Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 21. 10. 2009 15:53

Toja
♥♥♥----

Re: Úspěšnost KET?

Já se o tom s pár kámoškama bavím, ale moc to nechápou...všechny otěhu pomalu na 1. pokus, takže nevědí co to je někdy za boje grater Dřív jsem se o tom bavila hodně s mamkou, ale to ted taky přestalo, protože jsem zjistila, že mi vlastně taky nerozumí..když jsem jí řekla, že jdu do nové práce a zkusím si dát pár měsíců pauzu, tak se málem rozbrečela, že už chce vnouče a at jdu do dalšího IVFka hned...nezlobím se na ní, nechápe jaký je to někdy psycho. Jsem ráda, že tady na BB si o tom můžu psát a všechny víte souvislosti a umíte podržet, to je super a díky za to pussa

http://lbdm.lilypie.com/p1ahp1.png

Není tady

#27 21. 10. 2009 16:22

Orcha
♥♥♥♥---
Místo: Praha východ

Máš recht, mě sice mamka netlačí do mimča (stačí, že se do něj tlačím sama lol), ale občas má tchýně takový poznámky....já je přecházím, je mi jedno, co si myslí...ví, že nám to prostě jen tak nejde...babička od manželovi strany zase pořád povídá, ať to nehrotíme, že můžeme být klidně bezdětný pár, že takových je taky spousta, ale to může říct jen někdo, kdo s početím problémy nikdy neměl! dumbom...já jsem spíš zjistila, že moje mamka se o to víc trápí, že to nejde, když to s ní probírám....předtím se mě pořád ptala, kdy jdu na KO a tak...a teď? Teď už se o tom prostě nebavíme....jen, když začnu já...a to jen tak nebude smile..jinak vím, že mám ve své mamce a taťkovi maximální podopru a to i po finanční stránce...jsem jim moc vděčná! smile jsou to moji zlatíčka, stejně jako můj manža smile

Naše hlava je kulatá, aby myšlení mohlo měnit směr.
v červnu 09 2.IVF, // hjarta naskočilo, 4.8.09 revize sad , KET 24.11.09 zrušen, imunologie OK, příprava na 1.a 2.IUI stopnuta, 3.IVF prozatím u ledu, vypadá to na změnu CAR smile

Není tady

#28 21. 10. 2009 16:22

danano
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Borovany
Web

Toji jasně tady jsme všichni na stejné lodi.... a dokážem to pochopit....smilesmile

Není tady

#29 21. 10. 2009 20:25

sissi
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj
Web

Toja napsal(a):

Já se o tom s pár kámoškama bavím, ale moc to nechápou...všechny otěhu pomalu na 1. pokus, takže nevědí co to je někdy za boje grater Dřív jsem se o tom bavila hodně s mamkou, ale to ted taky přestalo, protože jsem zjistila, že mi vlastně taky nerozumí..když jsem jí řekla, že jdu do nové práce a zkusím si dát pár měsíců pauzu, tak se málem rozbrečela, že už chce vnouče a at jdu do dalšího IVFka hned...nezlobím se na ní, nechápe jaký je to někdy psycho. Jsem ráda, že tady na BB si o tom můžu psát a všechny víte souvislosti a umíte podržet, to je super a díky za to pussa

Toji, z mé zkušenosti se o tom už nikdy nebudu bavit..mimo rodinu. Podobné keci, jako jed k moři a ono to samo půjde, si kamarádky můžou strčit mad

http://www.eticker.co.za/tickers/biry3bwt2bsoypzx.png
Tobiášek nar.2.3 52cm 3700g, 18m-89cm 12,7kg tongue 2roky-13.8kg, 16 zoubků

Není tady

#30 21. 10. 2009 20:29

Toja
♥♥♥----

sissi napsal(a):

Toja napsal(a):

Toji, z mé zkušenosti se o tom už nikdy nebudu bavit..mimo rodinu. Podobné keci, jako jed k moři a ono to samo půjde, si kamarádky můžou strčit mad

Asi to je Sissi fakt lepší se o tom nebavit...jenom z toho pak mám depku hmm
Jestli se můžu zeptat, ty jsi taky podstoupila IVF a potom se zadařilo přirozeně že? V čem byl u vás problém? Já totiž tajně věřím v přirozený zázrak i u nás gloria

Upravil(a) Toja (21. 10. 2009 20:30)

http://lbdm.lilypie.com/p1ahp1.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí