Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 10. 2009 15:52

Dejv
♥------

Jak získat zpět ženu

Na toto fórum jsem se dostal náhodou. Snad nevadí, že jsem chlap. Vím, že obsahem fóra Život po nevěře je zejména řešení problémů po nevěře partnera, ovšem byl jsem to já, kdo byl své ženě nevěrný a jsem v podstatě v té samé, ikdyž opačné, situaci.
Myslím si, že je to obvyklý případ nevěry, kdy jsem se sblížil s kolegyní v práci. Je to asi rok. Prostě přeskočila jiskra. Bohužel jako 40letý chlap jsem neustál vstříctnost své 25leté kolegyně a tak jsem začal svou pouť do pekel. Dobře jsme si rozumněli a člověk se tak oprostil od všedních starostí a měl bláhový pocit, že má to, co se mu doma nedostává. Trvalo to ani ne půl roku. Začalo mi to trochu přerůstat přes hlavu a manželka začala něco tušit. Tajně se mi podívala do mobilu. Nic v něm nenašla, až na jednu zapomenutou zprávu mému kamarádovi s tím, že mám nějakou schůzku. Samozřejmě jsem nic nepřiznal, avšak důvěra manželky velmi klesla. To bylo první varování a jak se říká, dostal jsem ještě šanci. Mezitím jsem na jaře změnil zaměstnání, kolegyně též a v podstatě jsme se pak viděli už jen párkrát. Já se začal opět více zajímat o rodinu (máme 5letého syna) a vše začalo být opět v normálu. Bohužel mou slabostí bylo to, že jsem vztah neutnul zcela, ale pokračovalo to dál v jakési elektronické (mailové) podobě. Prostě jsme si občas psali o všem možném a vlastně jsme zůstali jako přátelé. Ve své sentimentalitě jsem ale po ní chtěl, ať mi pošle nějaké fotky, až nakonec došlo i na fotky intimní. Jak se říká: "Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne". Jednoho krásného dne si mě žena zavolala k počítači a ukázala mi ony fotky, které nepotřebují komentáře. Já si v té hrůze uvědomil, že jsem je zapomněl vymazat a zapomněl je ve své složce. Byl to šílený šok, nejen pro ni, ale i pro mě a já se vlastně ani nezmohl na žádnou lež. Prostě jsem přiznal barvu. Já vlastně ani moc neumím lhát. Na mě se to hned pozná. K tomu bych už dodal asi jen to, že je to 10 dnů stará záležitost, tudíž je to čerstvé a bolestivé.
Nyní k mé situaci. Žena je silná osobnost, v podstatě se umí postarat sama o sebe i o kluka a mě k tomu ani nepotřebuje. Aspoň to o sobě tvrdí a mě nezbývá nic jiného, než souhlasit. V podstatě se stala asi ta nejhorší věc, která se mohla stát. Ona se dozvěděla, že jsem jí byl nevěrný a viděla i fotky, které už sami o sobě musí podvedeného partnera znechutit. Totálně jsem ji zklamal, ublížil jí, přestala si mě vážit, zkrátka jsem to podělal, jak nejvíc jsem mohl. Já si před tím nijak neuvědomaval, nebo spíše nepřipouštěl, že se dopouštím nevěry. Až nyní jsem dostal facku, ze které se už asi nevzpamatuji. Žena nekomunikuje a když, tak se snaží rozpitvávat, kdy, kde, jak apod. Chce se se mnou rozvést s tím, že naše manželství je pro ni uzavřená kapitola, že jsem propásl šanci, kterou mi dala na jaře a že je jí ze mě zle. Chce, abych do 10 dnů opustil náš společný byt. Já si uvědomil, že nechci ztratit svou rodinu, že je mám oba moc rád a hrozně rád bych to napravil. Vrátit už to bohužel nejde. S onou "kámoškou" jsem to skončil. Popřála mi hodně štěstí. Chci udělat vše pro to, a dám do toho všechno, aby to zase fungovalo, abych se manželce zase mohl podívat do očí, aby si mě opět začala vážit, aby syn měl svého tátu, abychom si ho nepředávali o víkendech. Bohužel nevím, jak. Připadá mi to beznadějné. Já vím, je to čerstvé, ale manželka neustále trvá na tom, abych odešel. Navrhnul jsem návštěvu poradny. Odpovědí mi bylo, že se nikde nemíní exhibovat a že už je stejně konec. To je asi vše. Jdu pro syna do školky.
Každá rada je drahá, ale ne každá je dobrá.

Není tady

#2 20. 10. 2009 16:12

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak získat zpět ženu

Žena je silná osobnost, v podstatě se umí postarat sama o sebe i o kluka a mě k tomu ani nepotřebuje. Aspoň to o sobě tvrdí a mě nezbývá nic jiného, než souhlasit. - tak mě tahle věta přijde nejdivnější z celé tvé story.Tohle soudná ženská,které záleží na jejím muži a je ráda,že má fungující a spokojenou rodinu,nikdy neřekne nahlas.Takové ženy se pak nemohou divit,že jejich muž pak hledá u jiné to,co nenachází právě u ní.navíc máte syna a kluci potřebují tátu jako sůl,takže si neuvědomuje ve své hlouposti ani toto.
Ještě tak moc stojíš o to žít s někým,kdo,jak píšeš,ti říká,že tě vlastně ani nepotřebuje?
Jinak tvoje pochybení - fotky v PC,to je klasika,můj bývalý přítel nás oba taky takto prozradil.Naštěstí my jsme se nerozváděli,díky velkému pochopení mého muže,kterému jsem po této eskapádě už naprosto věrná a mé hormony se už také zcela zklidnily.

Není tady

#3 20. 10. 2009 16:15

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Překvapivě tě nebudu bít, protože jsi napsal inteligentní ,sebeprůzkumný  a důvěrný příspěvek .

Řekla bych, že nic ojedinělého, ani tragického se nestalo. Chápu reakci tvé ženy, je klasická. chápu tvoji reakci, je taky klasická.

Docela bych řekla, že nebudeš až takový darebák, udělal jsi prostě chybu. Ani ne tu že ses zamiloval...to bych si netroufla soudit, ale že ses nepostaral o to,  aby tvé zázemí, rodina zůstaly nedotčeny tvou epizodkou.

Otázka je, co chceš ty. Pokud chceš svoji rodinu, což píšeš, tak to zrealizuj. Myslím si, že když ženě poctivě řekneš své úmysly a zveřejníš tuto introspekci, kterou jsi zde předložil, že pochopí a jsou -li její pocity stejné jako tvoje, uděláte oba tlustou čáru, vykašlete se na to a pojedete dál a lépe. Oba poučeni.

Pokud bude žena trvat na svém, nezbyde ti nic jiného, než se přizpůsobit. Nutit ji nemůžeš, můžeš se jí jen zhnusit prosením a škemráním a poplakáváním zpetřeným sebelitováním (což bych ale na tebe netipla big_smile)

A pokud byl váš vztah dobrý, a žena by tě odepsala jen kvůli této epizodě, tak také není něco v pořádku. Pokud v tom není něco jiného atd..nemyslíš?

Není tady

#4 20. 10. 2009 16:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, tebe už niet čo radiť... hmm To vyzerá, že si dobojoval. A tvoja žena - no, skús si to obrátiť. Ako by si sa cítil, keby si v PC objavil intímne fotky muža, s ktorým ti bola neverná a s ktorým sa údajne rozišla? Asi by si tiež veľmi nediskutoval, že? A poviem úprimne - ani ja by som ti už asi neverila. A ešte by som si pomyslela, že si fakt blbý, keď necháš fotky v počítači(asi si podvedome túžil, aby ich našla, alebo čo...): Kto nevie byť neverný slušne a tak, aby to neubližovalo jeho najbližším, nech si nájde iného koníčka. Teraz budeš mať tú príležitosť. (A pokiaľ ide o syna a jeho "požičiavanie" - neviem, nakoľko si bol dobrým otcom doteraz. To považujem za rozhodujúce pre váš ďalší vzťah.)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#5 20. 10. 2009 16:58

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

nedělala bych závěry- je to čerstvé.
Kolik zdejších žen by dalo nevím co, aby se ten jejich vrátil. Takže si myslím, že paní časem přestane dělat ramena. Pokud je byt společný, nikam se nestěhuj, jen se třeba domluvte, že budeš spát v obýváku.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#6 20. 10. 2009 17:10

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hele Dejve, ty su tu z nás střílíš, viď?
Nu ani se ti nedivím.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#7 20. 10. 2009 17:14

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

Kolik zdejších žen by dalo nevím co, aby se ten jejich vrátil.

Wiki napsal(a):

...a žena by tě odepsala jen kvůli této epizodě...

Holt každá ženská je jiná, no...
Já si to ještě pořádně celé přečtu, ale Dejv mi zatím připadá podobnej typ jako Goodboy, jestli si na něj vzpomínáte (pomiňme fakt, že G. zahnul těhotný manželce) - rodinnej typ, asi i dobrej táta, ale prostě "musel to udělat"... a podobně jako Goodboy, musel to udělat s kolegyní z práce... dumbom

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#8 20. 10. 2009 17:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Vrátil - to možno, ale nie k milenke... smile Čo sa tu už stalo a ešte môže. Neviem poradiť, ale asi najskôr si urobiť proiadok v sebe, čo TY CHCEŠ. Naozaj manželku(nielen dieťa)? A prečo až teraz, PO? A čo sa pokazilo, že bolo nutné hľadať si milenku a potom sa s ňou nerozchádzať, respektíve vymieňať si intímne fotky, atď. Nič sa nedeje bez príčiny. No a že žena rozoberá - jasné, že rozoberá. Ty by si nechcel vedieť, čo sa stalo? Prečo si žena našla niekoho iného a nebola schopná sa s ním rozísť?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#9 20. 10. 2009 17:29

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Dejve,
myslím si, že protože se cítíš vinen, přijal jsi manželčin náhled na celou věc za svůj.
To není dobře.
Najdi svou sebeúctu a klid , vem na pomoc lásku k ženě a synovi a uč se komunikaci, co nejintenzivněji....ta selhala dávno před tvým úletem. Tam je první zakopaný pes smile ... a je to i pes tvé paní. stolt
Opravdu domluvit se mohou jen dvě silné, velkorysé a pokorné osobnosti.
Nevzdávej to. Držím ti pěsti.
smile

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#10 20. 10. 2009 17:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Largo napsal(a):

Ahoj Dejve,
myslím si, že protože se cítíš vinen, přijal jsi manželčin náhled na celou věc za svůj.
To není dobře.
Najdi svou sebeúctu a klid , vem na pomoc lásku k ženě a synovi a uč se komunikaci, co nejintenzivněji....ta selhala dávno před tvým úletem. Tam je první zakopaný pes smile ... a je to i pes tvé paní. stolt
Opravdu domluvit se mohou jen dvě silné, velkorysé a pokorné osobnosti.
Nevzdávej to. Držím ti pěsti.
smile

Přesně tak godlike
Proč vlastně chceš ženu, která tě nepotřebuje? K čemu ti taková žena bude?
Taková ti nikdy neodpustí, protože ji nikdy nedojde, že vlastně ale vůbec nemá co.

Není tady

#11 20. 10. 2009 17:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

To, že ho nepotrebuje, mu - predpokladám - povedala teraz v sebaobrane, na margo rozchodu. Aby chlapec s ňou nezostal zo súcitu. hmm Silne pochybujem, že ho predtým masírovala rečami, ako ho vlastne nepotrebuje. big_smile

Brita

Není tady

#12 20. 10. 2009 17:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sel, to přece ale není o slovní masáži. V souvislostech, ve kterých píše Dejv už vůbec ne.
Buď si z nás chlapec střílí a nebo má doma tutálně "tupou" ženskou.

Není tady

#13 20. 10. 2009 18:28

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Tak si tu poradnu hochu aspon navštiv sám...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#14 20. 10. 2009 18:31

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Nemyslím si - teď s nima mávají emoce, vášně, vztek... hlavně s ní asi, teda, pokud Dejv píše pravdu...

Není tady

#15 20. 10. 2009 18:43

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Nemyslím si - teď s nima mávají emoce, vášně, vztek... hlavně s ní asi, teda,

Code:

pokud Dejv píše pravdu...[

No právě stolt Eslivá píše pravdu...wink

Není tady

#16 20. 10. 2009 20:42

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Proč myslíte, že by nemohl mít Dejv pocit, že jeho žena je samostatná a zvládne  sama  sebe i syna? va
U nás to bylo nemlich totéž. Můj muž si je naprosto jistý, že se bez něho obejdu. Nevidím vůbec nic zvláštního na  Dejvově poznatku o samostatnosti manželky.
Jen jednání jeho paní  je  sebezničující- pokud ho chce vykopnout, nepotřebuje k tomu  znát detaily  jeho poměru. Pokud  chce s ním zůstat,  dělá  už vůbec blbost.  Masochistka!
Řekla bych , že záleží na Dejvovi, co do toho  ještě vloží.   Konečné  rozhodnutí stylem - miláčku,  vím, že jsem  udělal pitomost, jestli nám chceš dát šanci, přestaň se ,prosím, ptát. Nebo mi dej  pár dní abys zjistila, jestli mě ještě můžeš milovat.  Něco takového.  Prostě  nenechat se deptat a zároveň pochopit  tragedii té ženské- ona se s tím nedokáže  rozžehnat smskou, kterou si on poslal s  bývalou milou.  To by  měl hoch pochopit.
Zopakuji  něco, co zde bylo tisíckrát odsouzeno- já "naši" milenku chtěla vidět. Vědět, že "to skončilo"   Neměla bych bývala klid a muže bych poslala k vodě.  Každá z nás má nějaký záchytný bod.  Zeptala bych se  být na Dejvově místě, CO  chce manželka pro  klid aby se k tomu, co bylo, už nemusela  vracet. Třeba to ví.
Ale  i když udělal blbost a podraz, není to na doživotí. Tj . není na místě si sypat popel na hlavu  dalších 30let... 

A hlavně  pokud se domluvíte Dejve, že spolu zůstanete- tak mluvit, obejmout . Oba!  to funguje. 

Jsi další   trouba chlap, "nenažranec" . Doma všechno , tááák ještě milenku ... usch

Není tady

#17 20. 10. 2009 21:06

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

jasně, někdo si sedne k počítači, půl hodiny tam datluje jen proto, aby si vystřelil z lidí, které vůbec nezná..proč by to dělal

jeho paní podle mě jen hází patky, jak je samostatná a potajmu dost možná brečí do polštáře. Dej tomu čas Dejve

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#18 20. 10. 2009 21:07

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Jen jednání jeho paní  je  sebezničující- pokud ho chce vykopnout, nepotřebuje k tomu  znát detaily  jeho poměru. Pokud  chce s ním zůstat,  dělá  už vůbec blbost.  Masochistka!

Tak pozor, Zuzi - už jsem to tu jednou, tuším, napsal: Mám kamaráda, kterému před lety "přišla" žena na nevěru. Řekla mu, že mu odpustí, ale musel jí vyprávět všechny intimní detaily, včetně toho, jaké měla milenka spodní prádlo, atd. Co všechno jí nakecal to nevím, ale faktem je, že jsou spolu dodnes smile

Není tady

#19 20. 10. 2009 21:31

javena
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

laminanonte napsal(a):

Kolik zdejších žen by dalo nevím co, aby se ten jejich vrátil.

Wiki napsal(a):

...a žena by tě odepsala jen kvůli této epizodě...

Holt každá ženská je jiná, no...
Já si to ještě pořádně celé přečtu, ale Dejv mi zatím připadá podobnej typ jako Goodboy, jestli si na něj vzpomínáte (pomiňme fakt, že G. zahnul těhotný manželce) - rodinnej typ, asi i dobrej táta, ale prostě "musel to udělat"... a podobně jako Goodboy, musel to udělat s kolegyní z práce... dumbom

Jo, na Goodboye si pamatuju, a tys mu fandil, Mikeši... vissla
Jak jsme se do něj opřely, tak ses čertil. dumbom A takhle to končívá... wink

Není tady

#20 20. 10. 2009 21:41

javena
♥♥♥♥♥♥-

Dejve, pro vás oba je to čerstvé. To se leccos řekne. Já se o děti taky umím postarat, ale to neznamená, že je můj sen, dělat to sama.
Tvoje žena potřebuje čas. Potřebuje ti to dát "sežrat". Ublížils jí. Ona ti to chce vrátit. Jde o to, jaký jste měli vztah před touhle nehodou.
Taky by se mi nechtělo někomu zpovídat v poradně, abych zjistila, proč si můj manžel našel milenku. Většina z nás podvedených žen to ví... I když si to nechceme přiznat, víme, co bylo špatně.
Teď jde o to chovat se normálně, přiznat chybu, nasypat si trochu toho popela na hlavu a uvidíš. Neznamená to ale podlejzat. Z toho by nic dobrýho nebylo.
Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. wink
Než dojde na vyrovnání majetku vychladnete oba. Jestli ne, nebyla manželka spokojená s vaším vztahem a tohle byla poslední kapka. S tím bys už asi nehnul.
Tak držím palce. wink

Není tady

#21 20. 10. 2009 21:43

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Tak pozor, Zuzi - už jsem to tu jednou, tuším, napsal: Mám kamaráda, kterému před lety "přišla" žena na nevěru. Řekla mu, že mu odpustí, ale musel jí vyprávět všechny intimní detaily, včetně toho, jaké měla milenka spodní prádlo, atd. Co všechno jí nakecal to nevím, ale faktem je, že jsou spolu dodnes smile

No  já přece píšu, že každá z nás má jiný "záchytný bod". Třeba jí ( té kamarádově manželce) stačilo si myslet, že je lepší  i bez  růžových tang.. Nebo já nevím. Prostě se chytit něčeho, co ji povzbudí v  myšlence , že něčím je na tom líp. Že se může přestat podhodnocovat při srovnání se s milenkou...
Když to beru za sebe- já VÍM, že jsem lepší.  dumbomtongue  Takže mě to nehnalo vědět podrobnosti.
Čistě teoreticky: paní Dejvová je soběstačná ženská, která nemůže pochopit, PROČ. A hlavně netuší, kde ona udělala  chybu.  Takže  se ptá aby se nějak "ujistila" , že je buď úplně blbá, nebo škaredá, nebo nemožná. Nebo naopak  chce slyšet  někjaké kecy typu - s tebou je všechno lepší...
I když tedy musím přiznat, že kdyby mě tohle manža tehdy řekl, tak opravdu balí igelitky.... roll Na 1000ˇbych mu nevěřila.
Pokud s ní chce Dejv vydržet, musí se obrnit trpělivostí a  brát otázky jako  dočasný trest. O "dočasnost" by se měli postarat svorně s paní Dejvovou oba..
Já jsem taky manžovi řekla, že se možná budu chtít časem na něco  zeptat, že nemůže předpokládat  úplnou absenci návratu mých myšlenek k "tomu". Jenže mě to  nedávalo smysl. Prostě  mě "ona" přišla natolik   jasným prototypem zlatokopky a  tolik pipkózní, že jsem se skutečně spokojila  víceméně s jeho  doznáním, že byl vůl.  A depku jsem měla z toho, že si nenašel alespoň nejakou kočku, kvůli které bych měla důvod si myslet, že je to něco ECHT  nádherného mě s ní podvést. 
Až se stane "volem znova", taky se na nic ptát nebudu. Už z principu  tongue

Není tady

#22 20. 10. 2009 21:47

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

Jo, na Goodboye si pamatuju, a tys mu fandil, Mikeši... vissla

Cítil jsem v něm svého ideového spojence... big_smile big_smile big_smile

javena napsal(a):

Jak jsme se do něj opřely, tak ses čertil.

Nečertil, mně ho bylo akorát líto, jak jste mu tady houfně šampónovaly hlavu... big_smile

Což ovšem nemění nic na mém názoru, že spustit se s kolegyní z práce je holá pitomost... Dejv si to vyžírá právě teď, Goodboy nevím, ale docela by mě zajímalo, jestli se to k jeho ženě doneslo nebo nedoneslo... roll

Není tady

#23 20. 10. 2009 21:58

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Čistě teoreticky: paní Dejvová je soběstačná ženská, která nemůže pochopit, PROČ. A hlavně netuší, kde ona udělala  chybu.

Šmarjá Zuzi, copak Ty si myslíš, že paní Dejvová musela někde udělat chybu???
Cituji Dejva: "Bohužel jako 40letý chlap jsem neustál vstříctnost své 25leté kolegyně..."
Kde tady podle Tebe udělala paní Dejvová chybu??? Vy ženský tohle asi nikdy nepochopíte... dumbom

Není tady

#24 20. 10. 2009 22:04

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Čistě teoreticky: paní Dejvová je soběstačná ženská, která nemůže pochopit, PROČ. A hlavně netuší, kde ona udělala  chybu.

Šmarjá Zuzi, copak Ty si myslíš, že paní Dejvová musela někde udělat chybu???
Cituji Dejva: "Bohužel jako 40letý chlap jsem neustál vstříctnost své 25leté kolegyně..."
Kde tady podle Tebe udělala paní Dejvová chybu??? Vy ženský tohle asi nikdy nepochopíte... dumbom

Já naopak tvrdím, že nemusela udělat chybu ! cool Právě proto, že si myslím, že vy mizerové, "nenažranci" hledáte ta svá nová autíčka na hraní i v okamžiku, kdy  žádná viditelná vada na  vztahu není.
Jenže paní Dejvová, může ( zdatně masírovaná  článečky v tisku) hledat tu fatální chybu ve vztahu ( v posteli, ve vaření svíčkové), které se zřejmě  dopustila, když ji  Dejv  měl  chuť  nahrazovat. Ono to potrvá ,než pochopí, že je to tou chlapskou  "nenažraností"  a leností oživovat vztah doma- je přece daleko pohodlnější trhat nové kvítí na slunečné louce , než  opatrně zastřihávat pugét ve váze aby ještě chvilku vydržel kvíst!!!!

Není tady

#25 20. 10. 2009 22:04

javena
♥♥♥♥♥♥-

Taky by mě to zajímalo. storstark Jestli to ututlal a i to, jestli to byl jen jeden úlet, nebo k tomu "přičuchnul" a jede v tom dál.
Jsem zvědavá ženská... dumbom
Nedávno jsem poslouchala nějakýho odborníka, kterej rozpitvával heslo - co je v domě, není pro mě. Prej je to pitomost, protože většina lidí se seznámí v práci, při mimopracovních aktivitách v kruhu známých a tak podobně. Měl pravdu kluk šikovná. big_smile Víme, jak dopadl ten, co mu srdce vzplálo k neznámé ženě u Kauflandu. Ten si přinesl suvenýr... sad
Takže s těma vztahama v práci je to jistější, i když taky rizikový... se to většinou proflákne... vissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí