Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 20. 10. 2009 22:08

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak získat zpět ženu

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Čistě teoreticky: paní Dejvová je soběstačná ženská, která nemůže pochopit, PROČ. A hlavně netuší, kde ona udělala  chybu.

Šmarjá Zuzi, copak Ty si myslíš, že paní Dejvová musela někde udělat chybu???
Cituji Dejva: "Bohužel jako 40letý chlap jsem neustál vstříctnost své 25leté kolegyně..."
Kde tady podle Tebe udělala paní Dejvová chybu??? Vy ženský tohle asi nikdy nepochopíte... dumbom

já to vidím jinak..je pitomost tvrdit, že chybu udělali oba. Prostě byla příležitost, tak jí využil.Je spousta lidí, kterým doma nic nechybí, ale stejně zahýbají. Láká je ten pocit vzrušení, tajemství. Kdyby se manželky nehrabaly v mobilech, ubylo by rozvodů, jak si říkal.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#27 20. 10. 2009 22:13

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

laminanonte napsal(a):

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Čistě teoreticky: paní Dejvová je soběstačná ženská, která nemůže pochopit, PROČ. A hlavně netuší, kde ona udělala  chybu.

Cituji Dejva: "Bohužel jako 40letý chlap jsem neustál vstříctnost své 25leté kolegyně..."
Kde tady podle Tebe udělala paní Dejvová chybu??? Vy ženský tohle asi nikdy nepochopíte... dumbom

já to vidím jinak..je pitomost tvrdit, že chybu udělali oba. Prostě byla příležitost, tak jí využil.Je spousta lidí, kterým doma nic nechybí, ale stejně zahýbají. Láká je ten pocit vzrušení, tajemství. Kdyby se manželky nehrabaly v mobilech, ubylo by rozvodů, jak si říkal.

NO, já si myslím, že manželky( nebo i manželé) by nehrabaly(i) v mobilech, kdyby ti adrenalínoví tupci zametali lépe stopy a nechtěli si kromě partnerova paroží schovávat i  jiné trofeje( fotky v PC, sladké večerní smsky....dumbom usch )

A takový "dárek od Kauflandu" bych s chutí přála  každému  zanašeči, když neví ani na co se používá ochrana....  usch

Není tady

#28 20. 10. 2009 22:17

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

Taky by mě to zajímalo. storstark Jestli to ututlal a i to, jestli to byl jen jeden úlet, nebo k tomu "přičuchnul" a jede v tom dál.

Dál v tom asi nejede, ale jelikož napsal, že to "trvalo ani ne půl roku", tak to asi nebylo jen jedno "náhodný číslo po firemním večírku"... big_smile

Eeech, ráno moudřejší večera big_smile
Už mi to došlo - Ty ses včera ptala na Goodboye a já Ti odpověděl o Dejvovi big_smile ... já o koze, Ty o voze... big_smile

Upravil(a) Mikeš (21. 10. 2009 9:45)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#29 20. 10. 2009 23:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Že si vzala Dejva... big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 21. 10. 2009 9:29

eset
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

No, tebe už niet čo radiť... hmm To vyzerá, že si dobojoval. A tvoja žena - no, skús si to obrátiť. Ako by si sa cítil, keby si v PC objavil intímne fotky muža, s ktorým ti bola neverná a s ktorým sa údajne rozišla? Asi by si tiež veľmi nediskutoval, že? A poviem úprimne - ani ja by som ti už asi neverila. A ešte by som si pomyslela, že si fakt blbý, keď necháš fotky v počítači(asi si podvedome túžil, aby ich našla, alebo čo...): Kto nevie byť neverný slušne a tak, aby to neubližovalo jeho najbližším, nech si nájde iného koníčka. Teraz budeš mať tú príležitosť. (A pokiaľ ide o syna a jeho "požičiavanie" - neviem, nakoľko si bol dobrým otcom doteraz. To považujem za rozhodujúce pre váš ďalší vzťah.)

tummenupp

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#31 21. 10. 2009 10:57

werena30
♥♥♥♥---

Jéé a já se tak těšila,že tu bude plakat nějaký podvedený muž! Zklamal si mě Dejve lol .
Deset dní . . . hmmm . . . tvá  žena je velkorysá.

Není tady

#32 21. 10. 2009 15:11

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Jen jednání jeho paní  je  sebezničující- pokud ho chce vykopnout, nepotřebuje k tomu  znát detaily  jeho poměru. Pokud  chce s ním zůstat,  dělá  už vůbec blbost.  Masochistka!

Tak pozor, Zuzi - už jsem to tu jednou, tuším, napsal: Mám kamaráda, kterému před lety "přišla" žena na nevěru. Řekla mu, že mu odpustí, ale musel jí vyprávět všechny intimní detaily, včetně toho, jaké měla milenka spodní prádlo, atd. Co všechno jí nakecal to nevím, ale faktem je, že jsou spolu dodnes smile

...no vidíš a přitom stačilo koupit manželce nový spoďáry, aby je nemusela závidět milence big_smile a ještě k zakladateli vlákna...je to moula, který  neví co chce a tak to dostal...jestli jeho žena sillná osobnost bude to v její režii a není co řešit, jestli je to plačka tak jí možná ukecá, naštěstí jsou jen dvě možnosti, držim mu palce.

dum spiro spero

Není tady

#33 21. 10. 2009 15:20

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

...a ještě k zakladateli vlákna...je to moula, který  neví co chce a tak to dostal...jestli jeho žena sillná osobnost bude to v její režii a není co řešit, jestli je to plačka tak jí možná ukecá, naštěstí jsou jen dvě možnosti, držim mu palce.

Jestli to celý vlákno není jen nějakej blbej fór, protože se mi zdá, že Dejv se v tý školce nějak zasek... big_smile

Není tady

#34 21. 10. 2009 16:48

Dejv
♥------

javena napsal(a):

Dejve, pro vás oba je to čerstvé. To se leccos řekne. Já se o děti taky umím postarat, ale to neznamená, že je můj sen, dělat to sama.
Tvoje žena potřebuje čas. Potřebuje ti to dát "sežrat". Ublížils jí. Ona ti to chce vrátit. Jde o to, jaký jste měli vztah před touhle nehodou.
Taky by se mi nechtělo někomu zpovídat v poradně, abych zjistila, proč si můj manžel našel milenku. Většina z nás podvedených žen to ví... I když si to nechceme přiznat, víme, co bylo špatně.
Teď jde o to chovat se normálně, přiznat chybu, nasypat si trochu toho popela na hlavu a uvidíš. Neznamená to ale podlejzat. Z toho by nic dobrýho nebylo.
Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. wink
Než dojde na vyrovnání majetku vychladnete oba. Jestli ne, nebyla manželka spokojená s vaším vztahem a tohle byla poslední kapka. S tím bys už asi nehnul.
Tak držím palce. wink

Díky za příspěvky. Je mi jasné, že je to pro ni čerstvé a bolestivé a chápu i její chování. Samozřejmě, že prvního dne spím v jiném pokoji a v podstatě spolu nekomunikujeme. Několikrát jsem se snažil s ní racionálně promluvit, přesvědčit jí, že to byl jen úlet, za kterým jsem udělal tlustou čáru, ale hlavně, že udělám vše, abychom mohli, sice krůček po krůčku, najít opět v sobě důvěru. Nechci se samozřejmě doprošovat, to si spíše uškodím, ale chybu a vinu přiznávám a jsem připraven ji napravit. Bohužel se vždy rozhovor stočil spíše na výslech a na hledání různých souvislostí v minulosti, které ani neexistují. Stále trvá na mém odchodu. Mám na to cca 2 týdny, abych jí dal návrh na vyrovnání. Její reakce jsou chladné, až z toho mrazí v zádech. Ale já nemohu teď přemýšlet o penězích, když se nám všem hroutí svět. Ty jsou u mě až na posledním místě, dokud nějaká naděje, byť už se jen plazí a cíl je v nedohlednu, existuje a já mám pořád důvod bojovat. Je pravda, že komunikace již vázla před tím. Prostě jsme si málo povídali a to je také jeden z důvodů současné krize. Důvodů je samozřejmě víc, ale to je spíš na psychologický rozbor chlapského myšlení.
Jak se někdo ptal, zda se mi spíše jedná o syna nebo o ženu, tak musím odpovědět, že mít syna bez ženy, nemohouce s ní naplno prožívat radosti i starosti, které výchova přináší a jen tak kolem něj bez emocí žít, aby měl mámu i tátu, to snad ani nemá smysl. To dítě pozná, že něco není v pořádku a je otázkou, zda to není ještě horší.

Není tady

#35 21. 10. 2009 17:10

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak to asi nebyl fór...  grater
Dejve, pokud s tebou paní nechce mluvit, zkus   chytnout "za srdíčko". Je to trochu z nouze ctnost, ale  použil jsi v debatě větu- měli bychom mít snahu  si promluvit kvůli sobě  , ale také kvůli synovi ? 
Většina i hodně samostatných žen zjihne, pokud si připustí, že žádný náhradní  "strejda" už nemusí mít děti tak rád , jako původní tatínek.

Chladným reakcím bych se na tvém  místě vůbec nedivila. Co jsi čekal? Oslavnou ódu?  hmm
A výslech-  nevím, možná bys měl  nějaký výslech vydržet. Třeba   omezeně. Dát najevo, že MÁŠ  zájem vysvětlit, mluvit , ale  jen to, co se vetřelo mezi vás dva. Nikoliv  to, co se týkalo  "náhrady". 
A možná se tvař, že se smiřuješ s  možností odchodu.  Ona tvoje paní může polevit v nátlaku na podrobnosti, když  jí zopakuješ, že s ní chceš  budovat vztah dál, ale bez pitev. Že sice nerad, ale   respektuješ  její přání na tvůj odchod. Zároveň bys jí ale   měl říct, že budeš týden( dva) čekat, jestli to ona nepřehodnotí.
Věnuj se synovi. Možná , že už nebudeš mít tolik příležitostí si ho užít...   hmm

Je mi z vás chlapů blivno.  Nejdřív nevíte co by roupama, nedáváte si pozor s ukrýváním  stop , zraníte  milující bytost pro svoji zábavu  a  pak vám najednou svitne, že  by vám bez té okoukané manželky , potažmo dítěte bylo smutno. Proč proboha nemyslíte dřív???!!!

Není tady

#36 21. 10. 2009 17:23

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

zuzi777a napsal(a):

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Já naopak tvrdím, že nemusela udělat chybu ! cool Právě proto, že si myslím, že vy mizerové, "nenažranci" hledáte ta svá nová autíčka na hraní i v okamžiku, kdy  žádná viditelná vada na  vztahu není.
Jenže paní Dejvová, může ( zdatně masírovaná  článečky v tisku) hledat tu fatální chybu ve vztahu ( v posteli, ve vaření svíčkové), které se zřejmě  dopustila, když ji  Dejv  měl  chuť  nahrazovat. Ono to potrvá ,než pochopí, že je to tou chlapskou  "nenažraností"  a leností oživovat vztah doma- je přece daleko pohodlnější trhat nové kvítí na slunečné louce , než  opatrně zastřihávat pugét ve váze aby ještě chvilku vydržel kvíst!!!!

tummenupp tummenupp tummenupp

a až sem přijde paní Dejvová si vylít srdce, bude masírována, že tutově musela udělat chybu - buď se moc starala, nebo se moc nestarala...no nějaká ta moucha se na ni už nachází teď, už jen tím, že si "dovolila" říci muži - že se dokáže o sebe postarat a takovýho "vola" prostě nepotřebuje. A s prominutím Dejv jím opravdu je, protože se nepoučil a zadělal si na ještě větší průser, než měl. Vždyť paní Dejvová jednou tu čáru udělala...asi si pan Dejv myslel, že je to už všechno zameteno pod kobercem a vytrčil růžky znova, jenže asi nepočítal s reakcí, že to nemusí být tak "pohodově smazáno" jak  poprvé.
A proč to píšu? Abych vám osvěžila paměť - paní Dejvová bude asi z podobného těsta, jak ta ubohá zklamaná Zklamaná, která dává nože na krk, podmínkuje a blá blá blá...vida - tady to slyšíte (vidíte napsaný) i z druhé strany...a pan Dejv se cití být jaksi zaskočen reakcí, že si má sbalit svých pět švestek a jít tam, kam ho srdce (fakt to bylo srdce? ono se to tak jmenuje?) táhne. Kydy o tom, že jeho paní dělá ramena a tiše pláče do polštáře může být fantaziií jen těch, které by po x-té svému muži přecházely nevěru...ba co víc - některé by byly tak pokorné, že by mu ještě doporučily před návštěvou milenky čisté trenky, aby jí nedělal náhodou ostudu, když tam bude mít vyjetý koleje lol lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#37 21. 10. 2009 17:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

A proč to píšu? Abych vám osvěžila paměť - paní Dejvová bude asi z podobného těsta, jak ta ubohá zklamaná Zklamaná, která dává nože na krk, podmínkuje a blá blá blá...

Zklamčo, pokud Dejv nekecá, tak Ty seš proti ní rozvážná a umírněná holubice big_smile Tys aspoň dala tomu svýmu druhou šanci, ale chudák Dejv se má pakovat hned... sad

Není tady

#38 21. 10. 2009 17:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Dejv napsal(a):

... Nechci se samozřejmě doprošovat, to si spíše uškodím, ale chybu a vinu přiznávám a jsem připraven ji napravit. Bohužel se vždy rozhovor stočil spíše na výslech a na hledání různých souvislostí v minulosti, které ani neexistují. Stále trvá na mém odchodu. Mám na to cca 2 týdny, abych jí dal návrh na vyrovnání. Její reakce jsou chladné, až z toho mrazí v zádech. Ale já nemohu teď přemýšlet o penězích, když se nám všem hroutí svět. Ty jsou u mě až na posledním místě, dokud nějaká naděje, byť už se jen plazí a cíl je v nedohlednu, existuje a já mám pořád důvod bojovat. Je pravda, že komunikace již vázla před tím. Prostě jsme si málo povídali a to je také jeden z důvodů současné krize. Důvodů je samozřejmě víc, ale to je spíš na psychologický rozbor chlapského myšlení.
Jak se někdo ptal, zda se mi spíše jedná o syna nebo o ženu, tak musím odpovědět, že mít syna bez ženy, nemohouce s ní naplno prožívat radosti i starosti, které výchova přináší a jen tak kolem něj bez emocí žít, aby měl mámu i tátu, to snad ani nemá smysl. To dítě pozná, že něco není v pořádku a je otázkou, zda to není ještě horší.

Tak skús zapracovať na zlepšení komunikácie. A ak to nepomôže tomuto vťahu, ber si to ako memento do ďalšieho vzťahu: bez komunikácie to projste postupne pôjde do (_I_) . stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#39 21. 10. 2009 17:33

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

zuzi777a napsal(a):

Je mi z vás chlapů blivno.  Nejdřív nevíte co by roupama, nedáváte si pozor s ukrýváním  stop , zraníte  milující bytost pro svoji zábavu  a  pak vám najednou svitne, že  by vám bez té okoukané manželky , potažmo dítěte bylo smutno. Proč proboha nemyslíte dřív???!!!

Protože nepoužívají rozum (nejen muži - ale i ženy), jak jde o vlastní blaho a zábavu, něco z toho vytřískat (haha - u Kauflandu i sysilis :vissla) - tak se prostě nepřemýšlí nad důsledky, co by to všechno mohlo přiněst do budoucnosti. A tu budoucnost si pan Dejv a ostatní zanašeči a zanašečky budují? při tom zde velmi oblíbeném, "tady a teď".

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#40 21. 10. 2009 17:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

A proč to píšu? Abych vám osvěžila paměť - paní Dejvová bude asi z podobného těsta, jak ta ubohá zklamaná Zklamaná, která dává nože na krk, podmínkuje a blá blá blá...

Zklamčo, pokud Dejv nekecá, tak Ty seš proti ní rozvážná a umírněná holubice big_smile Tys aspoň dala tomu svýmu druhou šanci, ale chudák Dejv se má pakovat hned... sad

No, ale on už tú šancu raz mal... a skončila sa výmenou intímnych fotografií. big_smile Proste komu niet rady... dumbom

Brita

Není tady

#41 21. 10. 2009 17:37

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Milej zlatej Mikeši - pan Dejv prošu..stroval tu šanci, co měl...pak se začal doma snažit, ale znovu si začal hřát polívčičku jinde - mailiky, smsky, nahotinky v jpg (kdoví, co ještě nenapsal)...nejsem mírná holubice, to se pleteš...Dejv je v tomto momentě na tom lépe, než by byl můj muž. Protože já být Dejvova žena a zradit mi znovunastolenou důvěru takhle debilně znova...tak už jsem dávno někde v prachu - a ještě navíc bych mu na stole "zapoměla" můj vlastní mobil...aby mi nemusel vykecávat díru do hlavy. vissla

Upravil(a) Zklamaná (21. 10. 2009 17:38)

Není tady

#42 21. 10. 2009 17:37

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mikeš napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Koukám, Mikeš taky hledáš x-té šance- on už přece Dejv  jednou přes ruce dostal a "uhrál to". Podruhé paní Dejvové zřejmě došlo, že  nechce ani sifla, ani kamarádku do ložnice....

Není tady

#43 21. 10. 2009 17:37

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

to víš zklamčo že paní dejvová udělala chybu. V partnerském vztahu totiž není sama, jsou na to plánování a starání se dva. Čímž i dejv přiznal, že nekomunikoval a neplánoval, vzrůšo hledal jinde a podle toho taky dopadl. Neplánovaně si balí kufry.  Přijde mi to příliš neosobní nekonkrétní úpúospvání jako z učebnice. chjo. dejve dejve,co se to chceš vlastně dovědět?

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#44 21. 10. 2009 17:38

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jestli tomu dobře rozumím, tak žena tě pakuje z vašeho SPOLEČNÉHO bytu?
Tak to ona nejspíš asi nebude zas až tak silná a soběstačná osoba, která nikoho k životu nepotřebuje.
Zvlášť pokud zabředává do výslechů a pitvání toho, co tys ji ty "hambáři jeden" provedl.
Být na tvém místě, nehledám radu u potrefených, ale jdu se poradit s odborníkem - v tomhle případě radši s odbornicí, to jest zkušenou psycholožkou, co dělat, jak dát věci do pořádku.
A to vždy nutně nemusí znamenat, že budeš pykat až do smrti. Tvoje paní si nejspíš moc nevěří, tedy nevěří nikomu, což bych jí nezazlívala. Potřebuje čas.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#45 21. 10. 2009 17:42

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nejhorší je, že mě je ho líto.  Zas jeden, který  bude  buď do smrti přemýšlet , jestli mu ta 25- tiletá  kůstka stála za to, nebo   bude usilovat ( možná zbytečně ) o  obnovení důvěry. A  ublížená paní Dejvová- ta by mohla dostat  chuť ho pořádně odrbat. Ani by se jí člověk nemohl divit.
Kdyby měl v palici zafixováno- nedělej to, ublížíš!   Nestalo by se to. Te´d už zbývá jen to aby paní Dejvová objevila kouzlůo ženáčů a kolo se točí dál... Dítě nedítě, rozum, nerozum.... grater

Není tady

#46 21. 10. 2009 17:45

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

PavlaH napsal(a):

to víš zklamčo že paní dejvová udělala chybu. V partnerském vztahu totiž není sama, jsou na to plánování a starání se dva. Čímž i dejv přiznal, že nekomunikoval a neplánoval, vzrůšo hledal jinde a podle toho taky dopadl. Neplánovaně si balí kufry.  Přijde mi to příliš neosobní nekonkrétní úpúospvání jako z učebnice. chjo. dejve dejve,co se to chceš vlastně dovědět?

Co se dejv chce dozvědět? Chce vědět, jestli může jeho žena být "slípka", co on utáhne znuvu na vařený nudli. Tak se tu ptá, jestli tu není nějaká taková...jo, jsou tu takové, ale jsu tu i takové, co šanci daly a přes další nejede vlak.
Paní Dejvová udělala chybu, že s ním neplánovala jeho sexuální úlety s kolegyni... jinak to vidím na tu Zuzčinu "nenažranost" Jestli se mu jeho paní líbila i když byla méně komunikativní a vzal si ji, nemůže očekávat, že se z ní stane ukekaná baba - třeba prostě ukecaná není. jestli mu to začalo vadit a naběhl uhihňané pětadvacítce, jen aby si pokecal - tak proč se te´d zase rve domů k mlčenlivé manželce? Jsou typy lidí, co mluví víc, jau typy, co mluví méně (ale zase nekecají a jednají... vissla) což vidí pan Dejv nyní v přímém přenosu ve vlastní reality show.
ps. i když jsme namáhala mozkové závity...tohle jsem  fakt nerozlušila... úpúospvání

Není tady

#47 21. 10. 2009 17:52

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Zklamaná napsal(a):

PavlaH napsal(a):

Co se dejv chce dozvědět? Chce vědět, jestli může jeho žena být "slípka", co on utáhne znuvu na vařený nudli. Tak se tu ptá, jestli tu není nějaká taková...jo, jsou tu takové, ale jsu tu i takové, co šanci daly a přes další nejede vlak.
Paní Dejvová udělala chybu, že s ním neplánovala jeho sexuální úlety s kolegyni... jinak to vidím na tu Zuzčinu "nenažranost" Jestli se mu jeho paní líbila i když byla méně komunikativní a vzal si ji, nemůže očekávat, že se z ní stane ukekaná baba - třeba prostě ukecaná není. jestli mu to začalo vadit a naběhl uhihňané pětadvacítce, jen aby si pokecal - tak proč se te´d zase rve domů k mlčenlivé manželce? Jsou typy lidí, co mluví víc, jau typy, co mluví méně (ale zase nekecají a jednají... vissla) což vidí pan Dejv nyní v přímém přenosu ve vlastní reality show.
ps. i když jsme namáhala mozkové závity...tohle jsem  fakt nerozlušila... úpúospvání

Zklamčo- nevím jak ty, ale já jsem ráda, že nejsem momentálně v kůži paní Dejvové. Vzhledem k tomu, že mají zhruba stejně starého kluka, jako já -  je mi to fakt k breku....

Zrovna  předevčírem jsem se dozvěděla  o podobné story  u mé dobré kamarádky.    Plácají se v tom  celá rodina a na začátku byl zase jen jeden   "úspěšný" a  obletovaný chlap s  manželkou zaměstnanou prckem a podnikáním.  Místo aby zalehl do chomoutu, zalehl do postýlky k snaživé čičince...   
   Mám pocit, že  ti chlapi fakt potřebují dostávat přes  příslušenství a nebo   přes hlavu  preventivně.  Konkrétně  ten muž mojí kámošky   taky teď tvrdí, že vlastně měl všechno a jaksi chtěl jen něco navíc!  usch

Není tady

#48 21. 10. 2009 17:54

OZ
♥♥-----

No Dejve,
je to sice pěknej dáreček, co si ženě uchystal, ale myslím, že není všem dnům konec.

Aktuální jednání Tvé ženy rozhodně nepřisuzuju síle její osobnosti - spíš afektu, zlobě a strachu. Taky jsem silná osobnost smile, taky jsem se tomu neubránila - přestože jsem přesně věděla, že se nechovám rozumně a racionálně.

Jestli je Tvoje žena skutečně silná osobnost, přepere ty litry adrenalinu, co teď má v krvi, rozmyslí se - a udělá to, co skutečně bude ona sama chtít. Pokud to vážně nebudeš Ty, je mi líto, budeš to muset akceptovat....

Když se člověk nepřipravil na svou šanci, tak jej jeho šance pouze zesměšní.
Pablo Picasso

Není tady

#49 21. 10. 2009 17:56

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

jen detail komunikovat neznamená, že je nebo není nekdo ukecaný, ale že s ním některé věci prostě "plánuju"

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#50 21. 10. 2009 18:29

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

To mi nesedí!big_smile
Ty voe buď chlap ni? Anebo teda ta bačkora. To zaláží, co máš doma, ale to už máš snad za ta léta očíhnuté, co kde ta tvoje potřebuje zvednout a jak se lísnout. Na některou platí to...na jinou ono. Stačí vědět, že o ni stojíš a konat.  No a když vona né a né a né i za půl roku- zkrátka, když se odmilovala, tak nic no. Život půjde dál. Nebyla to ta pravá. smile

To jsem zas něco stvořila, ani nevěřím big_smile.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí