29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte všichni, chystam se na svuj prvni KET. Mame ale jenom jednoho mrazačka. Zajimalo by me, jake mate nebo jake jste slyseli zkusenosti s KET? Mam strach, ze kdyz mam jenom jednoho, ze to nedopadne...cim vic se to blizi, tim vic se bojim....asi nejsem normalni diky
Není tady
Orcho myslím, že obava je přirozená u každého .... budu držet palec
kdy se pro sněhuláčka chystáte ?
Není tady
Popi, já vím, ale nedá se to vydržet...ach jo....no, 2.11. jdu na ko, asi 4.11. by mela prijit MS a hned ten cyklus bychom ho chteli...nevim, ale , jestli i ja budu pripravena....ted od patku do 1.11. mam brat 2x denne utros, snad sliznice poroste ....abychom byli na maleho pripraveni....na KET jsem jeste nebyla, takze nevim presne, ktery den cyklu pro to bude nejvhodnejsi....ale to cekani...to cekani je na prd...
Není tady
Orchi já budu věřit, že úspěšnost KETu je megavysoká, páč mě také čeká ale co si můžeme namlouvat, čerstvé vájo je čerstvé vájo
každopádně držím paluchy ať je KET úspěšný!
jsou tu mezi námi i holky, kterým ET nevyšel a KET jo:-)
Upravil(a) Silvi.100 (20. 10. 2009 16:19)
Není tady
Silvinko, ty jsi prostě zlatá! Vždycky mě nabiješ optimizmem ...v koutku duše tomu věřím...ale však víte, jak to je....a kdy to čeká tebe? Doufám, že už brzo
Není tady
Jinak k tématu, potěšující je, že KET byl prokázaný, že se rodí zdravější miminka A uspěšnost ketu je fakt velmi dobrá. Myslím že třeba Lenul má z ketu dvojčátka..a fůra dalších holek. Já osobně mám dva sněhuláčky..jsem se na ně chystala jít..a už jsem k tomu nedošla
Takže se pak budu chystat taky na dvojčátka.
Upravil(a) sissi (20. 10. 2009 17:13)
Není tady
To ráda slyším...jen víte, kdybych měla alespoň dva mrazáčky, ale mám opravdu jenom jednoho malého...věřím, že to bude bojovník....musím mu dát šanci, že
Není tady
já bohužel vůbec nevím, kolik máme embryek v mrazáčku.ten můj drobek vyplodil 9 folíků, 2 byla prázdná a zbylo 7 vajuch...ale neříkají, kolik jich je ok:-( Orchi nevím přesně, kdy bude KET, dozvím se ve čtvrtek na imunu
Není tady
Ahojky, já v KET věřím hodně!!! Já měla celkem 2, vždy rozmrazovali 2 embroušky a oba přežili! Zároveň jsem z obou KET otěhotněla...sice to nakonec nedopadlo, ale to s tím dle mého nesouvisí. Měla jsem zamrazené blastocysty a ty jsou na rozmražování horší a stejně to daly ...Držím palce at to vyjde Orchi i Silvi
Není tady
Toja napsal(a):
Ahojky, já v KET věřím hodně!!! Já měla celkem 2, vždy rozmrazovali 2 embroušky a oba přežili! Zároveň jsem z obou KET otěhotněla...sice to nakonec nedopadlo, ale to s tím dle mého nesouvisí. Měla jsem zamrazené blastocysty a ty jsou na rozmražování horší a stejně to daly
...Držím palce at to vyjde Orchi i Silvi
Není tady
Holky, díky moc! Tak budeme doufat v ...ze je to bojovnicek a ze to zvladne
Není tady
Holky, jeste me napadlo, prosim, nevite, ktery den cyklu cca se ten KET provadi? Ja jen, abych si naplanovala praci v praci a tak
Není tady
Orcha napsal(a):
Holky, jeste me napadlo, prosim, nevite, ktery den cyklu cca se ten KET provadi? Ja jen, abych si naplanovala praci v praci a tak
Orchi je to podle mě hodně individuální - u mě to bylo pokaždý jinak:
1. KET byl v přirozeným cyklu, chodila jsem na kontroly jak roste sliznice, potom mi kolem 16DC píchli Pregnyl a 18 DC byl KET (já mám dlpouhé cykly 30 - 33 dní, takže ovulae je kolem 17,18 dne)
2. KET byl stimulovaný, brala jsem estrofem, bylo to (s ted doufám, že nekecám, nějak se mi to motá) bez pregnylu a samotný KET byl 14 DC...
..takže si vyber
Podle mě pokud to u Tebe všechno funguje a sliznice sama pěkně roste (což u mě je), tak možná zrusí ten přirozený...na druhou stranu u stimulovaného mají jistotu že sliznice 100% (většinou) naroste...
Není tady
u mě to bude také jiné vzhledem k tomu, že mám kvůli endomrše ms bloklou, bude se sliznice podporovat hormony a až doroste, pak KET.
Není tady
Toji, Silvi, mě snad sliznice roste normalne, ale jista si nejsem...KET budu podstupovat poprve a jinak to byly IVFka se stimulkou, takze uvidime, toho 2.11. jdu na KO k Dr. , tak mi snad rekne, jestli budu neco brat nebo ne...ale ted od patku budu brat clostik 2tbl denně po dobu 1 tydne...mozna i to postaci k rustu sliznice holky, ja bych si tak prala, aby nam to vsem vyslo! Tohle je desny trapeni!
Není tady
Orcho, Ty máš brát před KET clostil na sliznici??? Ale clostil ji právě zmenšuje..jako vedlejší efekt
Clostil je na růst folikulů.
Není tady
sissi napsal(a):
Orcho, Ty máš brát před KET clostil na sliznici???
Ale clostil ji právě zmenšuje..jako vedlejší efekt
Clostil je na růst folikulů.
no, co myslíte, jsem pako! ne clostyl ale utrogestan
holky, já už z těch názvů léků blbnu
Není tady
sissi napsal(a):
No proto, na Tebe koukám
no jak řikám, jsem pako
Není tady
Orcha napsal(a):
Toji, Silvi, mě snad sliznice roste normalne, ale jista si nejsem...KET budu podstupovat poprve a jinak to byly IVFka se stimulkou, takze uvidime, toho 2.11. jdu na KO k Dr. , tak mi snad rekne, jestli budu neco brat nebo ne...ale ted od patku budu brat clostik 2tbl denně po dobu 1 tydne...mozna i to postaci k rustu sliznice
holky, ja bych si tak prala, aby nam to vsem vyslo! Tohle je desny trapeni!
Orchi Silvi a všechny vlastně to vyjde, musí!!!! Já si ted snažím dělat tu pauzu a nemyslet na to a proto jsem začala chatovat na babinetu, abych na to tolik nemyslela
KET má v mém podání 100% úspěšnost, takže se vůbec ničeho neboj...to klapne
Není tady
Toji, tak to jsem ráda....já jsem si taky říkala, že na to nebudu myslet, ale me to moc nejde...snazim se odreagovat a moc mi pomahate tady na babinetu...aspon se tu vypovidam, preci jenom svoje okoli s tim uz ani nechci zatezovat....vite, co je dobry? Co jsem po revizi, nikdo se me na nic nevyptává! ale jsem ráda, já to taky nikomu ústně necpu....jenom tady vám na babinetu
a zarekla jsem se, ze nikomu nic nepovim, dokud nebudu mit po 3 mesicich a bude!
jenom v praci to budou vedet, bo v praci nebudu
Není tady