18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V práci jsem z práce s pc a myí chytla oboustraný zánět loktů, a to u v květnu. Dodnes mám bolesti, u se mne to podruhé vrátilo, jedna ruka je zatím jenom na ozdobu. Z prontoflexu...reakci na kůi, zánět, vyráky, svědění atd.
Sádra-nic, injekce do loktu 2x nic. Jedna rehab. - nic, druhá po různých pokusech lepí stav. Nevyzkouela jsem rázové vlny, kam mne dr.posílá, protoe nemám na zaplacení 10 sezení za 500,/jedno sezení (obě ruce potřebují).
Na bolest beru léky dodnes, mau krémy proti bolesti a svědění a stejně to bolí.
Nyní dr. řekl, u to je chronické a bolesti mohu mít třeba i rok. Hlavně ale ta ruka...prostě nanic, jakoby nebyla. Nenarovnám, kdy jdu, nemohu při chůzi jít normálně, ruku dávám do kapsy, protoe jinak straně bolí, kdy jen tak visí nebo "jde".
Máte někdo nápad, co by pomohlo? Operace snad jako poslední řeení.
Není tady
Pokud nepomáhají masti a práky, tak zkusít ortézy a klid. Jinak asi nic nepomůe! Öperaci na zánět loktů ? Čemu říká zánět loktu, kdy bolí loketní kloub, nebo ruka po loket, spíe lacha? To slyím poprve, snad likvidovat zánět zevnitř těla, to jo...ale operace??? Já bych trvala na vyetření i krve,jak rozsáhlý zánět je.
Ty pouívá obě ruce na my? Já myslím, e zkusit klid,ruce nepouívat, ale ne sádru, ortézu. Vím, co je zánět lach a kdy ruce nelze pouít pro bolest. Nevěřím, e by operace pomohla. Mám pravou po operaci karpálu a téměř na ni nemůu.....Chran si ruce, mě bolí i kdy jím.
Není tady
Epikondylitis oboustranně, přesná dg. Ano, 10 let jedu na levou my, kdy je nouze, nahradím pravou, proto oboustranně. Měla jsem jednou úraz vpravo na lyích a musela si prostě zvyknout nalevo, protoe pravá byla vyřazená. JO, teď konečně mám klid, jene to to chtělo na začátku, hned a ne po půl roce. No, jíst byl problém, nidky nevím, kdy levá ruka-loket vypadne,úchopová funkce je nanic a síly to nemá. Ortézy nosím, na noc ne.
Na operaci se mne taky nechce, moc ji nevěřím.
Ted chodím na přístroj rebox a to je zatím jediné, co zabírá. Tak moc doufám, e to pomůe. Pak cvičím, kdy to jde, mau proti bolesti a snaím se nepsat na pc.
Není tady