Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 19. 10. 2009 17:20

miaa
♥♥♥♥♥--

Tenisový loket z myši.

V práci jsem z práce s pc a myší chytla oboustraný zánět loktů, a to už v květnu. Dodnes mám bolesti, už se mne to podruhé vrátilo, jedna ruka je zatím jenom na ozdobu. Z prontoflexu...reakci na kůži, zánět, vyrážky, svědění atd.
Sádra-nic, injekce do loktu 2x nic. Jedna rehab. - nic, druhá po různých pokusech lepší stav. Nevyzkoušela jsem rázové vlny, kam mne dr.posílá, protože nemám na zaplacení 10 sezení za 500,/jedno sezení (obě ruce potřebují).
Na bolest beru léky dodnes, mažu krémy proti bolesti a svědění a stejně to bolí.
Nyní dr. řekl, už to je chronické a bolesti mohu mít třeba i rok. Hlavně ale ta ruka...prostě nanic, jakoby nebyla. Nenarovnám, když jdu, nemohu při chůzi jít normálně, ruku dávám do kapsy, protože jinak strašně bolí, když jen tak visí nebo "jde".
Máte někdo nápad, co by pomohlo? Operace snad jako poslední řešení.

Není tady

#2 30. 10. 2009 23:15

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Re: Tenisový loket z myši.

Pokud nepomáhají masti a prášky, tak zkusít ortézy a klid. Jinak asi nic nepomůže! Öperaci na zánět loktů ? Čemu říkᚠzánět loktu, když bolí loketní kloub, nebo ruka po loket, spíše šlacha?  To slyším poprve, snad likvidovat zánět zevnitř těla, to jo...ale operace??? Já bych trvala na vyšetření i krve,jak rozsáhlý zánět je.
Ty používᚠobě ruce na myš? Já myslím, že zkusit klid,ruce nepoužívat, ale ne sádru, ortézu. Vím, co je zánět šlach a když  ruce nelze použít pro bolest. Nevěřím, že by operace pomohla. Mám pravou po operaci karpálu a téměř na ni nemůžu.....Chran si ruce, mě bolí i když jím.

Není tady

#3 31. 10. 2009 1:09

miaa
♥♥♥♥♥--

Re: Tenisový loket z myši.

Epikondylitis oboustranně, přesná dg. Ano, 10 let jedu na levou myš, když je nouze, nahradím pravou, proto oboustranně. Měla jsem jednou úraz vpravo na lyžích a musela si prostě zvyknout nalevo, protože pravá byla vyřazená. JO, teď konečně mám klid, jenže to to chtělo na začátku, hned a ne po půl roce. No, jíst byl problém, nidky nevím, kdy levá ruka-loket vypadne,úchopová funkce je nanic a síly to nemá. Ortézy nosím, na noc ne.
Na operaci se mne taky nechce, moc ji nevěřím.
Ted chodím na přístroj rebox  a to je zatím jediné, co zabírá. Tak moc doufám, že to pomůže. Pak cvičím, když to jde, mažu proti bolesti a snažím se nepsat na pc.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí