou nemůže mít nikdy pod kontrolou. Proto tak vyvádí.Pán má průser a problém. Přečti si nadpis vlákna...
Paní má problém, ale možná ho brzy vyřeší rozvodem.Myslíš, jo? Akorát že u toho dalšího pána, kterého si jednou vezme, to nebude mít pod kontrolou úplně stejně. To je taková inherentní vlastnost partnerských a mileneckých vztahů, víš.
Vím. Ale nějak nevím, proč bych partnera měla mít pod kontrolou. Tak si já nepředstavuju partnerský vztah. Ale jestli to někomu vyhovuje, proč ne... pro mě to ale není partnerství.
Není tady
Axi napsal(a):
Myslíš, jo? Akorát že u toho dalšího pána, kterého si jednou vezme, to nebude mít pod kontrolou úplně stejně. To je taková inherentní vlastnost partnerských a mileneckých vztahů, víš.
Proč by si ho měla brát?
Chtěl jsi říct který si jednou bude chtít vzít a ona chtít nebude?
Kiara napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tak základní ztráta bodů jest u tebe, bo jde riunovat kasičku. Tu smí jen lepší polovina světa. Vy rozhazujete za blbostiu ne za npořádné věci. Co mám z plavání, pod teplákama to vidět nebude u vaření taky ne. Ale takových 20 piv to vím zač jsem těžce vydělaný peníz vydal a nejen já
Pisateli, ale těch 20 piv bude nejen brzo vidět pod teplákama, ale i nad teplákama v podobě dědkovské pivní cejchy
No já nevím, ale když to vemu tak se držím hesla že pivo dělá hezká mužská těla u žen to je akorát na prsa
A pak tlustý muž není škaredý bo je Herkules
Není tady
Mikeš napsal(a):
Dejv napsal(a):
Jednoho krásného dne si mě žena zavolala k počítači...
Tohle muselo bejt strašný maso...
Aniž bych tu chtěl polemizovat o tom, "kdo za co může"... kdyby si mě žena občas takhle "předvolala k výslechu", tak fakt asi nevim, co bych dělal...
Já vím, že fotky, SMS apod. jsou strašně moc kompromitující materiály a inteligent je okamžitě po shlédnutí smázne, ale proboha, ženský: Co vás vede k tomu, šťourat se partnerovi v PC nebo mobilu??? Já to tady čtu asi dva roky, a jako je Zuzi na blití z chlapů, tak mně je na blití z toho vašeho věčnýho slídění a špehování...
No mne si takhle v den mych narozenin zavolal m. k pocitaci , aby mi ukazal svou milostnou korespondenci s dotycnou. Docela peknej darek k narozkam.
Není tady
Ivana*M: ??? Co tím jako pan manžel sledoval?????
Není tady
Axi napsal(a):
javena napsal(a):
Axi napsal(a):
Pán má možná průser, ale paní má problém - pána přitahuje jiná paní. A to je věc, kterou nemůže mít nikdy pod kontrolou. Proto tak vyvádí.Pán má průser a problém. Přečti si nadpis vlákna...
Paní má problém, ale možná ho brzy vyřeší rozvodem.Myslíš, jo? Akorát že u toho dalšího pána, kterého si jednou vezme, to nebude mít pod kontrolou úplně stejně. To je taková inherentní vlastnost partnerských a mileneckých vztahů, víš.
jo,ale tentokrát se poučí a nebude to mít pod kontrolou ani ten nový pán
Není tady
Kiara napsal(a):
možná chtěl být konečně vykopnut z domu ..... když na to sám nemá...
to Ivana: škoda, že jsi neměla taky pár pěkných foteček to by ho asi taky potěšilo ...a žili dál štastně až do smrti
Není tady
V každém případě by tohle byly moje poslední narozeniny, které bych trávila v manželově společnosti
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Kiara napsal(a):
možná chtěl být konečně vykopnut z domu ..... když na to sám nemá...
To mě taky napadlo... anebo je to těžkej saďour, kterj si chtěl vyzkoušet, kolik Ivana vydrží...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Axi napsal(a):
javena napsal(a):
Pán má průser a problém. Přečti si nadpis vlákna...
jo,ale tentokrát se poučí a nebude to mít pod kontrolou ani ten nový pán
Ano
Ale když se poučí, tak nového pána vlastně ani nepotřebuje
Upravil(a) Axi (30. 10. 2009 22:45)
Není tady
No, nepotrebuje, ale ono je to príjemnéééééé.
Není tady
Daphné napsal(a):
Tercila napsal(a):
...jestliže si chlap vytvoří delší vztah s jinou ženou, jak si váží té své manželky?
To se přece nevylučuje. Proč by mělo?
Podle spousty lidí se to naprosto vylučuje.
Není tady
Daphné napsal(a):
Selima napsal(a):
nějak tady "debatu" o potřebách muže pro spokojený rodinný život nevidím.
Jen tu čtu jak jsme jako muži hříšní, a nic pro Vás nečinímeZalož vlastní vlákno třeba s tímhle názvem
A vyjádřil si jasně své potřeby ? Muj m. třeba nikdy nic nevyjádří a pak to z něj po čase pomalu leze. Asi si myslí, že jsem telepat a od přírody vím, co on přesně chce.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Kiara napsal(a):
Byl donucen přítelem dotyčné, aby to udělal sám, nebo mi to přijde oznámit on, což udělal i tak.
Tak to je mazec když už se musel přiznat, protože to na něj prasklo, mohl si alespoň vybrat jiný den a ne zrovna Tvoje narozeniny.
Tvůj manžel teda přebytečnou ohleduplností rozhodně netrpí
Není tady
Kiara napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Kiara napsal(a):
Byl donucen přítelem dotyčné, aby to udělal sám, nebo mi to přijde oznámit on, což udělal i tak.
Tak to je mazec když už se musel přiznat, protože to na něj prasklo, mohl si alespoň vybrat jiný den a ne zrovna Tvoje narozeniny.
Tvůj manžel teda přebytečnou ohleduplností rozhodně netrpí
No jo , co s tím nadělám , je potřeba se podle toho zařídit.
Není tady