29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já se o tom s pár kámoškama bavím, ale moc to nechápou...všechny otěhu pomalu na 1. pokus, takže nevědí co to je někdy za boje Dřív jsem se o tom bavila hodně s mamkou, ale to ted taky přestalo, protože jsem zjistila, že mi vlastně taky nerozumí..když jsem jí řekla, že jdu do nové práce a zkusím si dát pár měsíců pauzu, tak se málem rozbrečela, že už chce vnouče a at jdu do dalšího IVFka hned...nezlobím se na ní, nechápe jaký je to někdy psycho. Jsem ráda, že tady na BB si o tom můžu psát a všechny víte souvislosti a umíte podržet, to je super a díky za to
Není tady
Máš recht, mě sice mamka netlačí do mimča (stačí, že se do něj tlačím sama ), ale občas má tchýně takový poznámky....já je přecházím, je mi jedno, co si myslí...ví, že nám to prostě jen tak nejde...babička od manželovi strany zase pořád povídá, ať to nehrotíme, že můžeme být klidně bezdětný pár, že takových je taky spousta, ale to může říct jen někdo, kdo s početím problémy nikdy neměl!
...já jsem spíš zjistila, že moje mamka se o to víc trápí, že to nejde, když to s ní probírám....předtím se mě pořád ptala, kdy jdu na KO a tak...a teď? Teď už se o tom prostě nebavíme....jen, když začnu já...a to jen tak nebude
..jinak vím, že mám ve své mamce a taťkovi maximální podopru a to i po finanční stránce...jsem jim moc vděčná!
jsou to moji zlatíčka, stejně jako můj manža
Není tady
Toja napsal(a):
Já se o tom s pár kámoškama bavím, ale moc to nechápou...všechny otěhu pomalu na 1. pokus, takže nevědí co to je někdy za boje
Dřív jsem se o tom bavila hodně s mamkou, ale to ted taky přestalo, protože jsem zjistila, že mi vlastně taky nerozumí..když jsem jí řekla, že jdu do nové práce a zkusím si dát pár měsíců pauzu, tak se málem rozbrečela, že už chce vnouče a at jdu do dalšího IVFka hned...nezlobím se na ní, nechápe jaký je to někdy psycho. Jsem ráda, že tady na BB si o tom můžu psát a všechny víte souvislosti a umíte podržet, to je super a díky za to
Toji, z mé zkušenosti se o tom už nikdy nebudu bavit..mimo rodinu. Podobné keci, jako jed k moři a ono to samo půjde, si kamarádky můžou strčit
Není tady
sissi napsal(a):
Toja napsal(a):
Já se o tom s pár kámoškama bavím, ale moc to nechápou...všechny otěhu pomalu na 1. pokus, takže nevědí co to je někdy za boje
Dřív jsem se o tom bavila hodně s mamkou, ale to ted taky přestalo, protože jsem zjistila, že mi vlastně taky nerozumí..když jsem jí řekla, že jdu do nové práce a zkusím si dát pár měsíců pauzu, tak se málem rozbrečela, že už chce vnouče a at jdu do dalšího IVFka hned...nezlobím se na ní, nechápe jaký je to někdy psycho. Jsem ráda, že tady na BB si o tom můžu psát a všechny víte souvislosti a umíte podržet, to je super a díky za to
Toji, z mé zkušenosti se o tom už nikdy nebudu bavit..mimo rodinu. Podobné keci, jako jed k moři a ono to samo půjde, si kamarádky můžou strčit
Asi to je Sissi fakt lepší se o tom nebavit...jenom z toho pak mám depku
Jestli se můžu zeptat, ty jsi taky podstoupila IVF a potom se zadařilo přirozeně že? V čem byl u vás problém? Já totiž tajně věřím v přirozený zázrak i u nás
Upravil(a) Toja (21. 10. 2009 20:30)
Není tady